Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman
Ha most kimész a kiállításra, láthatsz egyet.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Csak hogy segítselek a döntésben...én nem adnám oda az R6-omat egy SV-ért <#kacsint>

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Roger6
SV lesz R6 helyett, így fest a dolog. Úgy is túrázásra használom a mocit, abban meg az SV sokkal kényelmesebb, meg alacsony fordulaton nyomatékos, nem kell pörgetni, így a fogyasztás is kevesebb. (Most csak nyugtatgatom magam, hogy nem követek el hibát azzal, hogy nem R6-ot veszek... <#wow3> )

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JGTC
Ez nekem is feltûnt, hogy a Honda elverte a gixert, R1-et. A Kawasakin meg sem lepõdtem, mert már az is nyert egy két Master Bikeot.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

allock
v az R6 helyett veszel azt?

#hhwnd

allock
és az SV-t nemszámítják be?

#hhwnd

Roger6
Ô a szívem választottja, de a 20% kezdôt nem tudom összehozni nyárra. A motor egy éves, így csak 20%-tól vihetô... <#rinya> Újat meg nem akarok, az még drága nekem. Úgy néz ki, hogy marad az SV 650 S. Az sem rossz azért... Már csak két hónap, és alattam a gép! 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

allock
szép! <#eljen> és van is v csak lesz ilyened?

#hhwnd

Elírtam, nem fél percet, fél másodpercet.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Most nézem hogy erre nem is reagáltam. Az még elmegy hogy a Kawa elverte a Suzuki-t, még a Yamaha is belefér, de hogy a CBR is rávert az elég gáz a Suzukira nézve. A CBR mindig is a legtatásabb volt ebben a kategóriában. Régebben a kisebb motor miatt is, de akkor is megmaradt ez mikor áttértek az 1000-es motorra. Most meg fél percet ver egy GSX-R-re. Viszont nem tudom miért hívják még mindig Fireblade-nek, úgy volt hogy a név a 900-as (bezárólag a 954-essel) sajátja, és vele együtt eltemetik. Most meg újra visszalopták a kis cselesek.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Roger6
Ez az én cerelmem...

hát mind a kettõ tetszik. csak a suzuki 1 kicsit jobban.
csak a suzuki 750 ezer. a honda meg "csak" 550ezer. ezért nem tudok dönteni
allock
aham, figyelj amelyik tetszik csak olyat vegyél

#hhwnd

nem, a honda cg 125 az naked, a suzuki meg enduro nak van írva.
amugy most 1 rs 50 esem van. csak idõközben rájöttem hogy nem kell nekem sportmotor városba.<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
allock
gyanítom h ezek krosszok...ugye?

#hhwnd

allock

#hhwnd

csá
ti biztos többet tudtok a motorokról mint én ezért a segítségetek kérem
most lettem 16 éves és szeretnék 125cc bõl vizsgázni de nem akarok sportmotort
kinéztem 2 õt
egy suzuki rv 125 vagy egy honda cg 125.
kinek mi a véleménye róluk? nekem a suzuki 1 kicsit jobban tetszik.

csá
allock
aham, nekem egyáltalán nemtetszik

#hhwnd

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

allock
sajna nem 😞

#hhwnd

allock
miakar ez lenni? 😄

#hhwnd

JGTC
Tegnap volt a WSBK 2006-os elsõ két futama. Valaki látta?? (Euro Sport2-n volt)

JGTC

JGTC
mehlepõ, a motoros részét meg már én is tapasztaltam <#schmoll2>

allock
jah, értem

#hhwnd

efti
Az autos teljesen rendes higgadt es kulturalt volt. Viszont a magyar motoros tarsadalomnak van meg hova fejlodnie, mert egyet sem erdekelt az arra jaro motorosok kozul a dolog es mind tovabb ment.

Sajnos amugy nem a motor korai elovetele a hiba, hanem, hogy el se raktam...

WWFSMD?

LiPTON
mondjuk úgy, meg akartuk mászni a nyavalyást... csak elfelejtettünk kiszállni a kocsiból<#wow3><#idiota>

JGTC
kötöszködött?? <#idiota>

JGTC
Persze gondolom az autós nem jött oda hogy van e valami bajod?!

allock
lehet h még korai lenne motorozni?

a könyökének annyi

#hhwnd

LiPTON
az a fontos, neked nem lett bajod.... nekem is volt január végén 1 kis incidensem 1 villanykaróval

efti
Sajnos nem keszult rolam tegnap kep a Margit hidon amint hatvannal elkapom egy Zafira oldalat... pedig tanulsagos lenne. Akkor se nyomjatok ilyen tempoban villamossinen, ha akarcsak en egesz evben megvan a kb100km/nap (nem lett meg a 36500km, csak 31000).. Na mindegy, a motor kb gazdasagi totalkaros, de hala istennek a meg a protektoroknak megusztam varhatoan par nap bicegessel, tetanusz oltassal, meg egy gipszel a jobb karomon.

szal mindezek helyett itt van ez:

WWFSMD?

allock
jaj de szépek!!!!

#hhwnd

allock
Kezdõ motornak ti mit ajánlottok? Én egy 250es Kawa Ninjára gondoltam

#hhwnd

allock
MCN pályateszt gyõztes

A ZX-10R megnyerte az MCN pályatesztet: a leggyorsabb volt Valenciában

Folytatva elõdje sikereit, az új Kawasaki ZX-10R uralta a köridõket a legújabb pályateszten Spanyolországban. Az új ZX-10R a leggyorsabb egyliteres superbike akar lenni a pályán - és úgy tûnik sikerült betartania ezt a vakmerõ ígéretet. 2006 elsõ pályatesztjét a lime zöld gép uralta, hihetetlen egy másodperccel jobb idõt hozva, mint a legközelebbi riválisa.
A Brit heti magazin február 1.-jei számában leközölt 1000 cm3-es Valencia pályateszt, az alábbiakban mutatja be a ZX-10R-t a japán ellenfeleivel szemben: "Úgy képzeld el a ZX-10R-t, mint egy pályamotort, amelyre felaggatták a vizsgához szükséges cuccokat - lámpa index, stb. - és már elõtted is áll."

Akár az irányváltoztatásról, akár a kormányon keresztüli irányíthatóságról, vagy a váltómûrõl, esetleg a gázreakcióról van szó, a pozitív véleményeknek a listája szinte végtelen. Az MCN csapatát nagyon meggyõzte a futómû és a váz felõl kapott visszajelzések, és az agilitás új dimenziója: "Pontosan tudod mi történik - minden idõben, minden kanyarban."
A kiváló fékek által kapott visszajelzések hozzájárulnak a vezetõ bizalmához, hogy még keményebben hajtsa a ZX-10R-t. Ennek eredménye messze a leggyorsabb kör a konkurenciához képest: "Teljesítmény tekintetében a ZX-10R-é a gyõzelem."

Végeredmény

1. Kawasaki Ninja ZX-10R 1:44.56
2. Honda Fireblade 1:45.11
3. Yamaha YZF-R1 1:45.14
4. Suzuki GSX-R1000 1:45.45

A ZX-10R már Magyarországra is megérkezett. Február elejétõl megtekinthetõ és rendelhetõ a hivatalos Kawasaki Márkakereskedésekben.

Azért nemsemmi h a Suzukit megverte <#wow2>

#hhwnd

LiPTON
nekem mondod... úgy utállom már, h tavaly egész nyáron + õsszel az õ gépeiket nyúztuk.. bár csak nekik van rendes motor a társaságunkban(mindenkinek simson van v robogo), de ott 2 is! faterom lenne ilyen motor-õrült, mint az övé..

Én még várok pár napot, nagyon riogatnak a hideghullámmal. Meg aztán nincs szívem kivinni ezekre a retkes utakra.😊

allock
hehe 😄 jó már nekik, én meg csak hallgathatom õket

#hhwnd

JGTC
én tegnap akartam kigurulni kicsit, de nem lett semmi belõle, gondoltam naívan majd holnap

LiPTON
felénk is nyomultak már: viszem anyámat vásárolni, 1x csak elhúz mellettünk v 180nal egy vadállat(vgyis 2en voltak 1 gépen)... meg is jegyezte anyám, mennyi b*rom van az utakon... este kiderült, haver volt a faterjával<#buck>

allock
Egyeseknek tegnap már annyira jó idõ volt h kimentek mocizni. De nemis akármikkel....kté GSXR huzogatta a gázt az utcánkban, egy 2550ös 750es új Gixer
meg egy régebbi 2001 régi tompa háromszög alakú lámpás brutl hanggal! 😄
zene volt füleimnek 😊

#hhwnd

allock
reklámfogás 😄

#hhwnd

Csúnyán beégett a Yamaha. Úgy néz ki hogy a mesebeli 17500-as maximális fordulatszám amivel el akarták adni az új R6-ot, nem egészen annyi.😊
Info.

JGTC
Nekem ez ek közül ez kéne, vagy a kis gixer. nagyobb nem kéne.

allock
majdnem azt mondanám rá h CBR! de nemaz

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock
Az új GSXR600

Adatok:
Motor típusa: négyütemû, vízhûtéses, DOHC, négyhengeres
Furat x löket: 67,0 x 42,5 mm
Hengerûrtartalom: 599 köbcentiméter
Sûrítési arány: 12,5 : 1
Keverékképzés: üzemanyag-befecskendezéses, 40 mm-es szívótorok átmérõ
Olajmennyiség: 3,2 liter
Gyújtás: Digitális (tranzisztoros)
Indító rendszer: elektromos
Kenés: Nedves olajteknõ
Erõátvitel: hatsebességes
Primer áttétel: 1,974
Végáttétel: 2,687
Váz típusa: alumíniumöntvény hídváz
Villaszög / utánfutás: 23,8 fok / 97 mm
Felfüggesztés elöl: teleszkópos, tekercs-rugós, teljesen állítható rugó-elõfeszítés és lengéscsillapítás (húzó-nyomó)
Felfüggesztés hátul: központi rugóstag, hidraulikus lengéscsillapító, tekercsrugó, teljesen állítható rugó-elõfeszítés és lengéscsillapítás (húzó)
Kerékabroncs elöl: 17M/C x MT3,5, öntött alumínium-ötvözet
Kerékabroncs hátul: 17M/C x MT5,5, öntött alumínium-ötvözet
Fékek elöl: radiális, négydugattyús féknyergek, 310 mm-es dupla tárcsával
Fékek hátul: kétdugattyús 220 mm-es tárcsával
Gumiabroncs elöl: 120/70 ZR17 M/C (58W)
Gumiabroncs hátul: 180/55 ZR17 M/C (73W)
Üzemanyagtartály: 16,5 liter
Hosszúság: 2040 mm
Szélesség: 715 mm
Magasság: 1125 mm
Tengelytáv: 1400 mm
Szabad magasság: 130 mm
Ülés magasság: 810 mm
Önsúly: 161 kg

#hhwnd