2516
  • pszihopata
    Tökéletes választás!
    [IMG][/IMG]
  • JGTC
    pedig az alsót megnyelezném szívesen, biztos lehetne vele jókat állatkodni, bár nem tudom mi dohog benne
  • Boconadi
    ez undorító :-C
  • Seten

Nna, jó kis lavinát indítottam el. :)
    Az a lényeg, hogy minden motoros - közúti, pályázó, erdei, mezei - tartson össze mert ez így jó és szép! (Amúgy nem füveztem) :)

Egyébként sztem nincs 300ezer rendszámos motor. Kb 140 ezer lehet M.o.-on.

• pszihopata
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Boconadi
    legyetek jók ha tudok... ...A többi nem számit.

• pszihopata
    [IMG][/IMG]
  • pszihopata
    Abbahagytam kb 3 éve,egy afrika twint hajtok vasárnaponként!
    Na jó csak hosszabb túrákon.

/de főleg triálmotorozom/
  • Cvd
    Csak azzal van gondom hogy mindenkit lelacsonyítasz aki nem jár pályára, vagy csak hétvégente teszi.
    - szerintem az a vasárnapi motoros aki hetente egyszer-kétszer előveszi a motort hogy guruljon pár kilométert a környéken. Amit írsz azalapján viszont ide tartozik a 300ezer rendszámos motortulajdonosból legalább 295ezer.
    - szerintem attól még nem lesz "versenyző" valaki hogy lezúzta már magát meg a motort a pályán. Lehet hogy szimlán csak béna. Az még nem dönt két motoros tudása között hogy melyiknek hogy néz ki a ruhája/motorja.
    Értem én hogy mit akarsz modani csak szerintem túl radikálisan fogalmazol, plusz van benne egy adag lenézés is csak mert te pl. rendszeresen pályázol.
  • pszihopata
    [IMG][/IMG]
  • pszihopata
    Igaz,a fényezésnek ez sem tesz jót!

[IMG][/IMG]
  • pszihopata
    'Akinek a bőrruháján nincsenek 30 centis aszfaltnyomok,és fényesen csillog alatta a moci az vasárnapi motoros." mondatot nem nagyon lehet félreértelmezni. "

-a pályán ez van,mi ezzel a gond?

Aki hétvégente jár a pályára inkább csak hobby szinten,az miért nem vasárnapi motoros?Vagy az már versenyző?

Persze a gond azzal van aki az úton akarja megmutatni,mert aki a határt keresi annak néha át is kell lépnie azt.A pályán ha elsokall egy kanyart nyugodtan lemehet az aszfaltról,előfordul gyakran hogy esés nélkül megússza.
  • Cvd
    Teljes mértékben igazad ven és egyet is értek. Csak az első hsz-t úgy értelmeztem mintha nem léteze a két csoporton kívül más, ami nagyon nem igaz. Mellesleg asszem nem is tévedtem, a "Akinek a bőrruháján nincsenek 30 centis aszfaltnyomok,és fényesen csillog alatta a moci az vasárnapi motoros." mondatot nem nagyon lehet félreértelmezni. Én pl. azt tűzném ki célnak hogy épségben jöjjek le én és a vas is a pályáról, inkább legyünk lassabbak mint amit tudnánk. Ettől nem hiszem hogy vasárnapi motoros lennék.
  • pszihopata
    'zsír új verdán pózóló újgazdag köcsögöket,"-szerinted ilyenek nincsenek?Miért kell levonni azt hogy én ezt általában gondolom azokról,akik ritkábban járnak fel?

Sok negatív nagyarccal találkoztam már nyiltnapokon,-rájuk gondoltam-akik még egy 400-ast sem tudtak volna kimotorozni,persze Gsxr 1000-essel köröztek.Azokra értettem a jelzőimet,és nem mindenkire aki ritkábban jár fel.

Persze senkinek sem ártana ha kicsit motorozgatna pályán is,és rájönne hogy mennyi tartalék van a gumikban meg a fékekben,ami közúton ha gáz van életet menthet.

'szigetelőszallagos gyorskötözős bitumennyomos "vérprofik" lenéznek"

-ők pont nem a másikkal foglalkoznak,aki játszotta az eszét az mind közúti zseni volt,aztán kiderült róluk hogy egy normális ívet sem képesek tartani.
    Egyébként akik komolyan,nap mint nap motoroznak a pályán,egy se motorozik közúton azokból akiket ismerek.
  • Cvd
    "Azmeg hogy öregurasan körözgetünk a pályán értelmetlen azért kár felmenni!" - Ezért a kijelentésért téged ugyanúgy meg lehetne cimkézni mint ahogy te újgazdag köcsögöztél le kapásból egy csoportot.
    Azért az nyilvánvaló hogy az öreguras körözgetés után nem csak az a lépcső jöhet hogy össze-vissza csúszkálunk kifelé a kanyarokban mert csak két állást ismerünk a gázkaron. Elvégre a motorosok jó része a közúton se öregurasan megy, mégis csili-vili a motor alattuk. Pályán ezt sokkal nyugodtabban lehet csinálni. Én is inkább ott húznám neki a közút helyett, ha megtehetném. Még úgy is hogy a szigetelőszallagos gyorskötözős bitumennyomos "vérprofik" lenéznek mert nem csak az szórakoztat hogy minden körben gyorsabb legyek mint az előzőben.
    Ja tényleg, a legtöbb ilyen őstehetségnek van egy motorja utcára, plusz van egy pályamotorja (oké, az felébe-harmadába kerül), akkor miért is az az újgazdag akinek csak egy van és vigyázni akar rá?
  • pszihopata
    'pályamotoros is vigyázhat a motorra"

Ja gyári idomok/műszerfal/lámpák stb. le,üvegszálas óccsó fel,gyújtásrotor csere,slick gumi.

Eladáskor minden vissza,aztán nem értik hogy az idomok alatt miért rongyos minden,meg 15 ezernél miért csattog a vezérműlánc,és miért lilák és szarrákopottak a tárcsák.

Aki meg csillivilli verdával akarja ugyanezt úgyis rábaszik,a sóderágy után gittelhet a fényező eleget.

Azmeg hogy öregurasan körözgetünk a pályán értelmetlen azért kár felmenni!
  • allock #1740
    pályamotoros is vigyázhat a motorra, nem minden pályamotorosnak van arra pénze hogy 1 nap alatt elkoptassa a fékbetéteit, ha borul tudjon miből idomot cserélni
  • pszihopata
    Pályamotortól indultunk,én arról beszéltem.

Aki meg azért vesz R1-et hogy keménynek higgyék a kávézónál,csak görnyedjen rajta a városban ,engem nem zavar!
  • allock #1738
    vagy vasárnapi motoros vagy csak vigyáz a motorra, mint bármely más normális motor tulajdonos akinek van 1 kis csepp esze is
  • pszihopata
    Összkép!

Ha felmész egy pályára és megnézed nyilt napokon hogy alázzák szigetelőszalagos gyorskötözős pályagépekkel a zsír új verdán pózóló újgazdag köcsögöket,akkor látod a lényeget,és nem a fotókon.

Akinek a bőrruháján nincsenek 30 centis aszfaltnyomok,és fényesen csillog alatta a moci az vasárnapi motoros.

• allock #1736
    tudod csak van 1 összkép amit az ember megszokott, és az oda nem illő dolgokra felfigyel
  • pszihopata
    Tudod v.mit mindíg kell kifogásolni!Nem tetszik az ülés színe,vagy a láncé,érdekes én észre sem vettem!

/neki ez a fontos ezek szerint/
  • Seten

Pályára nem mindegy? Ezzel utcán úgysem fogsz menni! :)

• allock #1733
    undorító láncszín :s
  • pszihopata
    [IMG][/IMG]
  • Boconadi
    Vagy hát a másik isten, KTM 560 SMR

• Boconadi
    Hát igen... Belecsuszkálni a kanyarokban, keró, a hang... Tetüjo érzés lehet!

Egyik "ajánlatom" :D

• allock #1729
    tavalyi se tetszett ;)

én erősen gondolkodom a supermoto meg a sportmoci között városban..
  • Boconadi
    pár kép még az új r6-ról:

A piros üléssel pedig nem tudom mi a bajod, a tavaly előtti fehér-piros r6-on is piros ülés volt. Sőtt a sárvédő színe is ugyan ilyen volt a tavaly előttin. :P

#1724: ocsmány :D
  • allock #1727
    KTM 990 Super Duke R/950 Supermoto R
  • Seten

Mármint a bal kettő.

• Seten

Ez vmi digó vas? :)

• allock #1724
  • allock #1723
    piros ülés? :s

ha az első sárhányó fehér lenne, az ülés mek fekete akkor már azt mondom ok
  • Boconadi