2516
-
#1676 vátáfák?:OOO -
#1675 -
amdopteron #1674 tom hogy ez nem ide tartozik de vki hátha tud segíteni!:)na már msot van egy agv bukom és a két oldalt ami elrejti a plexi felfogató cuccot az a két fekete müannyag el van törve én rendelnék hozzá vhonét csak nem tudom honét vki adhatna egy címet ahol tudnék ilyesmit rendelni! na köhi -
mikkas #1673 klikk ide -
#1672 Ha már R1:)) -
#1671 -
#1670 háttérképem
-
csoola #1669 akkor majd általánositom az autosokat, akinek autoja van tahó, tuti elüti a motorost, vagy bevág elé, rárántja a kormányt stb... -
#1668 szvsz legszebb hátuljú R1(/Motor)
-
A baj az h általánosítják a motoros társadalmat.."ha motorja van tutira őrült,száguldozik",stb...
Nagyot tévednek,de ez van.. -
Cvd #1666 Épp most lett vége az M1-en egy újabb nagyszerű motorosfikázó műsornak. A multkori csattanással kapcsolatban beszélgettek a Baranya megyei rendőrkapitánnyal, előtte persze hagulatot kellett csinálni, ami a következő összetevőkből állt:
- Bevágták a vétkes motoros régebbi felvételeit ahol 300 körül száll, pirossal bekarikázva a kijelző. Azt persze nem mondják hogy ennek semmi köze a balesethez amikor a harmadával csattant, az nem olyan látványos.
- Elmondják hogy a vétkes motorosnak egy hónapja volt jogsiji, miközben a valóság az hogy 6-7 éve van kisebb kategóriája, csak az A-ja volt egy hónapos, a motorja is egy éve megvolt. Ezt utólag a rendőr is elmonta, finoman égetve a műsorvezető lotyót.
- Kihangsúlyozzák hogy milyen sok a motorosbaleset, "képzeljék el hogy évente 800 motorost és kerékpárost érintő baleset van csak Pest megyében!" - Persze ne is részletezzük mert akkor nem sokkol, de mi a f*szt keresnek itt a kerékpárosok, és miért nem hangik el hogy mennyi is ebből pontosan a motoros sara? Mert az a kb. 30-40 nem hangzik olyan jól a napi több autós baleset mellett?
- Megemlítik hogy a száguldozgatással vétleneket gyilkolásznak a motorosok, miközben a motoros kurva ritkán öl, a vele csattanó autós legtöbbször simán megússza. Ha a mostani is autóval csattan akkor most valszeg nincs halott. Ráadásul ha már tanítottak matekot akkor számoljunk már: Egy motornak 300-as tempónál még mindig kábé fele annyi a mozgási energiája mint egy átlagos súlyú autónak 100-120-nál, akkor ki fog nagyobb esélyel gyilkolni?
Ezek után a rendőr meglepően normális volt, nem általánosított, kijavítgatta mindenhol a műsorvezető hülyeségeit ahol csak belefutott.
Hétfőn a Kék fényben újra előveszik a témát, előre tudom hogy akkor is fel fogbak b*szni idegileg.:)
-
iszakos #1665 Akinek ennyi esze van,azt nem tudom sajnálni.Azt viszont igen,aki egy ilyen marha miatt kell,hogy meghaljon! -
#1664 Ez igazán borzasztó,és dühítő.. -
#1663 ehhez nem tudok mit hozzáfűzni... Nem csodálkozok már ezeken, annyi hülye van. Csak az a gáz hogy az R1-es faszi véttelen volt teljesen... -
#1662 Dúrva.. -
#1661 A szerelőt seggberúgják az biztos!Hacsak nem ő vezette. -
#1660 ezt nézzétek :DDDD -
#1659 ja. És milyen drága lehet :D
Mellesleg csak véletlen eldölne a garázsába... vagy elcsúszna vele :D -
#1658 most látom csak h a kipufi egy hatalmas sörösdoboz akar lenni :DDD LOL -
#1657 Jah, mondjuk kár, hogy a képek alig adják vissza az élőt :) -
#1656 most is tetszik nem azt mondom h nem, csak mostmár az újabb Yamahák, vagy is a legújabb R6
#1655 ültem már ilyenen -
Seten #1655
Pedig elég pici de csak akkor jössz rá ha ráülsz! :)
-
#1654 Há'ja! -
#1653 Szerintem akár régi, akár nem, gyönyörü -
#1651 elég ngydrab, vaskosnak néz ki holott pár éve mennyire tetszett -
#1650 -
#1649 -
#1648 -
#1647 -
:( -
nyugodjon békében -
#1644 A Budaörsi úton a városból kifelé nagy sebességgel haladó személygépkocsi a belső sávban hirtelen fékezett, majd jobbra letért az útról, a járdára hajtott, ott nekiütközött a kerítésnek, valamint az azon lévő reklámtábláknak, majd lámpaoszlopnak csapódott. Az Audi a Dayka Gábor utcai kereszteződésnél a feje tetején landolt. Ketten ültek az autóban, a tűzoltóknak egy nőt sikerült élve kiszabadítaniuk, őt a mentők súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. Egy férfin azonban már nem lehetett segíteni, ő a helyszínen életét vesztette. Az autó motorja elrepült, s az autó darabjai nagy területen szóródtak szét. Az áldozat Potzner Ferenc, 33 éves motorversenyző. Többszörös magyar bajnok volt, s az utóbbi években extrém versenyzéssel is foglalkozott. -
#1643 nyugodjon békében!:( -
#1642 Igen.
link
R.I.P. -
#1641 Potzner Feriről mit tudtok,tényleg igaz a hír?? -
#1640 A manTT-s de durva :) -
#1639 LOL -
#1638 ez sem rossz -
#1637 ismét egy gyönyörű videó nektek... Ha jól látom az autón nem volt index használva... -
#1636 úr isten