3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
Zoli105 #3493 Már beszéltem vele tegnap Tsen ! :D Csak ma tűnt el :/
Amúgy nagyon jó ez a HRA mod , de van hibája :
1. Mikor nézem az egységkönyvtárat csak az alapjáték egységeit látom , ha pedig egy magyar tank leírását akarom megnézni rákattintok arra a füzetikonra akkor hibával kidob a játék ! :/
2. A pályaszekeztőben nem érem el a magyar pályákat , csak az alap pályákat ! :/ ez miért van így ?
3. A patch 2 hova kell feltenni ? :O -
gooooliath #3492 http://gabgames.ucoz.hu/ HRA oldal...keresd gábort! No! hát a sudden striket soha nem próbáltam még..szégyen szemre. De tudom pl h AXON abban utazik legtöbbet...de blitzkrieg 1 az jöhet korlátlan. Az az én dimenzióm! ..no de beszéltük a minap h kellene játszani... -
Zoli105 #3491 Jah és melyik oldalon van van ez a HRA mod meg milyen Gábort keressek ? :O -
Zoli105 #3490 Hát persze hogy ismerjük egymást ! :D
Jó lenne Blizt 2 , de a Suddennel is rohadt jól eljátszok Thomas barátommal , szinte minden pályát napokig viszünk végig ( front építés sereg duzzasztás stb !persz RWM 8.0val mert ott piszok sok egység van ! )
(amúgy a Codenam pAnzers phase 1 nincs meg ? mert ott is nagy multi csaták vannak , de ez már ahogy ti mondjátok csilli-villi játék ! :/)
Amúgy hogy vagytok ? mindenkimegvan ? :D -
gooooliath #3489 egérgörgövel? a blitzkrieg1? ezt enm értem...a görgövel nem lehet a blitzkrieg 1 et tolni...meg a hang ki akadás is a B2 betegsége...normen82,biztos h blitz 1-et játszol? -
normen82 #3488 Nem,az első részével vagyok gondban! -
gooooliath #3487 nos normen82! Te elöször is Blitzkrieg 2-öt játszol....
Zoli105! Jöhet a blitzkrieg 2 multi...de mintha mi már ismernénk egymást! A 3d-s modellezést pedig érdeklöd le gáborál! Amagyar blitzkrieg oldalon..ő komplett HRA módot készített..üdv -
Zoli105 #3486 Sziasztok !
Kellemes ünnepeket és Boldog Karácsonyt mindenkinek , így utólag ! :)
Van kedve valakinek játszani a Sudden Strike 2vel (RWM 8.0 moddal) ? De feldobhatom a Blizt2 (Az antology van meg belóle az alap plusz két kieg!)
A csilli villi dolgoknál nem értek egyett ! A Codename Panzers Phase 1 és 2 szerintem nagyon szép és hangulatos játék(Magyar játék) . De említhetném a Men of Wart is : (ez teljesen realisztikus játék főleg a GMS6 nevű moddal itt már plusz nemzetek is vannak (Román Olasz Francia) az alap nemzetek Német Orosz Jenki Britt és Japó mellett!(Ehhez csináljuk a Magyar modot amibe magyar egységek kerülnének bele (meg egyébb cuccok főleg olasz harckocsik) link : http://www.moddb.com/mods/hungary-at-war/ ----> aki ért a 3D modellezéshez és a járművek exportálásához a játékba az feltétlenűl szóljon mert megakadtunk , és ez miatt nem tudjuk folytatni a modot ! :/
Hogy ünnepi legyen a hangulat ! :D
-
normen82 #3485 Sziasztok!
Nagyon zsír a játék,azonban olyan gondom akadt vele,hogy valami oknál fogva játék közben "kiakad" a game,ezalatt azt értem,hogy nem lehet egérrel képernyőt görgetni,és ha egy egységre kattintok beakad a hangja,folyton ugyanazt ismétli,de gyanítom,mintha a mentéssel lenne összefüggésben,mert ha a gyorsmentést használom hamarabb előjön ez a hiba,mintha a normál save-t használnám.Ha valakinek van ötlete ossza meg velem legyen szives!Olvastam a dualcore patchről is,letöltöttem azt is,de nem orvosolta a problémát!1.2-es verzió van fent. -
gooooliath #3484 egyezek! nem öreg..nagyon is filinges kis játék..csak ugy értem h mások már ne migazán aakrják játszani! A csilli villi uj játékokkal szintén egyezek...förtelmek!! csak a grafikára utaznak..tartalom semmi.... -
#3483 Nagy-nagyon ritkán játszom vele, de nem csak ezzel mással is. Jó ha havonta fél órát játszok összesen. Blitzkrieg-el meg szerintem negyed évente 10 percet. Ez nem a játék hibája, hanem nekem van nagyon kevés időm erre.
Ma a blitzkrieg-et én nem tartom öregecskének, nekem pont megfelel. A mai csili vili fps-ektől undorodom. -
gooooliath #3482 helló helló! mi ujság blitzkriegesek? Axon,te hogy álsz játszogatsz? Magyargyerek? én a motherlands calls-t játszom ujabban...de egyre azt érzem h a blitzkrieg kezd ki öregenni végleg..már csak az öreg motorosok játszák. Bár az is igaz h game spyon sokan vannak minden nap multizni... -
#3481 Ugyan azt a dual core patch-et kell hozzá használni, mivel a játék motor ugyan az. -
F R A N Z #3480 Sziasztok!
Sikerült megszerezni a Blitzkrieghez hasonlító world war 1-et. Telepítés után a játék menüjébe be tudok lépni, elindítom a játékot és fekete képernyő van csak, a zene persze megy alatta. Régen a Blitzkriegnél volt ugyanez a problémám, de volt hozzá ilyen dual core patch, ami ezt a problémát akkor megszüntette. Tudtok ehhez a játékhoz is egy ilyen patch-et? -
gooooliath #3479 szia! őőő tudod mit inkább game spyon játsz..ott könnyebb! én gyakorlatilag minden nap játszom,ha akarsz meg próbálhatjuk! -
#3478 sziasztok érdekelne hogy lehet blitzkireggel játszani multiban , a gép ip címét kéri is egy nevet? és ezután mit tegyek???, -
#3477 Szuper!
Mindjárt húzom is lefele! -
ngazsi #3476 HRA Mod ELKÉSZÜLT! LETÖLTÉS ITT -
gooooliath #3475 mibe szeretnéd be tenni? a GZM-be? mert csak abba jó! (meg oda is elég gyengécske) -
TheBossbuster #3474 Sziasztok!
Valaki fel tudná tölteni nekem a magyar nyelvi fájlokat hozzá?!
Most szeretném elkezdeni de angolul nem értek,és igy nem fog menni az bizti:)!
Láttam pont egy éve Axxon linkelte be rarba,de már nem elérhető sajna:(!
Előre is köszi!!! -
Tadeus2 #3473 Elég nehéznek bizonyul a GZM.7 orosz kampánya.Nem lehet esztelenül jönni-menni a pályákon, mert mindenfele német egységek lehetnek.Csakis nagyméretű csapat csoportosításokkal lehet sikerrel előrehaladni, folyamatosan ügyelve a kellő légvédelemre földön és levegőben egyaránt.
Többféle új fegyverrel találkoztam már, de igazán ütős egy messzehordó tábori löveg volt mellyel belehetett lőni az egész terepet, a németeknek még esélyük sem volt a válaszcsapásra. Kitartással és módszerességgel megsemmisítő csapást tudtam így mérni a a támadás előtt álló náci csapatokra.Egy hibája van csak, a kicsi tűzerő, ezért igazán hatékony csak nagyobb számban való alkalmazás esetén érhető el, úgy 3-4 db. -
gooooliath #3472 szia! itt vagyunk mi azért...csak épp szabadságon! Én most néha néha egy multiplayer blitzkrieget nyomok game spyon...de a singlezést egyelőre pihentetem. Valahol a Mission kursk világában vagyok épp...hamarosan fojtatom azért majd...én forever blitzkrieges vagyok! Bár jelen pillanatban starcraft 1-ben utazom legfőképp! -
#3471 Azt én is ismerem, szoktam vele néha kicsit játszadozni. Az eredeti Panzer General 1-et rongyosra játszottam, számtalanszor végig vittem a kampányt. -
magyargyerek #3470 Sziasztok. Rég nem jártam köztetek de azért néha benézek. Panzer Corps-t nyomom az is stratégiai csak kicsit más de a filling ugyanaz. -
#3469 Szerintem az ISO verziójú GZM-be, alapból belegyúrták a többmagos proci patch-et. Nekem is megy win 7 alól az alap blitzkrieg, de én nem telepítettem, hanem a régi winxp-s vinyóról egyszerűen átmásoltam az alkönyvtárt. Az pedig már eleve fel volt patch-elve a többmagos patch-el. -
Tadeus2 #3468 A napokban áttértem Win7.-re, a procim 2 magos de láss csodát az XP-hez képest mindenféle patch nélkűl simán fut a játék. Még az ISO telepítéses GZM 7 is fantasztikus minőségű képpel. -
gauntka #3467 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem ,hogy a Cuban Missile Crisis nevű Blitzkrieg engines game volt régen egy olyan modja ,hogy nem csak tanokat lehet benne venni ,hanem tüzérséget is. Sajnos sehol nem találom mióta megszűnt a Blitzkriegportal :S.
Véletlenül nincs torrrentbe a GZM 7.501 full verziója? :D -
gauntka #3466 Köszönöm az infót, akkor nincs más hátra mint előre, várok:P -
Tadeus2 #3465 Igen lehet, csak részleges fordítások vannak. Ha jók az infók jelenleg csak az orosz kampány érhető el angolul, bár az tény, hogy az első GZM játék-hoz volt angol nyelvi fájl, de a sok fejlesztés miatt nem teljesen kompatibilis. -
gauntka #3464 Sziasztok!
Azt lehet tudni,hogy kb mikorra lesz angol nyelvű a GZM ? :S -
Tadeus2 #3463 Semmi gond, az valóban egyszerűbb ha egyfüstalatt megvan minden és nem kell innen-onnan összeszedegetni a frissítéseket.A jelek szerint erre mások is rájöttek és igény is volt ilyesfajata megoldásra ami igen jó ötlet. Hasznos és játékosbarát ha egylemezzel elérhető a teljes legfrissebb GZM 7.50.1 telepítés az eredeti Blitzkrieg játékkal együtt.
Köszönöm a linket.
csak segíteni próbáltam egy másfajta módszerrel,hagyományossal egy eddig bevált változattal, ami kétségkivűl kissé hosszadalmas. -
#3462 Igazad van, bár ezt egyszerűen ki lehet írni dvd-re vagy befűzni egy cd emulátorba (pl. daemon tools).
A te módszereddel az a gondom, hogy elég nehéz beszerezni a különféle patch-eket, sőt nagyon azt sem tudja az átlag ember, hogy hány patch is van, melyeket kell letölteni és telepíteni. -
Tadeus2 #3461 Igazad van AXON, de tegyük hozzá az egy ISO fájlt rejt. -
#3460 Az #3453-as beírásomban van egy link. Arról az oldalról letölthetsz egy teljes telepítőt, amely egyben felrakja neked a 7.51-es verziójú GZM-et, egyben a blitzkrieg játékkal, tehát neked semmit sem kell csinálni. -
Tadeus2 #3459 Üdv Kalash17 bocsi de "nyaraltam" most látom a beírásodat.
1.telepítsd fel az alap Blitzkrieg 1-et
2.A BLITZKRIEG\Run\data\ mapában hoz létre egy mods nevű mappát
3.ebbe az új mods mappába telepítsd a GZM 7.00 alapjátékot
4.az újonnan kapott ailogic.dll-el írd felűl az eredeti játék hasonló fájlját.
5.Az összes eddig megjelent javítást/fejlesztést tartalmazó 7.50 patch-ot kizárólag az eredeti játék data könyvtárába telepítsd fel.
6.végezetűl ugyanide tedd be a 7.50.1 kisméretű javítást
ÉS KÉSZ
jó szórakozást
A játék igy igencsak terjedelmes lesz majd 13GB, de ha rajongó vagy tetszeni fog.
A javítások elérhetőségeiről olvashatsz a fórum korábbi szakaszaiban. -
Kalash17 #3458 Tadeus2!Meg tudnád mondani, vagy valaki más hogy kell a 7.5 -ös modot felrakni? -
Kalash17 #3457 Köszi a választ.Igen ez egyértelmű, de én nem az egységekre gondolok, hanem a karakterre.Pl amikor elvégeztél egy küldetést, kiírja a statisztikát öt darab grafikon segítségével.És alatta ott egy újabb grafikon, amihez az van írva, hogy current rank.Ez vonatkozhat a karakterre, viszont soha nem emelkedett ez a grafikon. -
#3456 A Blitzkrieg játék kampányában kapsz úgynevezett core egységeket. Ezeknek egy kis fehér háromszög van a bal-felső sarkukba (vagy jobb-felső már nem emlékszem pontosan). Ezek az egységek tudnak fejlődni. Ezeket az egységeket tudod tovább vinni a következő pályára is. Értelem szerűen ezekre az egységekre nagyon kell vigyázni, mert ha kilövik őket, akkor már nem kapod meg őket a következő pályán.
Ráadásul ezeket az egységeket bizonyos pályák előtt fejleszteni is lehet. Így a pálya elején kapott panzer II-es tankból, a kampány végére simán lehet egy királytigrised is. -
Kalash17 #3455 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a blitzkriegben lehet-e fejlődni a karakterrel, mert azt olvastam, hogy igen és én az összes kampány kijátszása után sem fejlődtem.Előre is köszönöm a választ -
gauntka #3454 Váóó, köszönöm a linket :)