16455
  • Solten
    Hi.: link1, link2, link3.
  • Cabaye
    köszi de ebben "csak" 520-as vga van ellentétben samsung 540-essel és ahogy nézegettem elég nagy különbség van köztük:S
  • V43 1105
    ASUS
  • Cabaye
    ezt találtam hirtelensamsung

erről esetleg vélemények? samsung milyen laptopokat gyárt? esetleg van vkinek hasonló samsungja?
  • scs17
    Nah, annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, h te tapasztaltál a WD Scorpio Black-nél vibrálást vagy túlzott zajt? (fórumokon néhol ezeket írják ellenérvként)
  • Orionk
    valakinek van ezzel kapcsolatban bármi véleménye?

köszi
  • Cabaye
    Sziasztok!

Laptopot szeretnék venni. Max keret 160k. Jó lenne ha lenne hozzám 3 év gari, de az sem baj ha pl acer és ugy kell hozzá venni 2 évet még.

15,6. os képátmérőjű kellene
    HDMI kimenettel
    jah és legyen rajta numerikus billentyüzet

játékra+egyéb általános felhasználásra felesbe kellene. Játéknál annyi hogy Star Craft 2- vel szeretnék játszani. Az a maximum amit tudnia kellene.

Köszönöm szépen előre is a segítségeteket.
    Üdv: Bando
  • Balee 007
    Köszi a választ. Akkor megnyugodtam :D Nekem eddig a legmagasabb érték procinál mikor egy bő 1,5 órát játszottam rajta a race 07-el akkor volt 58 fokos a proci a gpu pedig 54-55
  • Solten
    Notinál ezek teljesen jó értékek, csodálkozok is hogy csak ennyi.. :D Core i5 (nem Sandy) tud lenni 80 fokos is ha rendesen megnyúzza az ember.
  • V43 1105
    Laptophoz ajánlott vásárolni hűtőpadot ha komolyabb terhelés alatt van hosszabb ideig ... átfújni sem árt sűrített levegővel ..
  • SlickAdam
    az en i7-esem sima bongeszes + zene kombo mellett is 45-46 fokos. videolejatszasnal egybol 55, szoval az az 55 fok jatek mellett szerintem nem veszes. bar fogalmam sincs, hogy mik a normal ertekek a procinal. magam is terveztem, hogy utananezek. de ha van itt nalunk okosabb emberke, akkor mostmar 2-en is varjuk a hozzaerto hozzaszolast.:D
  • Balee 007
    Hellosztok.
    Kicsit off előre is bocs érte.
    Már egy ideje megvan a laptopom, amiért utólag is köszönet Soltennek a jó ajánlásért. Néhanap játszani támad kedvem és utána megszoktam nézni a hőmérsékleteket. Egy jó fél óra játék után a proci magok 50-52 fokosak, a GPU szintén, a vinyó pedig 40. Ezek jó értékek vagy nem ártana azért venni egy hűtőpadot alá?
  • Orionk
    köszi,

esetleg másnak mi a véleménye?
  • Solten
    #12825 + tegyél rá áfát, szállítási költséget. Érdemesebb szerintem a brit Amazontól: link.
  • franc0
    Ma már minden gép tökéletesen alkalmas folmezésre, netezésre, zenehallgatásra. A legolcsóbb, leggagyibb is.
    CPU: a P6200 sokkal erősebb
    VGA: 6310M kicsit jobb
    Hangszóró: hát ha így tapasztaltad, akkor nyilván így is van... én is egyetértek ezzel, de attól még lehet szarabb a hangszóró, hogy jó helyre van rakva.
  • Orionk
    Sziasztok !

A véleményetekre, segítségetekre lennék kiváncsi:
    Én is a szokásos kérdést tenném fel, hogy melyik laptopot vegyem meg az alábbi kettő közül?
    Mind a kettőnek ugyanannyi az ára, és ez a kettő közül kell választanom, erre van pénzem. Általános véleményetekre is kiváncsi vagyok, és arra is, hogy a lenti kérdésekről mit gondoltok.

EZEN a linken össze van hasonlítva a két laptop

Ezekre lenne használva a laptop :
    --Filmnézésre. Jó lenne, ha a 720p-s HD filmeket, videókat is lejátszaná.
    --Internetezésre, zenehallgatásra

Három fő szempont a kérdésben:
    -- A processzor nem egyezik meg a kettő közül. Melyik lenne jobb a CPU szempontjából?, és miért?
    -- A grafikus kártya melyikben lenne a jobb?
    -- Egyik laptopnál az elrendezésnék a stereo hangszórók nem felül vannak a kijelző előtt, hanem a laptop legelején alul, srégan az asztal szintére. Ha megnézikek a képeket, akkor látszik a hanszórók helye. Ez, hogy a hanszóró nem ugyanott van, a hangzást befolyásolja?, akár a filmnézés során?
    Én azt tapasztaltam, hogy ha alul van, akkor rosszabb a hangzás. Ez igaz?

köszi szépen.
    üdv.,
  • SlickAdam
    nekem mar ketto is volt (nem, nem romlott el egyik se :D), es nagyon jok.
  • V43 1105
    Megnéztem egy videót, szerintem csak egy darab hely van.
  • scs17
    Rendben köszi :)
    Akkor azért, ha vki tudja, h van-e hely benne HDD és SSD számára egyaránt vagy csak az egyiknek, az írjon! :)
  • V43 1105
    Nem tudom, N5010-et még sosem szereltem, az viszont biztos hogy külső HDD hozzáköthető a géphez. :)
  • scs17
    Hmmm, nem rossz. Még annyi kérdésem h a Dell N5010-ben van hely SSD és HDD számára is, vagy úgy oldható meg, h SSD+ külső HDD?
  • V43 1105
    KINGSTON SSD
  • scs17
    Illetve felmerült bennem még egy lehetőség:
    Találtam egy elég olcsó SSD-t, amelyet rendszermeghajtónak is használhatnék, a HDD meg maradna filmeknek és zenének:
    Kingston 64Gb SATA 2
    Esetleg erről vélemény?
  • scs17
    Hali!

Nem laptopot szeretnék, de ahhoz kapcsolódik:
    Kinéztem magamnak ezt a HDD-t, mert le akarom cserélni a laptopban a régit:
    Western Digital - Scorpio Black 500Gb 7200RPM 16MB
    Ebben az árkategóriában sztetek ez megállja a helyét v van jobb is? (nem a méret az elsődleges szempont)

Választ előre is köszi!
  • peetfire
    Sziasztok!Kinéztem egy Lenovo Ideapad G565 lapot,tudnátok róla véleményt mondani?Csak netre kellene,meg egy-két prezentáció.
    Előre is köszönöm
  • bcrics
    2*2Gb DDR3 Noti ram érdekel vkit?
  • Nardon
    lehet, csak szorozd be 1,25-el az árat az áfakulcs miatt.
  • V43 1105
    200k egész pofás masina és a belső tartalom se rossz ....
  • Csibusz
    Csak mintha a miénkben nagyobb lenne a vinyó, meg ez 15 colos
  • Csibusz
    Mi ezt vettük amit ajánlottál ma:) És nagyon jó kis gép =)
  • mapi
    Sziasztok az Amazon.com-on lehet európaiaknak vásárolni?ugy ertem,h ide is kiszállítják? Mert ahogy nézem élég jó árak vannak ott :)...vagy nektek mi a véleményetek róla?
  • V43 1105
    ASUS K43SJ-VX061D
  • HUmanHunter
    Acer Aspire 5742 Hali! Erről a vasról mit gondoltok? 2 év garit ha vennék hozzá akkor még mindig megérné?
  • Csibusz
    Tegnap este még ezt a laptopot találtam, ami még szerintem jó is:
    Acer
  • Csibusz
    Juj de azon nincs Numerikus... Többi játékra kizárt ugye? De különben amit én linkeltem az miért gyengébb mint ezek?
  • Csibusz
    És még csak annyit... na tényleg csak annyit, hogy ez a Packard Bell jó márka? Megbízható?
  • Solten
    Ööö hmm, ha a játék nem fontos: link4-es versenyző, ha valamilyen szinten megis akkor: link3.

#1281: ühüm
  • Csibusz
    Meg ugye ez mind két magos?
  • Csibusz
    Akkor abból az 5 ből a kettő legjobbat kérem még, és mára békén hagylak =)
  • Solten
    Elmegy falun. Ha kell a dedikalt VGA, a linkelt 1-5 -bol valassz, ha nem akkor is.