Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milka
MEGHALTOK AKOR IS!!!(csak hpgy nekem legyen igazam😛)nemtom én csak 250esre merek felülni 1.re

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

mértékletesség a legfontosabb ezért 600as... pl az er-6n 72 lóerõs könnyen kezelhetõ, ráadásul tényleg nem száguldozni akarok...ilyen feltételekkel már jobb a helyzet...
esõben meg télen ott a bkv mint alternatíva...

violence can be used for good - JUSTICE

Roger6
Én 650-es SV-vel kezdtem, és semmi gond nem volt. Csak szálljon el az agyad, és minden okés lesz!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Milka
kezdõ mocit ne vegyél 250esnél nagyobbat,az egyenlõ a halálal.szépen kicsivel kell kezdeni,aztán egyre nagyobb..
mint ahogy járni tanultál,nem az van hogy megszületsz 2lábra álsz és rohansz,hane próbálkozol,segreülsz prszor.....majd végül megy egyedül a séta,egyre jobban ,végül már maratoni futóversenyen 1.leszel😛

tényleg,kicsivel kezd,de te tudod,ez csak jótanács

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

nagybátyám elvitt egy köre az új bejáratós kawasakiján...
er-6n... feketében...
majdenem leestem<#vigyor2><#vigyor3>
72 lovas csak...na midnegy nekem most ez a menõ
jövõre én is veszek valamit... mondjuk egy aprilia tuono1000r-t<#hehe>
de inkább valami jó kezdõ motor kéne valami 600as naked bike...

violence can be used for good - JUSTICE

allock
naná 😄

#hhwnd

JGTC
az jó volt 😊 szoktátok nézni?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

allock
hátulról: 😊

#hhwnd

allock
állítólag ez a kis Triumph a legjobb 600as ezévben, Superbike-ban (újság) megnyerte a 6kilós tesztet, bár igaz nemteljesen 599cm3, asszem valami 675körül van, a Motorshow1-ben is bennevolt a magyar 600as teszt de ott is csak dícsérgették

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock
ez se jobb 😛

#hhwnd

allock
<#wow2>

#hhwnd

JGTC
A Kawa baba!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

RaST
Nem rajongok a harleykért, ezért nem fotóztam õket ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Voltak HD-k is? 😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

allock
<#eljen>

#hhwnd

RaST
1 kis izelitõ a harley festiválról:

Ha valakit érdekel egy garnitúra Bridgestone gumiabroncs az szóljon.
120/70 17 és 190/50 17

Bridgestone BT 012 és BT014 ben is van egy pár.

egy Garnitúra ára 50 ezer ft.

JGTC
alpinstar a kedvencem legjobb!! Kéne is már 1olyan cucc 😄

examinee
jah jó ez a csizma😄

SCANIA TIBI
Aki tud ilyen csizmát az szoljon nagyon fontos ja ésennyibe????

JGTC
olvastam róla és úgy emléxem azt írták róla h ötödikben 280 a vége <#vigyor3><#zavart1>
élõben elég brutkó sztem kép tényleg nem adja vissza

Igen, mintha kevéssé lenne túrajellegû... Biztos kell majd rá egy másik plexi elõre, hogy ne fújjon le a szél róla.

Roger6
Megmondom õszintén, nekem nem tetszik az új zx-14-es. Valahogy nem jön le az a brutális erõ a külalakról, ami van benne. Nem szép. Persze, tudom, a szépség relatív. Hát akkor azt mondom, nekem nem tetszik. Ettõl még nagyon jó motornak tartom az összes Kawát!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jóvan. Most látom, hogy ugyanaz a kép, csak más a felirat rajta...<#lama>

Csá!

Jól néz ki a csajszi! Telefonszámát lehet tudni? <#papakacsint>

Amúgy a ZX14 és a ZZR1400 nem ugyanaz, ugye? Én nagyon vártam az új nagyZiZi-t, csak most kicsit várnom kell még, mert most nincs sok kedvem megvenni (3.3MFt akciósan...).

Roger6
Hát igen, az térdkoptató. Elég fura lenne, ha addig kilógna a lábtartó.

Nem igazán, akkor az is szikrázna. Csak a térdkoptató dolgozik.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

allock
hehe
leér a lábtartó 😊

#hhwnd

SCANIA TIBI

SCANIA TIBI

Nem tudom hogy tudjatok, de a Hayabusa motorjat hasznaljak Europaban es Americaban egy uj auto verseny szeriaban, ahol a Busa motor 205LE. Az auto nagyon gyors... http://www.radicalsportscars.com/
Kulonben nekem a Kawasakiban az tetszik, hogy a hengerben nincs henger-huvely, tehat aluminium az egesz, de nickelel van bevonva.(ha jol emlekszem) konnyen hul le. Gondolom ezt a technologiat mar mas gyarak is atveszik.

JGTC
nekm sem tetszett képen de élõben tök más, nagyon nagy darab, de nem hiszem h vészesebb mint a Hayabusa

Légyszíves olvasd el figyelmesen amit írok. Nem ,ent 330-at. Azt írtam, hogy csal az órája és 306km/ó tudott 1999-ben. Akkoriban a sportgépek közel sem mentek ennyit. R1, ZX-9R, CBR-900RR, GSX-R 750-es volt amit sportgépként tartottak számon. Persze volt még más is pl. Ducati stb.de azok meg sem közelítették ezt a sebességet. Egyébként meg elég régóta a túragépek a leggyorsabbak, mivel amikor még nem voltak olyan fejlettek a blokkok(mint most amikor 180Le -ek az 1000-ek) akkor az 1100-1300ccm túragépek voltak a legerõsebbek. 90-ben kijött a ZZR-1100, rá 6-7 évre az XX, 99 Busa, aztán ZX-12R bár az nem biztos, hogy gyorsabb mint a Hayabusa.

Nem néztem utána, nem tudok konkrétumot, de nagyon-nagyon nem tartom valószínûnek hogy egy sporttúra motor lépte volna át elõször a 300-at és nem egy szupersport kategóriás. De majd utánanézek, hátha találok valamit. Mindenesetre a fenti mellett azt sem tartom valószínûnek hogy lett volna olyan paletta ami nem tud 300-at se (esetleg közel van hozzá), aztán hirtelen elõugrik a Haya és kapásból 330-340-es tud. Ekkora hirtelen ugrás/fejlõdés a világon nincs. Úgy lehetne elképzelhetõ ha nem lett volna cél ekkora végsebesség elérése a piacon habár bármelyik gyár képes lett volna rá kényelmesen, aztán a Suzuki elsõként úgy döntött hogy bevállalja. Ezesetben viszont ugyancsak semmi extra nincs a dologban.

Gondolom azert is mert Magyarban gyartjak az autokat. Ami jo dolog, hogy az emberek tamogatjak a termeket es a magyar economiat. De persze a Suzuki szerintem is talan a legjobban meg-gyartott gep, ha mindent figyelembe veszel. Voltam Magyarban tavaly Octoberben, nem lattam sok chopper motort, de nagyon sok sport motort, ami persze tetszett.

ez a Ducati azert meg mindig tetszik...

Miért szerinted melyik szériamotor lépte át a 300-at elõsször. A ZZR 1100 kb.275-282 között ment, az XX 286-ot. HA jól tudom a Bimota SB-6R 292 ment.Tény, hogy csalt az órája (340-350 mutatott végsebességnél), de amikor a németek letesztelték akkor 306-ot ment.Mielõtt még azt hinnétek én nem vagyok Hayabusa fan de tény, hogy az övé az elsõség.

Ducatit elég sokat látok sõt van vagy 20 MV Augusta is, de a Suzuki még mindíg vezeti az eladási ranglétrát.

tobb mint 300 kg. Na majd ha nagy hasat novestek, meg persze kinovestem a szakalamat a mellemig, akkor talan veszek egy ilyen gepet. Addig is csak sport motoroknal maradok.

Bohom....mi? <#circling> akkor ehez mit szolsz? Ezek a gepek nagyon nepszeruek Amerikaban, jobban mint a sport motorok...

A haveromnak volt egy ZX12 es nagyon allat volt a motor, de az elso fek-tarcsa mindig meghajlott a tulmelegedestol. A Suzuki szerintem is jobb minoseg. A Honda k is nagyon tetszenek. A masik haveromnak van egy Yamaha R6 es miutan megvette, hetente tett bele 2000 Merfoldet(!) A motor 3 eves, es most van neki 60 ezer merfold benne, es meg mindig megy.... Hihetetlen pedig igy van. Magyarban nepszeru a Moto Guzzi, Ducati tehat 'nem-japan' gepek?

examinee
Igen frankon néz ki, bár feketébe még jobb szerintem! Mondjuk Volt egy ZZR-em vagyis az még bátyámnak volt, után vettünk egy Suzuki GSX-R -et és hát volt külömbség. Monjuk ez kb 5 éve volt, szoval azóta lehet jobbra fejlõdött a kawa, de akkor a Suzuki ütötte!

allock
nekem túl nagy "böhöm" inkább a kis pici sportgépek tetszenek

#hhwnd

Errol beszelek. Biztos hogy nalatom mar ez van, itt meg mindig nem lehet kapni de hamarosan. Szeretnem megnezni eloben. Akkor lehet hogy jobban fog tetszeni...

mondassz valamit a gsx-r tervesesrol, de gondolhatot, ezeknek minden evben ki kell valami ujat talani hogy verseny kepesek legyenek. Nekem a Hayabusa jobban tetszik mint az uj Kawasaki ZX14. Nagyon regi a kinezete. Ugy nez ki mint a Ferrari F40 a 80's evekbol a bordakkal az oldalan.... Nekek tetszik az a gep?

RaST
Haversrác ilyet vett ..

examinee
Egyre rondább ez a GSX-R Sorozat....Nemtudnak már mit kitalálni. Asszem 2000 körül kitalálták ezt az uj orr részt , szerintem ocsmányra sikerált eléggé nekik! Hayabusa nekem meg sosem tetszett..

JGTC
Épp ez az, jókor dobták ki még pont befért a 300as eggyezmény elé
Sztam ZZR 1400 a legjobb nem vitás, tudom nagyobb de a ZXR 12-is jobb voollt már sztem a Haya-nál

JGTC
Van, egyszer ide vagy a másik topikba már be is linkeltem.