1136
-
#561 A tetőről leszedsz akit csak tudsz, aztán beugasz az üveg tetőn, kipucolod az épületet, majd a pincében berobbantod a bunker bejáratát, végigmész az alagúton és nyerő vagy! -
#560 kösz Lacus a bíztatást!! :-) -
#559 Hi!
Nem tudja vki hogy az Underground pályán mit kell csinálni??
Ledobtak egy hülye repülővel, aztán kinyírtam 1-2 csávót, & now? -
Novca #557 Ja, annyi. -
inaki ramirez 1 #556 so-ok??nem kevés ez?
a pályákáat ugy kell használni hogy simán bemásolom a játék mapájáb aszt kész?
-
Novca #555 Lacus! Egyébként a honlapunkon is kint van az eredmény, screenshot, stb. természetesen. -
Novca #554 Kikaptunk :(
Viszont baromi pörgős, izgalmas mecss volt. Én legalábbis nagyon élveztem.
Ezúton is gratula a =*HUN*= csapatnak! -
#551 uhh az tényleg sok! bizti csak egy pályát töltöttél le? -
inaki ramirez 1 #550 koszi a biztatást...:-)
de hadd kérdezzem meg hogy lehet egy letoltott pálya mérete 200 kbyte?
-
Coco #549 dehogy.haverokkal összehozod.vagy hostolsz multipalyak mindig jól jönnek :) -
inaki ramirez 1 #548 pff ez kár
akkor ezek szerint kár volt letolteni hozzá multis pályákat......
-
Coco #547 Magában a sima játékban nem.
De lehet hogy van pár elvetemült ember aki csinált hozzá egy "addont"(a copperative után :) -
inaki ramirez 1 #546 akkor mégegyszer:-)
botokat hozzá lehet adni a multihoz?
ha lehet akkor mennék arra az uj 32 fős serverre....
bár most inkább a botok érdekelnének...
-
Coco #545 jaja.Novca:Nem üzemeled be az új logot.Az enyémet pedig köszi.már ment mail :)
-
Novca #544 Így van. Csak néha indítunk szervert, mert egyenlőre 8 fő a legnagyobb befogadóképességű szerver, amit indíthatunk. De ha minden jól megy, a közeljövőben fejlődünk ezen a téren is. Bár a 8-ason is el lehet lövöldözgetni, de sokkal nagyobb élmény mondjuk egy 32 fősön nyomni. Az már háború :D
Kösz a reklámot Lacus! ;))) -
inaki ramirez 1 #542 sőőt tovább megyek magyar serverre hogyan lehetne bejutni?
portugálra má sikerult......
-
inaki ramirez 1 #541 urak
multinál nem lehet bot-okat hozzáadni valahogy a játékhoz?
-
Coco #539 de ezt félrene értsétek....ezt nem azért mondtam... -
Coco #538 Nem nagyon láttalak benneteket délelőtt,és délután sem.na mindegy.ma lesz meccs a hunok ellen.az a baj nem lehet spectaornak lenni,mert igy még hoze is tudná nézni.Télleg mi ujság a neteddel,hoze?...akkor azért gondoljatok ránk..:) -
Coco #537 ha ma délelott ráérne vmelikotok,akkor nyomhatnánk egyet. :)
-
Coco #533 bocs hogy ketszer ment el. -
Coco #532 neem.dehogyis.nem is gondoltam.csak én mindig benézek max.nem irok...de szerintem a forumunkba is nyugodtan irhacc,ott bizots hogy vmelyikunk mond vmi :).
majd egyik nap jáchatnánk egyet.Hoze a forumos otlet,jo otlet :)) -
Coco #531 neem.dehogyis.nem is gondoltam.csak én mindig benézek max.nem irok...de szerintem a forumunkba is nyugodtan irhacc,ott bizots hogy vmelyikunk mond vmi :).
majd egyik nap jáchatnánk egyet.Hoze a forumos otlet,jo otlet :)) -
#529 király ha most már szépen ketyeg a gém! :-))
asszem lassan mindenkivel fogsz találkozni a dfh klánból, mindenki pihizett a hosszú hétvégén ;-) -
Coco #526 Ezt hogy érted?Hogyhogy hol vannak a többiek a DFH clánból? :) -
#519 igen, sikerült, csak mindig kidobott amikor joinolni akartam :(
irtam icq-n -
#516 Soldier :-))) lehet hogy még te is átszokó ám!
-
#513 oké oké értem én :-)) -
Dread #510 na akkor irjon mindenki aki ugy érzi hogy szeretne klánszinten játszani. -
#509 király ha bejött a gém!! még a végén átpártolsz bhd-re
-
Dread #507 erre a cimre: [email protected] -
Dread #506 Hali,én nem értek ehez a játékhoz de asszem van benne multiplayer mod.
Tehát ha valaki játszik neten evvel a játékkal és szeretne egy klánban DF:BHD alakulat tagja lenni akkor irjon nekem emil-t és utánna majd ütközünk irc-en.
thx :D -
#503 próbáld újra! -
#501 gyere fel a honlapunkon lévő csetre! -
#499 most írtam neked icq-n! -
#497 Először is update-elni kell a gémet, majd a NoCDpatch-et bemásolni a BHD könyvtárba, ennyi..
az update-et letöltheted a dfh-squad.uw.hu -ról -
#492 konkrétan mi a gond?? -
Novca #489 "To bypass the login and go.." click here, azaz a legalsó. Ha ide nyomsz, nem kell semmilyen key, meg regisztráció, stb. a multihoz, csak várni kicsit. (ha esetleg ez lenne a problem) -
Novca #480 "To bypass the login and go.." click here, azaz a legalsó. Ha ide nyomsz, nem kell semmilyen key, meg regisztráció, stb. -
dfh-squad #478 Ttöltsd le az update-et és a patch-et a dfh-squad.uw.hu-ról, és a multiplayer-nél miután join-oltál a "To bypass to login and go.." click here <<<-- kattintva már látod is a szervereket.