Delta Force: Black Hawk Down
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van megoldás, pontosabban ha lesz dedikált szerver opció, akkor indítunk rá szervert.
Ha adhatok egy tippet, nézzetek bele a Vietcongba is. Arra pl. már ma indul a szerverünk!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mert akkor valami nem stimmel.
A szerver keresoben 100 alatti pinget mutat, jatekban meg 2-300-at tobbnyire!
Hány pályás a progi single része?
Helyzet az, hogy még csak felinstalálni sem lehet, remote desktopon keresztül. Amin szeretnénk futtatni, az a vas bõven elég lenne hozzá, nem azzal van a gond. Fõ probléma, hogy ha még valahogy meg is oldjuk az installt, akkor sem fog menni, mert ennek a szarnak nincs (hihetetlen 2003 -ban...) dedikált szerver része. Azaz csak grafikus felületen lehetne elindítani a szervert. Mondanom se kell, hogy egy dedikált szerver vasban mennyi videokártya van... Zéró.
Szal ha ez így marad, akkor errõl a gámáról le kell hogy szálljubk és marad az, hogy valaki otthon kreál egyet és vergõdünk bazi nagy pingekkel, hacsak nincs valakinek otthon 1000 -es ADSL -je.
Sajnálom, hogy ez van, mert kurva jó lenne szerintem, de így nem lehet megoldani.
Ha van bármi használható 5let kérném emilben vagy ide.
Aztán már este indítottam is egy szervert, de az nem az igazi (otthonról ugye...). Az egyik szerverünkkel épp küzdünk, hogy lehessen estére már egy dedikált, állandó 100MB -es BHD szerverünk.
Erdekes modon gorgore nem adja be (idaig azzal probaltam), csak a gomra. Gorgovel csak semi vagy auto, granat nuku... Erdekes.
Te elestél biciklivel? 😊
SIman megy a multi. Legalábbis amikor probáltam. Lehozta a szerver listát, és bementem arra,amelyiket kiválasztottam. Nem volt semmi gond. Ja és 300-as pinggel is lehetett löni. Szvsz a netkód nem rossz.
http://deathfellows.hu/
Valaki mondja mar meg buta fejemnek, hogyan kell hasznalni a fegyverre szerelt granatvetot, mert en naiv fejemmel azt hinnem, hogy alternate fire, de ugy nekem meg se mukkan.
Tomi néven emléxel?Mondjuk azt nem mondd a a "mi teamnunkben" mindenki hasalt...met én nem hasaltam 😊)

ÉN Tomi néven szoktam jáccani szal ha vki ennyire huyle hogy nem jon ra hogy magyar vagyok 😊
Hogy a rákba lehet multiban játszani a a neten??Gamét elindítom majd multiplay,ott regisztráltam magam ,bejelentkezés 726-odjára sikerül de utána baszik tovább lépni....
Nincs valami olyan lehetõség mint a gamespy???
Valaki segítsen!
Köszi

Köszi a türelmet. Amint megvan a szerver nyomom ide be a címet, jelszót.
Tervben van TDM meccs is? vagy csak a CTF?
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Ja csak egy dolog. Ahogy elnéztem a mapokat, kell vagy 20 ember, hogy élvezhetõ legyen. Szerintetek lennénk annyian, vagy eresszünk be külföldieket?
Volna egy kérdésem.
Felinstallálom a gémet, játtszom vele egy csomót aztán kilépek, kikapcsolom a gépemet, és pár óra múlva mikor visszakapcsolom már nem lehet se a single playert se a multiplayer menüpontot használni. Miért lehet ez.Winxp-m van. Köszi elõre is a helpet.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Számomra ez az a játék, amit nem fogok kikarcolni CDre. El lehet vele játszogatni, a hangulata meg tényleg nagyon jóra sikeredett! De hogy 1-2 hónap múlva nem fogom újra elõvenni, az biztos.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ebben nem rossz az AI, hanem egyszeruen nincs benne😊)) Csak elore be-scriptelt dolgok vannak.
Belepnek egy tok ures terembe, es ossze-vissza lodoznek😊 Ha lelovok egyet, le sem szarjak, ugyan ugy lodoznek szerteszet😊))
De ha a "kijelolt" uton megy az ember, az elore betervezett kuldetesnek, tortenesnek megfeleloen, akkor teljesen jo a game. Egy egyszeru, nagy henteles😊))
A bazisrol indulunk, helikopterre felszallunk, kivisznek a varosba. Ott raketasok lodoznek, mind leszed. Aztan letesznek egy epulet tetejere. Onnan le az epuletbe, ahol a masodikon kellene valami tuszt orizni, kiszabaditani stb. De nincs ott senki😞(
Amugy lementem az utcara korbe nezni. Tele a kornyek szomival. Mindenhol 5-ossevel allnak. De lazan lehet koztuk setalgatni, nem csinalnak semmit😊)) Ha kozelrol lelovok eggyet, akkor a masik 4 odanez, aztan semmi😊) Egyszerre mozognak, neznek jobbra-balra, celoznak, aztan ez ismetlodik folyamatosan😊)) Kicsit trefas😊)