1136
-
#208 Ezt mivel irtad be egérrel? :) -
acid1345 #207 Akkorát csalódtam a játékban.....
Bár pár hozzászólással lejjebb még nagyon magasztaltam de az utólsó 2-3 pálya iszonyatosan el lett szúrva....
Gondolok itt olyanokra hogy a falakon átlőnek vagy amikor a hátam mögött kisétál két 3 katona a falból.....
Szóval ez gáz egy kicsit,ha nem lett volna a végén ilyen keserű a tapasztalatom akkor az eddígi legjobb résznek gondolnám,de így......és akkor a billentyűzetem is egybe marad :(( -
Coco #205 ewe hqn + dán servrereken szoktak magyarok lenni... -
#204 nadon yo a gamma multiba is proszáltam már magyar szerver nincs véletlenül? -
#203 ezekszerint ki írhatom
mert még nem látam, csak leszedtem :D -
#202 tuti :) -
#201 lehet... -
#200 szerintem is jó a játék, de egy egész erőmü kell hozzá:) vagy már ennyire elavult lenne a gépem?:)) -
#199 A film király!!!!!!! :) -
#198 nekem is nagyon bejön a játék (a film is) -
#197 igazad van -
acid1345 #196 Sziasztok!
Szerintem k jó ez a játék , az összes delta force rész megvan....
Megnéztem a filmet is ami alapján készült és szerintem tecnikailag (nem történet szempontjából) ki***tt jó film, ezt a hangulatot igen jól visszaadták a játékban is, igen sok olyan rész van a végén ami a filmben, és az nagyon tetszik!
A grafikáról meg annyit, hogy ha igazán beleéled magad akkor rohadtul nem számít hogy hogy néz ki,maga a történet meg a hanghatások bőven kárpótolnak,legalábbis ez az én szerény véleményem-em! -
#195 Hát ez ajáték óriásit lépett az elödhöz képest egyelőre nagyon teccik van már belöle magyar szerver??Vagy olvassak vissza??? -
#193 Azért kérdeztem mire gondoltál. :D
Na mindegy. -
antijedi #192 a bhdvel pont az a baj hogy átvették ezt az pületharcos, emg mittomén milyen stilust
a régi dfek a maguk modján szinte egyedülálloak voltak, de ilyen tipusu mint ez van több is jobb is :( -
dzseni #191 Szerintem is nagyon jó a DF BHD .végre egy pörgös kikapcsolódásra alkalmas játék (pláne ha az embernek kevés ideje van).Szerintem nem érdemes a mohaa -hoz hasonlítani,ez teljesen más arculatot képvisel. -
#190 Üdv!
Esetleg tud valaki működő letöltési helyet a játékhoz?
Ha írnátok egy címet, azt nagyon megköszönném! -
#189 Én nem MOHAA-ra gondoltam ,de úgylátom ti csak ezt ismeritek és mindenel szemben csak ezt bírjátok felhozni.DF-hez meg hülyeség hasonlítani, azonkivül hogy FPS.Nekem a legelső DF tesztszett ,mert nem volt hozzá hasonló. De ma már ez nem igy van. -
#188 PEtyus, a flém nem érdekel. A MOHAA nem szorul reklámra. NEm véletlenül az utobbi évek egyik legsikeresebb játéka. Én minden jo játéknak örülök, és szerentém ha megjelenne valami ami képes számomra azt a hangulatot megközeliteni amit a MOHAA hozott magával. Mivel iszonyatos tulkinálat van az fps piacon, muszáj válogatosnak lenni. Mindegyikkel nem játszhatsz,m és szürni kell a gyengébbeket. :)
Mindazonáltal eddig ez a legjobb DF játéék szerintem, és még fent van a gépemen. Amennyiben találok maygar szervert szivesen belelövök a seggedbe :) -
#187 OK. Lezarva.
(Csak a #180-ra reagaltam, ahol - osszehasonlitas keppen - felmostad a MOHAA-val, az osszes DF jatekot.) -
#186 Nyugodtan hasonlítsd össze flém powa! -
#185 MOH:AA-ban azért a scriptelések mellett igen komoly AI van. Egyébként jó hogy az ilyen játékok scriptelve vannak, az AI nem fog neked filmszerű eseményeket kreálni. :D
Elég rosszkol uninstalláltad.. a MOH:AA igazán a partraszálással indul.. előtte csak bemelegítés. :)
Az az autós rész tényleg elég gagyi volt, NOLF2-ben jót röhögtem hogy ki van figurázva és egy tricikliről kell lövöldözni. :D -
#184 Mivel nem illik a tpoicjában egy gamet sem összehasonlitgatni másokkal,(legaábbis nem szereti a nép) igy ezt a témát nem folytatnám. -
#183 Pedig a MOHAA sem kulomb. Ott is "fix" utvonalon kell menni, elore irt script-ek az AI-nak, vegtelen AI stb.
En azt ott untam meg, amikor "sinautoval" vittek, es mindenre loni kellett ami mozog. Utana meg repuloket kellett lodozni a kifuton. Na akkor volt uninstall... -
#182 Na jó az igaz, hogy MOH:AA-ban a németek visszalőnek! -
#181 Miért? Mindkettő jófajta háborús filmen alapuló eszméletlen hangulatos first person hentelés. :) -
#180 Petyus azért ne akard a MOHAA mellé rakni! :)))
Ahhoz az egész Delta Force sorozat is kevés lenne. Nem bántom a játékot, mert nincs értelme. Akinek nem tetszik nem játszik vele, de ne essünk tulzásokba. : -
#179 Figyelj ez egy hentelős játék, ez ilyen, attól függetlenül szerintem nagyon igényesen meg van csinálva. Két éves játékok bealázzák? Melyik? Szerintem ami hasonló műfajú játék a közelmúltból az a MOH:AA.. és annál nem sokkal rosszabb a BHD.
Mondjuk aki nem szereti az első Comanche-ot, meg az első Delta Force-ot az a Novalogic játékokat kerülje el.. mert erre a két kaptafára mennek. Én személy szerint jól elszórakozok velük. -
Hoz_Hun #178 A másodikon be kell robantani egy ajtot, ott vannak a tuszok.
Icebird: szerintem jó volt. Ha nem tetszik ne játsz vele. Azt kaptam amit vártam. -
Hoz_Hun #177 Nah, végigvittem. Az Irene hadművelet küldetései elég kemények. Élvezhető játék volt. Kicsit rövid, de így kikapcsolódásnak pont jó. -
#175 Na látod pont ez a szép benne, te azt mondod szar, én meg még sokan mások viszont pont ellenkezőleg gondoljuk és marha jól szórakozunk játék közben, és ez a lényeg, semmi más nem számít. Day of the Tentacle forever. -
#174 Leszarom pixel shaderes vízet meg a nightvision t.Aminek szvsz nem sok köze van az éjjellátóhoz.
A mai követelményeknek nem igazán felel meg a DF:BHD, és itt egyáltalán nem a grafikára gondolok. G. Joe már felvázolt pár dolgot ezekből ,de lehetne még sorolni.1-2 éves játékok alázzák, és ez a szomorú.Hiába szép piros az alma ,ha belül kukacos. -
Nyiri #173 Most vagyon az Irene kuldinel (a filmben levo invazos) de az irtja hogy intezzek el minden csakok a masodik emeleten, de mar mindenutt bekerestem es nem talalom, hol lehet???? az utolso -
#172 Köszi közben már sikerült továbbjutnom, és meg kell hogy mondjam negyszerű kis game ez, a grafika meg szerintem teljesen jó, egy dolgo zavar csak iagzán, hogy az ellen elég érdekesen küzd, meg talán még az, hogy az emberek mozgása még mindíg elég gagyisztikus, majdnem mint az első DF ben, de az nagyon állat, hogy ha fekve guurlsz akkor tényleg olyan mintha gurulnál/forog a kép/ nem úgy mint a line of sight: vietnamban -
#171 rohadt jó a játék, most próbáltam ki -
#170 Itt van nehany aprosag a jatekho, akit erdekel:
All Access
Cheats
NoCD Patch
Trainer -
#169 A Multi nem gyözött meg teljesen. Elég szőröszsívű vagyok amugy, és nagyon válogatós. Szinte a zösszes fps-t toltam valamilyen szinten, és van némi rálátásom a dologra. Alapvetöen játszható, és nincs rossz hangulata.
Ami negativ volt számomra, hogy a fegyverek egy mm-t sem szórnak semerre. A mai játékokban alapdolog hogy a fegyverek szornak rendesen, de itt megfogod a puskát és a látohatár legvégén levö emberke alig kivehetö sziluettjére irányitod, és szinte biztos hogy holtan esik össze.
Gyakorlatilag minden lövés halálos. A sniper viccesen könnyű. Fordulásbol kapásbol bezoomolva és löve sok száz méterre, állva, szinte 10-böl 9-szer fejlövés és halál. Szinte ha mellé lövök akkor is meghal a másik. MEgtörtént eset: külföldi szerver kb 300-as ping (ami laggot vagyis kését kéne hogy jelentsen). Ellenfelet megpillantom, bezoomolom, ö is észrevesz, és mire elsütöm a ravaszt elmozdul balra. Látom hogy elmozdult , és nem találhatom el. Enek ellenére headshot, és meghal. tuti hogy már nem volt ott. Géppisztollyal is észleltem hasonlot.
A Multi menü felépitése olyan, mintha a készitök életükben nem láttak volna multi fps-t. Kiábrándito.Emberek fele azt se találja meg hogy hol tudja a nevét átirni. Fegyverváltásrol ne is beszéljünk.
Ami viszont jo az a netkod szerintem. Letöltés közben, 300-as ping mellett se lagzottam külföldi szerveren, és pontosan tudtam löni.
Hatalmas pályák vannak, némelyiken 50 ember is el tud rohangálni. :)
Összességében nem rossz a játék, vannak benne jo dolgok, és sok játékot lenyom, de számomra nem fogja kiváltani az eddigi kedvenceket.
Mindenesetre szivesen játszanék magyarokkal. Single annyira nem érdekel. MOHAA ota egy fps se tudott single rész lejátszására kényszeriteni :P
NA harcra fel. :P
-
#167 AI? Viccelsz ez Delta Force game! :) A csapattársaknak ne próbálj caps lockkal parancsot adni legfeljebb hogy menjenek minél meszebb. :)
Az a lényeg, hogy folyamatosan menjél előre, henteljél, nehogy megállj nézelődni, hogy mit csiálnak a computer vezérelte egyének. :)
Viszont az előre scriptelt események nagyon jók, hangulatosak! -
#166 A grafika nem egy hiper csoda, de osszessegeben hasznalhato. Van egy-ket dolog ami kiemelkedo, latvanyos, de van nehany ami elegge "egyszeru". De nem szuksegszeruen a grafikatol lesz jo egy jatek. Foleg, egy ilyen tipusu.
Amivel problemam van, az a jatekmenet es az AI.
Az AI mar ketszer kemenyen megszivatott. Elertuk az elso szakasz veget, minden "tarsam" megallt mint a pocs, es csak vartunk. Nem tudtam mi van, percekig rohangaltam. Aztan megtalaltam az utolso "szomit" egy haz oldalaban, amint felig belelogva a falba, az epulet fele futott:))) Lelottem. Aztan mindenki ment is tovabb, folytatodott a hent. Amikor masodjara szivtam meg ugyan igy, azert elgondolkoztam, hogy van-e erre idom, hogy ilyennel szopjak...
Uninstall, de meg is vissza tettem, mert valahogy megis tetszik:))) Remelem, lesz valami patch. -
#165 Hát igen nem egy Enclave :) de Szomáliában is elég sivárak a textúrák az épületeken! :)
Amit írtam úgy értettem, hogy a színvilága, a hangulata elfeledteti veled, hogy nem néz ez ki azért olyan jól. :)