1136
-
#885 Nekem az alap tört Delta Force BHD van meg!!
Játszani akarok a haverommal neten!De egyetlenegy patch-em sincsen mivel nem tölti le nekem a gamecopyworldről!
Valaki nem küldené el az összes patchet a freemailemre??
Vagy elég csak a legútólsó patchet feltenni? -
Novca #884 D2MH Kron, vagy mégsem? ;)
Látogass el hozzánk, és keresd meg a menüben a Join Us menüpontot. Ott részletes leírást találsz a feltételekről.
~DFH~ Squad -
#883 nem vagyokd2mh csak ugy vagyok regelve -
#881 hi lehet valamien klánba jelenkezni -
Coco #880 Hát:
Kicsomagolod
Felrakod
Kéri a bhd-nak a könytárát, ott kijelölöd a dfbhd.exe-t
Utána nem kell semmit állítani, ha rámész hogy refresh!
Miután rámentél, rengeteg servert-t fog találni a felső részen.A search-el ugye bármire rálehet keresni (player/server), majd ha megtaláltad a kivant servert, akkor "Add"-olod!
Lent az alsó részben van egy kis négyzet benne egy pipával, ha arra rámész akkor mp-ként fogja frissiteni a servert.Ez azért jó ugye mert mindig látod hogy beférsz-e.
Ezután elinditod a játékot (pingerben), és a MULTIPALYER/JOIN GAME után ott lesznek azok a serverek amiket beraktál alulra, a kedvencek közé!Egy katt rá és máris tölti a servert! -
Novca #878 Igen, lehet. #871-es hozzászólás.
LLJunior >>> #646-os. -
#877 Az jó lenne nekem is hogy lehet-e tört gaméval multizni! -
Novca #874 Ma este 20:00 -tól DFH vs All. Várunk Mindenkit szeretettel!
Új infók a Team Sabre-ról az oldalunkon. ~DFH~ Squad -
#872 BUÉK minden deltásnak :) -
Novca #871 De igen, betudsz lépni. Mégpedig Pinger nélkül úgy, hogy a
"To bypass the login go straight to games...click here"-re kattintassz. A lényeg, hogy a megfelelő update-et (v.1.3.0.37-es verzió az aktuális) használd.
A Pinger nevű progival egyszerübb a dolog. Ezt a progit, és az update-hez szükséges NoCD Patch-et le tudod tölteni honlapunkról. ~DFH~ Squad
Boldog Új Évet Minden BHD Rajongónak! :-) -
Novca #869 Két új videó, képernyőkímélő, pár háttér a Team Sabre-ról.
Klikk ide! -
Novca #868 A DF Arena újabb információkkal szolgált a Joint Operations: Typhoon Rising játékkal kapcsolatban. A cikkböl kiderül, hogy 2004. február 13-án kerül a boltokba, ám más források szerint március 3-a a megjelenés dátuma. Részletek honlapunkon, fórumunkban. -
Coco #867 én is februárt láttam vhol -
Novca #866 A DF Barracks szerint februárban jön. -
#865 Megnéztem a Novalogic oldalán, és még csak körülbelüli időpont sincs feltűntetve. -
Coco #864 jó lett a kép -
inaki ramirez 1 #863 mi a pasword? -
Coco #862 ok :(
de mintha azt is mondták volna hogy az előbb jön ki mint a team sabre, de hát akkor biztos nem... -
#861 azt nem tudom, sajnos -
Coco #860 akkor jó, örülök neki, és a Joint Op. ? ;) -
#859 Az EB oldalán ez díszeleg: 01.20.2004 -
Coco #858 nem február? :) -
#857 Team Sabre jan 20-án jön. (vagy nem...) -
inaki ramirez 1 #856 sztem,megyunk 1 páran..........
-
Novca #855 December 17-én este 8 órátol ~DFH~ vs. All-ként fog üzemelni szerverünk. Várunk mindenkit szeretettel! -
#854 Hali ! Én egy olyan megoldást tudok ajánlani hogy ne cd-röl telepitsd hanem probáld meg leszedni vincsire a gamet és onnnan telepiteni.... -
#853 Nálam a Windows/Total Commander miatt szokott vmiért megszakadozni a telepítés, ha innen indítod te is, akkor próbáld meg Sajátgépből, hátha segít. -
#852 Nekem még reégebben voltak ilyen gondjaim több játékal is. Nálam a megoldás az volt, hogy le kelett cserélnem a cd rom-ot. Ha tudsz kérjél külcsön egy havertól, hogy megnézd azzal is ezt csinálja-e :) -
inaki ramirez 1 #851 hi
a problem a kovetkezo,cd be telepités elindul,ekmegy 99%,s ott egyszer csak kilép a winfosba.....tobb cd vel lett kiprobállva,mindegyiknél,ez a hiba jelenség.
miért?s mi lehet a megoldás...
thnx.
-
Novca #850 Ma estétöl szerverünk kb. 1 hétig custom, azaz nem gyári map-ekkel üzemel. Reméljük, izgalmas egyedi pályákat sikerült összeválogatnunk.
Várunk Mindenkit szeretettel! -
Coco #849 Ma este 8 órától serverünk DFH vs All nével lesz elérhető, várunk mindenkit szeretettel. -
Coco #848 "Megújult a honlapunk, végre saját domain névvel és tárhellyel rendelkezünk, amivel megpróbálunk még szinvonalasabb felületen prezentálni minden információt squadunkról és a BHD világáról minden delta rajongónak. A fórum és különböző opciók elérése a honlapon csak regisztrált felhasználók számára elérhető. Beüzemeltük állandó nagysávszélességú dedikált szerverünket, várunk mindenkit aki szereti a TDM módot!"
DFH Squad
várunk mindenkit szeretettel az oldalunkon/szerverünkön(~DFH~ Server) -
Coco #847 ja, már alig várom :) -
#846 nagyon zsír lesz :) -
Coco #845 itt vannak képek róla -
Coco #844 azok is lesznek benne újak, de a legjobb az lesz hogy minden irányítható lesz, pl. autók,hajók,helikopterek...
Mikó?hát....még kell bárni eleget sajna :( -
#843 Mikó? Ez az amiben vannak single player küldetések is? -
#842 1 új kiegészítő a játékhoz -
#841 Team Sabre? Az micsoda? -
Coco #840 mostmeg mindjárt itt van a Team Sabre :)