1136
  • grebber
    Nekem az alap tört Delta Force BHD van meg!!
    Játszani akarok a haverommal neten!De egyetlenegy patch-em sincsen mivel nem tölti le nekem a gamecopyworldről!
    Valaki nem küldené el az összes patchet a freemailemre??
    Vagy elég csak a legútólsó patchet feltenni?
  • Novca
    D2MH Kron, vagy mégsem? ;)
    Látogass el hozzánk, és keresd meg a menüben a Join Us menüpontot. Ott részletes leírást találsz a feltételekről.
    ~DFH~ Squad
  • D2MH Kron
    nem vagyokd2mh csak ugy vagyok regelve
  • D2MH Kron
    hi lehet valamien klánba jelenkezni
  • Coco
    Hát:

Kicsomagolod
    Felrakod
    Kéri a bhd-nak a könytárát, ott kijelölöd a dfbhd.exe-t
    Utána nem kell semmit állítani, ha rámész hogy refresh!

Miután rámentél, rengeteg servert-t fog találni a felső részen.A search-el ugye bármire rálehet keresni (player/server), majd ha megtaláltad a kivant servert, akkor "Add"-olod!

Lent az alsó részben van egy kis négyzet benne egy pipával, ha arra rámész akkor mp-ként fogja frissiteni a servert.Ez azért jó ugye mert mindig látod hogy beférsz-e.
    Ezután elinditod a játékot (pingerben), és a MULTIPALYER/JOIN GAME után ott lesznek azok a serverek amiket beraktál alulra, a kedvencek közé!Egy katt rá és máris tölti a servert!
  • Novca
    Igen, lehet. #871-es hozzászólás.
    LLJunior >>> #646-os.
  • grebber
    Az jó lenne nekem is hogy lehet-e tört gaméval multizni!
  • Novca
    Ma este 20:00 -tól DFH vs All. Várunk Mindenkit szeretettel!
    Új infók a Team Sabre-ról az oldalunkon. ~DFH~ Squad
  • Zo-Lee
    BUÉK minden deltásnak :)
  • Novca
    De igen, betudsz lépni. Mégpedig Pinger nélkül úgy, hogy a
    "To bypass the login go straight to games...click here"-re kattintassz. A lényeg, hogy a megfelelő update-et (v.1.3.0.37-es verzió az aktuális) használd.
    A Pinger nevű progival egyszerübb a dolog. Ezt a progit, és az update-hez szükséges NoCD Patch-et le tudod tölteni honlapunkról. ~DFH~ Squad

Boldog Új Évet Minden BHD Rajongónak! :-)
  • Novca
    Két új videó, képernyőkímélő, pár háttér a Team Sabre-ról.

Klikk ide!
  • Novca
    A DF Arena újabb információkkal szolgált a Joint Operations: Typhoon Rising játékkal kapcsolatban. A cikkböl kiderül, hogy 2004. február 13-án kerül a boltokba, ám más források szerint március 3-a a megjelenés dátuma. Részletek honlapunkon, fórumunkban.
  • Coco
    én is februárt láttam vhol
  • Novca
    A DF Barracks szerint februárban jön.
  • hykao #865
    Megnéztem a Novalogic oldalán, és még csak körülbelüli időpont sincs feltűntetve.
  • Coco
    jó lett a kép
  • inaki ramirez 1
    mi a pasword?
  • Coco
    ok :(
    de mintha azt is mondták volna hogy az előbb jön ki mint a team sabre, de hát akkor biztos nem...
  • hykao #861
    azt nem tudom, sajnos
  • Coco
    akkor jó, örülök neki, és a Joint Op. ? ;)
  • hykao #859
    Az EB oldalán ez díszeleg: 01.20.2004
  • Coco
    nem február? :)
  • hykao #857
    Team Sabre jan 20-án jön. (vagy nem...)
  • inaki ramirez 1
    sztem,megyunk 1 páran..........
  • Novca
    December 17-én este 8 órátol ~DFH~ vs. All-ként fog üzemelni szerverünk. Várunk mindenkit szeretettel!
  • Scout
    Hali ! Én egy olyan megoldást tudok ajánlani hogy ne cd-röl telepitsd hanem probáld meg leszedni vincsire a gamet és onnnan telepiteni....
  • geenq
    Nálam a Windows/Total Commander miatt szokott vmiért megszakadozni a telepítés, ha innen indítod te is, akkor próbáld meg Sajátgépből, hátha segít.
  • Zo-Lee
    Nekem még reégebben voltak ilyen gondjaim több játékal is. Nálam a megoldás az volt, hogy le kelett cserélnem a cd rom-ot. Ha tudsz kérjél külcsön egy havertól, hogy megnézd azzal is ezt csinálja-e :)
  • inaki ramirez 1
    hi
    a problem a kovetkezo,cd be telepités elindul,ekmegy 99%,s ott egyszer csak kilép a winfosba.....tobb cd vel lett kiprobállva,mindegyiknél,ez a hiba jelenség.

miért?s mi lehet a megoldás...

thnx.

• Novca
    Ma estétöl szerverünk kb. 1 hétig custom, azaz nem gyári map-ekkel üzemel. Reméljük, izgalmas egyedi pályákat sikerült összeválogatnunk.
    Várunk Mindenkit szeretettel!
  • Coco
    Ma este 8 órától serverünk DFH vs All nével lesz elérhető, várunk mindenkit szeretettel.
  • Coco
    "Megújult a honlapunk, végre saját domain névvel és tárhellyel rendelkezünk, amivel megpróbálunk még szinvonalasabb felületen prezentálni minden információt squadunkról és a BHD világáról minden delta rajongónak. A fórum és különböző opciók elérése a honlapon csak regisztrált felhasználók számára elérhető. Beüzemeltük állandó nagysávszélességú dedikált szerverünket, várunk mindenkit aki szereti a TDM módot!"

DFH Squad

várunk mindenkit szeretettel az oldalunkon/szerverünkön(~DFH~ Server)
  • Coco
    ja, már alig várom :)
  • zaki
    nagyon zsír lesz :)
  • Coco
    itt vannak képek róla
  • Coco
    azok is lesznek benne újak, de a legjobb az lesz hogy minden irányítható lesz, pl. autók,hajók,helikopterek...

Mikó?hát....még kell bárni eleget sajna :(
  • hykao #843
    Mikó? Ez az amiben vannak single player küldetések is?
  • zaki
    1 új kiegészítő a játékhoz
  • Nahar
    Team Sabre? Az micsoda?
  • Coco
    mostmeg mindjárt itt van a Team Sabre :)