16455
-
#12891 Legtobb gyartonal a memoria es hdd csere/bovites nem jar garivesztessel(persze az uj hardvere nem ervenyes a gari), de jarj utana. Es persze az a biztos, ha szerviz vegzi. Memoriat meg tudod nezni az Aida64 nevu programmal, lenyeg, hogy MHzben es idozitasben egyezen. -
#12890 Hali!
Annyi kérdésem lenne, h ha a HDD-t SSD-re cserélem (ugye csak a szervízben tudom eszközölni, mert garanciális a gépem) akk azt ingyen megcsinálják nekem?
Valamint nem tudja vki, h a DELL N5010-ben pontosan milyen RAM van?
A választ előre is köszi! -
SlickAdam #12889 Panasonic Toughbook :D
Lenovo Thinkpad-ek, HP EliteBook-ok, ...
termeszetesen ezeknek meg is van az aruk. -
Nardon #12888 világszerte egyik legjobb ár/érték arányú laptopok. olvass utána.
pl www.my-sn.de www.deviltech.de -
Angel309 #12887 Hali nekem is hasonló kérdésem lenne milyen laptopot érdemes venni nekem nem számít a a játék inkább az hogy bírja az éveket.... Mit ajánlotok? elöre is köszi. -
doctorwho87 #12886 Sziasztok!
Milyen notebook-ot ajánlotok 160-176 ezer ft körül? Az asztali gép helyett szeretném használni a notebookot munkára, és néha játékra (Need for speed hot pursuit 2, NFS Shift 2, F1 2010).
Lehetőleg Win 7-el szeretném megvenni.
Köszönöm segítségeteket. -
santibi #12885 Ez lesz. -
santibi #12884 Sziasztok. 120-140k körül szeretnék venni laptopot. Olyanra volna szükségem ami elfogadhatóan viszi a mai játékokat is. Pontos tipust irjatok nekem. Köszönöm. -
#12883 De.: link. -
terencehIII #12882 clevo p151hm1/sager np8130 ----ezek mik??? -
Nardon #12881 ha nem 6850, de hasonlo szintü mondjuk GTX 560m től ati 6990m-ig bármi
clevo p151hm1/sager np8130 -
terencehIII #12880 valaki tud mondani nekem olyan gépet amibe ATI HD6850M van és 17"-ál kisebb a gép??? -
#12879 Samsunggal mi a tapasztalatotok? Konkrétan ezt néztem ki 130-ért. -
#12878 Ez szerintem gyenge és drága! Máshol is kérdeztem eddig ez viszi a pálmát!Grafikában ennél erősebb már nem fér bele 100k-ban ? -
#12877 Ezzel nem tudom fog-e tudni játszani. -
#12876 hm? -
#12875 Bátyám szeretne venni laptopot/netbookot.
Olyat szeretne amin mennének a régebbi játékok (ilyen moha aa,cod 1-2) aránylag kicsi és könnyű legyen 90-105ft között és ne legyen fehér!
Milyet ajánlanátok? -
#12874 Szep es jo az also marketinges kep, csak azt mar elfelejtettek odairni, hogy csak low cost external GPU-val, tehat jelenleg nem lehet nagyobb discrete VGAkkal hasznalni a belso GPUt. -
#12873 nem tudom, ez lehet hogy változó, nyilván ártól is függ. (Pl. az ittlévő 240E Ft lenovo notinak a 60E-es hangkártyán kívül van olyan beépített hangszórója is hogy tisztára hifi minőségű az előző notihoz képest, és jól nyomja a hangokat (főleg srs premium sorround sounddal!))
-
#12872 A mai notik hangkártyája mennyire jó? "Meghajtaná" rendesen a Logitech 2.1-es hangrendszerem - lenne rendes mély stb., mint pl. az asztalin a x-fi hangkarimmal? -
#12871 Úgy értettem hogy a kérdéses laptopokban lévő GPU-knak van egy hardveres gyorsítás ficsőrje a full HD tartalmakhoz, így azok lájátszásakor nem gyepálódik a CPU és nem akadnak. Tehát a 720p lazán menni fog. -
#12870 Köszi! Akk sztem beruházok egy Kingston 96Gb-os SSD-re, eddig ez vezet nálam :) -
#12869 nekem kingston 128 gb ssd-m van, ugyanúgy betehető a HDD helyére -
#12868 Hali!
Még annyi kérdésem lenne a pár nappal ezelőttihez kapcsolódóan, hogy ha SSD-t veszek és a HDD helyébe akarom tenni, akkor kell valami extra dolgot vennem (pl vmi tok), vagy egy az egyben kicserélhető és betehető a hdd helyére?
Előre is köszi! -
chapog #12867 Sziasztok
Egy kis segítség kellene vásárláshoz 130-140e lenne rá. Asztalit cserélném laptopra, mert nem használom ki.
Amire használnám: film, net, néha játék (nem a legújabbak).
Erre gondoltam, ha lenne újra:acer
Esetleg akinek van ilyen adhatna infókat róla.
Előre is köszönöm
-
#12866 gondolom videokártyád hd graphics vagy vmi ilyesmi nem? -
Orionk #12865 Értem.
Én nem TV-n nézem a filmeket.
Ebben igazad van, hogy laptopon nincs értelme 50 gigás Full HD filmnek.
Viszont 720p-s, és 1080p-s azért menne?
-
#12864 Laptopra felesleges letölteni 50 gigás HD filmet, mert a képernyője úgy se bír akkora felbontást. Ha TV-re kikötöd, akkor meg még néha a 720p is akad :D (legalábbis nekem i3-mal ~.~) -
Orionk #12863 SZia !
Itt mit értettél az alatt, hogy mindkettő elboldogul a Full HD filmekkel?
Azt mondod, hogy a gyengébb CPU-s laptop is viszi az 50 gigás méretű HD filmeket?, vagy csak a 720p-s kisebb HD filmeket?
Ha viszi az 50 gigás HD-ket is, akkor hogyan kell feltelepíteni?, beállítani, hogy valóban vigye?
köszi szépen. -
#12862 és azt valaki nem tudja, hogy mitől lehet az, hogy egyszer csak lefagy az egész és csíkozott lesz a képernyő..?:S semmi komolyabb terhelést nem csináltam, vga driverek a legújabbak, túlmelegedés nem hiszem.
valakinek valami ötlete?:S
köszi -
#12861 CPU+GPU "összeházasítása", egyik előnye hogy a GPU kiesésével egy külön fogyasztóval és hőforrással kevesebb.
A Brazos APU két magos. -
#12860 oh:D köszi szépen:) megnyugodtam -
#12859 Elvileg automatikusan átvált ha át kell. -
#12858 Sziasztok!
Vettem végül egy Dell Inspiron N5110-es laptopot. Minden remek, egyet kivéve, hogy nem tudom hogyan lehet átállítani, hogy ne az Intel integrált vga-t használja, hanem a Geforce-t... Ha letiltom az Intelt akkor viszont nem engedi rendesen használni a másikat. Tud valaki segíteni?:)
Köszi előre is! -
Orionk #12857 Mit jelent, hogy APU-s laptop?
Ez valami előny, vagy hátrány?
köszi -
SlickAdam #12856 se vibralas, se tulzott zaj (termeszetesen hangosabb, mint egy 5400-as HDD, de semmi komoly... elduruzsol maganak :)) -
Cabaye #12855 köszönöm szépen.1-2 hsz-edből rájöttem már hogy értesz a gépekhez:)úgy, hogy lehet belevágok és megveszem.meghát adok is a véleményedre.
viszont az az acer is elég jófajta amit linkeltél, szóval most kicsit tanácstalan is lettem.
Acernél ugye megvenném kb 20kért még plusszba garibővítést, amihez adnának 1 laptoptáskát+optikai egeret és így 177-re jönne ki.Ehhez viszont linux van.
Samsungnál meg nagy előnyének tartom 1600x900-as felbontását+ a
billentyűzet is formásabb, jobb benyomást kelt,+van hozzá win 7+usb3
Most már csak azért vacilálok, mert samsung valahogy nem annyira elterjedt márka itt notebook-ok között, vagy legalábbis nem sokan használnak, és kicsit félek tőle. -
#12854 No problem, nagyon tetszetős, főleg az 1600x900-as felbontása, viszont ahhoz lehet már a GT 540 kevés lesz. Win7 is van hozzá, elgondolkodtató. Max. ha döcög, visszaállítod a felbontást kisebbre. -
#12853 Udv, a G560-ban jóval erősebb a CPU, a G575-ban viszont a "GPU" combosabb. Azért idézőjelben mert az egy APU-s laptop. Az E350 a P6200-hez képest egy gyenge szerkezet viszont saccperkábé negyed annyit fogyaszt (P6200-hez képest). Mindkettő elboldogul a Full HD filmekkel is. Hangszórósdihoz nem tudok hozzátenni semmi okosat, valószínűleg a hangzást különösképp nem befolyásolja. -
Cabaye #12852 hm, nagyon szépen köszönöm.az az acer igencsak elgondolkodtató.
esetleg samsugról amit előbb linkeltem tudnál vmi véleményt mondani? köszi