Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valójában semmi extra nincs a Hayában, az egyetlen kiemelkedõ képessége a magas végsebesség (ami egyébként messze nem annyi mint amennyit az órája mutat), azt meg a szerencsének köszönheti. Éppen azelõtt jött ki hogy megegyeztek volna a gyártók a végsebesség 300km/órára való korlátozásában. Az összes nagyobb gyárnak van olyan típusa tud ugyanakkora (sõt jelenleg inkább nagyobb, eléggé eljárt az idõ a Haya felett) végsebességet az elektronikus leszabályzás kiütése után, csak épp az egyezmény miatt nem lett belõlük legenda. Abban se vagyok olyan biztos hogy a Haya tudta volna elõször átlépni a 300-at. Azonfelül az R1 tényleg kompromisszummentes sportgép - csakúgy mint a CBR1000RR, a GSX-R1000, a ZX-R10, a Ducati 999 és még egy rakás másik motor.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Egyébként JGTC neked van motorod?

Már valóban nem akkora ász, de olyan mint a sportmotoroknál az R1. Az egy kompromisszummentes sportgép, ez meg az elsõ ami 300km/h felett tudott menni.

JGTC
nem tudom miért de nekem valahogy ez a Hayabusa olyan túleröltetett, másrészt sztem nem akkora ász MÁR mint amekkorának mindenki tartja, mindenki hüledezik tõle orrba szájba pedig van ami leveri, és kissebb

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Nálunk szerintem csak autót gyártanak. Motort nem.

itt vannak a yankee valtozatok, harom fele szinben, es az eggyik ami a 20 evfordulo alkalmabol keszult. a 80's evek szineiben....

allock
errõl nemtok nyilatkozni 😊

#hhwnd

piros szinben meg nem lattam. nagyon tetszik. Az ara az elege magas kulonben. Gondolom ez az ar benne van az ado is... nalunk az ara 2.2 mil HUF + 8.5% Ado tehat 187ezer+2.2 mil. a Hayabusa is olcsobb de csak egy kicsit. Nem annyira nepszeru mint a gixer de nekem jobban tetszik mert nam vagyok eppen alacsony, Szovala hayabusa kenyelmesebb nekem./Gondolom magyarban nagyon sok a Suzuki mivel hogy ott gyartjak...(?)

allock
mindjárt mondom...

GSX-R 1000 K6

Kompakt méretû motortest, hihetetlen teljesítményadatok és fantasztikus kezelhetõség - csak gyakorlott motorosoknak. Full titánium-rendszer, alacsony súlypont, radiális 4 dugattyús féknyergek, stb. Több teszt nyertese!

Hengerûrtartalom 998 ccm
Teljesítmény 183 LE
Indítórendszer elektromos
Váltó 6 sebességes
Hosszúság 2030 mm
Szélesség 710 mm
Magasság 1130 mm
Száraz tömeg 166 kg
Ülésmagasság 810 mm
Üzemanyagtank 18 l

Ár: 3.198.000 Ft

GSX 1300 R Hayabusa K5

Hengerûrtartalom 1299 ccm
Teljesítmény 175 LE
Indítórendszer Elektromos
Váltó 6 seb.
Hosszúság 2140 mm
Szélesség 740 mm
Magasság 1155 mm
Száraz tömeg 217 kg
Ülésmagasság 805 mm
Üzemanyagtank 21 l

Ár: 2.898.000 Ft

#hhwnd

Mennyibe kerul magyarban a Suzuki Gsx1000rr es a Hayabusa? 2006 os evjarat.

allock
aha

#hhwnd

a vele egyidos 16 eves americaiak el vannak foglalva a kabitoszerrel, szesszel, stb... szoval ezt igy en nem banom hogy neki van egy masik nagyon draga 'szorakozasa'... gondolod...

nagyon sok... az egesz pezem erre megy, pedig tudnam kolteni masra. A fiam kulonben jovo hetvegen kezdi a versenyt a Hungaroring en.. az sem olcso, de elerhetobbbbbbbbb mint az americai versenyzes. Ezen felul nagyon profi a fiam szoval ez nem csak 'hobby' hanem inkabb uzlett. (versenyzes)

allock
akkor jól gondoltam 😊
az k*rva sok 😮

#hhwnd

US Dollars.

allock
Huf?

#hhwnd

2004 ben 60 ezer volt, de a szponzorok fedeztek valamennyit. Az auto nem a mienk, csak bereltuk. az auto maga 70 ezer ha a BMW csapattal dolgozol eggyutt... a KT100 BMW motor csak 10 ezer, ez persze a 6 sebesseges verseny valtoval stb..

allock
mennyibe van ez neketek benne?

#hhwnd

az auto 450 kg, teljes carbon fiber chassis. A loero nem "nagy szam" de csak hogy mondjak egy peldat, es nem zavar ha el hiheto vagy nem, de: A Barber Motorsport Park versenypalyan az Americai AMA Superbike versenyzok 2005 ben a 1000 cc categoriaban a GSX1000 RR es a Ducati 999 al a legjobb idot mentek 1.40.544 masodperc. A fiam a Formula BMW autojaval, a kanyarban 3g t huzva tobb mint 4 masodpercig ment 1.28.320 masodpercet. Szoval es az auto ennyire gyors. Az is igaz hogy a palya nem nagyon nyitott, inkabb kanyargos. De van egy jobb pelda: Januar 2005 ben Valencia, Spain: a Sauber F1 ideje volt 1.12.000 masodperc, a fiam a Formula BMW al csinalta ezt 1.35. alatt.. szoval nem lassu. Az is igaz, hogy ennek a motornak az eges szeazont kell alnia, tehatt tobb mint 10 ezer verseny kilometer felujitas nelkul. kosz,

Köszi!<#circling>

Majdnem mindenre volt válasz amire rákérdeztél.😊
"Most mi van a képen?" - Egy sebességváltó ímit írt is, de a rudazatokról meg a féltengelyekrõl is felismerhetõ ha jobban megnézed. A rugózás mondjuk tényleg szembeötlõbb a képen elsõre megnézve.

"Mi köze a Forma 1-hez?" - Semmi, de nem is írta senki hogy lenne köze. A "Formula" nem egyenlõ a "Forma 1"-gyel. Ha jól tippelek akkor ez a Formula BMW autó külsõre hasonló openwheel kialakítású, de ennyi a kapcsolat, nem F1 létezik a világon.😊 A 140 ló meg tényleg nem egy hûde nagy teljesítmény egy 1,2-es motortól (sõt kifejezetten gyengus mikor utcai használatra szánt motorokban tudnak egy literbõl 180 lovat, és még van benne tartalék is), de figyelembe véve hogy párszáz kilós autóba van építve, meg eleve valami gyerek/ifi kategóriában szerepel, ez bõven elég a teljesítmény a jövõ tehetségei számára.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Ez elég zavaros. Most mi van a képen? Ki a 140Le? Mi köze a Forma 1-hez? Én itt 2db Sachs rugóstagot látok.Mi a hihetetlen egy 1.2 140Le mototrban? Ezt már 15 éve tudják. Ld. ZZR 1100.

Itt van egy nagyobb kep a SportVue TM Heads Up Display rol....

Ok, ugy latszik ossze hoztam a VIP access't. Itt van egy kep a sebesseg valtorol, ami a Formula BMW hoz tartozik. Ez a gep megy 0-100 ra 3.5 masodperc alatt, 100-0 ra 1.5 masodperc, es tud huzni 3.5 g't. Nem hinnetek ell ha azt mondanam hogy a motor az egy 1.2 Liter BMW K1200 motorkerekpar nak a motorja..... 140 Loero, 11000 fordulatszam, es 10 ezer dollar ertek. Hihetetlen hogy milyen erot tudnak kihozni ebbol a motorbol....

allock
saját beállításaidnál a VIP jogok felvételénél 😊
ahol a cset is van ott bal oldalt

#hhwnd

Szegeny motoros, emlekeztet engem az egyyik figurara a Star wars bol.. a kis harcosok lapos fejjel es nagy szemekkel...csak nem jut eszembe a nevuk.

itt van az eggyik kedvenc motorom. (hogy tudok VIP lenni hogy tudjak nagyobb kepeket feltolteni?)

JGTC
ha felnyitható állrészû sisak lenne akkor ne félj azt is megoldaná...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
hogy lehet valaki ennyire hülye <#idiota><#eljen>

Persze hogy forditva van! Ezert rohogtem annyira, es kozben mar mutattam a Munkatarsaimnak is, akik persze azt kerdeztek hogy 'ez Magyar Motoros no'.... Persze azt mondtam hogy nem.... Remelem hogy nem! Azon gondolkodom hogy ha lenne full face (zart) sisak, akkor hogy oldana ezt meg.....haha!

allock
várjmá 😄 fordítva van rajta 😄DDDDDDDDD

#hhwnd

allock
D gyûrûs csat v mi, nemtom 😄

#hhwnd

allock
húha 😄
én ehez most fáradt vok, majd holnap szemezgetek vele 😄DD

#hhwnd

Ha jól tippelek, nem esett le a lényeg. Nekem se esett le elsõre, éppen ezért üt. Annyit segítek hogy nem a sisak típusa/formája a poén.😊

En Seattle Wa. ban lakok. Magyar vagyok, de a fima itt szuletett. (kulonben O is MAGYAR, legalabb is ugy nevelem......)Az Oldala www.elliottladik.com O 16 eves, es 14 evesen mar tesztelt a Formula BMW USA nel Valencia, Spanyolban. O auto versenyzo, es fog indulni a Suzuki Swift Kupa ban a Hungaroring en Jovo heten. A Rabocsiring chapattal indul. A Ifj. Rabocsi Tibor 3x magyar Rally Cross bajnok az edzoje. A fiam ezt a keszuleket hozza magaval, es fogja tesztelni. Mivel hogy Rabocsi Tibor a kizarolagos importaloja a termeknek, o fogja ezt tesztelni utcai motorokon is. Nezzetek meg a www.sportvue.com es a www.elliottladik.com ami most lessz felujitva, remelem egy par heten belul. Ott a fiam oldalan van egy par video Valencia bol. Koszi, Zsolt

allock
amúgy ki a fiad? <#rolleyes> akár priviben is jöhet

#hhwnd

allock
miez, pilótasisak? 😄

#hhwnd

<#mf1>Leestem a szekemrol a rohogestol mikor meglattam ezt a kepet.... A baratnomnek muszaj megmutatni....!

A SportVue TM al kapcsolatban: Ez az adat nem a szem elott, inkabb a szem folott van. Kell egy rovid ido megszokni, de mikor megszokja az ember, akkor ez olyan mint amikor egy szunyog vagy bogar van szetkenve az auto szelvedojen... Lathato, de 'nem lathato' vagy nem zavaro. Ez a keszulek a University of Washinton State (Seattle) be volt kifejleszve. Ugy van keszitve, hogy a leg optimalisabb legyen a vezetonek. Allitolag a egyetemi tanarok szerint, az emberi agy harom informaciot tud feldolgozni azon kivul ami ott korulveszi...(utcai vezetes) Tehat, a Fordulatszam, sebesseg fokozat, es sebesseg meres nem zavarja a vezetot. Persze, a fiam aki 16 eves, o ket perc alatt megszokta. Gondolom en, aki 37 eves vagyok tobb idobe kerult hogy megszokjam, (3-4 ora) de most mikor motoron ulok, nem tudom elkepzelni a vezetest ez nelkul. A magyar web oldal jon hararosan, de most meg sajnos nincs magyarul informacio. Ezen most en dolgozok. Ha szeretnetek megnezni az Americai oldalt, akkor itt van: www.sportvue.com
Itt lathatjatok, hogy az elso NO (nem olyan mint az elozo kepen <#beka2>)ezt a keszuleket hasznalta megprobalni az uj foldi sebesseg record ot egy Modified Suzuki Hayabusa val. Ha jol emlekszem a vegsebesseg volt 207 merfold!!!!! F*ck dude!!! ez mar nagyon gyors....

Ha már a sisakokra terelõdött a szó, ezt nem tudtam kihagyi. A nõi sofõrök már két keréken is támadnak!😊)))

allock
és ellehet normálisan olvasni az adatokat? nem zavaró egy idõ után?

#hhwnd

Nem a szemben, hanem a szem elott van. Az utcai valtozata (attol fugg melyiket vasarlod) mutat RADAR jelzest is, HA van radarod amit be tudsz kotni. A legnagyobb baj a radaral, hogy mikor motoron ulsz es mesz mint egy orult, akkor nem hallod, nem latod a Radar Jelzest. De ha es a SportVue TM hasznalok, akkor persze megvan a sebesseg, (kilometerben) fordulatszam, sebesseg fokozat, es persze Radar jelzes (optional) Kulonben a fiam aki 16 eves most, fog versenyezni Magyarban a Hungaroring en a Suzuki Swift Kupa ban, es o fogja ezt hasznalni a verseny kozben. Ha akarjatok latni, tudtok menni a Ringre megnezni. A Keszulek feltalaloja a baratom, aki az Indy 500 as versenyzo volt a 90's evekben. Ez a keszulek tenyleg Utcai Motorosoknak, es versenyzoknek van keszitve, de ugy hallom lessz ez a mezogazdasagban is...

JGTC
wow<#wow2>

allock
az a szemcsiben van benne? mennyi volt?

#hhwnd

ahhhh... a "Vagolap" ami azt jelenti hogy "Copy"... Elnezest a dupla post miatt... <#nyes>

uhhh... ok.... valami miatt nem ment a 'kepfeltoltes'... ahogy kideritem azt hogy a file upload utan mit kell tennem hogy a kep megjelenjen, akkor talan tudom kuldeni. vagy talan van valakinek otlete..hogy eZt hogy kell chinalni? <#wow1><#wow1>

nem tudom hogy ebbol a ket kepbol mit fogtok latni mivel hogy csak 20kb, de remelem tetszik..... mind a ketto kep a bukosisak, (ARAI GP5) es ahogy latjatok, itt a HUD vagyis Heads Up Display van rajta....egy monitor vagy optika ami mutatja a versenyzonek a idomerest, fordulatszamot, es az utcai valtozata a sebesseget is....

Itt az én gépem. http://www.sportmotor.hu/img/member/53863/434156.jpg

JGTC
<#worship>

DJ Skyline
nem vagyok nagy motoros,de ha motor akkor:

^.^