Delta Force: Black Hawk Down
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multiban nem értettem mit kell csinálni. 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
na megyek is és kiprobálom a gamet.
hogy az istenben lehet átjutni az aknamezõn??????
mert én semmi jelet nem látok hogy mi alapján lehetne valahogyis átjutni, pedig ez a feladat

Nekem is ez a gondom,megál 99%-nál áll egy darabi aztán visszaadja a kezdõ képet és újra nyomhatok az instalra.De akkor megint ugyanazt csinálja 99% és áll.Más gépen a kiirt game simán megy.
Nekem Win Xp van felrakva sp1-el.
Ahogy mész-mész eccer csak melletted ven egy kocsi benne egy RPG-ssel azt kell szétszedni,én csak 3xorra tudtam megcsinalni 😊
Tehat lovod oket(bumm-bumm),jobbra sokan vannak,aztan amikor kissé "elfogytak"(nem annyira),akkor balra egy kiégett kcsoi féleségben van egy RPG-s!azt kell leszedni utana mszinte sima,csak loni kello ket mint az allat.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://deathfellows.hu/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tényleg jó játék ne féljetek tõle a felejtõs Task Force Dagger után ez már ismét a jól bevát Delta Force, és a filmes licensz sem véletlen: a zene és hangulat tényleg méltó Ridley Scott filmjéhez! Kb. annyira elkapták a film feelingjét mint a Ryan közlegényét a MOH:AA-val.
Grafika nagyon szép és gyors (víz, nightvision levett teljesen a lábamról, nagyon szép fegyvermodellek), profin megtervezett küldetések (bár eddig csak négyet csináltam meg), izgalmas, hangulatos játékmenet!
Ja és ez nem a kommandós SWAT stílus hanem ez HÁBORÚ a javából!
Szóval kötelezõ darab!
(graf,hangok,gépigény)
Csak nem tudom, hogy mivel játszak: R6, America's Army, esetleg ez?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

HIP-HOP jön Vuk
KURVA JO HANGULATA VAN!!!!
De azért Vietcong megfogja ütni