16455
-
#13051 Basszameg ezek az epült is túlszárnyalják :D
-
#13050 Hoohoo, 800k! Vicc. -
Play4Real #13049 mostaniakra tuti nem..ez nem valo játéknak ráadásul a procija is még az elsö generácios 3 giga ram 320 as winyo szegényes -
tazis #13048 Mi a véleményetek erről a laptopról, játékra alkalmas? Acer Aspire 5741G-333G32MN -
#13047 Gratulálok, drága, túlárazott gémör fos, ufó logóval -
Play4Real #13046 tessék : link -
#13045 Keret ? -
pontpontpont #13044 Laptopot szeretnék vásárolni, Főként film vágáshoz, utómunkákhoz kell) Fontos, hogy boldoguljon nagy formátumokkal, FULL HD minőséggel, ne akadozzon kicsit se!
Fontos továbbá: A színeket tartsa meg eredetiben, konvertálást bírja, Főként Adobe programokat futtatnék rajta (Adobe Premiere Pro, After effects, Photoshop) zene szerkesztő programok, stb. Bírja az akku. Rendelkezzen nagy tár hellyel. Ne fagyjon le.
Ha konkrét laptopot nem is tudtok mutatni, akkor megírhatná valaki, hogy mire ügyeljek vásárláskor: Pl. : full hd monitor,1920x1080 felbontás, i7 processzor
Tudom én, hogy a legjobb ehhez egy szimpla asztali számítógép volna, de ingázom, ezért ez nem opció.
Mit ajánlotok? Köszi szépen! -
#13043 no és ez? -
#13042 Jobb videókártya, eredeti win7 . :-) -
#13041 hülye vagyok ehhez, mitől jobb mint a másik? -
#13040 LINK -
#13039 miért? -
#13038 Szar. -
#13037 vélemények erről? -
#13036 laptop vásárlás előtt állok, 150k-ig mit ajánlotok? -
Sponnyabob #13035 Na jó, de hol látsz 6770-et? Különben meg később ha kell munkához is a gép akkor az erősebb proci dominál jobban, nekem meg az a fontos. Ha az AMD procija erősebb lenne lehet azt választanám, de se órajelben se számítási sebességben nem ér a nyomába az inteleknek. Egyébként jobban kedvelem az AMD/ATI párost, de ha a másikat látom jobbnak azt veszem. -
Play4Real #13034 de azt is nézd meg hogy a 6770 kb kétszer jobb az 520 nál -
Sponnyabob #13033 Na igen még azt is meg lehet oldani. Mondom még átgondolom, meg megnézem honnan szedjek még 5k-t :D.
Köszi a segítségért tényleg sokat segítettél! -
#13032 i3mal sztem jobban jarsz hosszabb tavon. Memoria es hdd csere/bovites nem jar garivesztessel (persze a cserelt dbra, nem vonatkozik a gep garanciaja), de azert erdemes rakerdezni a supportnal. Esetleg megoldas lehet, hogy veszel egy usb3-as kulso vinyot adattarolasra. -
Sponnyabob #13031 Igen én is pont azt néztem, de akkor inkább a proci legyen erősebb az a fontosabb. A másikat is néztem, de annak viszont tényleg kicsit a winyója. Igazából azért húzok nagyon az olcsóbb felé, mert nagyobb a memória benne.
Mondjuk azt nem tudom hogy az ASUS-oknál mennyire macerás a winyó csere? Mert tudom van pár lapi amiknél, nem annyira egyszerű. Legalábbis egy régebbi a Fujitsu-Siemens-nál egyszer úgy jártam, hogy kicseréltem, de nem tudtam rátenni a windowst, mert nem ismerte fel.
Szóval, ezt még megfontolom akkor, mert most plusz 5k-t még épp ki tudok nyögni, és majd ha lesz pénzem egy új winyóra lecserélem nagyobbra. -
#13030 Hat 130ert sajna erosebb VGAt nem kapsz. Esetleg ezt , de itt meg a proci sokkal gyengebb. De ha meg par ezer ftot ra szansz, akkor sztem ezt valaszd. i3-as proci ennyit meger pluszban. Igaz 320GB a HDD, a Te altalad kinezetben 500GB, a tobbi spec ahogy elnezem egyforma. -
Sponnyabob #13029 Eredetileg 130k a keretem szóval azért néztem a kisebbet, de ha a másik megéri jobban akkor gyűjtök még rá pár hete és meglesz. Amúgy meg suliba kellene szóval kicsi CAD, sok netezés/filmnézés meg valamennyi játék. Egyébként épp most döntöttem el hogy a 130-asat veszem, szerintem nekem elég lesz. De azért megvárom a véleményed. -
#13028 Ez a gep csunyan bestbuy. DE OVATOSAN, mert lehet, hogy eliras a VGA. GYanusan olcso a tudasahoz kepest. ERdemes utana erdeklodni a boltban, hogy tenyleg az e.
Sponnyabob: nem rossz gepek azok, de attol fugg mire akarod hasznalni, es mennyi a kereted, ha ezt is leirod, talan tobbet tudunk segiteni.
-
Sponnyabob #13027 Sziasztok!
Erről a gépről mi a véleményetek? A 3gb memória kicsit zavar, de ha kevésnek bizonyul azt lehet bővíteni ugye? A processzoról se tudok sokat azt olvastam hogy ez is Snady Bridge alapú és nem is olyan gyenge. A Gt520 meg kicsinek tűnik de ebben az ár kategóriában nem találok jobbat.
Illetve ez a gép tűnik még jónak csak az ára húzós kicsit. A két gép között csak a prociban van lényeges különbség? -
#13026 Wow, nagyon is. -
Vieras #13025 link
Mennyire best buy ez a laptop első sorban játékra? -
#13024 + esetleg: link -
#13023 Kb 20-25%kal erosebb az i5. Ha neked nem er annyit ne vedd meg, PS elfut vigan i3on is, jateknak meg eleg az i3 az 540gtvel. -
#13022 hát pont az a vidikari van mellete...és programozásra is kell a laptop meg grafikára is mint a photo shop igen :) meg akkor má fusson a gta4 is :) csak nem szivesen költenék rá plusz 20 ezret ha nincs ténylegesen olyan nagy teljesitmény növekedés -
#13021 Attol fugg mire akarod hasznalni es milyen VGA van mellette. Egy GT540 szintu kartyat mar az i3 is kihajt jateknal, ertsd nem nagyon befolyasolja az fpst. i5re akkor van szukseged, ha vmi proci fuggo progit hasznalsz, PS, CAD, stb. Az, hogy megeri vagy sem neked kell eldonteni. -
#13020 császtok!!!!!
kinéztem két tök egyforma gépet csak az egyikbe i3 2310 van másikba i5 2410 és az i5 ös gép 20 ezer forinttal drágább...megéri ennyivel többet költeni rá?nagyon fontos lenne a válasz
köszi -
#13019 Egyáltalán nincs igaza, ne add alá a lovat. -
#13018 Ebben ládde maximálisan igazad van. Sokan állítják, hogy egész konfigurációkat csak is újonnan érdemes venni, az a legmegbízhatóbb.
Solten: Na, lehet végülis ez lesz.
MSI-ket bevallom azért nem nézegettem, mert pár éve nem ajánlotta őket senki sem, de ez korrektnek néz ki, na meg 2 év gari van rá most nézem.
Szóval lehet ennyi voltam egy darabig. Köszönök mindent mindenkinek! :) -
#13017 ja és ezek pl vannak nézve:
EGY
KETTŐ -
#13016 180-190k-ból valaki mond valami jó notit ipon-ról? -
#13015 Csekkold ezt: link. -
Play4Real #13014 szerintem alapbol hülyeség használt laptopot venni egyrészt midnenki drágán adja..másrészt kitudja mikor mennyit volt hazsnálva ragad-e a billenytü stb..ráadásul az akkumlátora tuti h szar!!!mert naprol napra hazsnálodik el... -
#13013 Nem éri meg a másfélszeres felárat.
Erősebb proci? T2400 és T7300 között kb 10% a difi, észre sem veszed. Annyi van, hogy az előbbi nem támogatja a 64 bites rendszert (de nem is kell neked, mert nem raksz bele 4 giga RAM-ot)
Nagyfelbontású kijelző? Apukád nem látja, vissza kell venni amúgyis.
Dedikált VGA? Minek, csak többet fogyaszt, jobban melegszik és hangosabb a gép, nem használod ki.
A memóriabővítés szinte semmibe se kerül, házilag 1 perc. Amúgy én már futtattam 1 gigás gépen Win7-et, alapfeladatokhoz elegendő. -
#13012 Ezért 45-öt megmondom őszintén sokallok picit. Jó lenne legalább 2 GB RAM tényleg (már csak WIn 7 miatt is).
Viszont ez a T61-es elég bíztatóan fest leírás alapján, csak az árából kellene jelentősen alkudni, mert többen jóval olcsóbban kínálják.
(ebből is látom amúgy van több féle procival ellátott)