2516
  • SitatiS
    Köszi!:))
  • Boconadi
    Kérdezd meg Cagivamitot szerintem ő tudja a választ
  • SitatiS
    "OFF"
    Simson SR50/1 (12V)robogóhoz kellene nekem kapcsolási rajz kompletten,köszi:)))
    "ON"
  • SitatiS
    Isteeen!(bár a tört az..)
  • allock #1631
  • Boconadi

És egy utolsó

• Boconadi
    Ahogy ígértem:

• allock #1628
    az első egy kicsit bizar :D
  • Boconadi

Majd rakok még neked képet ha hazajöttem!
  • allock #1626
    de gyönyörűűű, nem hiába kedvencem
  • Boconadi
  • Boconadi
  • pszihopata
    Azért ezen a videón a motoros kéthibát is elkövet.Nem indexel és nem húzódik ki idejében,az autós mozgásából ki lehet találni,mit fog csinálni,ha ilyen közel húz el mellette,nincs ideje korrigálni.
  • JGTC
    nem volt neki

tényleg a motoros volt a lüke
    a másik mocis amelyiken a kamera volt az szerencsés volt nagyon
  • Phoenix007
    Na ezt így most nem látom tisztán: volt a motorosnak utasa?
  • Seten

Na itt konkrétan a motoros volt hülye. Mi a f.szért megy rá ennyire? Én soha nem csinálok ilyet, erre mindig számítani kell!

• Boconadi
    itt egy hasonló szitu (előzéses)
  • Boconadi
    Egy kis csemege az R1 rajongóknak:

Link
  • ddt500
    Mert meg merte tenni!!!
  • Phoenix007
    Túlélte, leszállt és elsétált. Röhögj.
  • Boconadi
    ezen nem tom hogy sírjak-e vagy röhögjek-e :S:D
  • Vlala #1614
    Sajnos anyagiak nem engedik, hogy előbb kezdjek. :(
  • Phoenix007
    Nyáron már inkább motorozni kéne, nem? Én azt mondom, kezdd el minél hamarabb, ahogy a lehetőségeid engedik. B jogsid van már? Mert akkor még azt is javasolnám, hogy az elméleti oktatást próbáld valahogy kikerülni, és mielőbb beülni vizsgázni, azzal is sok időt spórolhatsz.
  • Vlala #1612
    Köszi, már megyek is. :) (csak nyáron)
  • Phoenix007
    Már nincsenek ilyen előfeltételek, csak legyél legalább 21 éves, és mehetsz rögtön a nagy A-ra.
  • Vlala #1610
    Bár nem a topichoz tartozik, de mi most a motorozás feltétele? Az A jogsihoz mindenképp kell A1 vagy Akorl jogsi, vagy csak 21 éves életkorig?
  • Phoenix007
    Ühüm ... na akkor az nem én voltam. Na nekem se' volt még balesetem, csak nekem előbb az jut eszembe, hogy korrigálni kéne, nem pedig az, hogy rátenyerelek a dudára, aztán oldja meg más a problémámat.
  • Boconadi
    a cbr-nek sikerült elkerülni, mert úgy dudált mint egy állat, és az autós észbekapott... Mákja volt, mert éppen kereszteződésben voltak. Ha elnéz a kereszteződésbe a motoros, hogy jön-e autó akkor csatt lett volna...
  • Phoenix007
    Baleset lett a vége, vagy csak csúnya vészfékezés?
  • Boconadi
    mi a suli ablakából láttuk amikor egy hülye faszi satut nyom a cbr előtt...
  • SitatiS

Köszi szépen!:))
    Így már értem!
  • Cvd
    Ja a motor meg a külseje is változott a betűváltás idején, akkor kapott 65 lovas motort az első 62 lovas helyett, meg onnantól van közös búra alatt a világítás a régi dupla kerek helyett. A képekről elnézve a tied már L.
  • Cvd
    Attól függ mikor gyártották a tiédet, az első két évben H jelöléssel nyomták, aztán L-el. A betűjelölés után még jön egy szám is egészen pontosan:
    H1: 1989
    H2: 1990
    L1: 1991
    L2: 1992
    Így tovább a legutolsó 1999-es L9-ig.
    A linken egyébként azt írják hogyha L-es vashoz mindkét doksi kell, mert az L-ben csak kiegészítések vannak, a H az alap hozzá.
  • SitatiS
    Picit OFF(sry)

Szereztem szervízkönyvet a géphez,de van 2 tipusjelzés,mégpedig H,és L jelzés,mit akar ez jelenteni?
    Itt látható..
  • Vlala #1601
    Nekem is ott volt a "szerintem", és így, hogy leírtad, tényleg, motorral úgy kell közlekedni, mintha az egész világ ellenség volna. Igazad van.
  • Phoenix007
    Hülye vicceid vannak...
  • Cvd
    Itt sajnos a motoros magának is köszönheti a dolgot, nem tartotta be a legalapabb "szabályt", nem úgy ment mintha az összes autós rá vadászna. A Seatoson végig látszik hogy nyomul és valszeg előzni fog, buta dolog volt megbízni abban hogy nem jön ki a motorosra. Lassan kellett volna melléhúzni az elején hogy biztosan felfogja mi van, vagy inkább engedni elsőnek előzni és bebüntetni 200 méterrel később. Látszik hogy már dől a motor, de még mindig ott van a motor mellett szorosan, vagy ennyire paraszt, vagy fel sem fogta hogy mi van még akkor sem. Arról nem is beszélve hogy mindenféle index nélkül húz ki. De ha ez Magyarországon történik még az sem számítana ha indexelt volna, elvégre egészen addig előzheti a motoros amíg nem kezdett bele a manőverbe. Folyton a gyorshajtáson lovagolnak a szervek, talán nem ártana mellette az ilyen vezetni nem tudó balfaszokat kipucolni az útról.

Tényleg, hallottátok hogy tesztelik az új csodaradart Békés megyében? Amellett hogy állítólag bármilyen fényviszony mellett jó képet csinál, elnyom egy második képet a jármű hátuljára is ha elhaladt, hátha elöl nem lenne rendszám. Ráadásul passzív, úgyhogy nem lehet zavarni vagy előre jelezni sem műszerrel. Annyira bíznak benne hogy állítólag nem is kell majd a delikvenst megállítgatni, úgyis meglesz a bizonyíték. Ez biztosan jó lesz az autóknál ahol állítólag szokás levenni az első rendszámot manapság, de mit ér majd sötétített plexi+felhajtott rendszám kombóval szemben motornál?:)))
  • csoola
    az autosokrol én mit mondjak?
    nem motorozom régota, csak egy kicsi 80-as DT-m van, valamelyik nap mentem épp haverékhoz, körforgónk felé indultam, elöttem egy full sáros fehér corsa ment, és hirtelen fékezett DE A SÁRTÓL NEM LÁTTAM A FÉKLÁMPÁT! mikor kapcsoltam, egyböl fék kézzel lábbal, de már nem tudtam mit tenni, rákenödtem elég lassu tempéoval a hátuljára a verdának... nem lett se nekem bajom, sem az autonak, nem estem el, sztem max 30-al mentem neki, indexet kivágtam, az autos is. Erre kiszált egy fiatal hülye picsa, h nem látom h fékezik? Miért nem figyelek?! Mondtam h sáros a kocsi és nem lehet a lámpát látni mikor süt rá közben a nap... erre megnézi a lökháritot, közben motyogja h aha persze... megszolal h szerencsénm h nincs baja és lelépett. Nem kérdezte egyszer sem hogy nem esett-e bajom, nem ütöttem meg-e magam, stb... megnézte a koszos autoját azt ennyi! Megvan azota roluk a véleményem...
  • Boconadi
    tekered a mocit? :D Babetta?

jó csak vicc volt :D
  • Phoenix007
    >Azért azt se felejtsük el,
    >hogy egy városi motorozás más mint egy túra motorozás.

Abszolút! Mégpedig annyiban más, hogy a városi sokkal veszélyesebb :) Amúgy nem akartalak untatni a részletekkel, de most a hosszú hétvége alatt kerek 1000 km-t tekertem le :D