1136
-
#74 megnézem, mert többen dicsérték. ellene szol, hogy nem tetszenek a delta force részek :P -
#73 Vagyis megnézném, hogy tetszik -e. Aztán természetesen letörölném és megvenném. Sőt lehet, hogy csak letöltöm, hogy tudjam van ilyen is és utána rögtön törlöm. -
#72 Melyik a jobb? R6 - DF.B.H.D? Mer valamelyiket le húznám :D -
#70 Tényleg megy a multi! Bár elég gyengének tűnt a szerverfelhozatal. Na majd kipróbáljuk. :) -
#69 Biztos elestél biciklivel.. :) -
Deajka #66 Yess!Thx. -
#65 Én még nagyon régen multi demot próbáltam, ahhoz képest ég és föld a különbség. :)
Tényleg jó játék ne féljetek tőle a felejtős Task Force Dagger után ez már ismét a jól bevát Delta Force, és a filmes licensz sem véletlen: a zene és hangulat tényleg méltó Ridley Scott filmjéhez! Kb. annyira elkapták a film feelingjét mint a Ryan közlegényét a MOH:AA-val.
Grafika nagyon szép és gyors (víz, nightvision levett teljesen a lábamról, nagyon szép fegyvermodellek), profin megtervezett küldetések (bár eddig csak négyet csináltam meg), izgalmas, hangulatos játékmenet!
Ja és ez nem a kommandós SWAT stílus hanem ez HÁBORÚ a javából!
Szóval kötelező darab! -
Deajka #64 A demo és a full között van különbség?
(graf,hangok,gépigény) -
#63 A hozzászólásokat olvasva én is le fogom tölteni. Nem szeretnék kimaradni a jóból.
Csak nem tudom, hogy mivel játszak: R6, America's Army, esetleg ez? -
#62 Tényleg nagyon király! Multira továbbra sincs megoldás? Milyen egyáltalán a mulitja? Azt látom, hogy van benne egy rakat fegyver.. jó lenne kipróbálni! :) -
#61 Kipróbáltam a játékot, nagyon tetszik. Gyönyörű grafika (pixel shaderes víz nagyon jól néz ki), jó hangok, hangulatos zene, érdekes küldetések.. remélem nem csak az első benyomás lesz ilyen pozitív. :) -
#60 Tényleg nagyon fasza lett a játék, nekem nagyon tetszik, főleg, hogy kitűnően fut a nem éppen csúcs gépemen is... A robanások valóban szépek, az emberek is nagyon tetszenek, jól kidolgozottak. Ami kicsit gyanús nekem, az a terep... Néha kissé egyhangú, vagy túl kietlen bár fogjuk ezt a Szomáliai természeti adottságokra és akkor tökéletes a játék! -
#59 akit érdekel itt: http://warezcenter.warez.hu/ fennt van RIP-ben -
#58 Ehhh,megtaláltad!!
Kiesett a "gyári" tokomból....
-
#57 Szerintem qrva jó game lett De azért Vietcong megfogja ütni -
#56 Nincs mit. En is csak ugy szereztem:)))) -
#55 Kösz -
#54 Serial: QZP3-EPZW-SP5N-2XEX-H7JG -
#53 CD Keyt please -
Nyiri #52 Es a lenyeg!!!!
KURVA JO HANGULATA VAN!!!! -
Nyiri #51 Kurva jo jatek lett, mar az elso kuldi is kurvajo!!!!
Vegre a novalogic magara talalt :)
A robbanasok nagyon tetszenek -
#50 mondtam már hogy én vagyok az undorító logok mestere :) -
djcom #49 Be kell jönnie!
Tulterhelt a server amin az oldal van! -
#48 Mert televan szerintem. -
#47 hejj mér csak ilyen fehér szar jön be??????
tegnap is ezt csinálta -
#46 na megnézem ezt az smswebet -
djcom #45 Ugylátszik ez lesz a pálya az uj gémekkel!
Megoldás:nyomás a boltba -
djcom #44 Elvileg korlátlan.Most bővített a freeweb,gyors mint állat! -
#43 probéma: itt is le van védve a multi, mint a R6:Raven Shield-ben......... -
#42 csak azé kérdezem mer szíttam má meg odament a kártyámról nem tom hány száz forint azt az oldalon nem is vot semmi csak néhány régi szar (nem a sectorrol beszélek) -
#41 mennyivel jön az smses izéről ????? -
Coco #40 nemá.már ez is?komolyan akkor megint csak lezsnek a tört szerverek mint a többi proginál pl igi2 stb?Sectorrol toltotted? -
djcom #39 levédték...cd keyyel..:( -
Coco #38 Nem,mindenkitől kérdeztem......Mivan a multival?
-
djcom #37 Bazz...le van védve itt is a multi.(: -
djcom #36 Ezt nem nekem üzented ugye????
-
Coco #35 "félre téve a veszekedést nem tudsz véletlenül egy oldalt ahonnan ingyen le tudom tölteni? -
Coco #34 jó.de nem nagyon vannaka akik belekotnek ilyenbe.nem akarok veszekeni,de nem tom mit kellett belekötni. -
#33 A sector smsweb részén már fenn van most jön lefelé! -
#32 ja, csak lehetetlen bejutni...