Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
ez rohadt hól néz ki, ilyet akartam.
úgy tudtam a Lazer olcsóbb, de akkor mégse

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

allock
persz lehet ez vmi drágább verzsön

#hhwnd

allock

Ár: 59 900 Ft
Típus: Integrál, zárt, verseny bukósisak
Felhasználási terület: Utcai és versenymotorozáshoz
Sisakhéj: M.D.C.F. karbon-fiber kompozit
Csat típusa: Dupla-D gyûrûs versenyszíj
Sisak belsõ: Morpho system, kivehetõ, cserélhetõ és mosható bélés

Plexi:
- karcálló
- dupla görbület (jobban ráfekszik a plexi a sisakra, áramvonalasabb
- párásodást megakadályozó Pinlock rendszer (dupla plexi)
- széles látótér
- gyorsan nyitható és cserélhetõ

Szellõzés: Hármas ventilláció (alsó-felsõ-hátsó szellõzõrendszer). Venturi effect: ez az egyedülálló szellõzõrendszer úgy lett aerodinamikailag kialakítva, hogy mindhárom szellõzõ kinyitásakor turbulencia keletkezik és így nemcsak átáramlik a levegõ a sisakon, hanem "beszívja" azt. Ezáltal intenzívebbé válik a sisak levegõzése, "hûtése".

Különleges felszereltség:
- 2 héjméret
- orrvédõ
- légterelõ állrésznél
- festett minták
- UV védelemmel ellátott festés
- magas kopásállóságú fényezés
- sisakzsák
- Pinlock rendszer
- Morpho system

Szabvány: ECE 22.05 - DOT - AS 1698

Választható méretek: XS-XL-ig

Súly: 1200 g (L-es méret)

:D AGV marad

#hhwnd

REPS0L
meg, de lehet, van egy hasonmása is, Lazer Fiber Pro, hogyha más mintát szeretnél, ugyanaz teljesen a kettõ.

nekem most ez van

ChuckyHUN
30ért AGV must have:D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

allock

Név: AGV Airtech Rapid black/grey/silver
Ár: 29900 Ft.-

- ACF (Advanced Composite Fibre) üvegszál kompozit héjszerkezet kétféle méretben;
- dinamikus szellõzõrendszer elöl két belépõ-, hátoldalon négy kilépõ fokozattal;
- gyorskioldó XQRS (Extra Quick Release System) pleximechanizmus, mellyel - szerszám nélkül - néhány másodperc alatt cserélhetõ a plexi;
- fokozottan pára- és karcmentes GT plexi;
- kivehetõ és mosható, higiéniailag kezelt Dry Comfort bélés (kivéve nyakpárna);
- gyorszáras szíj;
- elérhetõ méretek: XS-XXL;

megéri e? sztem jah :D

#hhwnd

REPS0L

baleset elõtt

REPS0L

SitatiS
A motor a tiéd lehet!<#vigyor>

Let the good times roll.

REPS0L

Higany
Akkor megeggyeztünk! <#nevetes1>

ChuckyHUN
Akkor a csaj az enyé, motor a tiéd

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Higany
Jó deszka a csaj, de a motor elmegy egynek!

Sziasztok,

Akit esetleg érdekel, van egy motoros csajos sorozatunk az új Yamaha VMAX társaságában ;)))

Mariann és a Yamaha VMAX

:Dmost ez nemjön ide, de sztem nem miden uj motor szép:_D nekem jobban tetszik a régebbi 95 ös kiadásu Aprilia RS 125 mint a 2001 es:D

JGTC
Áhhh TnT mindent üt!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

allock

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock

#hhwnd

ChuckyHUN
TZR 125, elírtam bocsi:)
Nyitottam róla régebben egy témát, nézd meg:)

Higany
Akkor sok sikert hozzá! Én nem ismerem. Ha gondolod tegyél róla képet! Hi!

ChuckyHUN
ahham, TZR25 a cél:)

Higany
Jól néz ki! Miért akarod eladni? Újat veszel? Nekem csak robogóm van. Csõ!

ChuckyHUN
Ahham:) Már lassan 2.5 éve van meg, idén szezon végén eladó:)

Higany
50-es? Hi!

ChuckyHUN

piciszivem:)

jeee Hello all!! végre megtaláltam a nekem megfelelõ topicot:D:D:D

Higany
Az frankós, mert én tavaly már így vettem a mocit, viszonylag jó áron. Olyantól, aki nem tudta, hogy van tuningolva és jóféle cuccokkal, mert pl. Gianelli a kipufogó rendszer is rajta. De jól rácseszett, mert vett használtan egy SR50-et, ami mint utóbb kiderült, eléggé szét van hajta és a hülye meg se nézte megvételnél és kiderült, hogy a burkolat is meg volt törve egy halom helyen. A mocim meg jobban gyorsul hidegen is, mint az övé. Jah és persze 20ezerrel drágábban vette, mint én tõle a régit. Csõ!

ChuckyHUN
Stage6 egyik legjobb, ha nem a legjobb márka:)

Két öreg Jog 3KJ-m van. Csak télen meg szar idõben használom õket amikor könnyû takarni, arra ez a tökéletes típus. Könnyû, alacsony, és nem lehet benne túl nagy összegû kárt okozni.:)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Az igazság az hogy látásból ismertem fel a cuccot, de azon kívül amit leírtam sokkal többet én se tudok róla. Ha rákeresel a "stage 6 boost bottle" kifejezésre akkor több (magyar) online boltban is találsz ilyen cuccot, ahogy nézem 6-7ezer forint egy új. Hogy mennyire jó ez a Stage6 márka, vagy hogy ki gyárt még ilyet arról sajnos fogalmam sincs.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Higany
Köszi a segítséget! Annyit még kérdeznék, hogy egy jófajta, vagyis márkás, jó minõségû, esetleg mennyit kóstál egy új ára? Köszi és bocsi a sok kérdésért! Hy!

ChuckyHUN
szerintem is.
Milen robogód vanM?

Az egy vákumdob. A porlasztó "kiegészítõje", a porlasztóba jutó benzin-levegõ keverék mennyiségét szabályozza.

Higany
Vagyis ez: Bocsi!

Higany
Íme a kép! Jó lesz ez? Köszi! Csá!

Higany
Az ülés alatti részen van, majd este teszek fel képet. És köszi elõre is!

ChuckyHUN
Hirtelen nem tudom, hogy melyik részen van.. távolabitt lécci

Higany
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi ez a Stage6 a motoromon?

Csõváz!

ChuckyHUN

pzoli00
Yamaha YZF R6

pszihopata
Raktak egy fedelet az ezeréves goldwing blokkra.<#miaz>

/Mostanában ez is elég hogy vegyék!/

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

ChuckyHUN
Széééép!
V6?
Boxer6?

pzoli00
Honda EVO6 Concept

JGTC
Papp Laci gépe nagyon disznó lehet élõben!!! <#eljen>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

ChuckyHUN
vvvaaaa:D Voltak disznó gépek:D

SitatiS
<#eljen>

Let the good times roll.

GhostRider1
Egy kis Kunmadaras, 2008:

&#9733;

ChuckyHUN
Pörög a topic!!!:D

allock
olyan SV-s beütése van :D

#hhwnd