1136
  • antijedi
    thx megprobálom :D
  • Crem
    JA!

A szikák mögött menj!
  • Crem

Kb. ez az útvonal...

Most próbáltam ki, most elsőre ment!:D
  • lenta
    Én most jutottam túl ezen! A szikláknál végigmész, majd amikor vége a szikláknak jobbra át és futás. Nem az aknák miatt, hanem az ágyúzás miatt! Aztán a kerítésen van az ajtó és azon túl a segélycsomag :-)
  • Coco
    most én is ott tartok,e azt inkább kihaygtam mert harmadszorr is BUMM,és meghaltam.MÉg vmi hogy egy ismereosmnek azt irja ki hogy program error és vmi txt-t ir ki.Mi lenne erre a megoldas?Hoze:Kosz mar megy a muli,bar neha azt irja ki hogy a pint timejaimmmal van vmi :) de sztem marha jo lett,és végre megtalálta a City Limits Day R-t csak más néven!És egy pár ujj cuccal :)
  • antijedi
    hogy őszinte legyek az ilyen idiota aknás részek miatt megy el a kedvem a játéktol, akinek mákjavan átjut akinek nincs az nem, kurvajól megcsinálták ezt nemmondom
    mért nem lehet belerakni valamit hogy ha mittomén elég lassan megyek meg lehet ltáni holvan akna vagy mittomén, de ez igy reménytelen
    (eleve a valóságban mikor probáltak igy partraszálni hogy 3 ember az aknamező közepére, se aknaszedő, se valami technikai trük se semmi cska menyé oszt majd mákod lesz...
  • antijedi
    itt vagyok elakadva énis azzal a külömbséggel hogy bárhogy próbálok átjutni mindenképp felrobanok az aknamezőn, ha egyből megyek akoris, ha várok 1 órát akkoris, 50 fajta utvonalon, a robbanások után, bárhogy de a felénél tovább nemjutok
    nincs valami tuti utvonal??
  • Crem
    Jobboldalon lesz a bejárat a kerítésen!

Én úgy jutottam el, hogy először a kövekhez közel mentem és próbáltam olyan terültre menni, ahova már becsapódott a bomba. Így is elég jól leamortizálódtam!:( Viszont rögtön van ott egy Elsősegély láda!:D
  • Marcus_
    Sziasztok!
    Tört szerver müxik valahol már?

THX
  • Hoz_Hun
    Hi. Én a fullal játszok. A rip nincs meg de szerintem csak a vidó hiányozhat, ami egy filmbejátszás az eredeti helyszinekről némi szöveges körítéssel. Küdetések közben nem láttam (eddig).
    Kellemes csalódás volt. Elég szép let (főleg a víz). A küldetések is változatosak, és tetszik, hogy mindenféle járművel szálítanak. Jók a hangok is.
    Ami nem tetszik: a somáliaik egyszerüen hülyék. Ráadásul a legutolsó faluban is százával vannak (ez még ok is lehet). A kocsikat lazán szétlövöm pár golyoval és frenetikus robbanást produkál, szvsz azért egy kicsit ez túlzás. Egy alkalommal befordulok a sarkok ott egy somi, kapcsiból belémenged egy sorozatot és TÚLÉLEM. Persze kifektettem, de ez a belémlőnek megrázom magam és tovább megyek, nem komázom(normál fokozat). Azon gondolkodok, hogy hardon kéne nyomni, csak ahoz túl sok a somi. Persze az utolsó pályán, ha a szimatom nem csal, úgy lenne az igazi.
    '''''''''<',:.
  • Faterx
    Kösz...
  • Mu*][*h4pHu|{4
    thx
  • tbundy
    grínpíszaktivistajelölt :)
  • Jacek
    :))))))))))))
  • Gerry
    Te szadista állatkínzó!
  • And5
    bazz én odamentem a krokodilhoz gondoltam csak ilyen extraazt erre belémharapott a rohadék mire én az egész tárat belekattogtattam
  • And5
    gratulálok :)
  • Taptarap
    100#
  • G. Joe
    lol
  • oneal1
    warezcenter.warez.hu(nem kell www)
  • Petyus_
    Single: AI ebben sincs.. áll egymással szemben a Ranger és a szomi és nem csinálnak semmit.. a szomik várják, hogy tízesével lehenteld őket. Ezt leszámítva tökéletes. :)

Multiban nem értettem mit kell csinálni. :D
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Aszondják biztos de egy linket dobhatnál honnan lehet leszedni a fullt.
  • G. Joe
    Petyus milyen a game? Érdemes installálni? Ha már leszedtem :P
  • Petyus_
    A tab-ot nyomd meg az a biztos. Ott leírja mit csinálj.
  • Petyus_
    A krokodil nem evett meg? :D
  • antijedi
    hát normális ésszel gondolkozva egy aknamezőn amit az ellenség hátráltatására állitanak nem jelölik ki fehér rudakkal az utvonalat :DDD
  • Faterx
    a River Raiden elértem a Hotel waypointot és sehol semmi.0 méter.
    hogyan tovább
  • And5
    én most csináltam meg szrtm elég egyértelmű annak aki látta a Robbanásveszély vagy robbanáspont c. filmet abban is vot ilyen versenyt futottak ott már megtanultam hogy a fehér rudak között kell rohangászni :)
  • antijedi
    uhh, ez eszembe se jutott, thx :DDD
  • Nyiri
    nekem masodikra sikerult
  • Nyiri
    antijedi: a feher colopok kozott menj :D
  • krisz073
    na sikerült felrakni vártam-vártam és egyszer csak elkezdte az instalt.
    na megyek is és kiprobálom a gamet.
  • And5
    Csacsi te csacsi há bazz nem látod hogy ott parkol a kocsibana faszi a rakétával és csak azt várja hogy benyeled szét kell lőni és petyust ideézve meg kell ölni az összes szomit :))
  • antijedi
    huh most nagyon felidegelt ez a szar
    hogy az istenben lehet átjutni az aknamezőn??????
    mert én semmi jelet nem látok hogy mi alapján lehetne valahogyis átjutni, pedig ez a feladat
  • antijedi
    ajánlom a ripet, ott nem kell instalálni :DDD
  • krisz073
    Hali.
    Nekem is ez a gondom,megál 99%-nál áll egy darabi aztán visszaadja a kezdő képet és újra nyomhatok az instalra.De akkor megint ugyanazt csinálja 99% és áll.Más gépen a kiirt game simán megy.
    Nekem Win Xp van felrakva sp1-el.
  • Coco
    Csacsy:Én is mindig meghaltam!DE:
    Ahogy mész-mész eccer csak melletted ven egy kocsi benne egy RPG-ssel azt kell szétszedni,én csak 3xorra tudtam megcsinalni :)
    Tehat lovod oket(bumm-bumm),jobbra sokan vannak,aztan amikor kissé "elfogytak"(nem annyira),akkor balra egy kiégett kcsoi féleségben van egy RPG-s!azt kell leszedni utana mszinte sima,csak loni kello ket mint az allat.
  • Mayday
    Elso probalkozasra nekem is igy volt, masodikra meg felfittyent siman.
  • Petyus_
    Lődd le az összes szomit. :)
  • Kandurex
    Any1?