16455
-
#13011 Én erre a célra ezt venném meg, de max 45-öt adnék érte.
Ugyanilyen gépet adtam el, jól járnátok vele. -
#13010 Köszi szépen, de netezős gépre még a 95-öt is sokallom picit.
15" meg azért kell, mert előző laptopunk is olyan volt és apum nem akarja annál alább adni (a szeme sem az igazi).
Mind1, akkor te a Lenovo T61 mellett voksolnál. -
#13009 De ismerek, tegnap adtam el egy ThinkPad T60-at :D
Mi a fenének legalább 15-ös kijelző valaki mondja már el... akinek nem kell 1600+os felbontás, az ne vegyen ekkora gépet.
Ha olcsón akarsz jó gépet, akkor T60 vagy T61. De ha T61-et veszel figyelj oda a zsanérra.
Ha többet szánsz rá, akkor itt van ez. Megbízható eladó + sok garancia, mondjuk meg is kéri az árát. De ha 95-re le tudod alkudni, jó biznisz. -
#13008 Nagyszerű, ipon-on drágult csomó minden. Lehet mégsem tanácsos onnan venni laptopot.
Ez a HP laptop pl (amit Solten ajánlott) úgy emlékszem pár napja még 86k volt, most meg drágult 5000-el.
Lehet amúgy használtba is elég lenne nekem valami csak netezésre (azért ne is legyen múzeális darab).
Elkezdtem nézelődni hardveraprón, hát van választék. Valaki nem ismer ott valakit, aki megbízható és olcsón árul laptopokat?
Azt persze nem várom el, hogy most csak is az én kedvemért valaki elkezdjen keresgélni, én ezeket néztem ki hirtelen (olcsóság, 15"-nál nagyobb kijelző, legalább 2 GB RAM alapján).
ASUS Travelmate 5530G
ASUS K50AB Sx077D
LenovoT61
Toshiba L300
FUJITSU-SIEMENS PA3515
Valakinek van-e tapasztalata valamelyikkel vagy szimplán melyiket ajánlaná?
Bocsánat a vergődésem miatt, de szeretem kikérni mások véleményét is. :) -
Play4Real #13007 520 on lowon talán elmennek a mai játékok -
kilcsir #13006 link1 link2 -
#13005 FreeDOS az kb semmi, akkor jó az, ha van már neked op.rendszered és nem akarsz amiatt plusz pénzt kiadni. -
Sponnyabob #13004 Sziasztok!
Tudnàtok ajánlani egy gépet 130-135k-ért amin nincs op. rendszer. Nem igazán értek ezekhez a op. rendszerekhez, de érdemes venni freedosos gépet? Mi a vélemenyetek róla. Egyébként egy geforce gt520 milyen teljesítményre képes játékok terén? -
#13003 Nem erosebb, a 540GT kicsit jobb. Bar kb az is egy szint, eszement kulonbsegek nincsenek kozottuk. -
doctorwho87 #13002 Köszi szépen. A radeon hd 6650 már jóval erősebb a geforce 540M- nél? -
#13001 Picit erosebb az 540M, de nagy kulonbseg nincs koztuk. -
doctorwho87 #13000 Melyik videókártya jobb? Nvidia Geforce GT 540M vagy radeon HD 5650? -
#12999 A Trinityt 2012 Q1-ben igerik... Amugy szvsz a jelenlegi aron qrvajo vetel a Llano. -
#12998 Solten, szerinted érdemes beruházni ebbe a Liano-ba?
Elég impresszív eredmény mutatnak fel, illetve mikorra várható a Trinity ? -
#12997 Kiveteles eset volt hogy tudtal 130-ert GT540-est venni, viszont azok a laptopok amik fel eve 200k-ba kerutek, manapsag egy 50-essel olcsobbak szoval a kutyuk ara leejtoben. 80k alatt netbookot tudtal venni valami elso generacios vackot, most meg 15"-os notit kapsz ennyi penzert 2 magos CPU-val. -
Play4Real #12996 én csak annyit mondanék h jelenleg nem érdemes laptopot venni mert nem éri meg DE ROHADTUL NEM!!!!!!!!!!!...mert kicsit bosszantó?.. h nyáron még i3-2310 es gt540 el dobáltak hozzád laptopot 130 ezrekért meg az i5 ösök se sokkal voltak drágábbak?...és msot hol vannak ezek a gépek sehol?....mert a média most is beleszolt h el kell adni a sok szart és nemtudom..visszahivták öket?...mert msot már csak azt veszem észre h 130 ezrekért csak a szar van 520mx-el meg ien fos gépek... -
#12995 Hat ez attol fugg... Ami itthon 150e alatt van azt nagyon nem erdemes, mert az ott is kb annyi, vagy csak picivel olcsobb (bar akciokat ki lehet fogni). A folott mar lehet sporolni, de inkabb 200ezer felett jon ki az arkulonbseg.
EU+UKbol konnyen behozod, nincs vam+afa. Viszont amerikabol rendelni necces ( pedig onnet erne meg, ami itt 1000euro ott 1000dollar, asszem nem kell magyarazni, miert is eri meg), mert csunyan rad verik az afat, es akkor mar nem jartal jol.
Illetve nem mindegy, hogy milyen marka a garancia miatt. Asus, HP, Dell ad csak vilaggaranciat (vagyis ezek biztosan), tehat ha kint veszed ervenyes ra itthon is a gari. A tobbinel mar nem, vagy nincs egyaltalan gari, vagy csak toredeke(pl MSIre 3ev vant kint, itthon csak 1). ERdemes elotte, telefonalgatni/emailezni a magyar kepviselettel/szervizzel.
Meg persze ne zavarjon a kulfoldi bill. :) BAr a nemet kiosztast konnyen atmatricazod, mert annyi gomb van rajta, mint a magyaron. Angol, Inter kevesebb.
Oldalak pl: amazon.de , comtech.de , googli hasznalva talalsz meg parat -
zotja22 #12994 hali. laptopokat érdemes külföldröl megrendelni? olcsóbb? vagy kb ugyanannyira jön ki mint itthon ? :)
Ha olcsóbb egy honlapot dobjatok. köszike :) -
#12993 Oké, köszi! -
#12992 OKs rendben. Egyébként már az új Dell-ről nyomatom, nekem nagyon tetszik, jó kis gép nagyon! :) -
#12991 A hutest nem fogjak javitani, csak a megfott alkatreszt :) Bar valszeg, semmi nem fog elromlani, csak olben nem nagyon kell hasznalnod a gepet, mert meleg, mint egy kazan... -
#12990 Köszi szépen, elolvasom...
Nem vagyok benne annyira ebben a laptop témában. Eddig meg mindenki a Dell laptopokat dicsérte. Hát ha a 3 év (garancia idő) alatt elromlik, akkor legalább megjavítják a hűtést. -
alfa20 #12989 A DELL-ekel vigyázz, mert nagyon rossz a hűtésük, tessék egy teszt -
#12988 Udv. Konkretan ezekrol en se talaltam, de: link1, link2. Es: link. -
#12987 LINK, LINK, LINK -
#12986 Értem én... Azért láttam én olyan laptopokat, ahol azért vannak már videókártyák, és nem is 300 000. Noh, mindegy....
Egy játéknak ezt írják követelménynek: Video card: 128 MB Shader 2 supported card or higher
Akkor ezen a Dell laptopon, ez nem fog menni, ugye? -
cargame #12985 Koszonok minden segitseget mindenkitol ! -
#12984 6550 a legerosebb a 3 kozul. -
cargame #12983 Koszi a valaszokat sracok. Meg csak annyit , h :
AMD Radeon HD 6550M vagy HD 4650 vagy Geforce gt 520M ? -
Play4Real #12982 mindegyik videokártya integrált ami laptopba van :D :D :D ja és a gma semmire nem jo zene meg filmen kivül....igy lehet 130 ezerért venni laptopot ami semmire nem jo talán tányér alátétnek???...de valljuk be vannak gma-s laptopok 300 ezerért is...:D -
#12981 bocsi csak telorol nyomom. a jo urlt vissza tudod fejteni a linkbol.
-
#12980 hali.
Solten tudnal nekem keresni valami realis tesztet ezekrol a liano apus gepekrol? furcsalom hogy nem best buy...
asus k53ta sx028d[/URL
[URL=www.ipon.hu/webshop/product/_asus_k53ta_sx115v/184612]asus k53ta sx115v
koszi -
#12979 EZ szerintetek milyen?
Tudom, hogy ebben integrált video kártya van. Jók ezek azért valamire? -
#12978 Asus eee X101
Nem akarok okoskodni, de van a családban Asus eee, még régebbi, az elég jól működik. Erről mi a véleményetek? -
#12977 Sziasztok!
Netbook vásárlás ügyében szeretném a segítségeteket kérni. Árban olyan 60 (nem baj, ha kicsit kevesebb) körül keresnék valami megbízható, praktikus, csinos netbook-ot a szokásos célokra. Netezés, Office, zene alapszinten, stb.
köszönöm előre is
-
#12976 "Win7-et azért remélem elbírja"
Az egy elso generacios atomos gepen is turhetoen fut (2GB ram-al). -
#12975 A benne levo GPU a 96 SP-jevel eleg eros noti szinten, szoval jo lesz jatekokhoz. -
#12974 Köszi szépen, csinosnak tűnik ez is.
Előnyei mellett viszont nem sokkal lassabb proci van benne?
Végülis nem feltétlen hátrány, mert tényleg csak netezgetni kellene szüleimnek.
Win7-et azért remélem elbírja. :) -
#12973 Ennyi penzert nem rossz az a laptop. Nem is erre gondoltam, hanem hogy, a vga erejet nem az hataroza meg, hogy mennyi ramot raknak ra. De azert ez belepo szint, aki 110e vesz gepet, komolyan ne akarjon jatszani. AMugy low/mid grafon elfutnak a jatekok. -
cargame #12972 Az egyeduli problema, h a szine barna :)