2516
-
#1756 Tökéletes választás!
[IMG][/IMG] -
#1755 pedig az alsót megnyelezném szívesen, biztos lehetne vele jókat állatkodni, bár nem tudom mi dohog benne -
#1754 ez undorító :-C -
Seten #1753
Nna, jó kis lavinát indítottam el. :)
Az a lényeg, hogy minden motoros - közúti, pályázó, erdei, mezei - tartson össze mert ez így jó és szép! (Amúgy nem füveztem) :)
Egyébként sztem nincs 300ezer rendszámos motor. Kb 140 ezer lehet M.o.-on.
-
#1752 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#1751 legyetek jók ha tudok... ...A többi nem számit.
-
#1750 [IMG][/IMG] -
#1749 Abbahagytam kb 3 éve,egy afrika twint hajtok vasárnaponként!
Na jó csak hosszabb túrákon.
/de főleg triálmotorozom/ -
Cvd #1748 Csak azzal van gondom hogy mindenkit lelacsonyítasz aki nem jár pályára, vagy csak hétvégente teszi.
- szerintem az a vasárnapi motoros aki hetente egyszer-kétszer előveszi a motort hogy guruljon pár kilométert a környéken. Amit írsz azalapján viszont ide tartozik a 300ezer rendszámos motortulajdonosból legalább 295ezer.
- szerintem attól még nem lesz "versenyző" valaki hogy lezúzta már magát meg a motort a pályán. Lehet hogy szimlán csak béna. Az még nem dönt két motoros tudása között hogy melyiknek hogy néz ki a ruhája/motorja.
Értem én hogy mit akarsz modani csak szerintem túl radikálisan fogalmazol, plusz van benne egy adag lenézés is csak mert te pl. rendszeresen pályázol. -
#1747 [IMG][/IMG] -
#1746 Igaz,a fényezésnek ez sem tesz jót!
[IMG][/IMG] -
#1745 'Akinek a bőrruháján nincsenek 30 centis aszfaltnyomok,és fényesen csillog alatta a moci az vasárnapi motoros." mondatot nem nagyon lehet félreértelmezni. "
-a pályán ez van,mi ezzel a gond?
Aki hétvégente jár a pályára inkább csak hobby szinten,az miért nem vasárnapi motoros?Vagy az már versenyző?
Persze a gond azzal van aki az úton akarja megmutatni,mert aki a határt keresi annak néha át is kell lépnie azt.A pályán ha elsokall egy kanyart nyugodtan lemehet az aszfaltról,előfordul gyakran hogy esés nélkül megússza. -
Cvd #1744 Teljes mértékben igazad ven és egyet is értek. Csak az első hsz-t úgy értelmeztem mintha nem léteze a két csoporton kívül más, ami nagyon nem igaz. Mellesleg asszem nem is tévedtem, a "Akinek a bőrruháján nincsenek 30 centis aszfaltnyomok,és fényesen csillog alatta a moci az vasárnapi motoros." mondatot nem nagyon lehet félreértelmezni. Én pl. azt tűzném ki célnak hogy épségben jöjjek le én és a vas is a pályáról, inkább legyünk lassabbak mint amit tudnánk. Ettől nem hiszem hogy vasárnapi motoros lennék.
-
#1743 'zsír új verdán pózóló újgazdag köcsögöket,"-szerinted ilyenek nincsenek?Miért kell levonni azt hogy én ezt általában gondolom azokról,akik ritkábban járnak fel?
Sok negatív nagyarccal találkoztam már nyiltnapokon,-rájuk gondoltam-akik még egy 400-ast sem tudtak volna kimotorozni,persze Gsxr 1000-essel köröztek.Azokra értettem a jelzőimet,és nem mindenkire aki ritkábban jár fel.
Persze senkinek sem ártana ha kicsit motorozgatna pályán is,és rájönne hogy mennyi tartalék van a gumikban meg a fékekben,ami közúton ha gáz van életet menthet.
'szigetelőszallagos gyorskötözős bitumennyomos "vérprofik" lenéznek"
-ők pont nem a másikkal foglalkoznak,aki játszotta az eszét az mind közúti zseni volt,aztán kiderült róluk hogy egy normális ívet sem képesek tartani.
Egyébként akik komolyan,nap mint nap motoroznak a pályán,egy se motorozik közúton azokból akiket ismerek. -
Cvd #1742 "Azmeg hogy öregurasan körözgetünk a pályán értelmetlen azért kár felmenni!" - Ezért a kijelentésért téged ugyanúgy meg lehetne cimkézni mint ahogy te újgazdag köcsögöztél le kapásból egy csoportot.
Azért az nyilvánvaló hogy az öreguras körözgetés után nem csak az a lépcső jöhet hogy össze-vissza csúszkálunk kifelé a kanyarokban mert csak két állást ismerünk a gázkaron. Elvégre a motorosok jó része a közúton se öregurasan megy, mégis csili-vili a motor alattuk. Pályán ezt sokkal nyugodtabban lehet csinálni. Én is inkább ott húznám neki a közút helyett, ha megtehetném. Még úgy is hogy a szigetelőszallagos gyorskötözős bitumennyomos "vérprofik" lenéznek mert nem csak az szórakoztat hogy minden körben gyorsabb legyek mint az előzőben.
Ja tényleg, a legtöbb ilyen őstehetségnek van egy motorja utcára, plusz van egy pályamotorja (oké, az felébe-harmadába kerül), akkor miért is az az újgazdag akinek csak egy van és vigyázni akar rá? -
#1741 'pályamotoros is vigyázhat a motorra"
Ja gyári idomok/műszerfal/lámpák stb. le,üvegszálas óccsó fel,gyújtásrotor csere,slick gumi.
Eladáskor minden vissza,aztán nem értik hogy az idomok alatt miért rongyos minden,meg 15 ezernél miért csattog a vezérműlánc,és miért lilák és szarrákopottak a tárcsák.
Aki meg csillivilli verdával akarja ugyanezt úgyis rábaszik,a sóderágy után gittelhet a fényező eleget.
Azmeg hogy öregurasan körözgetünk a pályán értelmetlen azért kár felmenni! -
#1740 pályamotoros is vigyázhat a motorra, nem minden pályamotorosnak van arra pénze hogy 1 nap alatt elkoptassa a fékbetéteit, ha borul tudjon miből idomot cserélni -
#1739 Pályamotortól indultunk,én arról beszéltem.
Aki meg azért vesz R1-et hogy keménynek higgyék a kávézónál,csak görnyedjen rajta a városban ,engem nem zavar! -
#1738 vagy vasárnapi motoros vagy csak vigyáz a motorra, mint bármely más normális motor tulajdonos akinek van 1 kis csepp esze is -
#1737 Összkép!
Ha felmész egy pályára és megnézed nyilt napokon hogy alázzák szigetelőszalagos gyorskötözős pályagépekkel a zsír új verdán pózóló újgazdag köcsögöket,akkor látod a lényeget,és nem a fotókon.
Akinek a bőrruháján nincsenek 30 centis aszfaltnyomok,és fényesen csillog alatta a moci az vasárnapi motoros.
-
#1736 tudod csak van 1 összkép amit az ember megszokott, és az oda nem illő dolgokra felfigyel -
#1735 Tudod v.mit mindíg kell kifogásolni!Nem tetszik az ülés színe,vagy a láncé,érdekes én észre sem vettem!
/neki ez a fontos ezek szerint/ -
Seten #1734
Pályára nem mindegy? Ezzel utcán úgysem fogsz menni! :)
-
#1733 undorító láncszín :s -
#1732 [IMG][/IMG] -
#1731 Vagy hát a másik isten, KTM 560 SMR
-
#1730 Hát igen... Belecsuszkálni a kanyarokban, keró, a hang... Tetüjo érzés lehet!
Egyik "ajánlatom" :D
-
#1729 tavalyi se tetszett ;)
én erősen gondolkodom a supermoto meg a sportmoci között városban.. -
#1728 pár kép még az új r6-ról:
A piros üléssel pedig nem tudom mi a bajod, a tavaly előtti fehér-piros r6-on is piros ülés volt. Sőtt a sárvédő színe is ugyan ilyen volt a tavaly előttin. :P
#1724: ocsmány :D -
#1727 KTM 990 Super Duke R/950 Supermoto R -
Seten #1726
Mármint a bal kettő.
-
Seten #1725
Ez vmi digó vas? :)
-
#1724 -
#1723 piros ülés? :s
ha az első sárhányó fehér lenne, az ülés mek fekete akkor már azt mondom ok -
#1722 ez valamivel vadabb szvsz -