2516
-
#2276 azt hogy a ducati kicsit felújította a bimota tesi-t
elég szoros lehet a kapcsolat a két cég között -
#2275 akkor már ketten vannak nálam a legrusnyább címre ;) -
#2274 Vyrus 987 C3 4V
-
#2273 bimota?
rusnya :D -
#2272 erről mit gondoltok?
-
#2271 másik kedvenc
-
#2270 az egész motor kinézete meg van felezve, a 2 oldalidom is teljesen más de ettől függetlenül tetszik
egy kis teszt
hülyebiztos a motor :D
"A márkára oly jellemző asszimmetrikus tervezési és építési elv nemcsak szemből vehető észre, egészében jellemző a külső optikára. Gyakorlatilag ennyi maradt meg a hagyományos BMW-klisékészletből, hiszen rengeteg újdonságot vonultat fel eme kétkerekű. Elég csak az alumínium hídvázban dohogó sornégyes blokkra gondolni, amely pörgősségével is kiemelkedik a tömegből; teljesítménye 193 lóerő 13.000 f/min-nél, nyomatéka 112 Nm 9750 percenkénti fordulatnál. A motor menetkész tömege mindössze 204 kg, verseny ABS-szel alig 3-mal több."
A futómű is kellemes darab, hiszen elöl-hátul minden paraméterében állítható, elöl 46 mm átmérőjű teleszkópok uralják a frontrészt a ram air alatt. A fékeket a Brembo szállítja, a tapadásról a szokásos méretű, elöl 120/70, hátul 190/55 méretű 17 collos felnikre húzott abroncsok gondoskodnak. Emellett elektronikai vezetéstámogató rendszerek garmadája vigyáz ránk, ezt azonban saját felelősségünkre ki is kapcsolhatjuk – ezt azonban csak kizárólag versenypályán, versenykörülmények között tegyük meg.
A BMW S1000RR ára regisztrációs adóval, áfával 4.198.000 Ft, amely nem mondható soknak a fentiek ismeretében.
-
#2269 Szerintem is! -
#2268 nem azt mondtam,hogy sz*r vagy csúnya,csak hogy jobban nézne ki 2 egyforma lámpával -
#2267 Jázus! de sz*r! -
hát szemből nem is olyan szép -
#2265 kurva jól néz ki! -
#2264 mit szóltok az új BMW-hez? :)
ez a felemás idomzat kicsit furcsa nekem amit a bmw csinál
de a motor nagyon durva :D
-
.kattaképre -
#2262 aki beakar újítani pár cuccot, legyen az bukó, ruha, kesztyű stb
itt nézelődhet, elég rendesen megnyírbálták az árakat
link -
#2261 akinek van discovery channel
az majd nézze jöv.héten :)
tegnap a Kawa gyárat mutatták be, áh isten az a hely :)
link -
#2260 eurosport 2-szerda /2010 01 27/ 18.30. triál indoor vb.
ha valakit érdekel -
#2259 -
-
#2257 Utólag láttam már én is, hogy meghalt szegény. Úgyhogy ha tudtam volna hamarabb, akkor nem így linkelem. -
#2256 pár napra rá a cbres srác meghalt... ő volt ott a király, halottról vagy jót, vagy semmit
más. jó a logod ;) -
#2255 azé az szép. Kanyarban szembesávban, záróvonalon túl, jóval 100 felett. Egy ilyen videó bizony bizonyító erejű, látszik a km óra, rendszámok is vannak. Nem félnek a srácok? Ha nem is a rendőröktől de akkor a lehagyott őrangyaltól?
Miért nem fogják fel egyesek hogy a közút nem versenypálya :( Hány ismerősnek, barátnak, rokonnak kel még meghalni ehhez?
ui: nekem is van motorom de mindig úgy indulok el hogy engem hazavárnak és nem nyomorékan kripliként akarom leélni a maradék életemet (ha nincs oly szerencsém hogy a helyszínen elpusztulok) -
#2254 hehe :D -
#2253 a huligánlodás az megy! :) -
#2252 én raktam oda :) -
#2251 humorosból
-
#2250 -
#2249 szevasz........:D -
#2248 nézzétek naponta a shox.hu oldalát jan 23.-ig
krva nagy akciók vannak, akár 100.000Ft-os engedmény -
#2247 Majd még megkérdem tőle, hogy... -
#2246 képet -
#2245 A csajom ezerszer jobban néz ki, de a moci kéne! -
inside69 #2244
HP2 Sport és egy csajszi -
#2243 Nem rossz, de nekem nem tetszenek azok, amelyeknél oldalt lehet látni a sisakplexi tövét. Vagyis azt a forgó részt. -
#2242 Ha most vennek bukot, szerintem Schubert S1 Pro -t vennek -
#2241 Név: MDS New Edge black mat
Ár: 19900 Ft.-
Az MDS márka legnépszerűbb típusa 2009-től megújult. A szellőzést egy hátsó légterelő teszi még tökéletesebbé, amely egyszersmind a sisak körül áramló turbulenciákat is kisimítja.
A bélése a drágább típusokkal megegyező Dry-Comfort izzadság elvezető antibakteriális anyaggal kezelt textilből készült és teljesen kivehető, mosható. Az arcpárnák kisebb vagy nagyobb méretűre cserélhetők. Ezzel a New Edge minőségben felzárkózott a közép kategóriába, míg ára továbbra is az alsó régiókban maradt.
- HIR-TH termoplaszt héjszerkezet;
- dinamikus szellőzőrendszer;
- fokozottan karcmentes Street 1 plexi;
- higiéniailag kezelt-, antiallergén bélés;
- gyorszáras szíj;
- elérhető méretek: XS-XL-ig
-
#2240 van még ott másfajta :D -
#2239 Hát nem hiába Kid a neve... -
#2238 "elérhető méretek: XXXS-XS-ig"
nem valami nagy a valasztek :D -
#2237 Köszi a sok infó!