Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
Hát anyagilag is nagyon durva 11-13-at evett+ a méregdrága olaj a tartályba,2 hetente 1 liter.
3 -szor 100 ezer volt bele a dugattyúszett /persze a bécsi yamahából/.

2-szer elfüstölt az elektronika /100 ezer darabja/ mire rájöttünk hogy a fesszab. küldi szét + 60 ezer.

De 95-ben a 900 rr-eket csak ez tudta megfogni!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

ChuckyHUN
Egy élõ legenda...:)
Bennevan a listámban..(amit majd ha egyszer nagy leszek meg gazdag meg szép és ügyes is akkor beszerzek..)
Banshee 350
Bimota v-due
Boss Hoss..
Valami nagyragadozóó(Busa, ZZR...)
RD500
ésatöbbi:) Szép álom

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Jóóó is ez:)
@Higany : Miért nem mész már el 'nyádba?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

pszihopata
De a legbrutálabb motorom egy rd 500 volt,2 fõtengely v4-es kétütemû.
130-at tudott 1-esben.

3-szor elolvadtak benne a dugattyúk /240-nél-satu hátsókerék/,mert annyira felhúztuk a motorját,2-esben még 100 fölött is emelte az elejét.

pszihopata

pszihopata
Figyu keewayhuszár,én már 94-ben 140 lovas zx-10 et hajtottam!

/Csak a miheztartás végett közöltem!/

Higany
Ez való nektek:

ChuckyHUN
Életkor : 25-30 között. És ekkora monitorharcos vagy. Gratulálok neked.

pszihopata
Na kisöreg állítsd már le magad!

Mit kötöszködsz itt,nem rólad szól ez a topic,
meg nem is arról hogy neked mi tetszik!

Ha értelmes fotót nem tudsz berakni akkor minek rontod itt a levegõt?

Húzzál elfele,ha egyedül nem megy majd segítünk!

Higany
Hozzád meg ki szólt?

ChuckyHUN
dejóneked.
Nem kötelezõ itt lenni, ha valami nem tetszik.

Higany
Nem törik le, csak nem vágtam, hogy miért tetted be!? Amúgy Dombóvár egy gáz hely, és leszarom, hogy láttak-e itt ilyent, de én igen. Megnyugtatlak! <#mf1>

pszihopata
Dombováron ilyet még nem láttak mi?

Nembaj neked nem is való,az újjad meg nem törik le ha tovább görgetsz!

Higany
Már megint minek linkelgetsz ilyen tré képet? Unatkozol?

allock
így legalább elbírja azt a plusz 400kg terhet <#vigyor1>

#hhwnd

ChuckyHUN
Jó lehet döntögetni:)

GhostRider1

&#9733;

pszihopata

REPS0L
húúha.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

allock
lolos

#hhwnd

allock
beteg :D

#hhwnd

ChuckyHUN
Pénteken meglesz a csizmám, Trace RX 1 :)

JuanG
A másik haver is megvette a Hondáját, CBF600N

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
húúú de dúrva :DD...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

REPS0L
gratulálok, szép motor, igaz nem az én stílusom, de ugye motor-motor :)
hogyha már CB, most láttam egy CBX1000 -est képesmotor.hu -n, hát kegyetlen a 6 henger :)

ChuckyHUN
:D
Szééééép hosszúúúú:D

JuanG
ja igen, elírtam...teljes: Honda CB 400 Super Four hyper vtec spec II :P

ChuckyHUN
jah, és VTEC, nem tech.
Nagyon jó motorok:)

JuanG
Köszi, szerencsére fejben rendben vagyok, már próbálgattam parkolóban...nagyon kezes, csak arra kell majd eleinte figyelnem hogy 7000 fölé ne nagyon pörgessem mert utána "ránt egyet" rendesen :DD...vasárnap megyek rutin pályára valszeg egy ilyen cb 400 -on fogok gyakorolni...

ChuckyHUN
Gratula, nagyon egybe van a "kis" cibi:)
Elég jól is mennek ezek a négykilósok, bratyómnak 400az ZZR-e van és elég vad:)
Óvatosan:)
Gumifákat(Y)

JuanG
Sziasztok!

Én most kezdek újra motorozni több mint 15 év után, most 35 éves leszek. Régebben egy Simson-om volt, azóta semmilyen motort nem vezettem. Most vettem egy gyönyörû 2002-es CB400 SF vtech II -õt, és alig várom hogy túrázgassak vele, a jogsi nemsokára meglesz :)

ChuckyHUN
Hagyjuk, mindegy.

pszihopata
nem értem még mindíg hogy mire célzol,v. ez hogy jön ide?

ChuckyHUN
Semmi poén nem volt benne...
Csak Sportmotor.hu-n még régebben láttam egy adatlapot, amin egy CBR volt, pontosan nem emlékszem mi, és ezért kérdzetem:)

pszihopata
Vicces vagy most halálra röhögtem magam!

PL 900rr-em volt kb. 10 éve ha már itt tartunk.

pszihopata
A vákumdob gyárilag is sok motoron létezik,azt a jelenséget küszöböli ki,mikor alacsonyabb fordulaton a szívócsõben nyomáshullámok alakulnak ki,ezért a keverék akárhányszor elhúz a fúvóka felett mindíg felveszi a benzint,ezért túldúsul a keverék.
Több hengeres motorokon ezért kötik össze a szívócsöveket,egyhengeresen meg használják ezt a 'puffertartályt'.

allock

#hhwnd

ChuckyHUN
mid van? 954 rr?:D

pszihopata
nekem is ez a szamurájos lazer van már 2-3 éve és tök kényelmes,pedig 6-700 kilómétereket is le szoktam nyomni benne régebben

allock

#hhwnd

Higany
Dúrva halál!

allock
így hatásosabb

#hhwnd

JGTC
linkben is megtette volna...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

allock

#hhwnd

allock
robogó van, de viszi a 90et xD <#crazya>

#hhwnd

Teppik Amon
vagy a következõ kirándulásod BP-re lesz :) (nemtom van-e motorod, feltételezem igen)

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

JGTC
Szerintem is Lazer, elég jó kis sityakok ezek!!! Nekem olyan van és nagyon szeretem!!! Szerintem ár érték arányban az egyik legjobbak.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

allock
voltam megézni a cuccost múlt héten SHOX viszonteladónál és a képen sajna sokkal jobban néz ki :) (lehet csak a füstös GT pelxi miatt) viszont ebben a boltban nem az akciós áron kínálták hanem 59.000Ft-ért :|
aszonta a fószer ez az akció pesten szokott lenni, szóval a pestieknek jó, tehát így marad a webshopos megrendelés pestrõl :D

#hhwnd

REPS0L
sztem meg a lazer

ChuckyHUN
Szebb is az AGV szvsz