1136
-
#364 Tudjatok mi dobott volna meg nagyot a gamen a normalis netkodon kivul?
Ha a helikopter pilotajanak is lehetne parancsot adni vagy beleszolni valahogy, hogy merre mennyen
Igy eleg kezdetleges ez a resze, raadasul asszem kise lehet loni.
Meg nemtom, hogy, de van talan valamelyik fegyvernel valami granatveto amivel 1 lovessel kiszednek barhonnan es nincs roppalyaja sem csak nyil egyenesen repul. -
Xboxman #363 lesz ma szerver? -
#362 A leszurt botok kozott kell menni, ez a titok nyitja. Azok jelzik hol van megtisztitva az ut az aknaktol. -
#358 Ugy latom az uj peccs nemsok javitast hozott a netkodban
Ugyanolyan fos mint volt -
#357 Mar nem megy, pedig beneztem volna -
#356 Ma is ment (megy) a BHD szerver ...
Gyertek fel ventrillora (Roger wilco, Teamspeak szeru program (www.ventrillo.com)), vagy IRCen a #sof2.hu szobaba, ha epp erdekel valakit, hogy megy-e a szerver aznap ..
Jolenne, ha jonnetek minneltobben, mert 6-7en szoktunk lenni, aztan az keveske nehany mapra :) -
#355 Hivatalos peccs
En ezt raktam fel, aztan a gcw-rol a tort no cd exet hozza. -
Hamlet #354 Tudom, kösz már átjutottam :) -
Novca #353 Hamlet! Azzal én is sokat szívtam, aztán szikláról sziklára rohangálva megoldottam. Jobb oldalt van egy kapu (ahonnan lőnek), ott a bejárat. -
Hamlet #352 Van patch? Gyorsít? -
Hamlet #350 Partraszállás aknamezőn: balra elmentem a sziklák mögé fel a kerítéshez, a kerítést ki lehet robbantani satchellel --->Bal oldalt kivül (akna nincs) körbementem minden de nem lehetett a rádióhoz jutni (utak lezárva). Gondoltam nem így kell átjutni az aknamezőn :))) Hátrébb van egy városrész elkerítve, de ott is berobbantható a kerítés. 2 órát szenvedtem a kerimbókálással, túl jól kikerültem az aknamezőt :)) -
#349 Tudom késő de ma is volt szerver...
Holnap is lesz tutter! Ha indul beírom. -
#348 ez gyors volt köszi :)))) -
#347 Pont ezért jöttem, hogy ezt beírjam. Ma sajnos kivételesen nem lesz. A meccs miatt elmarad. Ez még nem 100% -os info. Ha lesz mégis, mindenképpen szólok. -
#346 Lesz ma is szerver? -
#343 A menüben a legalsóra kattints. Oda az van írva, hogy Te szarsz a regisztrációra és anélkül szeretnél játszani. Tehát katt a legalsóra és már dobja is a listát. Ott rendezd név szerint és az O -nál keresd az OBI BHD ... szervert. -
#342 De azt azért plz mondd már el, hogy hogy lehet csatlakozni hozzá ha van, mert menüből nekem se megy a regisztrálás miatt. -
#341 Sajna le. Nem tudunk állandó szervert futtatni, pedig nagyon szeretnénk... -
#340 hm lemaradtam a szerverről? :( -
#339 Holnap természetesen lesz megint szerver. 20-21h körül indul. -
#338 Eddig futott, mert a szerver masina épp megy mást játszani. Nem győzöm elégszer szóvá tenni: basszák meg, hogy nem lehet egy normális dedikált szervert indítani. Ha végre megoldják, lesz éjjel nappal futó BHD szerverünk... -
#336 Na fut a szerver!!!!!!!!!!!!!!
Neve: OBI BHD test....
Jelszó: obi
14 személyes!!! Mi már vagyunk ott 6 -an. -
Xboxman #335 Hogy a rákba lehet multiba jáccani?Akarok csinálni accot,de nem tudok mert már használja valaki a cd-key-t! -
#334 Ma este is lesz OBI szerver. Olyan 21h magasságában indul csak épp peccselünk mi is. Ha kész jelzek ide!!! -
#333 Bakker nem fogadja el a bhdhu jelszót! -
#332 a Patch és crack elérhetö vmi public helyen? Sajna még az ftp-men nem látom. -
Coco #331 Elmondana vki honan szerezzem meg a cracket,mert behalt a GCW-tol.bár lehet hoyg csak en vagyok iylen hulye. -
#329 Fasza, köszi!
Na akkor ma már 1.1 -es szerver indul! -
radical@work #328 _______
\ sCr/SAC! \ \ ______/
_/ \_ ____________ ________ ________/\ ________\ \' / /
_\___/__\ _ _ \__\ ____/___\_____ \__\ _ \__ \/ _/
/ / / / /______ \_ / / / / /\ \
_/ / / / / / / / / / / /. \ \
\ / /__/ /\ / / / / / / / : \ \_
\ /_____/ /______\ \ ________/\_________/\__________/ / | \_____/
\ / . \/ \_____/ |
\/ - ------ | ------. - i M S D O X - .-------- | ---- -
_|___ __ | ______________________________ | __ _____|_
: | | :
/ |Delta Force Black Hawk Down 1.1.| \
- --:- -----------//---` '---\\-------- -:-- -
_ _l i_ _
\\_ Date : March 29, 2003 Cracked By : iMSDOX _//
x Size : 1 x 5MB (idx-bhd1) Protection : SecuRom x
| |
. ____________/\ _____________ .
----- - -------- --; Release \/ Notes ;-- -------- - ---
Changes:
========
Unknown
Installation:
=============
Run the ingame updater (in Options menu), then copy dfbhd.exe to the
installation directory.
Greetings to _____________/\ ____________ our friends in:
---- - -------- --; \/ ;-- -------- - -----
_|__ Divine, Confusion, Accession, Phase, Vite & Centropy __|_
: /__ _ ________________________/\ _________________________ _ __\ :
\/ -
radical@work #327 3mega.adsz accot akkor felrakom -
#326 Az új BHD peccshez van valahol törés??? Fel kéne rakni, de törés nélkül nem az igazi... -
#325 Ma este is indul az OBI BHD szerver. A szokásos néven és helyen megtaláljátok. 20-21h -kor indul. -
#323 Nyomatékosítva 2x is beírtam. LOL -
#322 Remélem leszünk sokan!
Ha tudnánk dedikált szervert csinálni.... ehhh... -
#321 Remélem leszünk sokan!
Ha tudnánk dedikált szervert csinálni.... ehhh... -
#320 Azt kell hogy mondjam, kibaszott jó kis játék ez, ha már összejön 10 ember! Holnap ismét indul az OBI BHD szerver. Kb 20h körül indítjuk. -
#318 if obi-bhd=tört then goto play else end ??? -
#317 OBI BHD szerver megy. Jelszó bhdhu
Ha valakibek van kedve jöjjön. Név szerint keressétek. OBI -val kezdődik a neve. -
#315 Meg nem indult? -
#314 Pedig ott volt az. Név szerint keressétek. OBI -val kezdődik a neve mindig. Ma este ide jelzek, hogy mikor indul.