1136
-
#936 Ezzel a hibával még nem találokztam. Nem lehetséges, hogy hibás a letöltésed? -
#935 szevatok
egy marhanagy gázom lenne a gaméval!!!
akarom instalálni de nem megy mer a preparálásnál megakad 99 % nál!!
mi a kulcsa a dolognak?:) -
Novca #934 Ha megalakult a Squad-otok, amihez sok sikert kívánok, feltétlenül jelezd lécci! Vívhatunk majd pár baráti csatát! ;)
~DFH~ Squad -
#930 DC-n megtaláltam a TS patcht, ez egy nocd-vel megtoldva siker koronázta próbálkozásaimat
Már csak a Pinger nem műxik. -
#929 Közben a www.dfh-squad.com-on a letöltések között találtam 1.5.0.5-ös patch, de telepítés közben ezt a hibaüzit kapom:
-
#928 Milyen verzióra kell frissíteni (Team Sabre)?
Minden szerverre ez jön:
-
Coco #927 ok :) -
#926 OK, DC-n már fent van :) -
Coco #925 de úgy is feltudsz menni Team Sabre serverre, hogy nincs Team Sabre-d -
Coco #924 fizetős oldalakról... -
#923 A Team Sabre letölthető valahonnan? -
#922 szasz :)
-
#921 hi -
#920 Már rég játszottam vele de úgy emlékszem hogy felkellett jutni valami faluba de kurva nehéz vólt! -
#919 Mit kell csinálni az aknás-partraszállós pályánál?
Kaplan -
Coco #918 mért ne lenne legális? -
#917 Nem a magyarosítást nem rakom rá mert ha rárakom sose menti el....
Találkozott valaki már ezzel????
Kaplan -
#916 Nem barmol bele a játékba!
Amúgy gond, hogy ha rátolod a magyarítást, akkor patch-elés után a fele megint angol lesz, ha nem rakod rá a patch-et, akkor viszont a mod nem indul el!
Patch-elés után viszont a magyarítás nem megy rá... -
#915 Hello!
Na sikerült megvennem a game-t.
Hát mit is mondjak....
Ezt nem lehet szóban kifejezni annyira jó.
Főleg az 5.1-es hangfallal.
Kipróbáltam... Szól mint az állat.
Most szedem le ezt a mod kiegészítőt.
Ez ugye legális mod???
Kaplan
-
#914 Én egyjátékosban néztem meg!
Azt a küldetést, amiben egy légpárnással indul a móka. -
Coco #913 jaja, kipróbáltam én is!a fegyverek vmi szörnyűek!
pl nem látom annak sem értelmét hogy medicnek minek kell hangtompítós sniper puska :D -
#912 Fölraktam!
Olyan, mint egy Mission Pack (amolyan Mohaa féle).
Rak az asztalra egy külön indítóikont neki, az alapjátékot békén hagyja. -
Coco #911 Kijött egy új mod BHD-hoz!
Ezeket tartalmazza:
Many more vehicles - including more vehicles with emplaced weapons which are usable by players in single and multi-player gameplay.
20 new terrains - which broaden the gameplay experience and bring back snow to the latest game in the delta force series.
Unlocked Map Editor - includes map editor which allows the mapper to specify the default color for cammo on a given terrain - thus allowing the mapper to specify arctic or jungle cammo for thier custom maps. New med also includes screenshots for virtually all new items to aid mappers in the creation of new maps.
New Weapons:
550 Sig Sniper Rifle
M-20 Silenced Sniper Rifle
M4A1SD (silenced scoped assualt rifle - available to medics too)
OICW
RPK-74
Delay Mine
Throwing Knives
Other features:
Ambient lighting
Snow and Rain effects
Vehicles with Arctic Camo
Snow trees / foliage
Ambient lighting
Innen lehet leszedni. -
Coco #910 hát mind1ikre fellehet menni (kivéve a novaworldosökre), azokat próbáltad? (persze csak akkor ha nem eredeti a gaméd) -
#909 Valaki tudna mondani egy olyan szervert amire fel is lehet lépni mert bead egy csomot de nem lehet egyikbe se belépni? -
#908 A játékok általában nem szeretik, ha hálózati eszközről ment az install. A nocd patch lehet, hogy kijavítja, de ha nem akkor a saját gépről tedd fel és menni fog -
Coco #906 asszem csak a legelső verzióhoz van magyarosítás, ugyjogy ha neten akarsz menni akkor nem fog menni :(
mindjárt megnézem hol van -
Novca #904 Ha kiírtad, akkor tedd be a cd-t a meghajtóba, vagy mountold. Ezen a gondon is segít a legújabb update+noCD patch. -
#903 feltettem a gamet a fomenuben se sp se mp nem valaszhato mi fene a gondja?? -
Coco #901 sajna vmi gáz van vele, ja senkinek nem megy -
Novca #898 Letöltés után bemásolod a file-okat a játék könyvtárába.
Csak multiplayer-ben játszhatók. -
Coco #896 -
Coco #895 Black Hawk Down Zboard:
Az oldal és a nagy kép róla -
#893 ja még egy évet bf ez tem onnan ez a név -
#892 novca ja még ere detim van -
Novca #891 ThomasGins! Ez egy jó kérdés! :-D
Igazából semmi rendszeresség nincs. Amikor ráérünk, általában fent vagyunk. :-) -
Coco #890 nincs mit -
#888 oké kiprobálom! -
Novca #887 Elég a legutolsó patch. Ha máshogy nem megy, a játéknak van saját Update-je az Options-ban. Utána felrakod a NoCD-t, és már kész is. :-) -
#886 Cimem :[email protected]