Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt olvashatsz róluk keveset.
De ha visszább nézegetsz pár oldalt találsz még sok apró infó morzsát.
Ha tényleg tudja a Llano azt a teljesítményt, amit ígérnek és úgy néz ki most tényleg meg lesz a teljesítmény akkor kell a nyavalyának meg a fan-oknak az Intel 😄
hamarosan jönnek a gépek és a tesztek is.
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Dell_Inspiron_n5010_480M_8GB_500GB_ATI_DOS_Fekete_DI5010HMHZW32HF5GBC6B_8GB_496.htm
Mi a véleményetek errõl a gépecskérõl? Mindenfélére lenne használva. Értem ezalatt, hogy játszanék, virtuális gépeket futtatnék, meg pár apróság.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezt a gépet néztem ki:.
Dell Inspiron n5010 480M/8GB/500GB/ ATI Mobility Radeon HD 5650
184.900 forintért
Rfactor -ral játszanék rajta és internetre használnám.
Szerintetek jó vétel?
Nekem van 2 XP és 1 Win7-em, mind ingyen kaptam.
A slusszpoén, hogy épp Ubuntu alól írok...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
és ahogy végignézem, sztem marha jó, meg minden van rajta
és az lenne a kérdésem, hogy ez mért ilyen olcsó?
mert csomó minden van rajta és hatalmas memória és mégis tök olcsó
hol van benne a csavar, mert sztem ez drágább kéne legyen, nem?
illetve nem nagy durranás a laptop, nincs rajta sem HDMI,sem bluetooth,sem kártyaolvasó, ami az átlagosnál jobb az a 640GB vinyó, de ennyi
Saor Alba
Itt is találsz belõle: WWW.RADIUM.HU
Nekem is ilyen van csak az i5-ös verzió és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az Ati Mobility Radeon 5730-as a 3D MARK 2008-ban egyenlõ teljesítményt ért el, mint az Mobility Radeon HD 5830-as.
A 3DMark Vantageban 16%-al a CRYSISben 17%-al veri az 5650-est ami valjuk be nagyon szép eredmény.
Az anyaghasználata és a minõsége is sokkal jobb, mint a DELL N5010-esnek és a JBL hangszórók is maximálisan teljesítenek fõleg filmeknél és játékoknál óriási a különbség. Barátomnak DELL N5010-ese van és mit mondjak hát az egy "doboz" a hangszórók alig szólnak rajta és inkább egy 5 éves Acerre hasonlít, mint egy új generációs laptopra..
Laptopot nem minden nap vesz az ember így én mindenképp a LENOVO Y560-ast ajánlanám, fõleg így hogy most elérhetõ 159.990Ftért, mivel egy sokkal jobb minõségû laptopot kapsz minimális hozzáfizetésért.
Igazából modellezni tudjak - 3ds max, autocad, legyen azért 4 gb memória, esata legyen rajta, szokásos filmezés, jó képminõség...szóval tényleg egy rendes laptopot szeretnék venni, csak nem tudom hogy dell, hp, stb...melyik adhatná a jobb minõséget az árhoz képest, vagy tovább élõ laptopot - bár ez függ hogy mennyit használom. :-)
Saor Alba
http://ipon.hu/webshop/product/_acer_emachines_e732g_3382g50mn_lx.nd70c.003/172388
mit szoltok ehez??? ilyen áron szinte ingyen van....vagy lehet h elvan irva ?
Saor Alba
100-110 ezrem lenne rá kb.
(Ja és ha nem fekete lenne az is tetszene, de nem ez a legfontosabb tényleg 😊
Ha újabb játékokra is éhes az ismerõsöd, akkor esetleg az erõsebb HD 6850M-es videokártyával (ha itthon kapható ilyennel)
Egy is merõs szegezte nekem a kérdést, hogy 300k-ig menne el, de nem feltétlen muszály neki annyiért gép. A jó ár/érték arányt keresi, kisebb kijelzõt ennél nem akar 😊
szerk: közben látom te is megtaláltad... 😊 (amúgy sok gép jöhet még szóba, csak részletezd a kívánalmaidat...)
De az már nyújtson sokkal többet 😊