Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem. Egy D&D dob van rajta, mert a Leo Vince rendszer elsõ tulaja lezúzta a dobot, és ez volt megfelelõ hosszúságú. Egyébként errõl is van egy videóm.<#szeret>

SitatiS
Jól húz a vas!😊<#eljen>

Let the good times roll.

Boconadi
jójó, arra gondoltam hogy pl kipróbáltál egy r1-et 😛
Azé 6ban kicsit atomosan megy 😄

jól látom hogy Yosimura dob van a gixxeren?
Nem. Ez egy R1. Nekem 750-es gixxerem van. Én
ez vagyok.
Meg itt még a régi motoromon. Azt csak Én töltöttem fel.

Boconadi
ddt500, ez te vagy? 😊
Phoenix007
>De legalább ti megmondjátok frankón az õszintét 😊

Csak a CBR miatt talált ennyire szíven a dolog, bármi egyéb esetben szóra sem méltattam volna a dolgot <#nyes>

Gyakorolj még sokat, de ne CBR-eken!!

Természetesen nem megbántani akarlak, távol álljon tõlem...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

SitatiS

Úgyis minnyá karácsony!<#hehe>

Let the good times roll.

Boconadi
Hát basszátok meg, ha nekem ilyenem lessz nem tudom micsinálok. Annyi videót teszek róla fel hogy lefagy a honlap. De dolgozni fogok érte meg tanulni. Ez is egy cél 😊
JGTC
<#wow1><#wow2>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

SitatiS
<#kuss>1xerûen gyönyörû😊))

Let the good times roll.

Boconadi
<#rinya>

Boconadi
De legalább ti megmondjátok frankón az õszintét 😊
Boconadi
aha, legelsõ phozoshoppos munkám 😛 Szal azé ilyen szar 😄 De nekem teccik ahhozképest.
Phoenix007
Te csináltad?

JGTC
hú de megutáltam amikor vasárnap motogp alatt leadták vagy 120szor nem rossz csak már fárasztó volt nagyon

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

SitatiS
Egy elég régi Suzuki reklám<#smile>

Let the good times roll.

Boconadi
ennyire tellett <#hehe>
Phoenix007
jaaaaaj, a világ legszebb motorjáról egy ilyen ízlésficamos amatõr-fotosopos f*st csinálni, már elnézést...<#shakehead>

Boconadi
Boconadi
Boconadi
Boconadi
hú. ezt már eccer belinkeltem <#buck>
SitatiS
Ninja reklám.😊

Let the good times roll.

SitatiS
<#hehe>

Let the good times roll.

Á, nem jó reklám. Ha K5-ösre kötik a fogát az egybõl kirántotta volna! 😊

Akkor egy másik, ez szerintem sokkal jobb.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

SitatiS
<#eljen><#nyes>

Let the good times roll.

Boconadi
Phoenix007
>Milyen 3?
>Ott csak egy CBR van.

Hát nekem van ott egy quad, egy crf 150, meg a CBR 600 RR. De most látom, eggyel alatta írtad is a CBR-t. Na mindegy. Szerintem se csúnya amúgy, de az idei klasszisokkal szebb... Lehet, hogy csak szokni kell az újat, de az idei akkor is csak szebb.

Úgy látom ez sem lesz kényelmesebb mint a K6-os.
Kész kínzóeszköz.

Milyen 3?
Ott csak egy CBR van.

Boconadi
Apppááááddd
Hogy õszinte legyek, nekem egyre jobban tetszik az új ezres. Szerintem csak hozzá kell szoknunk mint minden újhoz <#buck>

a haccázas:
Phoenix007
Seten, melyiket mondod a három közül?

Phoenix007
Már azért lassan viccesbe fordul, ami itt folyik a fórumon 😊 Mekkora viták tudnak ebbõl kialakulni, pedig csak annyi az egész, hogy kinek ez tetszik, kinek az. Csodálkozok rajta, hogy a motorosokrólmeg az ilyen vitákról még nem csináltak South Park epizódot 😊

JGTC
Pont az volt a cél hogy egy csomó jegyet magán hordozzon a 916ról aminek akkora sikere volt van! 999utód nem ez lesz sztem, Milano-i képek közlemények után úgy is többet tudunk majd...

Boconadi
nekem ez teccik, szal qs van <#vigyor1>

Nekem se tetszik. Látszik rajta hogy olasz és sokat dolgoztak a külsején, de szinte egy az egyben a 916-996 ráncfelvarrása az meg a 999 után szvsz visszalépés. Ráadásul az elõdei szépségét az egyszerûség melletti tökéletesség adta, itt meg megbonyolították a kicsit szögletességgel ami szvsz csak rontott rajta. Pedig részeiben nézve néhol nagyon szép, pl. a lámpákkal egybemixelt beömlõk, vagy a lengõvillán áthúzott lánc. De hogy mi értelme volt két dobra szétszedni a kipufogórendszert ha egysze elõtte már közösítették? Csakis az hogy az elõdre hasonlítson, pedig elvártam volna némi fantáziát ott is. Már ha közösítve van, de a képekrõl nagyon úgy tûnik.

Összefoglalva: amúgy utálom a Ducati-t!😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Hát aki szerint ez a CBR külsõre nem szép, annak ízlésficama van.

http://powersports.honda.com/preview/index.asp?bhcp=1

Phoenix007
Nem teljesen ugyanaz, de az jutott eszembe róla elsõre. A Ducatik szépk szoktak lenni, de ez most nekem valahogy nem tetszik... Az oldalnézeti kép olyan, mintha halszemoptikával csinálták volna. AZ eleje me a hátulja összemegy, középen meg van egy nagy buci hasa... Én azt mondom, csak a CBR a legszebb továbbra is 😄

JGTC
na ezt már nem így gondolom de tény hogy vannak hasonlóságok

Phoenix007
Meg az orra ne lenne egy az egyben Triumph 😊

JGTC
nem is bejön csak a segge ne lenne eggy az egyben MV

SitatiS
<#wow2>
Veszett ahogy kinéz!<#eljen>

Let the good times roll.

JGTC
Ducati 1098

SitatiS
Ez igaz,motor vásárlásnál,a mûszaki adatok,állapot,mellett én is fontosnak tartom a kinézetet,mer' ha már veszek,tényleg üssön kívülrõl is.<#nyes>

Let the good times roll.

allock
nemtetszik rajta a krómos cucc 😄

#hhwnd

Boconadi
Én csak véleményemet mondtam, nyugodtan írhatod hogy szar a Yamaha. Kinek mi tetszik, kinek a papp, kinek a pappné. Most ezen ne vesszünk össze.
Tudásra, teljesítményre ugyanott van ahol az összes többi. Egyik évben a legjobb, máskor nem, de mivel minimális a különbség a legnagyobb gyárak között, õszintén szólva ez semmit nem számít egy átlagos motorosnál, aki úgysem tud mindent kimotorozni belõle. Meg ez az egész a sport kategóriákra vonatkozik, emellett azért van jópár ahol a teljesítmény kábé tizedrangú tényezõ. Élettartamra meg épp a Hondát szokás elsõnek említeni, habár itt sincsennek egetverõ különbségek.
A külsõ alapján meg lefikázni egy egész gyárat végképp értelmetlen. Mit hasonlítunk mihez? Vagy minden Honda szarul néz ki? Vagy hogy van ez? Ha azt mondod hogy pl. a CBR szarabbul néz ki mint egy Gixxer, Ninja, vagy egy R1 akkor még lenne értelme. Pl. nekem se tetszik az R1 mert túl futurisztikusnak találom, de nem hányok be ide olyat hogy szar a Yamaha. Te viszont csak bedobtál annyit hogy minden Honda szar - ráadásul úgy hogy egyet sem ismersz testközelbõl, azon se lepõdnék meg ha más márkát se. Ja tényleg a Fireblade nem, ja meg a VFR se, ja meg esetleg lenne még ha mondanánk? Ezek után nehéz komolyan venni téged.😊

Boconadi
Semennyi. Tudásilag, és teljesítményileg, avagy élettartamra, megmondom õszintén nem tudom mit tud. Én egy miatt nem szeretem, mégpedig a külsõ. Tudom hogy nem olyan nagy dolog, de nekem sokat számít. Ha már veszek motort, jól nézzen ki és ez szerintem nem csak nálam fontos.