Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobb oldalon lábnál van ha jól tippelek, az elsõ képen szépen látszik kar, meg alatta a rudazat. Mondjuk ennyibõl akár kuplung is leh de akkor nincs tippem a fék helyérõl. Elöl nincs fék szvsz, de nem is lenne sok értelme. Pár napja volt szerencsém elkapni a filmet a készítésérõl, de arról nem volt szó hogy sorozatgyártásba is menne.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

allock
holvan ezen a fék? 😄

#hhwnd

JGTC
Exile Cycles-TRIKE

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
húúú ne is mond :]

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Na mégegy büntetõt:

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Csiaki
Szép is az az R6!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

JGTC
connecting people

allock
és a csajnak még mû izéje is van :o

#hhwnd

Haamtahk

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

JGTC
ezek a mattok nekem is bejönnek

bár ez nem teljesen matt

sport gépeknél meg R6 nálam az abszolút NO1
Egyszerû és szép jól eltalált a festése

Roger6
Akkor legyen milka lila, hogy észrevegyenek az autósok... <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Csiaki
Végül is a szin az nekem mind1, mind tetszik.

Csiaki
Az lesz! Nem akarok megdögleni!

Csiaki
Abszolút igazad van, hogy tucat motor de nekem ez tetszik, na meg én sem vagyok Dagobert Bácsi pénzügyben. Remélem érthetõ?

allock
én tom, nálunk a városban van egy ilyen színû 😊
jah és õ is motorozott januárban mikor sütött a nap, full protektoros ruciban

#hhwnd

Roger6
Aham, fincsi gép! <#awink>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

De hogy olyat is mondjak ami szerintem szép, egy példa. Ennél a szemcsés, matt de mégis finoman csillogó feketénél nincs szebb. Szolid, elegáns, gyilkos.😊

A tigriscsíkoson a feketével szép volt, de csontsárga nekem se kellene. Még ha jól is nézne ki, kegyetlenül hivalkodó.

Roger6
Jaja, elég unalmas a kék-fehér... Viszont a csont sárga sem tetszik igazán.<#vigyor5>

Még a jobbik eset.😊 Sajna sokan ragaszkosnak az alap kék-fehérhez, pedig annál asszem minden más szebb, még ha a kék-fehér is az Gixxer alapszín. Bár az is szebb lett amióta több és sötétebb a kék, a régebbi fehér alapon kis kantakék az abszolút mélypont.😊

Roger6
Tudod, hogy mennyire konkrét élôben bronz-fekete összeállításban? Hú.... Nagyon...

Ezért írtam hogy többek között azért ésszerû választás mert árban jó.😊 Egyébként még nem is a teljes képet írtad le, pl. az új ára ugyanannyi szokott lenni mint egy R6 vagy egy ZX6-R, csak már alapból szoktak passzolni mellé egy sport kipufogórendszert meg bõrruhát. Az alkatrészárakat említettem, ott olyan különbségek vannak hogy egyes alkatrészek harmadannyiba kerülnek Suzukira mint egy Hondára. Mondjuk Hondára meg nem kell alkatrész mert nem romlik el.😊
De a lényeg az hogy eszméletlenül el van terjedve, már oda se nézek ha valami kék-fehéret látok a szemem sarkából.

Roger6
Cvd:

A Gixer azért tucatmotor, mert egy csomó helyen el lehet vinni 0%-tól, és használtan sem kell kicsengetni érte a 20%-ot (mint mindenhol máshol), hanem elég 5-10%. Nem reklám, de pl. amargo motor. Ott használtan 2 éves korig 5-10% kicsenget, aztán alattad is a gép. A hitelek meg lehetnek akár 84 hónaposak is. Hát ezért van olyan sok belôlük, szerintem.

JGTC
hát nem tom, valszínû több lesz <#vigyor1>telefonnal csináltuk (K750i) lehet nem lesz olyan minõség

allock
ok, valószínû a csajokról több kép lesz 😄

#hhwnd

JGTC
haver kattintgatott felel fele arányban csajok mocik nem tom hogy sikerült ha meg lesz felteszem

JGTC
600as elég abból

allock
képek lesznek? 😄

#hhwnd

JGTC
Én is most jöttem haza onnan. Hmmm.....
szóval R6,MV,Új ZX na meg a csjok ezek voltak a legjobbak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ez utóbbi felhozatal sztem jobb volt mint valaha) 😊<#hawaii>

Ja és az Aprilia supermotója, meg az MT 03 nagyon ütött még 😄D

SCANIA TIBI
sziasztok.lenne egy olyan kérdésem aki tud r6-tot eladot olyatami be van rakva képnek roger6-nak olyat aki tud eladot az feltétlen keressen meg!!fontos elõre is köszi.0630/5092942 nagyon fontos

allock
én ezért szeretem a Kawát 😄

#hhwnd

Iceman
<#wink>

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Abszolút nem akarlak lebeszélni róla vagy lefikázni a Gixxert, de személy szerint semmi pénzért nem vennék. Ésszerû mert árban jó (az alkatrész meg fõleg), nincs vele gond, de szegénykém iszonyatosan tucatmotor. Minden második sportmotor Gixxer (vagy legalábbis úgy tûnik), nem érezném mögötte az egyéniséget ha azon ülnék. De ez szigorúan szobjektív vélemény.

Nem akartam skatulyázni, de az tény hogy a fiatalok inkább divatból választanak motort (általában sportot), és nem annyira észérvek vagy a tényleges igényeik alapján. Pl. aki egyáltalán nem pályázik, annak egy ezres sport teljességgel felesleges, bõven sok egy 600-as sport is. Mégis ha megnézzük a fiatal (25 alatt mondjuk) korosztályt szinte mindenki ezek közül választ. Az idõsebbekre jellemzõ csak hogy a ténylegesen hozzájuk passzoló motort vennék. De a Rossi-s példát (meg ezt az egészet) nem fikázásnak szántam, és is halál ugyanilyen voltam 20 éves korom körül.😊))

Csiaki
Én is ezt mondtam neki!
Abszolút olyant viszek majd magam mellé aki ért hozzá és van már tapasztalata.

Iceman
Túrázni ne vegyél R6-ot.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Nagybátyádnak gratulálok a bölcs tanácsért...
Motorvásárláshoz pedig vigyél magaddal olyan embert, aki ismeri a típus jellegzetességeit és hogy mikre kell figyelni.

Iceman
Na látod...ez Te vagy. Én nem adnám oda az R6-ot egy VFR-ért se. Ez a jó a motorozásban, hogy mindenki megtalálja a neki valót.
Felesleges általánosítani, hogy aki sportgépet vesz, az mind Rossinak képzeli magát. Láttam már túragépen is vadbarmokat.
Úgyhogy hagyhatjuk ezt a "kasztosodási" dumát...

Iceman
hát igen...ezt nem kell nekem se bemutatni<#szomoru1><#szomoru1>
Nyögöm én is az enyémet rendesen.

Iceman
Bocsi, csak most olvasom a fórumot. Csütörtök kora délután voltunk.

Csiaki
Hi All!

Én is most vagyok motor vásárlás elött csak nem tudom van 1-2 dolog amitõl tartok. Ugyebár 2 éves GSX-R 600ról van szó, csak nem tudom mennyire lehet szétthajtva.Nagybáttyám pedzegeti hogy ne 600ast vegyek hanem akkor már vegyek 1000. De nem szereetnék 1 250 ETZ után mindjárt 1 160kilós 170pacis dögöt.
De hát a 600assal is úgy vagyok hogy nagyon fáj a szívem érte de nagyon hiányzik még hozzá az a cirka 20%!!Se baj, elöbb utóbb meg lesz!
Amúgy õ lenne:

Üdv minden benzingõzön élõ társamnak!

JGTC
tegnap én is láttem egy gixert K4-es volt húzta neki ahogy azt kell <#vigyor>

allock
tegnap este jöttem hazafelé, szállingózott a hó és a faszi a Honda CBR600R-jével kint gyorsulgatott 😄 vannak még csodák

#hhwnd

Roger6
Teljes mértékben igazad van. De tudod, hogy milyen makacsok az emberek. Néha az észérv sem gyôzi meg ôket, ez a baj. Én is így vagyok ezzel. Pedig nem ökörködni akarok a motorral, hanem menni szerte-széjjel az országban, látni sok dolgot, mindamellett, hogy mindenkit leelôzök, ha tehetem. SV-vel tavaly mentem, volt nálam két hónapig, nagyon meggyôzô volt. Ô már bizonyított nálam. R6-tal nem mentem huzamosabb ideig, csak az utcánkban két karikát. Csak hát az volt az elsô motor, amire felültem még négy éve, és azóta nem hagy nyugodni ez a kis masina. Azért csak megoldom a helyzetet valahogy. Köszi a hozzászólásokat.

Túrázásra mindenféleképp az SV kell. Jó az R6 (vagy más sport) "ökörködni" fél-egy órát, de nem hiszem hogy egy normális magasságú ember háta élvezné hosszabb távon is. Az igazi az lenne ha tekernél egy órát egy sporton, sokkal könnyebb szívvel vennéd meg az SV-t. Alternatív megoldásként szóba jöhetnének a sporttúrák, ott megvan a kényelem, és majdnem elérik kissebb sportok teljesítményét. Viszont ugyanott vannak árban mint a sportmotorok. Én ugyanezzel a dilemmával álltam szemben, csak meg tudtam fizetni egy VFR-t. Az egy 600-as sportmotorral már éppen felveszi a versenyt, de egész nap lehet tekerni annyira kényelmes, mindeközben 4 liter alatt eszik százon 140-160-as utazó mellett. Cserébe az árából asszem kifuná egy R1 is, nemhogy egy R6.
Dehát fiatal fejjel sokkal nehezebb dönteni, mindenki Rossinak képzeli magát és venné a közútra már teljesen feleslegesen erõs sportokat, miközben jó részük soha nem fog tudni teljesen kihasználni egy túramotort se.

Roger6
Köszi Iceman, most nagyon sokat segítettél... <#rinya>

Tudod, a pénz nagy úr ám, ez itt a gond! Az SV újan egy kibaszott millióval olcsóbb, vaze... Hidd el, én is R6-ot venném, ha tehetném.

JGTC
Pontosan, ha jókor mész nem csak láthatod! Ti mikor mentek ki??