Delta Force: Black Hawk Down

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bizkit
Ja ez egy régi volt!

...úgy hogy...no comment!

bizkit
http://7wrz.uw.hu/

Itt megtalálod!

...úgy hogy...no comment!

Dud [OBI]
Egyenlõre nem tudunk dedikált szervert indítani. A grafikusa felülettel egyszerûen nem lehet mit kezdeni. Ez a része nagyon el van baszva. Csak otthonról lehet szervert indítani, de úgy meg fos az iszonyat elszállt pingek miatt.
Ha van megoldás, pontosabban ha lesz dedikált szerver opció, akkor indítunk rá szervert.
Ha adhatok egy tippet, nézzetek bele a Vietcongba is. Arra pl. már ma indul a szerverünk!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Ne viccelj! Köszi a reklámot de komolyan!
én ismerem! 😛
ja iegn télleg.nem tudom én nem értek nagyon hozzá,de azert remelem lesz server...

szerencsére nem tul sok 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

French SG
Multiban a bal felso sarokban az a ping?
Mert akkor valami nem stimmel.
A szerver keresoben 100 alatti pinget mutat, jatekban meg 2-300-at tobbnyire!
Üdv

Hány pályás a progi single része?
Dud [OBI]
Igen, de az saját géprõl van indítva! Nem dedikált. Az úgy egy kicsit más. Itthonról fos kapcsolattal (ADSL) én is tudnék indítani, de azért egy nagy sávszélességû állandó szerver sokkal jobb lenne...

nem tom most megy egy magyar server.

Dud [OBI]
Segítség kéne! A dedikált szerver indítás egyenlõre úgy fest esélytelen, hacsak nincs valakinek valami használható 5lete.
Helyzet az, hogy még csak felinstalálni sem lehet, remote desktopon keresztül. Amin szeretnénk futtatni, az a vas bõven elég lenne hozzá, nem azzal van a gond. Fõ probléma, hogy ha még valahogy meg is oldjuk az installt, akkor sem fog menni, mert ennek a szarnak nincs (hihetetlen 2003 -ban...) dedikált szerver része. Azaz csak grafikus felületen lehetne elindítani a szervert. Mondanom se kell, hogy egy dedikált szerver vasban mennyi videokártya van... Zéró.
Szal ha ez így marad, akkor errõl a gámáról le kell hogy szálljubk és marad az, hogy valaki otthon kreál egyet és vergõdünk bazi nagy pingekkel, hacsak nincs valakinek otthon 1000 -es ADSL -je.
Sajnálom, hogy ez van, mert kurva jó lenne szerintem, de így nem lehet megoldani.
Ha van bármi használható 5let kérném emilben vagy ide.

szivesen

G. Joe
naccerü 😛

http://deathfellows.hu/

Dud [OBI]
Ha kész, beírom ide az ip -t és a pass -t.

Dud [OBI]
Jóvan baze, mondom rájöttem, hogy fasz vagyok! 😊)
Aztán már este indítottam is egy szervert, de az nem az igazi (otthonról ugye...). Az egyik szerverünkkel épp küzdünk, hogy lehessen estére már egy dedikált, állandó 100MB -es BHD szerverünk.

lipovics
Koszi, kiralysag.
Erdekes modon gorgore nem adja be (idaig azzal probaltam), csak a gomra. Gorgovel csak semi vagy auto, granat nuku... Erdekes.
G. Joe
persze megvettem!
Te elestél biciklivel? 😊

SIman megy a multi. Legalábbis amikor probáltam. Lehozta a szerver listát, és bementem arra,amelyiket kiválasztottam. Nem volt semmi gond. Ja és 300-as pinggel is lehetett löni. Szvsz a netkód nem rossz.

http://deathfellows.hu/

Zs0lt1
Kössszszszszszsz.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Kiválasztod a gránátvetõt a fegyverek közül.Görgõvel vagy megnyomod tobbszor a 3-as gombot(asszem),és utana Enter vagy BalKlikk

lipovics
Sracok!

Valaki mondja mar meg buta fejemnek, hogyan kell hasznalni a fegyverre szerelt granatvetot, mert en naiv fejemmel azt hinnem, hogy alternate fire, de ugy nekem meg se mukkan.
még annyi amit még néztem hogy sokkal jobb lett a Red Team skinje,nem?(mint a demoban)

Hát Yirzsij én jáccottam veled tegnap 😊
Tomi néven emléxel?Mondjuk azt nem mondd a a "mi teamnunkben" mindenki hasalt...met én nem hasaltam 😊)

Dud [OBI]
Meglátjuk. Legyen elõször egy szerver, nyúzzuk egy darabig, aztán meglátjuk mi lesz a sorsa. Nekem egyenlõre a hibái ellenére is tetszik.

Dud [OBI]
Na úgy fest lesz szerverünk, mostmár szinte biztos! Fasza gyors lagmentes szerver lesz (remélem). Ha kész, nyomom az ip -t s jelszót. Ja mi legyen? CTF, Attack and defend, King of the hill....? Mi?

Köszi a megoldást!El is bújok az asztal alá........
Dud [OBI]
Ti mind megvettétek eredetiben? Vagy hol a pékben és hogyan multiztok??? Én is megvettem, csak nem úgy.

Tisstára mint Király Linda mint amikor beéget a himnusszal? 😊))
ÉN Tomi néven szoktam jáccani szal ha vki ennyire huyle hogy nem jon ra hogy magyar vagyok 😊

Acid1345:A legutolsora kell rámenni a login oldalon.To bypass the login.....ERRE!Es igy nem kell regelni!

thx dude!
cd key please
Dud [OBI]
De jó lenne... ha lenne...

Üdv!

Hogy a rákba lehet multiban játszani a a neten??Gamét elindítom majd multiplay,ott regisztráltam magam ,bejelentkezés 726-odjára sikerül de utána baszik tovább lépni....
Nincs valami olyan lehetõség mint a gamespy???
Valaki segítsen!

Köszi
Dud [OBI]
Fog is majd kelleni. Ahogy néztem egy - egy map vagy 30 emberre van optimalizálva. Lesz egy LANparty ahol majd kipróbáljuk. De hogy neten hogy indítunk szervert azt még nem tudom...

Dud [OBI]
Válaszként csak annyit tudok mindenkinek mondani, hogy ultraszopás a szerver indítás. Nagyon kibasztak mindenkivel, aki tört szervert akar indítani, de még a kliensekkel is. Helyzet az, hogy be van iktatva egy ellenõrzõ szerver, amit egyenlõre nem tudjuk, hogy hogy kerüljük ki. Dolgozunk a megoldáson, de kell egy kis idõ még. Ha valakinek van konstruktív 5lete, várnám a mailomra.

Köszi a türelmet. Amint megvan a szerver nyomom ide be a címet, jelszót.

Dud! Ha mondasz egy idõpontot, 3-4 embert bizti tudok hozni a játékba! A gond az, hogy csak 16 fõ a max :-/

Tervben van TDM meccs is? vagy csak a CTF?

Pupcika
várjuk a szerver érkezését 😊)))

Beagie
mer' nincs benn a CD (vagy nincs bemountolva)

www.gtr-masters.hu

ReTeK
1 próbát megér

Álltalában vannak elegen a magyarok is! Nem kell beengedni a külföldit, mert a vége megint az lesz, hogy belassúl az egész a németektõl (lásd mib; landor)

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Dud [OBI]
Na! Megnéztem, tesztelgettem és azt mondom nem kell a kukába dobni! Sõt! Lehet hogy nem kell egy vér profi mesterlövésznek lenni, ha valaki le akar lõni valakit, de ettõl még szerintem élvezetes kis gáma. Hangulatos és ez nagyon fontos! Na szóval, van épp egy unatkozó szerverünk, amit be tudnánk állítani erre (feltéve ha nincs túl nagy igénye a dedikált szervernek és nem kell hozzá extra törés). Ha kész jelentkezem az ip -vel és a pass -al. A CTF mod, kifejezetten teccik!

Ja csak egy dolog. Ahogy elnéztem a mapokat, kell vagy 20 ember, hogy élvezhetõ legyen. Szerintetek lennénk annyian, vagy eresszünk be külföldieket?

Zs0lt1
Szasztok!

Volna egy kérdésem.
Felinstallálom a gémet, játtszom vele egy csomót aztán kilépek, kikapcsolom a gépemet, és pár óra múlva mikor visszakapcsolom már nem lehet se a single playert se a multiplayer menüpontot használni. Miért lehet ez.Winxp-m van. Köszi elõre is a helpet.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Forrest Tomee
Az 54. hozzászólás a helyzet kulcsa - kulcs érted?! :o)

schoma
Hát igen.
Számomra ez az a játék, amit nem fogok kikarcolni CDre. El lehet vele játszogatni, a hangulata meg tényleg nagyon jóra sikeredett! De hogy 1-2 hónap múlva nem fogom újra elõvenni, az biztos.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Alexease
Az igaz, hogy a valosagban is 100 szomi halotra 1 amcsi jutott. Vagyis, lehet hogy szamok alapjan realis😊)
Végülis ha az AI nézzük, lehet hogy igazuk volt a készítõknek. Mekkora lehet egy átlag szomi IQ-ja. Szerintem bármej AI mesze lekörözi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A másodikon vannak a tuszok. Egy nagy kétszárnyú ajtót keress, amit nem lehet kinyitni, de claymor, vagy a kézigránát segít a dolgon. A tuszok miatt ne agódj. hasonlóképp halhatatlanok mint te, de a robbanás még a somiknak se árt. Ugy hogy Hajrá!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Alexease
Megneztem minden fele beallitasnal, fokozatban.
Ebben nem rossz az AI, hanem egyszeruen nincs benne😊)) Csak elore be-scriptelt dolgok vannak.
Belepnek egy tok ures terembe, es ossze-vissza lodoznek😊 Ha lelovok egyet, le sem szarjak, ugyan ugy lodoznek szerteszet😊))

De ha a "kijelolt" uton megy az ember, az elore betervezett kuldetesnek, tortenesnek megfeleloen, akkor teljesen jo a game. Egy egyszeru, nagy henteles😊))

Alexease
En az Irene kuldetesnel akadtam el el kicsit.
A bazisrol indulunk, helikopterre felszallunk, kivisznek a varosba. Ott raketasok lodoznek, mind leszed. Aztan letesznek egy epulet tetejere. Onnan le az epuletbe, ahol a masodikon kellene valami tuszt orizni, kiszabaditani stb. De nincs ott senki😞(

Amugy lementem az utcara korbe nezni. Tele a kornyek szomival. Mindenhol 5-ossevel allnak. De lazan lehet koztuk setalgatni, nem csinalnak semmit😊)) Ha kozelrol lelovok eggyet, akkor a masik 4 odanez, aztan semmi😊) Egyszerre mozognak, neznek jobbra-balra, celoznak, aztan ez ismetlodik folyamatosan😊)) Kicsit trefas😊)
Alexease
Nem aknara fut. Raketaval leszednek. Keresd az RPG-s embereket es azokat tomjed olommal.