Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
igen, ezt nehittem volna h ennyire erõs <#eljen>

#hhwnd

examinee
81 kilowattos = 110 lóerõ. Nincs felfurfa, minden gyári állapotban van rajta.
Hát akinek motorja van illendõ lenne karbantartani is!😄

allock
ha karbantartod v karbantartottad akkor semmi baja sem lehet

#hhwnd

examinee
Hát nem tudom, akkor már csak kijött volna valami baja a motornak! Szombaton mentem vele 210-et de már jött a kanyar, szoval ment volna még! Meghát 21ezer kilométerrel nem sok gondja lehet motorikusan!

allock
110LE????!!!! <#wow2>
felfúrták?

#hhwnd

allock
hát jah 😄
viszont akkor a pályán gyilkolta rendesen, gondolom én 😄

#hhwnd

examinee
examinee
Sima utcai gyorsasági!R-es! Csak a srác nem használta rossz utakon, inkább elment a hungaroringre.. biztos sok pénze volt😄

allock
az nemyo, sajnálom 😞
azért vannak még kényelmes túramocik, v a sporttúrák is ottvannak
akkor ez inkább pályamotor féleség

#hhwnd

examinee
Semmilyen. Sajnos pár ismerõs köztük barát meg halt , kómába került motorozás miatt. Meg ezeken az utakon... legutolsó sorban pedig elkényelmesedtem-> inkább autóval járok!
Ha motoroznék tovább, megtartanám ezt! 15ezer km-ert mnet a hungaroringen az elsõ tulajdonos, másra nem használta. Most van benne 21-ezer km szoval semmi baja nincs, meg tetszik is!

allock
engem nem zavar! 😊
és milyen lesz helyette?

#hhwnd

examinee
Igen! Szeretném😄 Bocsi hogy ide betettem utána láttam a másik topicot!

allock
ezt adod el?

#hhwnd

examinee

JGTC
jó azt már láttam én, az fújta át a gixerét is

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

allock
a száma is benne van vmelyik Superbike-os újságban, de most megnemmondom neked h melyikben 😊

#hhwnd

allock
aha

#hhwnd

JGTC
Az csinálta a Dodor motorját is nem?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
nem az enyém most találtam a neten, az enyémrõl is van kép csak az a motor vásárlás topikban...

allock
szép! saját? Mo-n is van egy ilyen csávó aki ilyen festésekkel foglalkozik, bármiilyet megcsinál

#hhwnd

JGTC

JGTC
ált bünti jár érte

Szeretnem megkerdezni toletek hogy: Itt a forumon az legalis hogy hirdetsem az en uzletemet es termekeinket ami motorsportal kapcholatos? Koszonom elore, ZL

allock
jah yo 😄

#hhwnd

RaST
Díszburkolat ;]

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

allock
hûtött tárcsafék?

#hhwnd

RaST
Ezt tegnap csináltam menetelés elõtt ;]

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

allock
aham

#hhwnd

JGTC
nem a BNV-n

allock
Miskolcon?

#hhwnd

JGTC
húú rátehettem a seggem a kiállításon és hát nem is nagyon lehet szavakat találni, pedig nem is mentem vele sehova 😊))))

Ez a ZZR-1400 nálam magasan a nyerõ külsõ alapján az idei kínálatból. Az elejérõl folyton egy birodalmi kutaszdroid, meg a mátrixos polipok jutnak eszembe.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

allock

#hhwnd

allock
azta <#wow1><#eljen>

kép

#hhwnd

allock
ez tetszik!

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock
Kawasaki Reveals New Ninja 650R
-errõl a modellrõl még semmitsem tudok

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock
ilyen kawát láttam tegnapelõtt:

kép

#hhwnd

Az ETZ után még a 600-ast sem ajánlanám. Elhiszem, hogy megtanultál motorozni de nagyvashoz ez kevés.
Próbálkozz jóval 100 LE alatt!

Roger6
Akiknek szar a gépük, azok nem tuningolnak, hanem eladnak. Egy jó gépet látod lehet tuningolni. De mindegy... <#mf2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hali, a mocikhoz van jó tuning leírása, érdemes megnézni! Ezt az oldalt fõleg ojan embereknek ajánlom akiknek szar a gépük, és szeretnék azt feltuningolni.
GTuning
LiPTON
megyünk túrázni:!D
összeállítás: Swalbi, s50(ezzel megyek), 1 lepukkant honda dio és 1 szintén ramaty állapotban levõ piaggo... már most félek.. egerbe megyünk Jberénybõl... megpusztulnak majd a gépek 40 km után, de már várom! azért 1ik haver jön a '25 CBR-jével, majd elhúz mindket

nem tud vki vmi jó túra-útvonalat nyárra? (hátha összejön már vmi normális gép, ami nem hal meg 1 esben 1 dombra felmenet)

JGTC
ehh...

allock

#hhwnd

allock

#hhwnd