Delta Force: Black Hawk Down

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faterx
Kösz...
Mu*][*h4pHu|{4
thx

grínpíszaktivistajelölt 😊

Jacek
😊)))))))))))

Gerry
Te szadista állatkínzó!

And5
bazz én odamentem a krokodilhoz gondoltam csak ilyen extraazt erre belémharapott a rohadék mire én az egész tárat belekattogtattam

And5
gratulálok 😊

Taptarap
100#

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

G. Joe
lol

http://deathfellows.hu/

oneal1
warezcenter.warez.hu(nem kell www)

!Forza Ferrari!

Petyus_
Single: AI ebben sincs.. áll egymással szemben a Ranger és a szomi és nem csinálnak semmit.. a szomik várják, hogy tízesével lehenteld õket. Ezt leszámítva tökéletes. 😊

Multiban nem értettem mit kell csinálni. 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Mu*][*h4pHu|{4
Aszondják biztos de egy linket dobhatnál honnan lehet leszedni a fullt.

G. Joe
Petyus milyen a game? Érdemes installálni? Ha már leszedtem 😛

Petyus_
A tab-ot nyomd meg az a biztos. Ott leírja mit csinálj.

Petyus_
A krokodil nem evett meg? 😄

hát normális ésszel gondolkozva egy aknamezõn amit az ellenség hátráltatására állitanak nem jelölik ki fehér rudakkal az utvonalat 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Faterx
a River Raiden elértem a Hotel waypointot és sehol semmi.0 méter.
hogyan tovább
And5
én most csináltam meg szrtm elég egyértelmû annak aki látta a Robbanásveszély vagy robbanáspont c. filmet abban is vot ilyen versenyt futottak ott már megtanultam hogy a fehér rudak között kell rohangászni 😊

uhh, ez eszembe se jutott, thx 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nekem masodikra sikerult

antijedi: a feher colopok kozott menj 😄

na sikerült felrakni vártam-vártam és egyszer csak elkezdte az instalt.
na megyek is és kiprobálom a gamet.

And5
Csacsi te csacsi há bazz nem látod hogy ott parkol a kocsibana faszi a rakétával és csak azt várja hogy benyeled szét kell lõni és petyust ideézve meg kell ölni az összes szomit 😊)

huh most nagyon felidegelt ez a szar
hogy az istenben lehet átjutni az aknamezõn??????
mert én semmi jelet nem látok hogy mi alapján lehetne valahogyis átjutni, pedig ez a feladat

ajánlom a ripet, ott nem kell instalálni 😄DD

Hali.
Nekem is ez a gondom,megál 99%-nál áll egy darabi aztán visszaadja a kezdõ képet és újra nyomhatok az instalra.De akkor megint ugyanazt csinálja 99% és áll.Más gépen a kiirt game simán megy.
Nekem Win Xp van felrakva sp1-el.

Csacsy:Én is mindig meghaltam!DE:
Ahogy mész-mész eccer csak melletted ven egy kocsi benne egy RPG-ssel azt kell szétszedni,én csak 3xorra tudtam megcsinalni 😊
Tehat lovod oket(bumm-bumm),jobbra sokan vannak,aztan amikor kissé "elfogytak"(nem annyira),akkor balra egy kiégett kcsoi féleségben van egy RPG-s!azt kell leszedni utana mszinte sima,csak loni kello ket mint az allat.

Mayday
Elso probalkozasra nekem is igy volt, masodikra meg felfittyent siman.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Petyus_
Lõdd le az összes szomit. 😊

Kandurex
Any1?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

G. Joe
megnézem, mert többen dicsérték. ellene szol, hogy nem tetszenek a delta force részek 😛

Kandurex
Vagyis megnézném, hogy tetszik -e. Aztán természetesen letörölném és megvenném. Sõt lehet, hogy csak letöltöm, hogy tudjam van ilyen is és utána rögtön törlöm.

Kandurex
Melyik a jobb? R6 - DF.B.H.D? Mer valamelyiket le húznám 😄

Petyus_
Tényleg megy a multi! Bár elég gyengének tûnt a szerverfelhozatal. Na majd kipróbáljuk. 😊

G. Joe
Biztos elestél biciklivel.. 😊

Yess!Thx.
Petyus_
Én még nagyon régen multi demot próbáltam, ahhoz képest ég és föld a különbség. 😊

Tényleg jó játék ne féljetek tõle a felejtõs Task Force Dagger után ez már ismét a jól bevát Delta Force, és a filmes licensz sem véletlen: a zene és hangulat tényleg méltó Ridley Scott filmjéhez! Kb. annyira elkapták a film feelingjét mint a Ryan közlegényét a MOH:AA-val.

Grafika nagyon szép és gyors (víz, nightvision levett teljesen a lábamról, nagyon szép fegyvermodellek), profin megtervezett küldetések (bár eddig csak négyet csináltam meg), izgalmas, hangulatos játékmenet!

Ja és ez nem a kommandós SWAT stílus hanem ez HÁBORÚ a javából!

Szóval kötelezõ darab!

A demo és a full között van különbség?
(graf,hangok,gépigény)
schoma
A hozzászólásokat olvasva én is le fogom tölteni. Nem szeretnék kimaradni a jóból.
Csak nem tudom, hogy mivel játszak: R6, America's Army, esetleg ez?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Petyus_
Tényleg nagyon király! Multira továbbra sincs megoldás? Milyen egyáltalán a mulitja? Azt látom, hogy van benne egy rakat fegyver.. jó lenne kipróbálni! 😊

Petyus_
Kipróbáltam a játékot, nagyon tetszik. Gyönyörû grafika (pixel shaderes víz nagyon jól néz ki), jó hangok, hangulatos zene, érdekes küldetések.. remélem nem csak az elsõ benyomás lesz ilyen pozitív. 😊

Vukodlav
Tényleg nagyon fasza lett a játék, nekem nagyon tetszik, fõleg, hogy kitûnõen fut a nem éppen csúcs gépemen is... A robanások valóban szépek, az emberek is nagyon tetszenek, jól kidolgozottak. Ami kicsit gyanús nekem, az a terep... Néha kissé egyhangú, vagy túl kietlen bár fogjuk ezt a Szomáliai természeti adottságokra és akkor tökéletes a játék!

HIP-HOP jön Vuk

zaki
akit érdekel itt: http://warezcenter.warez.hu/ fennt van RIP-ben

cypher
Ehhh,megtaláltad!!
Kiesett a "gyári" tokomból....
Ferci
Szerintem qrva jó game lett De azért Vietcong megfogja ütni
Alexease
Nincs mit. En is csak ugy szereztem😊)))
Örm
Kösz