Delta Force: Black Hawk Down

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Két új videó, képernyõkímélõ, pár háttér a Team Sabre-ról.

Klikk ide!

A DF Arena újabb információkkal szolgált a Joint Operations: Typhoon Rising játékkal kapcsolatban. A cikkböl kiderül, hogy 2004. február 13-án kerül a boltokba, ám más források szerint március 3-a a megjelenés dátuma. Részletek honlapunkon, fórumunkban.

én is februárt láttam vhol

A DF Barracks szerint februárban jön.

hykao
Megnéztem a Novalogic oldalán, és még csak körülbelüli idõpont sincs feltûntetve.
jó lett a kép

mi a pasword?
ok 😞
de mintha azt is mondták volna hogy az elõbb jön ki mint a team sabre, de hát akkor biztos nem...

hykao
azt nem tudom, sajnos
akkor jó, örülök neki, és a Joint Op. ? 😉

hykao
Az EB oldalán ez díszeleg: 01.20.2004
nem február? 😊

hykao
Team Sabre jan 20-án jön. (vagy nem...)
sztem,megyunk 1 páran..........
December 17-én este 8 órátol ~DFH~ vs. All-ként fog üzemelni szerverünk. Várunk mindenkit szeretettel!

Scout
Hali ! Én egy olyan megoldást tudok ajánlani hogy ne cd-röl telepitsd hanem probáld meg leszedni vincsire a gamet és onnnan telepiteni....

geenq
Nálam a Windows/Total Commander miatt szokott vmiért megszakadozni a telepítés, ha innen indítod te is, akkor próbáld meg Sajátgépbõl, hátha segít.

Zo-Lee
Nekem még reégebben voltak ilyen gondjaim több játékal is. Nálam a megoldás az volt, hogy le kelett cserélnem a cd rom-ot. Ha tudsz kérjél külcsön egy havertól, hogy megnézd azzal is ezt csinálja-e 😊

http://www.dfh-squad.com

hi
a problem a kovetkezo,cd be telepités elindul,ekmegy 99%,s ott egyszer csak kilép a winfosba.....tobb cd vel lett kiprobállva,mindegyiknél,ez a hiba jelenség.

miért?s mi lehet a megoldás...

thnx.

Ma estétöl szerverünk kb. 1 hétig custom, azaz nem gyári map-ekkel üzemel. Reméljük, izgalmas egyedi pályákat sikerült összeválogatnunk.
Várunk Mindenkit szeretettel!

Ma este 8 órától serverünk DFH vs All nével lesz elérhetõ, várunk mindenkit szeretettel.

"Megújult a honlapunk, végre saját domain névvel és tárhellyel rendelkezünk, amivel megpróbálunk még szinvonalasabb felületen prezentálni minden információt squadunkról és a BHD világáról minden delta rajongónak. A fórum és különbözõ opciók elérése a honlapon csak regisztrált felhasználók számára elérhetõ. Beüzemeltük állandó nagysávszélességú dedikált szerverünket, várunk mindenkit aki szereti a TDM módot!"

DFH Squad

várunk mindenkit szeretettel az oldalunkon/szerverünkön(~DFH~ Server)

ja, már alig várom 😊

zaki
nagyon zsír lesz 😊

itt vannak képek róla

azok is lesznek benne újak, de a legjobb az lesz hogy minden irányítható lesz, pl. autók,hajók,helikopterek...

Mikó?hát....még kell bárni eleget sajna 😞

hykao
Mikó? Ez az amiben vannak single player küldetések is?
zaki
1 új kiegészítõ a játékhoz

Nahar
Team Sabre? Az micsoda?

Motorola Defy

mostmeg mindjárt itt van a Team Sabre 😊

geenq
nálam nincs ilyen probléma, NTFS-en van nálam is és megy...
viszont a compatibility-nél win 98/ME van beixelve

Nahar
Én is hasonlóan jártam mindaddig, míg nem tettem fel azt az updatetet és nocd-t melyet Coco a #822 h.sz.-ban ajánlott, s a BHD-t nem NTFS particióra telepítettem (elõtte FAT32-ön volt (XP Prof.)).

Motorola Defy

Szevasztok!

Az lenne a gondom, hogy amikor beloginolok multy pályára abban a pillanatban ki is dob. Feltettem az updatet és a nocd-t is, nem mükszik. 62-93 -as pingel lévõ pályákat néztem meg, de nem jó egyik se.
Tudna valaki segíteni.

Elõre is köszi

Szevasztok

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Nahar
Örülök ha lenne egy gyors magyar szerver is végre. Természetesen anyagilag rám is számíthattok!

Motorola Defy

Nahar! Köszi szépen ezt a linket! Megindítottuk a tárgyalásokat GameNetwork-kel! Elméletileg hostolnak BHD-t is!
Jövünk egy sörrel! Ha összejön a szerver, akkor egy rekesszel! :-)))

Nahar
Nascarosok 250Ft/koponya fizetnek havonta.
A gameneteorkön nincs róla szó, hogy a BHD-t ne futtatnák. Mi az oka, hogy tiltólistán van kedvenc játékunk?

Motorola Defy

Ööö ... Havi 2.500, évi 30.000. De még az is nagyon kellemes ár lenne. Csak sajna BHD-t nem hostolnak.

Nahar
www.gamenetwork.hu -n olvasható, hogy olcsó pénzért nagysebességû eléréssel lehetne szervert üzemeltetni. Ezt, vagy hasonlót használnak az LFS, Nascar, Colin, stb. játékosai is. Igaz, hogy nem ingyenes, de a havi 250Ft (évi 3000) potom pénz.

Motorola Defy

Hmm, ez a fórum utál engem.

Igen, mindenképpen kell az új patch. Már nem sok szervert találsz, ahol a régit használják. Illetve a magyar játékosok zöme is feltette már.
Honlapunkon megtalálod: ~DFH~ Squad
Game gyakorlatilag minden nap van. ;-) Ahogy Tomi írta, a Server néven futó helyen szinte bármikor találtok DFH-st. Saját szerverünk egyenlöre függöben van, de minden erönkkel azon vagyunk, hogy megoldjuk a dolgot, és legyen végre egy állandó, jó pingü magyar szerver. Megpróbálunk minden fejleményröl beszámolni.

kell az uj peccs?
mikor lesz legkozelebb game?mennénk páran...
Szivesen!A krk igen német server, ha mi indítunk servert azt általában ideszoktuk beirni!

Milyen névvel szoktál jáccani?

Nahar
Köszi Coco (Tomi), az általad itt közzétett patchel sikerült elérnem, hogy már XP alól is tudok menni multiban az összes pályán

Reszkethettek!
Lesz dir-durrr
A német szerver? Magyart nem szoktatok indítani?

Motorola Defy

nincsmit!Milyen névvel szoktál jáccani?Server-en szinte mindig megtalálsz minket

Thanks! Egész jól meg végül is megoldottam a gondot..de olyan nehéz volt egykét ellenség megölése..bazi jól játszanak, csalk kár hogy senkit sem ismerek..
szóval a Pingerés a patchPatch

ezt mikor irja ki?nincs msn-ed?
jó csatlakozó progi, tedd fel sokkal eccerubb és gyorsabb mint nováson keresztül: http://www.nova-inside.com/downloads/df-pinger/df-bhd-pinger/SetupDFBHDPingerV3.2.zip

A patch:http://files.novalogic.com/pub/updates/bhdrev1/xx/dfbhd_update_101503_xx.exe

a nocd crack: http://dfh-squad.uw.hu/dfbhdnocd1.3.0.37.rar

A Játékot magából a játékból is upradelheted de ez gyorsabb sztem!

Hehe..senki nincs benn egy szerveren sem..ilyenek vannak hogy 00/50..0/30..0/20 azt végig mindenhol😛