Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haamtahk
Már nekem sincs, csak az emlékek. <#rinya>

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

allock
<#wow2> igazi ereklye <#eljen><#hawaii> nekem még ilyen sincs<#vigyor>

#hhwnd

Haamtahk
Az én elsõ motorom...

JGTC
én sem próbálnám ki szívesen, de sajnos volt már nekem is hogy elõrerepültem és lehet segített volna valamicskét...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Rettenthető
Háát nem tudom...
Kicsit amolyan hamis biztoságérzetet kölcsönöz nekem, de persze biztos kiválóan mûködik a Honda mérnökeinek köszönhetõen.
Ugyanakkor ha a kocsikban sem lenne, akkor lehet az autósok is óvatosabban vezetnének, nem pedig a "van benne 28 légzsák, az megvéd, ezért mehetek 200-zal" elven...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

JGTC
a kormány a lábadat törheti el ha átrepülsz

de a légzsák nem arra van, hogy nehogy lefejeld a kormányt hanem arra ha oldalról telibekapsz egy járgányt akkor ne repülj neki az autónak, vagy be annak fülkéjébe

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Roger6
Ez a légzsák az egész felsôtested védi. Mondjuk nem sok értelmét látom...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Rettenthető
Én még olyan (motor)balesetet szenvedett motorost nem láttam, aki a benzintankot vagy a kormányt fejelte volna le (és attól volna sérült meg)...
Ellenben olyat, aki elszállt, mint a gyõzelmi zászló, vagy kisodródott kanyarba... ...az ellen nem véd.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

JGTC
Monster Cafe Racer

RaST
Uh vaze faszák ezek a lámpák .. Kéne ilyen a mienkbe is 😛

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Ne is mondd😄
allock
na de azt hogy? majdnem a lábad között van a légzsák

#hhwnd

Mivan ha autopályán eltalál egy madarat és kinyilik?😄D
allock
igen! Jóllátod légzsák <#idiota>

#hhwnd

allock
nekem nagyon bejön <#buck> a festést is eltalálták!<#eljen>
asszem ez a 7millás változat

#hhwnd

Haamtahk
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Roger6
Akkor ezek szerint élôben tényleg szép lehet... Még nem láttam soha. Majd eccer. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JGTC
Élõben amikor láttam LEESETT AZ ÁLLAM!!!!
Még a TNT tetszett ennyire élõben.

Roger6
Errôl mi a véleményetek? Ez az egyik legdrágább széria sportmotor, amit lehet kapni. Én megmonodom ôszintén, nekem annyira azért nem tetszik.

Roger6

JGTC
csak is azt<#idiota>

Roger6
És az eladott vasból lehetne venni pár simson-t... <#ravasz1>

JGTC
én meg azt
vinném is a vastelepre jó súlya lehet <#hehe>

Rettenthető
Nos, ha eladni (...szétszedni stb.) nem lehetne, csak kizárólagos használatra adnák, akkor a Simson S51B vagy-e közül inkább a Simsont választanám...

Roger6
Parasztvakítás, hülyeség, felesleges pénzkidobás ez a motor. Szerintem ennyire ronda motort nem láttam még. És utálom is a krómot a motoron... Na mindegy, ez egy szar "valami"!

Tényleg, hülyeséget írtam a motorral kapcsolatban.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

I.C.ram
Ja v10-es
Rettenthető
Dodge Viper motor van benne tudtommal, de végülis ez a lényegen - hogy végtelenül ocsmány - semmit nem változtat.

Valamennyire lehet, de az is érdekesen van megoldva. A kerekek maradnak függõlegesen, és csak a közepe dõl be. Biztosan nem lehet annyira dönteni mint egy normális motort, meg elég hülyén is néz ki ilyenkor, de a célnak valamennyire megfelel.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

allock
hehe 😄 hát nemtom bedönteni kanyarban mennyire lehet, szted??? borulás lene a vége

#hhwnd

Hivatalosan azért nem motor mert amikor elvitték megmutatni a szervnek hogy ebbõl csinálnának párat közútra akkor azzal kezdték hogy mivel 4 kereke van, ez személyautó és nem motorkerékpár. És mivel személyautó ezért kérték hogy mutassák meg a biztonsági övet és hasonló, autóban teljesen átlagos felszerelésekeket. Erre úgy döntöttek hogy akkor mégse akarják piacra dobni.😊

Úgy tudom hogy filmnek nem volt köze az ötlethez, csak úgy eszükbe jutott hogy csinálnak egy motornak látszó valamit egy Corvette motor köré. A végsebesség adat is számított, nem volt még annyira õrült ember aki meg merte volna huzatni rendesen.😊

allock
hivatalosan nemlehet motornak mondani mert csak 1 darab van belõle és az is ronda 😄

#hhwnd

Nem tûnt fel a szmájli, vagy talán nem igaz amit írtam?😊

allock
jajj ezt tom meik 😄 ezt egy film kedvéért építették tudtommal és 600km/h-val bír menni, asszem

#hhwnd

Haamtahk
<#falbav>

Hivatalosan nem is motor, úgyhogy semmi keresnivalója a topicban.😊)))

Haamtahk

Haamtahk

MotoCross, EnduroCross, Enduro képek FÓRUM, videók, a www.lecter.atw.hu
JGTC
Nem erre írtam...

Elég volna mondjuk a külsõt mondjuk csak 5 évente változtattni míg a mûszaki megoldások terén 2 évente újjal kijönni.

Mert a jelenlegi R1 formája nem változott csak a technika alatta...

R6 full új lett!!!

allock
nem az R6-osra gondolsz? Azzal a full MotoGp-s farával

#hhwnd

JGTC
végül is a mostani R1-el valami hasonló történt

Szvsz a Kawa 2006-os családja szép. Habár éppen azért mert visszatér a szép gömbölyû idomokhoz.

Az nagy. Felvetek egy témát. Szerintem az utobbi 2-3 évben egyre inkább kezdenek csúnyulni a sportmotorok. Lehet azér mert 2 évente megújúlnak és ezért a forma tervezõk nem tudnak semmi jót kitalálni. Elég volna mondjuk a külsõt mondjuk csak 5 évente változtattni míg a mûszaki megoldások terén 2 évente újjal kijönni.
allock
hm, nagy a pangás 😞

#hhwnd

Rettenthető
Nézegetem én itt (sajnos csak képen) a Buell Firebolt XB12R-t, de nem látom hol a hiba a farával.

Shogun
jah kinek a pap kinek a paplan

szal errol telleg felesleges vitazni😊
nekem spec bejonnek a buellek mert egyedi mocik es szte jol neznek ki😊
egy bajuk van hogy nem soros4esek😄

Az a baszott féreg... Kh@oSz

allock
nekem a Buellnek a farájával van a bajom, nem a motorral!

#hhwnd

Rettenthető
Asszem akkor errõl ennyit.
Ízlésrõl vitázni sztm a világ legnagyobb baromságai közé tartozik, nade mind1.
Meg olyan nincs, hogy ronda motor, legfeljebb neked nem tetszik.
Akkor nekem az e fajta motorok tetszenek, nektek meg nem.
Jó volt veletek beszélgetni.
Majd talán amikor tavaszodik, akkor lesz mirõl beszélni, addig meg... heh... én izlésbeli vitába nem kezdek.