1136
  • Dud [OBI]
    Hát a Tescoban csak a CD kulcsot elhagytam...
  • dfh-squad
    Mi tegnap játszottunk egész este de nem láttuk a szervereteket
    Amig nem készül el a szerverünk addig általában gyors külföldi szervereken szoktunk nyomulni ([ewe-hq], *ISA*, B.H.G.)

Ahol javaslom hogy jelezzétek a szerverrel való észrevételeitek az ez: http://www.novalogic.com/support.asp
  • a.carkey
    Majd megkérdezik: "Hol vásárolta meg termékünket? Megírná a CD Keyt!"
  • Beagie
    urgent help needed!

nem tudja v.ki milyen portokon keresztül kommunikál a game multiban?

előre is kösz.

• Dud [OBI]
    Persze! Minden nap indítunk rá szervert. Helyzet az, hogy szívünk szerint állandó szervert futtatnánk, de azt a kibaszott grafikus felület miatt nem tudjuk megoldani. Így marad az, hogy köztünk a legnagyobb sávszélességű indít minden este egy szervert. Tegnap is voltunk 6 -an de nem jött senki. Ti hol szoktatok játszani?

Vane ennek a játéknak fejlesztői fóruma? Fel lehet a fejlesztőkkel valahol venni a kapcsolatot? Mert akkor megmondanánk nekik, de legalábbis jeleznénk, hogy kell mindenképpen egy JÓL működő nem grafikus szerver opció. Mert ha az lenne, akkor lenne állandó -[OBI]- dedikált szerver, bazi nagy sávszélességgel...
  • Coco
    ma is lesz akkor ugye?
  • Dud [OBI]
    Pár pillanat és megy az OBI BHD Szerver. Mi megyünk fel 6 -an. Gyertek Ti is!
  • Coco
    Megfogod kijelölöd az összeset majd kicsomagolás majd ott van elvileg hogy Install.exe,indits el rakdfel,inditsd a setup.bat.or meg minden exe filet.
  • Cobra11
    Érdemes telepíteni a Full verziót egy ilyen gépre: p3 667 (nem celeron, nincs húzva), 384 mb sdram, matrox g400 (16mb vram)
  • Örm
    Most vagyok a 10. küldetésnél mennyi van még hátra?
  • Dud [OBI]
    Van egy OBI BHD szerver teszt uzemben ideiglenesen, probaljatok ki pliz minnel tobben, hogy laggol-e ..
    Neve : OBI DF BHD server
    pass : bhdhu
    maxplayers : 10
    mod : CTF

Probaljatok ki, hogy max terheles mellett laggol-e
    THX
  • Coco
    ahol nincs osszedarabolva?huh nem tom.Hát szinte minehol darabolva van ahol én láttam...mondjuk..
    Nagy baj ha darabolva,van?.
  • French SG
    Hehe vegre rajottem, hogy lehet sniper fegyvert hasznalni multiban
    Mondjuk eredmenyessege erosen ping fuggo.
  • Coco
    Állistd at asszem a nehezsegi fokozatot az optionsban mintha akkor tobbet lehetne menteni,de nem tuti szal probald ki sztem.
    Pill:http://wco.fw.hu vagy http://sector.warez.hu
    de szeritnem olvassv vissza mert nagyon soxor leirtuk :)..de ezt nem azert mondtam....:)
  • Nahar
    Köszi Commander, akkor telepítem!
  • Nahar
    Érdemes telepíteni a full verziót egy 800-as Celeronra, amelyben egy 64MB-os GF2-es kártya van?
  • Coco
    igen!télleg nálam is ez vot aztan Uninstall lett es jo lett,de ismerek olyat aki 3x uninstall utan lett csak jo,ugyhogy sok szerencset :))
  • K.András
    Uninstall...
  • dfh-squad
    Penge nézz el ide: DFH-SQUAD.UW.HU

itt csak a multiról szóló dolgot találsz!
  • PengeHUN
    Sziasztok!
    nemtudnátok mondani chat címet ahol multisok gyülnek össze mert máár nagyon kívánnék multiba játszani vele!
  • bizkit
    Ja ez egy régi volt!
  • bizkit
    http://7wrz.uw.hu/

Itt megtalálod!
  • Dud [OBI]
    Egyenlőre nem tudunk dedikált szervert indítani. A grafikusa felülettel egyszerűen nem lehet mit kezdeni. Ez a része nagyon el van baszva. Csak otthonról lehet szervert indítani, de úgy meg fos az iszonyat elszállt pingek miatt.
    Ha van megoldás, pontosabban ha lesz dedikált szerver opció, akkor indítunk rá szervert.
    Ha adhatok egy tippet, nézzetek bele a Vietcongba is. Arra pl. már ma indul a szerverünk!
  • dfh-squad
    Ne viccelj! Köszi a reklámot de komolyan!
  • dfh-squad
    én ismerem! :P
  • Coco
    ja iegn télleg.nem tudom én nem értek nagyon hozzá,de azert remelem lesz server...
  • antijedi
    szerencsére nem tul sok :DD
  • French SG
    Multiban a bal felso sarokban az a ping?
    Mert akkor valami nem stimmel.
    A szerver keresoben 100 alatti pinget mutat, jatekban meg 2-300-at tobbnyire!
  • RON
    Üdv

Hány pályás a progi single része?
  • Dud [OBI]
    Igen, de az saját gépről van indítva! Nem dedikált. Az úgy egy kicsit más. Itthonról fos kapcsolattal (ADSL) én is tudnék indítani, de azért egy nagy sávszélességű állandó szerver sokkal jobb lenne...
  • Coco
    nem tom most megy egy magyar server.
  • Dud [OBI]
    Segítség kéne! A dedikált szerver indítás egyenlőre úgy fest esélytelen, hacsak nincs valakinek valami használható 5lete.
    Helyzet az, hogy még csak felinstalálni sem lehet, remote desktopon keresztül. Amin szeretnénk futtatni, az a vas bőven elég lenne hozzá, nem azzal van a gond. Fő probléma, hogy ha még valahogy meg is oldjuk az installt, akkor sem fog menni, mert ennek a szarnak nincs (hihetetlen 2003 -ban...) dedikált szerver része. Azaz csak grafikus felületen lehetne elindítani a szervert. Mondanom se kell, hogy egy dedikált szerver vasban mennyi videokártya van... Zéró.
    Szal ha ez így marad, akkor erről a gámáról le kell hogy szálljubk és marad az, hogy valaki otthon kreál egyet és vergődünk bazi nagy pingekkel, hacsak nincs valakinek otthon 1000 -es ADSL -je.
    Sajnálom, hogy ez van, mert kurva jó lenne szerintem, de így nem lehet megoldani.
    Ha van bármi használható 5let kérném emilben vagy ide.
  • Coco
    szivesen
  • G. Joe
    naccerü :P
  • Dud [OBI]
    Ha kész, beírom ide az ip -t és a pass -t.
  • Dud [OBI]
    Jóvan baze, mondom rájöttem, hogy fasz vagyok! :))
    Aztán már este indítottam is egy szervert, de az nem az igazi (otthonról ugye...). Az egyik szerverünkkel épp küzdünk, hogy lehessen estére már egy dedikált, állandó 100MB -es BHD szerverünk.
  • lipovics
    Koszi, kiralysag.
    Erdekes modon gorgore nem adja be (idaig azzal probaltam), csak a gomra. Gorgovel csak semi vagy auto, granat nuku... Erdekes.
  • G. Joe
    persze megvettem!
    Te elestél biciklivel? :)

SIman megy a multi. Legalábbis amikor probáltam. Lehozta a szerver listát, és bementem arra,amelyiket kiválasztottam. Nem volt semmi gond. Ja és 300-as pinggel is lehetett löni. Szvsz a netkód nem rossz.
  • Zs0lt1
    Kössszszszszszsz.
  • Coco
    Kiválasztod a gránátvetőt a fegyverek közül.Görgővel vagy megnyomod tobbszor a 3-as gombot(asszem),és utana Enter vagy BalKlikk