Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Phoenix007
ez a ducatis, ez mekkora egy arc! <#vigyor5>

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

"amúgy utálom a hondát én is"

Hagy kérdezzem már meg: eddig hány Hondád volt?

Phoenix007
Nekem is Hondám van, de tõlem aztán utálhatja kedvére... <#mf1>

Boconadi
Jajj basszus. Azt a fránya viffert kihagytam 😞(((

Annak mék natyon jó hangja van <#buck>

errõl jut eszembe:

Honda VFR 750 muzsikája

Ducati 999 muzsik

<#hehe>
JGTC
Hondám van, sõt asszem Cvd-nek is egy VFR-je van, meg még másoknak is szal vigyázááá ám 😄DDDDD

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Boconadi
<#hehe> A CBR 900-ra gondoltam
Phoenix007
>egyet kivéve:

ez három <#vigyor3>

Boconadi
nagy Márka szóval biztos ott a toppon <#vigyor1>

amúgy utálom a hondát én is <#hehe>
egyet kivéve:

Konkrétan errõl még nem olvastam tesztet csak látni szoktam nap mint nap egy bolt elõtt, messzirõl szép az biztos. A 250-es tesóról van teszt a totalbike-on, összességében dícsérik, fõleg ha az árát is nézzük. Meg olvastam egy összehasonlító tesztet a naked verziójáról ahol az SV650-nel együtt tesztelték (a blokkot onnan kapja minden 650-es ha jól tudom), ott is apróságokban maradt el csak, kicsit gyengébb fékek, közútra nem annyira jó rugózás, és hasonlók terén. Viszont az is jóval olcsóbb mint az SV. Az látszik hogy minden Hyosung kicsit elmarad a konkurenciától, cserébe jóval olcsóbbak. Igazán a megbízhatóságon és a tartósságon dõlhet akkor el hogy megéri-e, az viszont majd csak két-három év múlva derül ki.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Roger6
Hyosung? Azzal mi a helyzet? Van valakinek tapasztalata róla?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SitatiS
Persze ez mindenkinél máshogy jön elõ,nekem személy szt,a 4 márkából(Yamaha,Honda,Suzuki,Kawa),ha hozzám vágnának 1et bármelyiket szivesen venném.<#bee1>
Na de a Kawa,Suzuki páros nálam elõnyt élvez.<#vigyor5>

Let the good times roll.

JGTC
na ezt már én is mondtam sokaknak de mindenki azt mondta hogy szép kis moci, sztem meg maga a hányás két keréken (BOCS AZOKNAK AKIKNEK ILYEN GÉPE VAN)!!!!!! privát véleményem

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Phoenix007
Hja jó ok ... már megijedtem ... mer' az a fajta GSF, amit belinkeltem, hát szerintem az a létezõ legrandább kétkerekû alkalmatosság ...

>Amúgy szerintem az eggyik legcsodálatosabb motor... (Persze az R1 után )

Szerintem meg EZ a legcsodálatosabb, de ezen most ne vesszünk össze <#crazya>

Boconadi
TÉK!

Amúgy szerintem az eggyik legcsodálatosabb motor... (Persze az R1 után <#mf2>)
Boconadi
Jelentem Róla van szó:

<#buck>
Phoenix007
Errõl beszélünk most?

Nézz egy képet szembõl egy 2001 környékirõl, akkortájt lett a régebbi, nagyjából szögletes elsõ lámpája leginkább egy szívre hasonlító, innen kapta a jelzõt. Gyakorlatilag azóta is ez a formája csak közben függõlegesen sokkal keskenyebb lett, így már nem illik az újabbakra a jelzõ.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Phoenix007
szívlámpás??? melyikrõl van szó, mert nekem már nem nyitotta meg a linket. Nem tán a GSF 750-rõl?

SitatiS
<#wow2>
Ez nem rossz!<#nyes>

Let the good times roll.

Boconadi
ááá. Szívlámpás szerintem a legistenebb gixxer <#buck> (szerintem)
allock
de ez a régi Suzy nembiztos h tetszik mindenkinek

#hhwnd

Boconadi
Ájj. Én annyi pénzért inkább ezt ajánlanám:
link
SitatiS
Nézegettem "piacon",a tervem 1-1,2M Ft közötti árkategória,ettõl sajnos többet nem tudok rá költeni,évjárat 2000-2003-ig,na majd meglátjuk.<#smile>

Let the good times roll.

Boconadi
Csak az a baj hogy valaki azt hiszi tul sokat tud, és csalódnia kell magában.
Phoenix007
Nem tudom, hány százaléka lesz a használt motor ára az újénak, de elég jó hitelajánlatokat lehet már kapni új motorra. Én legalábbis nem bántam meg...

SitatiS
Nem,semmi esetre sem,megteszi a használt is.. 😊)

Let the good times roll.

Phoenix007
Újat akarsz venni?

JGTC
egyszer zakkantottam atlétában azóta sosem motorozok rövidujjóban, és kesztyû nélkül akár mennyire is jó az idõ vagy nem megyek messze...

JGTC
mindenki tisztába van a képességeivel aki nem az meg így járt 😄
amúgy sztem ez a normális hogy az ember a motorját sajnálja

SitatiS
Nem tehetek róla..<#szomoru1>
Aki így tolja,azt nem tudom sajnálni,én most kuporgatok egy Kawa zx6r-re,de már most tudom,hogy ilyen "manõverek",nem lesznek benne a tarsolyomban,mert tudom,hogy nem vehetek másikat ha töröm..

Let the good times roll.

Phoenix007
Ugye, hogy te se' a motorosokat sajnálod, hanem a gépeket? <#nyes>
Nem kényszeríti õket senki, hogy legénykedjenek... Aztán persze k***a idegesek, meg jajgatva fetrengenek az aszfalton, de elõtte nagyon nagy legénynek hiszik magukat... Néha én is gondolok rá, hogy meg kéne tanulni egy-két kunsztot, de olyankor mindig megnézek egy-egy ilyen videót, és gyorsan észhez térek... Az sem egyszerû eset, hogy lenyúzol magadról fél négyzetméter bõrt, de valószínû nekem is jobban fájna, hogy rongyosra töröm a mocit... Nekem se' a milliomos apuci vette

SitatiS
Így törni ezeket a gépeket..<#szomoru1>

Let the good times roll.

Boconadi
Boconadi
allock
2részt láttam belõle eddig 😄

#hhwnd

JGTC
Motorshow 1-et láttátok? Az INTERMOT volt benne, meg a köv részben is az lesz, gondolom a Milnói motor show-ról is lesz egy kis nyálcsorgató 😊

JGTC
köcce

Boconadi
Boldog születésnapot.
JGTC
köszi köszi

allock
HBD JGTC!

#hhwnd

allock
deyo valakinek, még ilyenkor is motorozik 😄

#hhwnd

JGTC
elég betyár

Boconadi
vagyishogy elnézést.

link1
link2
Boconadi
Hallottátok hogy az Aprilia kifejlesztette következõ RSV-jéne blokkját? A fejlesztés ha jól tudom 9 millió eurót foglalt magába. Hogy mit is tud? Lássuk csak.
-4 Ütem,
-V4,
-1000 CC,
-260 LE
Még csak a blokk van kész, a teljes motort 2008-ra ígérik. Ezek után felköthetik a gatyájukat a japánok 😄
allock
az lehet

#hhwnd

Boconadi
Szerintem van ezeknek annyi pénzük hogy megcsináltatják még1x 😄
allock
csak ha egy ilyennel borul akkor foghatja a fejét..
ha "lesz" egyszer egy motorom biztos nemfogom ilyen hülye csicsára csinálni, felesleges...

#hhwnd

Boconadi
Nappal:

Este: