Motoros képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és amúgy ha a tesztre gondolsz, a Yamaha 07-est már rég le tesztelték, sõtt már civil kezekben is vannak.
Szóval most arra akarok kilyukadni, hogy nem mind1 hogyha valaki yamahás, vagy ha valaki a yamahát szereti, mert attól még tetszhet neki a Suzuki is. Most csak magamból indultam ki és várom a lecseszéseket<#hehe>#hehe>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
#hhwnd
R1(07):
Gixxer K7:
Suzuki Bking:
Kawasaki ZX6R (07):
Honda CBR600RR(07):
Ducati 1098 (szerintem kurva jól néz ki):
(Bocsi a sok képért, csak a fontosabbakat kiemeltem)
*További képek itt

Mármint a max sebességre gondolsz?
Kb 250-et. Fölötte már túl nagy a szél! 😊
Egyébként mindkettõvel csak 299-et lehet mert addig enged az elektronika.
(Bár a régebbi Haya-kban még nem volt ez a tiltás)
Seten, mennyit mentél a hayabusával meg a zzr1400-al?Vagy csak élménymotorozás volt?
Hát, ha szereted az életveszélyt?! 😊
Ki kell próbálni mind a kettõt. A ZZR-t még nem teszteltem csak a Haya-t. Tényleg nem túl jó a féke.
A ZZR kb 200 LE de alul túró a nyomatéka, viszont nagyon jó a futómûve.
2008-ra ígérik a Haya modell-frissítését, arra nagyon kíváncsi vagyok.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Az is megy annyit, csak váltó-áttétel kérdése.
Ezek szerint nem egyforma a két motoré.
Hát ha már kipróbáltad volna, elhinnéd. 😊
2004-es R1-et mondom.
"6ban kicsit atomosan megy"?
Inkább egyesben: 170!