Motoros képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
esõben meg télen ott a bkv mint alternatíva...
violence can be used for good - JUSTICE
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mint ahogy járni tanultál,nem az van hogy megszületsz 2lábra álsz és rohansz,hane próbálkozol,segreülsz prszor.....majd végül megy egyedül a séta,egyre jobban ,végül már maratoni futóversenyen 1.leszel😛
tényleg,kicsivel kezd,de te tudod,ez csak jótanács
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
er-6n... feketében...
majdenem leestem<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3>
72 lovas csak...na midnegy nekem most ez a menõ
jövõre én is veszek valamit... mondjuk egy aprilia tuono1000r-t<#hehe>#hehe>
de inkább valami jó kezdõ motor kéne valami 600as naked bike...
violence can be used for good - JUSTICE
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

#hhwnd
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
120/70 17 és 190/50 17
Bridgestone BT 012 és BT014 ben is van egy pár.
egy Garnitúra ára 50 ezer ft.
élõben elég brutkó sztem kép tényleg nem adja vissza
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Jól néz ki a csajszi! Telefonszámát lehet tudni? <#papakacsint>#papakacsint>
Amúgy a ZX14 és a ZZR1400 nem ugyanaz, ugye? Én nagyon vártam az új nagyZiZi-t, csak most kicsit várnom kell még, mert most nincs sok kedvem megvenni (3.3MFt akciósan...).

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Kulonben nekem a Kawasakiban az tetszik, hogy a hengerben nincs henger-huvely, tehat aluminium az egesz, de nickelel van bevonva.(ha jol emlekszem) konnyen hul le. Gondolom ezt a technologiat mar mas gyarak is atveszik.
ez a Ducati azert meg mindig tetszik...
Sztam ZZR 1400 a legjobb nem vitás, tudom nagyobb de a ZXR 12-is jobb voollt már sztem a Haya-nál