Motoros képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy tudtam a Lazer olcsóbb, de akkor mégse
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Típus: Integrál, zárt, verseny bukósisak
Felhasználási terület: Utcai és versenymotorozáshoz
Sisakhéj: M.D.C.F. karbon-fiber kompozit
Csat típusa: Dupla-D gyûrûs versenyszíj
Sisak belsõ: Morpho system, kivehetõ, cserélhetõ és mosható bélés
Plexi:
- karcálló
- dupla görbület (jobban ráfekszik a plexi a sisakra, áramvonalasabb
- párásodást megakadályozó Pinlock rendszer (dupla plexi)
- széles látótér
- gyorsan nyitható és cserélhetõ
Szellõzés: Hármas ventilláció (alsó-felsõ-hátsó szellõzõrendszer). Venturi effect: ez az egyedülálló szellõzõrendszer úgy lett aerodinamikailag kialakítva, hogy mindhárom szellõzõ kinyitásakor turbulencia keletkezik és így nemcsak átáramlik a levegõ a sisakon, hanem "beszívja" azt. Ezáltal intenzívebbé válik a sisak levegõzése, "hûtése".
Különleges felszereltség:
- 2 héjméret
- orrvédõ
- légterelõ állrésznél
- festett minták
- UV védelemmel ellátott festés
- magas kopásállóságú fényezés
- sisakzsák
- Pinlock rendszer
- Morpho system
Szabvány: ECE 22.05 - DOT - AS 1698
Választható méretek: XS-XL-ig
Súly: 1200 g (L-es méret)
:D AGV marad
#hhwnd
nekem most ez van

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Ár: 29900 Ft.-
- ACF (Advanced Composite Fibre) üvegszál kompozit héjszerkezet kétféle méretben;
- dinamikus szellõzõrendszer elöl két belépõ-, hátoldalon négy kilépõ fokozattal;
- gyorskioldó XQRS (Extra Quick Release System) pleximechanizmus, mellyel - szerszám nélkül - néhány másodperc alatt cserélhetõ a plexi;
- fokozottan pára- és karcmentes GT plexi;
- kivehetõ és mosható, higiéniailag kezelt Dry Comfort bélés (kivéve nyakpárna);
- gyorszáras szíj;
- elérhetõ méretek: XS-XXL;
megéri e? sztem jah :D
#hhwnd
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Akit esetleg érdekel, van egy motoros csajos sorozatunk az új Yamaha VMAX társaságában ;)))
Mariann és a Yamaha VMAX

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nyitottam róla régebben egy témát, nézd meg:)
piciszivem:)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Milen robogód vanM?
/Mostanában ez is elég hogy vegyék!/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
V6?
Boxer6?
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun