1136
-
#163 Elöbb-utobb ki kell jönnöd a vízböl! :P
Amondo vagyok hogy 1 cd-n ennél többet nem is nagyon lehet várni. A táj kicsit sivár, és a texturázottság sem egy világbajnok, de a játszhatóság a legfontosabb.
Amugy van magyar szerver??????????? -
#162 Technikailag biztos van nála színvonalasabb, de összhatásában nagyon elkapták a FILMből szűrődő hangulatot képben is!
A pixel shaderes víz meg a nightvision ahogy kinéz bealáz mindent! :) -
lenta #161 1xü:-) Csak arra kell figyelned, hogy minden rpg-st kilőj! Nem akna miatt robbansz fel, hanem RPG-től. Mindenre lőni kell ami mozog, főleg a gyalogosok, mert azoknál van a rakétavető. -
#160 Valaki legyen olyan jó és árulja már el nekem, hogy az első küldetésben mikor a dzsip gépágyújával kell lőni nem sokkal azután, hogy elindul a csapat, belöki vmelyik társam, hogy sniper és legyünk pontosak, na ezután kb 1mpel a kocsi aknára hajt vagy vmi , mert mindíg kirobbanok a kocsiból, pedig már easyre is levettem, mi lehet a baj mit kellene csinálni? Előre is kösz. -
lenta #158 Szerintem a véleményeket el lehet mondani, de azért ha 1 ember végig ugyan azon lovagol az már unalomból teszi, vagy csak azért hogy valamit ő is mondjon. 1 szóval nekem tetszik és aki nem így látja az keressen más, neki megfelelő gamét! -
Nyiri #157 Csunya????
Szerintem kiralyul nez ki es a pixel shaderes viz atom + a robbanasok is kiralyak
-
Deajka #156 Hi valaki akinek ripben van meg, nem tudná valahová feltenni a clsbhd06.zip-t. Nekem crc-s lett és meg az ereti helyen.
Plz. -
#155 Pont szép. Ennyi is furcsa a Novalogictól ... -
#154 Azóta már van új gép. :) 1280*1024*32 minden max. :) de még így is csúnya! -
#152 Megoldva.Player info^.^ -
#151 Egy kérdés multiban hogy a rákba lehet átírni a nevem? -
#150 Lehet nem pizzazni kéne ,hanem a gépre költeni.Akkor esetleg nem 640*480ban 16biten low detailon nyomnád.1024ben fullon minden max +6AA +8FSAvel egész szép.Ja meg hogy unalmas hát nem az első 2-3 mapot kellet volna nyomni. -
antijedi #149 már megvan köszi, már azon a mapon is tulvagyok ahol te voltál :DD
mongyuk a szöveges üziből télleg nem volt egyértelmű, figyelni kell a rádiozásra is -
#147 No comment. -
#146 Már megtettem rég. :) -
#145 Köszi!
Időközben rájöttem a "csel"-re!
-
#144 töröld le... -
#143 Egy Map nevet mondjál!:DD Mert elég sok épületre letesz... -
antijedi #142 kezd felidegelni ez a játék :DD
azon a mapon ahol a épületre letesz helcsi azt át kell meni a B épületbe ahol a többiek kiszabaditották a tuszokat vagy mi, azt felmenni a tetőre hogy fedezzük őket...
egyszerüen nem birom megcasinálni mindenhol vannak, már azt is próbáltam hogy godmod, leugrotam épület tetejéről azt mentem elöttük, és láttam hogy olyan ablakból is lőnek ahova fentről el se lehet látni mert közte fal van emg ilyenek..., szal egyszerüen nem lehet (amikor meg leugrottam egy idő után közölték hogy game over mert tul sokáig voltam távol a csapattól :DD)
szóval nekem ez nagyon reménytelennek tünik, ha erre is lenne valakinek trükje megköszönném .D -
antijedi #141 Roger that! :D -
#140 egyetértek -
Coco #139 Minden csak nem unalmas szar.ÉS aki ebbe a progiba csak a grafikát nézi az hülye,már bocs -
#138 Iszonyat ratyi szar ez a game!!! Ronda! Bűn ronda! Unalmas szar! :( -
lenta #137 Én most akadtam el az aknás után visszafelé. Jönnek mindenfelől, lőnek engem is meg a helikoptereket is. Aztán amikor leérek és már már odaérek a rózsaszines füsthöz leáll a progi hogy nem teljesítettem a küldetést :-( -
antijedi #136 nem rossz csak idegesitőek ezek az aknás részek meg eddig nekem ugytünt nagyobn áttért az épületharcokra, pedig a df sorozat nem erről szolna! -
#135 Most sikerült kipróbálni. Megnőtt ez a gyerek, mióta nem láttam, magyarul elég rendesen kipofozták a grafikát és a játékmenetet. Nagyon jó lett ... -
antijedi #134 hát ha ez az amire gondolok akkor bent kiirtasz mindenkit (a belső garázsban fent a rámpákon is vannak!!!)
párn jönnek a felső rámpára a fenti ajtón meg 2en 3an majd ahonét te jöttél, azokat is kiirtod, egy teherauto berobantja az ajtot, azokat letarolod, amenyit tucc azt majd idővel jön az erősités és az ujabb utasitás -
#133 én a task forceos missionél akadtam el
vmi G betűs bekéne menni egy garázsba benn is vagyok de ott mit kkell ráadásula szomik rámtörnek -
antijedi #132 amugy szo szerinte aszongy a hogy a "tier one" rabokat kell biztonságbahelyezni a 2. emeleten -
antijedi #131 ja ok, én azt értetem hogy asztihszed hogy azon a mapon vagy ahol én és hogy ha leérnék a tetőről el kéne őket kisérni :DDD -
#130 Félreértettél!
ÉN akadtam el itt!:DD
-
antijedi #129 vagyis az aknakerülgetés :DD -
antijedi #128 viszont az aknásitás sikerült :DDD -
antijedi #127 akkor az enbyém másik tetős mert az még nem az irene :D -
#126 Ehhh...
Jobb alsó sarokban!:DDD -
#125 JA! Ez a Misson: Irene -
#124 Mert ha a tetőn végeztél, vissza kell menni a túszokhoz és elkisérni őket...;) -
#123 Egy "kis" Segítség nekem is elkélne...
Pontosan itt mit is akar tőlem??? Mert leküldött az alagsorba de itt aztán nem történik semmi!:(
Csekély angol tudásommal nem nagyon értem! -
antijedi #122 mongyui azóta meg abba a missioba idegedek bele ahol a 4es teamet kell a tetőrol egy m60al fedezni (meg a tuszokat is) és bárhogy probálom darálni az embereket mindig vagy a tuszok halnak meg vagy a 4es team vagy mi :D -
#121 antijedi ne lamázzál már itt bazz én má az ilyen aknamazőkön csukott szemmel végigmegyek
ja és piece az összes krokodilnak de hát ők kezték :)