1136
-
#263 Sracok!
Valaki mondja mar meg buta fejemnek, hogyan kell hasznalni a fegyverre szerelt granatvetot, mert en naiv fejemmel azt hinnem, hogy alternate fire, de ugy nekem meg se mukkan. -
Coco #261 még annyi amit még néztem hogy sokkal jobb lett a Red Team skinje,nem?(mint a demoban) -
Coco #260 Hát Yirzsij én jáccottam veled tegnap :)
Tomi néven emléxel?Mondjuk azt nem mondd a a "mi teamnunkben" mindenki hasalt...met én nem hasaltam :)) -
#259 Meglátjuk. Legyen először egy szerver, nyúzzuk egy darabig, aztán meglátjuk mi lesz a sorsa. Nekem egyenlőre a hibái ellenére is tetszik. -
#256 Na úgy fest lesz szerverünk, mostmár szinte biztos! Fasza gyors lagmentes szerver lesz (remélem). Ha kész, nyomom az ip -t s jelszót. Ja mi legyen? CTF, Attack and defend, King of the hill....? Mi? -
acid1345 #253 Köszi a megoldást!El is bújok az asztal alá........
-
#252 Ti mind megvettétek eredetiben? Vagy hol a pékben és hogyan multiztok??? Én is megvettem, csak nem úgy. -
Coco #250 Tisstára mint Király Linda mint amikor beéget a himnusszal? :)))
ÉN Tomi néven szoktam jáccani szal ha vki ennyire huyle hogy nem jon ra hogy magyar vagyok :) -
Coco #247 Acid1345:A legutolsora kell rámenni a login oldalon.To bypass the login.....ERRE!Es igy nem kell regelni! -
Ombi #246 thx dude! -
Ombi #244 cd key please -
#243 De jó lenne... ha lenne... -
acid1345 #242 Üdv!
Hogy a rákba lehet multiban játszani a a neten??Gamét elindítom majd multiplay,ott regisztráltam magam ,bejelentkezés 726-odjára sikerül de utána baszik tovább lépni....
Nincs valami olyan lehetőség mint a gamespy???
Valaki segítsen!
Köszi -
#241 Fog is majd kelleni. Ahogy néztem egy - egy map vagy 30 emberre van optimalizálva. Lesz egy LANparty ahol majd kipróbáljuk. De hogy neten hogy indítunk szervert azt még nem tudom... -
#239 Válaszként csak annyit tudok mindenkinek mondani, hogy ultraszopás a szerver indítás. Nagyon kibasztak mindenkivel, aki tört szervert akar indítani, de még a kliensekkel is. Helyzet az, hogy be van iktatva egy ellenőrző szerver, amit egyenlőre nem tudjuk, hogy hogy kerüljük ki. Dolgozunk a megoldáson, de kell egy kis idő még. Ha valakinek van konstruktív 5lete, várnám a mailomra.
Köszi a türelmet. Amint megvan a szerver nyomom ide be a címet, jelszót. -
dfh-squad #237 Dud! Ha mondasz egy időpontot, 3-4 embert bizti tudok hozni a játékba! A gond az, hogy csak 16 fő a max :-/
Tervben van TDM meccs is? vagy csak a CTF?
-
#236 várjuk a szerver érkezését :)))) -
Beagie #235 mer' nincs benn a CD (vagy nincs bemountolva) -
#234 1 próbát megér -
lenta #233 Álltalában vannak elegen a magyarok is! Nem kell beengedni a külföldit, mert a vége megint az lesz, hogy belassúl az egész a németektől (lásd mib; landor) -
#232 Na! Megnéztem, tesztelgettem és azt mondom nem kell a kukába dobni! Sőt! Lehet hogy nem kell egy vér profi mesterlövésznek lenni, ha valaki le akar lőni valakit, de ettől még szerintem élvezetes kis gáma. Hangulatos és ez nagyon fontos! Na szóval, van épp egy unatkozó szerverünk, amit be tudnánk állítani erre (feltéve ha nincs túl nagy igénye a dedikált szervernek és nem kell hozzá extra törés). Ha kész jelentkezem az ip -vel és a pass -al. A CTF mod, kifejezetten teccik!
Ja csak egy dolog. Ahogy elnéztem a mapokat, kell vagy 20 ember, hogy élvezhető legyen. Szerintetek lennénk annyian, vagy eresszünk be külföldieket? -
#231 Szasztok!
Volna egy kérdésem.
Felinstallálom a gémet, játtszom vele egy csomót aztán kilépek, kikapcsolom a gépemet, és pár óra múlva mikor visszakapcsolom már nem lehet se a single playert se a multiplayer menüpontot használni. Miért lehet ez.Winxp-m van. Köszi előre is a helpet. -
#230 Az 54. hozzászólás a helyzet kulcsa - kulcs érted?! :o) -
#228 Hát igen.
Számomra ez az a játék, amit nem fogok kikarcolni CDre. El lehet vele játszogatni, a hangulata meg tényleg nagyon jóra sikeredett! De hogy 1-2 hónap múlva nem fogom újra elővenni, az biztos. -
#227 Az igaz, hogy a valosagban is 100 szomi halotra 1 amcsi jutott. Vagyis, lehet hogy szamok alapjan realis:)) -
Hoz_Hun #226 Végülis ha az AI nézzük, lehet hogy igazuk volt a készítőknek. Mekkora lehet egy átlag szomi IQ-ja. Szerintem bármej AI mesze lekörözi. -
Hoz_Hun #225 A másodikon vannak a tuszok. Egy nagy kétszárnyú ajtót keress, amit nem lehet kinyitni, de claymor, vagy a kézigránát segít a dolgon. A tuszok miatt ne agódj. hasonlóképp halhatatlanok mint te, de a robbanás még a somiknak se árt. Ugy hogy Hajrá! -
#224 Megneztem minden fele beallitasnal, fokozatban.
Ebben nem rossz az AI, hanem egyszeruen nincs benne:))) Csak elore be-scriptelt dolgok vannak.
Belepnek egy tok ures terembe, es ossze-vissza lodoznek:) Ha lelovok egyet, le sem szarjak, ugyan ugy lodoznek szerteszet:)))
De ha a "kijelolt" uton megy az ember, az elore betervezett kuldetesnek, tortenesnek megfeleloen, akkor teljesen jo a game. Egy egyszeru, nagy henteles:)))
-
#223 En az Irene kuldetesnel akadtam el el kicsit.
A bazisrol indulunk, helikopterre felszallunk, kivisznek a varosba. Ott raketasok lodoznek, mind leszed. Aztan letesznek egy epulet tetejere. Onnan le az epuletbe, ahol a masodikon kellene valami tuszt orizni, kiszabaditani stb. De nincs ott senki:((
Amugy lementem az utcara korbe nezni. Tele a kornyek szomival. Mindenhol 5-ossevel allnak. De lazan lehet koztuk setalgatni, nem csinalnak semmit:))) Ha kozelrol lelovok eggyet, akkor a masik 4 odanez, aztan semmi:)) Egyszerre mozognak, neznek jobbra-balra, celoznak, aztan ez ismetlodik folyamatosan:))) Kicsit trefas:)) -
#222 Nem aknara fut. Raketaval leszednek. Keresd az RPG-s embereket es azokat tomjed olommal. -
#221 Igen, tud.
Mikor arra a részre érsz( ahol felrobbansz) bal oldalon van egy kocsi rakétás mukival ( vagy gépfegyver?) lényeg hogy szedd le őket.
Általábam mindig először a kocsikat kapd el utána a gyalogosokat. -
#218 Na ha találok helyet leszedem. Thx -
#217 Erre:
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ Delta Force Black Hawk Down (c) Novalogic ³
ÀÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÙ
³ ³
³ Date : March 18, 2003 Protection : SecuRom ³
³ Size : 1 CD Game Type : Shooter ³
³ ³
ÚÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁ¿
-
#216 Konkrétan mire gondolsz? -
#215 Miröl beszélsz? :P -
#214 Ha jól láttam a full is lassan kijön (04.02.). Van valakinek infoja arról, hogy ez valóban meg fog történni? Ha lennt van a gáma, megnézhetjük multiban, indítunk rá egy szervert. -
Coco #212 jaja...:)))velem is volt ilyen :)) -
Coco #211 -
acid1345 #210 Kiesett pár gomb de utána összeraktam,idáig működik :)))
Amugy xP alatt futtatás/ majd beírod : osk
és lám,lesz billentyűzeted:))) -
Coco #209 De mér szétverted a billentyuzetet,vagy mi? :)