16455
-
#12851 Hi.: link1, link2, link3. -
Cabaye #12850 köszi de ebben "csak" 520-as vga van ellentétben samsung 540-essel és ahogy nézegettem elég nagy különbség van köztük:S -
#12849 ASUS -
Cabaye #12848 ezt találtam hirtelensamsung
erről esetleg vélemények? samsung milyen laptopokat gyárt? esetleg van vkinek hasonló samsungja? -
#12847 Nah, annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, h te tapasztaltál a WD Scorpio Black-nél vibrálást vagy túlzott zajt? (fórumokon néhol ezeket írják ellenérvként) -
Orionk #12846 valakinek van ezzel kapcsolatban bármi véleménye?
köszi -
Cabaye #12845 Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni. Max keret 160k. Jó lenne ha lenne hozzám 3 év gari, de az sem baj ha pl acer és ugy kell hozzá venni 2 évet még.
15,6. os képátmérőjű kellene
HDMI kimenettel
jah és legyen rajta numerikus billentyüzet
játékra+egyéb általános felhasználásra felesbe kellene. Játéknál annyi hogy Star Craft 2- vel szeretnék játszani. Az a maximum amit tudnia kellene.
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket.
Üdv: Bando -
Balee 007 #12844 Köszi a választ. Akkor megnyugodtam :D Nekem eddig a legmagasabb érték procinál mikor egy bő 1,5 órát játszottam rajta a race 07-el akkor volt 58 fokos a proci a gpu pedig 54-55 -
#12843 Notinál ezek teljesen jó értékek, csodálkozok is hogy csak ennyi.. :D Core i5 (nem Sandy) tud lenni 80 fokos is ha rendesen megnyúzza az ember. -
#12842 Laptophoz ajánlott vásárolni hűtőpadot ha komolyabb terhelés alatt van hosszabb ideig ... átfújni sem árt sűrített levegővel .. -
SlickAdam #12841 az en i7-esem sima bongeszes + zene kombo mellett is 45-46 fokos. videolejatszasnal egybol 55, szoval az az 55 fok jatek mellett szerintem nem veszes. bar fogalmam sincs, hogy mik a normal ertekek a procinal. magam is terveztem, hogy utananezek. de ha van itt nalunk okosabb emberke, akkor mostmar 2-en is varjuk a hozzaerto hozzaszolast.:D -
Balee 007 #12840 Hellosztok.
Kicsit off előre is bocs érte.
Már egy ideje megvan a laptopom, amiért utólag is köszönet Soltennek a jó ajánlásért. Néhanap játszani támad kedvem és utána megszoktam nézni a hőmérsékleteket. Egy jó fél óra játék után a proci magok 50-52 fokosak, a GPU szintén, a vinyó pedig 40. Ezek jó értékek vagy nem ártana azért venni egy hűtőpadot alá? -
Orionk #12839 köszi,
esetleg másnak mi a véleménye?
-
#12838 #12825 + tegyél rá áfát, szállítási költséget. Érdemesebb szerintem a brit Amazontól: link. -
#12837 Ma már minden gép tökéletesen alkalmas folmezésre, netezésre, zenehallgatásra. A legolcsóbb, leggagyibb is.
CPU: a P6200 sokkal erősebb
VGA: 6310M kicsit jobb
Hangszóró: hát ha így tapasztaltad, akkor nyilván így is van... én is egyetértek ezzel, de attól még lehet szarabb a hangszóró, hogy jó helyre van rakva. -
Orionk #12836 Sziasztok !
A véleményetekre, segítségetekre lennék kiváncsi:
Én is a szokásos kérdést tenném fel, hogy melyik laptopot vegyem meg az alábbi kettő közül?
Mind a kettőnek ugyanannyi az ára, és ez a kettő közül kell választanom, erre van pénzem. Általános véleményetekre is kiváncsi vagyok, és arra is, hogy a lenti kérdésekről mit gondoltok.
EZEN a linken össze van hasonlítva a két laptop
Ezekre lenne használva a laptop :
--Filmnézésre. Jó lenne, ha a 720p-s HD filmeket, videókat is lejátszaná.
--Internetezésre, zenehallgatásra
Három fő szempont a kérdésben:
-- A processzor nem egyezik meg a kettő közül. Melyik lenne jobb a CPU szempontjából?, és miért?
-- A grafikus kártya melyikben lenne a jobb?
-- Egyik laptopnál az elrendezésnék a stereo hangszórók nem felül vannak a kijelző előtt, hanem a laptop legelején alul, srégan az asztal szintére. Ha megnézikek a képeket, akkor látszik a hanszórók helye. Ez, hogy a hanszóró nem ugyanott van, a hangzást befolyásolja?, akár a filmnézés során?
Én azt tapasztaltam, hogy ha alul van, akkor rosszabb a hangzás. Ez igaz?
köszi szépen.
üdv., -
SlickAdam #12835 nekem mar ketto is volt (nem, nem romlott el egyik se :D), es nagyon jok. -
#12834 Megnéztem egy videót, szerintem csak egy darab hely van. -
#12833 Rendben köszi :)
Akkor azért, ha vki tudja, h van-e hely benne HDD és SSD számára egyaránt vagy csak az egyiknek, az írjon! :) -
#12832 Nem tudom, N5010-et még sosem szereltem, az viszont biztos hogy külső HDD hozzáköthető a géphez. :) -
#12831 Hmmm, nem rossz. Még annyi kérdésem h a Dell N5010-ben van hely SSD és HDD számára is, vagy úgy oldható meg, h SSD+ külső HDD? -
#12830 KINGSTON SSD -
#12829 Illetve felmerült bennem még egy lehetőség:
Találtam egy elég olcsó SSD-t, amelyet rendszermeghajtónak is használhatnék, a HDD meg maradna filmeknek és zenének:
Kingston 64Gb SATA 2
Esetleg erről vélemény? -
#12828 Hali!
Nem laptopot szeretnék, de ahhoz kapcsolódik:
Kinéztem magamnak ezt a HDD-t, mert le akarom cserélni a laptopban a régit:
Western Digital - Scorpio Black 500Gb 7200RPM 16MB
Ebben az árkategóriában sztetek ez megállja a helyét v van jobb is? (nem a méret az elsődleges szempont)
Választ előre is köszi! -
peetfire #12827 Sziasztok!Kinéztem egy Lenovo Ideapad G565 lapot,tudnátok róla véleményt mondani?Csak netre kellene,meg egy-két prezentáció.
Előre is köszönöm
-
bcrics #12826 2*2Gb DDR3 Noti ram érdekel vkit? -
Nardon #12825 lehet, csak szorozd be 1,25-el az árat az áfakulcs miatt. -
#12824 200k egész pofás masina és a belső tartalom se rossz .... -
#12823 Csak mintha a miénkben nagyobb lenne a vinyó, meg ez 15 colos -
#12822 Mi ezt vettük amit ajánlottál ma:) És nagyon jó kis gép =) -
#12821 Sziasztok az Amazon.com-on lehet európaiaknak vásárolni?ugy ertem,h ide is kiszállítják? Mert ahogy nézem élég jó árak vannak ott :)...vagy nektek mi a véleményetek róla? -
#12820 ASUS K43SJ-VX061D -
HUmanHunter #12819 Acer Aspire 5742 Hali! Erről a vasról mit gondoltok? 2 év garit ha vennék hozzá akkor még mindig megérné? -
#12818 Tegnap este még ezt a laptopot találtam, ami még szerintem jó is:
Acer -
#12817 Juj de azon nincs Numerikus... Többi játékra kizárt ugye? De különben amit én linkeltem az miért gyengébb mint ezek? -
#12816 És még csak annyit... na tényleg csak annyit, hogy ez a Packard Bell jó márka? Megbízható? -
#12815 Ööö hmm, ha a játék nem fontos: link4-es versenyző, ha valamilyen szinten megis akkor: link3.
#1281: ühüm -
#12814 Meg ugye ez mind két magos? -
#12813 Akkor abból az 5 ből a kettő legjobbat kérem még, és mára békén hagylak =) -
#12812 Elmegy falun. Ha kell a dedikalt VGA, a linkelt 1-5 -bol valassz, ha nem akkor is.