1136
-
#976 Tyű....a játék készítői jól megbonyolították...ezek szerint akkor a sima alap játékkal nem lehet LAN-t nyomni...
Köszi szépen a segítséget Scout! -
#975 a BHD Nocd Patch linkjét elbasztam azt innen tudod szedniDfbhd Nocd 1.5.0.5 -
#974 Hi ! Elöször is 2 kérdésem lenne a sima BHD van meg vagy megvan a TS is ? Ha csak a sima BHD van meg akkor az oldalunkról szedd le ezt az updatet BHD Update 1.5.0.5 + a NoCdPatch 1.5.0.5-t majd másold be a game könyvtárába az updatet, updateld utána meg a Nocd Patchet másold be ha megvan a TS is akkor ez a müvelet után rakd fel azt is és ugyanigy rakd fel ezet az updatet Team Sabre Update 1.5.0.5 + ezt a Nocd Patchet NoCdPatch 1.5.0.5 -
#973 Hi ! Elöször is 2 kérdésem lenne a sima BHD van meg vagy megvan a TS is ? Ha csak a sima BHD van meg akkor az oldalunkról szedd le a -
#972 Üdv!
Haverokkal mostanában minden gamét kipróbálunk Lan-ba....az lenne a kérdésem hogy hogyan kezdjek hozzá host-ot csinálni, mert próbáltam de nem aktív a Host gomb...csak az alap játék van meg....mit nem állítottam be...
Néztem a http://www.dfh-squad.com lapon de ott nincs semmi FAQ vagy ilyesmi...:((
Köszi az SOS-eket.... -
Novca #971 Valaki mintha elkezdte volna, de nem hiszem, hogy sokáig jutott. :-) -
#970 Skacok, van hozzá honosítás? Ha igen a fájlt vagy a linket ide pls: [email protected] -
Novca #969 -
#968 ma sikeresen megfertőztem a fiamat is vele
holnap telepitem neki fel és majd lesz nagy hent -
#967 Jaja gyertek csak minél többen :) -
Novca #966 Nincsmit! Mindig örülünk, ha gyarapodik a magyar BHD társadalom. Főleg, ha egy tapasztalt harcosról van szó. ;-) -
#965 ez a verzio van fent " Team Sabre "
igy elkezdtem lehuzni a hozzávalókat és majd kereslek benneteket a kapott cimen
thx a helpet -
#964 "Jelenleg két állandó magyar szerver üzemel"
Jelenleg 3 magyar szerver üzemel. 2 Team Sabre és a 3-dik egy 50 emberes TDM szerver, de sima BHD fut rajta -
#963 Ja, rekettyes (honnan jöttél? )! Nem vagy egyedül akik a FPS progikat "marhára ötlettelen unalmas" játékoknak tartják, de úgye tudod a megoldást? -
#962 Azt hiszem inkább az alaplapomat nem szereti a Radeon (MSI KT4V)
Próbáltam az Omegaval is, de változás nem történt, pl. a DFBHD akkor fagyott, ha elhalálóztam.
Megoldás az volt, hogy 8x-os AGP sebességet visszavettem 4x-esre, s bekapcsoltam a Fast Write-ot, így már minden game tökéletesn megy -
Novca #961 Szeva!
Tehát, két lehetőség van.
Első: megvan az alapjátékod, és hozzá az eredeti törésed. Ebben az esetben a BHD Update 1.5.0.5-öst kell letöltened, és telepítened (ajánlott a játék könyvtárában indítani), vagy a játék saját update-jét használod.
Ha megvan az update, akkor a NoCdPatch 1.5.0.5 for BHD-vel tudod törni.
A másik lehetőség, ha megvan a Team Sabre kiegészítő (multiban ez csak pár új fegyvert jelent, fel tudsz menni gond nélkül Team Sabre szerverekre akkor is, ha nincs meg a kieg. lemez). Ebben az esetben a Team Sabre Update 1.5.0.5-re van szükséged. Telepíteni a fenti módon, illetve a játék update-jével tudod.
Törés hozzá a NoCdPatch 1.5.0.5 for TS.
Ha sikerült updatelni, akkor érdemes letölteni a DFBHD(TS) Pinger 5.0 nevű programot, amely kezeli mind a BHD, mind a TS szervereket, és készít egy új ablakot a multiplay belépésénél, ahol a kedvencekben (lenti ablak) található szerverek jelennek meg. A kedvencek közé duplaklikkel tehetsz be szervert.
Jelenleg két állandó magyar szerver üzemel. Ping alapján megtalálod őket.
A miénk a ~DFH~ Statserver nevet viseli.
Várunk a harcmezőn! :) -
#960 szar játék ez a grafika meg a hangok OK de egyébként marhára ötlettelen unalmas lövöldözés, ritka
béna ellenfelek -
#959 Hy
kipróbálnám én is csak 1 kis segitséget kérnék:
azt már kifigyeltem honnét azt hiszem innét
na de miket kell letölteni és milyen sorrendben kell telepiteni őket ( ja tört játékrol beszélünk ugye ? )
mennék kiprobálni én is -
#958 Ha a driverra gyanakodsz akko próbáld meg az Omega driverral
www.omegacorner.com
Én ezt hsználom és eddig nem volt olyan game ami a driver miatt nem ment volt
Az oldalon van egy olyan rész is h MBbios, azt is nézd át ha felrakod az omegadrivert. Elég sokat tud módosítani az is a gép sebességén és stabilitásán (a biost csak akko állítsd be úgy, ha az omega drivert használod) -
Novca #957 Hmmm. Pedig egy ilyen kártyának szépen kellene muzskálnia ezzel az ócska gaméval.
-
#956 Azért nem jutottam be (vagy csak másodpercekig voltam bent), mert VGA kártyát cseréltem, s az új 9600XT állandóan fagyott a DF alatt, pedig mellékelték is hozzá az eredeti játékot.
Mindenféle driverrel próbálkoztam. -
Novca #955 Ezen a hétvégén szerverünk DeathMatch módban üzemel.
Várunk Mindenkit szeretettel!
~DFH~ Squad -
#954 Hi
Az már nem is fog működni,de közvetlen alatta talász egy olyat, hogy DFBHD(TS) Pinger 5.0
Ezt szedd le, ez a legujabb
-
xmacx #953 hali!
a DFSquad oldaláról próbáltam az elmúlt pár napban letölteni a DF:BHD Pinger 4.0 (BHD+TS v1.5.0.5) -t de nem műkszik.
Ha megvan valakinek, légyszi küldje el mail-ben!
[email protected]
köszi -
#952 Na sikerült! Benn voltam. Elég király a gém. Igaz még sokszor fogalmam sincs ki honnan.. :) -
xmacx #951 rossz volt az image fájl. már műkszik
cső -
xmacx #950 hali! segítség kéne! letöltöttem a team sabre-ét. be-mountoltam virtual daemon-nal, de errorral leáll az instalálás.. mit csináljak?
kösz
Mac -
Novca #949 Pingerben a felső sorban van egy narancs (DF:BHD), és egy zöld (Team Sabre) alapú ikon. A Team Sabre szerverek között találod a magyar szervereket. A miénk ~DFH~Statserver néven fut. Vagy jobbról a harmadik (Ping All)-ra kattintva az elsők között lesz.
(Ha így sem menne, akkor az IP:192.188.245.216)
Duplaklikk a kívánt szerverre, amivel bekerül az alsó listába, illetve a játék multiplayer menüjében egy új bejelentkező ablakban lesznek azon szerverek, melyeket a lenti lista tartalmaz. -
#948 A server ip címét és a portját is adjátok meg. Megpróbálom az alapján megkeresni. -
#947 Leszedtem mindent. Fenn van egy eredeti DFBHD és egy tört TS. Felraktam a 1.5.0.5-ös patch-t. a belső keresőben, ha a magyar szerverre csatlakozok azt írja ki, hogy nem megfelelő verzió. A Pingerben meg a magyar szervert nem találom! :(
Ezért kéne a help! -
#946 Láttuk, de nem nagyon tudtál bejönni :( -
Coco #945 akkor ok :)
jaja nálunk mindent megtalász -
#944 A sokat emlegetett http://www.dfh-squad.com oldalon megtalálsz minden patcht, hogy a kb. 700-900 szerverre fel tudj csatlakozni (+egy Pinger nagy segítség). -
#943 Köszi, tegnap este már rátok találtam :) -
#942 Segítene valaki? -
#941 Hi!
Hogy tudok bemenni a magyar szerverre? Mi kell hozzá? -
Coco #940 Team Sabre-s servereknél keresd! -
#939 4.0-ás Pinger nem találja a szervereteket :( -
Coco #938 nem, épp hogy most indult újra nem régen ; ) -
#937 Már napok óta nem látom a Pingerben a ~DFH~ szerverét. Leálltatok?