Motoros képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azé 6ban kicsit atomosan megy 😄
jól látom hogy Yosimura dob van a gixxeren?
Csak a CBR miatt talált ennyire szíven a dolog, bármi egyéb esetben szóra sem méltattam volna a dolgot <#nyes>#nyes>
Gyakorolj még sokat, de ne CBR-eken!!
Természetesen nem megbántani akarlak, távol álljon tõlem...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Let the good times roll.
Let the good times roll.
Á, nem jó reklám. Ha K5-ösre kötik a fogát az egybõl kirántotta volna! 😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
>Ott csak egy CBR van.
Hát nekem van ott egy quad, egy crf 150, meg a CBR 600 RR. De most látom, eggyel alatta írtad is a CBR-t. Na mindegy. Szerintem se csúnya amúgy, de az idei klasszisokkal szebb... Lehet, hogy csak szokni kell az újat, de az idei akkor is csak szebb.
Úgy látom ez sem lesz kényelmesebb mint a K6-os.
Kész kínzóeszköz.
Milyen 3?
Ott csak egy CBR van.
Hogy õszinte legyek, nekem egyre jobban tetszik az új ezres. Szerintem csak hozzá kell szoknunk mint minden újhoz <#buck>#buck>

a haccázas:

Összefoglalva: amúgy utálom a Ducati-t!😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Hát aki szerint ez a CBR külsõre nem szép, annak ízlésficama van.
http://powersports.honda.com/preview/index.asp?bhcp=1

Let the good times roll.
A külsõ alapján meg lefikázni egy egész gyárat végképp értelmetlen. Mit hasonlítunk mihez? Vagy minden Honda szarul néz ki? Vagy hogy van ez? Ha azt mondod hogy pl. a CBR szarabbul néz ki mint egy Gixxer, Ninja, vagy egy R1 akkor még lenne értelme. Pl. nekem se tetszik az R1 mert túl futurisztikusnak találom, de nem hányok be ide olyat hogy szar a Yamaha. Te viszont csak bedobtál annyit hogy minden Honda szar - ráadásul úgy hogy egyet sem ismersz testközelbõl, azon se lepõdnék meg ha más márkát se. Ja tényleg a Fireblade nem, ja meg a VFR se, ja meg esetleg lenne még ha mondanánk? Ezek után nehéz komolyan venni téged.😊