2516
-
#2196 beteg :D
[IMG][/IMG] -
#2195 Pénteken meglesz a csizmám, Trace RX 1 :) -
#2194 A másik haver is megvette a Hondáját, CBF600N
-
#2193 húúú de dúrva :DD... -
#2192 gratulálok, szép motor, igaz nem az én stílusom, de ugye motor-motor :)
hogyha már CB, most láttam egy CBX1000 -est képesmotor.hu -n, hát kegyetlen a 6 henger :) -
#2191 :D
Szééééép hosszúúúú:D -
#2190 ja igen, elírtam...teljes: Honda CB 400 Super Four hyper vtec spec II :P -
#2189 jah, és VTEC, nem tech.
Nagyon jó motorok:) -
#2188 Köszi, szerencsére fejben rendben vagyok, már próbálgattam parkolóban...nagyon kezes, csak arra kell majd eleinte figyelnem hogy 7000 fölé ne nagyon pörgessem mert utána "ránt egyet" rendesen :DD...vasárnap megyek rutin pályára valszeg egy ilyen cb 400 -on fogok gyakorolni... -
#2187 Gratula, nagyon egybe van a "kis" cibi:)
Elég jól is mennek ezek a négykilósok, bratyómnak 400az ZZR-e van és elég vad:)
Óvatosan:)
Gumifákat(Y) -
#2186 Sziasztok!
Én most kezdek újra motorozni több mint 15 év után, most 35 éves leszek. Régebben egy Simson-om volt, azóta semmilyen motort nem vezettem. Most vettem egy gyönyörű 2002-es CB400 SF vtech II -őt, és alig várom hogy túrázgassak vele, a jogsi nemsokára meglesz :)
-
#2185 Hagyjuk, mindegy. -
#2184 nem értem még mindíg hogy mire célzol,v. ez hogy jön ide? -
#2183 Semmi poén nem volt benne...
Csak Sportmotor.hu-n még régebben láttam egy adatlapot, amin egy CBR volt, pontosan nem emlékszem mi, és ezért kérdzetem:) -
#2182 Vicces vagy most halálra röhögtem magam!
PL 900rr-em volt kb. 10 éve ha már itt tartunk. -
#2181 A vákumdob gyárilag is sok motoron létezik,azt a jelenséget küszöböli ki,mikor alacsonyabb fordulaton a szívócsőben nyomáshullámok alakulnak ki,ezért a keverék akárhányszor elhúz a fúvóka felett mindíg felveszi a benzint,ezért túldúsul a keverék.
Több hengeres motorokon ezért kötik össze a szívócsöveket,egyhengeresen meg használják ezt a 'puffertartályt'.
-
#2180 -
#2179 mid van? 954 rr?:D -
#2178 nekem is ez a szamurájos lazer van már 2-3 éve és tök kényelmes,pedig 6-700 kilómétereket is le szoktam nyomni benne régebben -
#2177 -
#2176 Dúrva halál! -
#2175 így hatásosabb -
#2174 linkben is megtette volna... -
-
#2172 robogó van, de viszi a 90et xD -
#2171 vagy a következő kirándulásod BP-re lesz :) (nemtom van-e motorod, feltételezem igen) -
#2170 Szerintem is Lazer, elég jó kis sityakok ezek!!! Nekem olyan van és nagyon szeretem!!! Szerintem ár érték arányban az egyik legjobbak.
-
#2169 voltam megézni a cuccost múlt héten SHOX viszonteladónál és a képen sajna sokkal jobban néz ki :) (lehet csak a füstös GT pelxi miatt) viszont ebben a boltban nem az akciós áron kínálták hanem 59.000Ft-ért :|
aszonta a fószer ez az akció pesten szokott lenni, szóval a pestieknek jó, tehát így marad a webshopos megrendelés pestről :D -
#2168 sztem meg a lazer
-
#2167 Szebb is az AGV szvsz -
#2166 ez rohadt hól néz ki, ilyet akartam.
úgy tudtam a Lazer olcsóbb, de akkor mégse -
#2165 persz lehet ez vmi drágább verzsön -
Ár: 59 900 Ft
Típus: Integrál, zárt, verseny bukósisak
Felhasználási terület: Utcai és versenymotorozáshoz
Sisakhéj: M.D.C.F. karbon-fiber kompozit
Csat típusa: Dupla-D gyűrűs versenyszíj
Sisak belső: Morpho system, kivehető, cserélhető és mosható bélés
Plexi:
- karcálló
- dupla görbület (jobban ráfekszik a plexi a sisakra, áramvonalasabb
- párásodást megakadályozó Pinlock rendszer (dupla plexi)
- széles látótér
- gyorsan nyitható és cserélhető
Szellőzés: Hármas ventilláció (alsó-felső-hátsó szellőzőrendszer). Venturi effect: ez az egyedülálló szellőzőrendszer úgy lett aerodinamikailag kialakítva, hogy mindhárom szellőző kinyitásakor turbulencia keletkezik és így nemcsak átáramlik a levegő a sisakon, hanem "beszívja" azt. Ezáltal intenzívebbé válik a sisak levegőzése, "hűtése".
Különleges felszereltség:
- 2 héjméret
- orrvédő
- légterelő állrésznél
- festett minták
- UV védelemmel ellátott festés
- magas kopásállóságú fényezés
- sisakzsák
- Pinlock rendszer
- Morpho system
Szabvány: ECE 22.05 - DOT - AS 1698
Választható méretek: XS-XL-ig
Súly: 1200 g (L-es méret)
:D AGV marad
-
#2163 meg, de lehet, van egy hasonmása is, Lazer Fiber Pro, hogyha más mintát szeretnél, ugyanaz teljesen a kettő.
nekem most ez van
-
#2162 30ért AGV must have:D -
Név: AGV Airtech Rapid black/grey/silver
Ár: 29900 Ft.-
- ACF (Advanced Composite Fibre) üvegszál kompozit héjszerkezet kétféle méretben;
- dinamikus szellőzőrendszer elöl két belépő-, hátoldalon négy kilépő fokozattal;
- gyorskioldó XQRS (Extra Quick Release System) pleximechanizmus, mellyel - szerszám nélkül - néhány másodperc alatt cserélhető a plexi;
- fokozottan pára- és karcmentes GT plexi;
- kivehető és mosható, higiéniailag kezelt Dry Comfort bélés (kivéve nyakpárna);
- gyorszáras szíj;
- elérhető méretek: XS-XXL;
megéri e? sztem jah :D -
baleset előtt
-
-
#2158 A motor a tiéd lehet! -