Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ezek alapján nem is kell majd külsõ videókártya, csak a processzorba szerelt?

lényegében igen csak sokkal hatásosabb. Az Llano APU-kban nem egy gyermeteg GPU muzsikál és nagy elõnye a Intel-el szemben, hogy az AMD képes is üríteni a Cash-t és így nem fog terhelés alatt meglassulni.
Itt olvashatsz róluk keveset.
De ha visszább nézegetsz pár oldalt találsz még sok apró infó morzsát.
Ha tényleg tudja a Llano azt a teljesítményt, amit ígérnek és úgy néz ki most tényleg meg lesz a teljesítmény akkor kell a nyavalyának meg a fan-oknak az Intel 😄

most ez akkor ugyan az mint a Sandy Bridge az Intelnél? A videót ami ott van, azt a processzorba integrált videókarival érték el? Lehet nagyon hülye kérdések, de nem nagyon értem.

Végre Megkezdõdött a Llano APU-k szállítása...
hamarosan jönnek a gépek és a tesztek is.

parancsolj:
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Dell_Inspiron_n5010_480M_8GB_500GB_ATI_DOS_Fekete_DI5010HMHZW32HF5GBC6B_8GB_496.htm
xxdani
Sziasztok!
Mi a véleményetek errõl a gépecskérõl? Mindenfélére lenne használva. Értem ezalatt, hogy játszanék, virtuális gépeket futtatnék, meg pár apróság.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

V43 1105
Linkeld már be ahol találtad hogy ránézhessünk komolyabban, köszi elõre is 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nekem suli miatt jár ingyen bármilyen MS cucc (vagy legalábbis sok), de igazából, ha nem lenne, akkor is w7 alól írnék, csak nem lenne friss 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok!

Ezt a gépet néztem ki:.
Dell Inspiron n5010 480M/8GB/500GB/ ATI Mobility Radeon HD 5650
184.900 forintért
Rfactor -ral játszanék rajta és internetre használnám.
Szerintetek jó vétel?
franc0
Õszintén szólva én azon csodálkozom, hogy a hosszú évek alatt hogy-hogy nem jutott el mindenki oda, hogy van legalább 1 példány eredeti Windows-a.
Nekem van 2 XP és 1 Win7-em, mind ingyen kaptam.
A slusszpoén, hogy épp Ubuntu alól írok...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Pista csakis Linuxot használ <#bohoc>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Promi
Xar add el ne vedd meg<#mf1>
muszáj még mindig ezt nyomatnod? senki sem kíváncsi rá!

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

http://bit.ly/hc0lK9 mi a véleményetek errõl a géprõl? kívülrõl nagyon tetszik, de ár-érték arányban milyen?
Rendben, bízom benne hogy csak jót fogok tudni róla írni.

leszarom az op rendszert 😄 megoldom magam, nem kell +20 ezerért...abból inkább veszek pár rekesz sört a laptop mellé, míg végignyalom a laptopot addig el is fogy 😄
Majd írhatnál róla egy pm-et nekem, ugyanis én is ilyet készülök venni, csak egyel gyengébb(i3 380m) procival meg 500Gb-os HDDvel.

Valóban, az elírást én is észrevettem. A lényeg hogy ilyen proci és vga magasabb árfekvésben szokott lenni. Jövõhéten megveszem, aztán kiderül mennyire jó választás 😊

de ehhez még adjunk hozzá 30-40ezret, mert ezen nincs oprendszer 😄
Vesd össze azt, és ezt!
Rájössz hogy drága annyiért 😄
franc0
Hát ez tök drága ennyiért, nem értem a lelkesedést.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Megint csak az ipon-ra hagyatkozol. Ott mindig van valami elírás, mert ezen a gépen van HDMI meg kártyaolvasó is, ellenben ha jól tudom csak 3 USB-je van a gépnek

nekem az lenne a kérdésem a szakértõkhöz, hogy itt ez a laptop
és ahogy végignézem, sztem marha jó, meg minden van rajta
és az lenne a kérdésem, hogy ez mért ilyen olcsó?
mert csomó minden van rajta és hatalmas memória és mégis tök olcsó
hol van benne a csavar, mert sztem ez drágább kéne legyen, nem?
az nem lehet hogy azért mert Linux van rajta és nem vmi drága windows 7?
illetve nem nagy durranás a laptop, nincs rajta sem HDMI,sem bluetooth,sem kártyaolvasó, ami az átlagosnál jobb az a 640GB vinyó, de ennyi
Solten
Sziasztok!

Tud valaki valamit arról hogy ez miért ilyen olcsó?

Ez se kutya, kössz!
Solten
Memo/HDD/VGA-hiba.. akarmi lehet -> szerviz.

Saor Alba

Solten
Ha mar a srac emlitette a radium-ot: link.

Saor Alba

A jelenlegi best-buy ajánlat, amely a legjobb ár/teljesítmény mutatóval rendelkezik 150e ft környéken az a LENOVO Y560-as i3, 4GB, ATI MOBILITY 5730 1GB DDR3
Itt is találsz belõle: WWW.RADIUM.HU

Nekem is ilyen van csak az i5-ös verzió és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az Ati Mobility Radeon 5730-as a 3D MARK 2008-ban egyenlõ teljesítményt ért el, mint az Mobility Radeon HD 5830-as.

A 3DMark Vantageban 16%-al a CRYSISben 17%-al veri az 5650-est ami valjuk be nagyon szép eredmény.

Az anyaghasználata és a minõsége is sokkal jobb, mint a DELL N5010-esnek és a JBL hangszórók is maximálisan teljesítenek fõleg filmeknél és játékoknál óriási a különbség. Barátomnak DELL N5010-ese van és mit mondjak hát az egy "doboz" a hangszórók alig szólnak rajta és inkább egy 5 éves Acerre hasonlít, mint egy új generációs laptopra..

Laptopot nem minden nap vesz az ember így én mindenképp a LENOVO Y560-ast ajánlanám, fõleg így hogy most elérhetõ 159.990Ftért, mivel egy sokkal jobb minõségû laptopot kapsz minimális hozzáfizetésért.
Épp készülök venni, olyan 200-300 ezer forintból kellene kihozni az árhoz megérõs féle, megfelelõ hardverekkel ellátott nem használt laptopot...szétnézegettem a neten, találtam is egy félét, szerintetek? click
Igazából modellezni tudjak - 3ds max, autocad, legyen azért 4 gb memória, esata legyen rajta, szokásos filmezés, jó képminõség...szóval tényleg egy rendes laptopot szeretnék venni, csak nem tudom hogy dell, hp, stb...melyik adhatná a jobb minõséget az árhoz képest, vagy tovább élõ laptopot - bár ez függ hogy mennyit használom. :-)
nincs képem, és nemtudok semmit csinálni vele, állandóan fekete képernyõm van
Solten
Hi. Belepsz a BIOS-ba -> load optimised defaults, elmented majd restart. Vagy csokkentett modban inditod a windozt'.

Saor Alba

Sziasztok. Van fél éve egy acer 5742ZG típusú laptopom eddig hibátlanul mûködött azonban tegnap este amikor a Windows lenyomta alvó állapotba azóta nem indul a gép se milyen formában ha meg nyomom a bekapcsoló gombot akkor a ledek világítanak venti megy vinyó felpörög de se kép se hang, majd 10másodperc múlva kikapcsol és utána újra bekapcsol magától és ki be kapcsolgatja magát anélkül hogy hozzá érnék de képernyõ sosincs. Majd elkezdet pötyögni mikor az aksi lemerült, próbáltam aksi nélkül csak hálózati kábellel meg aksi plusz hálózati kábellel is utána ugyan ezt csinálja ötletek?
császtok

http://ipon.hu/webshop/product/_acer_emachines_e732g_3382g50mn_lx.nd70c.003/172388

mit szoltok ehez??? ilyen áron szinte ingyen van....vagy lehet h elvan irva ?
na akkor csak nem lehet rossz 😊 köszi a segítséget, megnézem a másikat is.!<#smile>

Solten
Link. #12065: sajatom 2 eve hibatlan... <#alien>

Saor Alba

link

Közben találtam egyet, az Acer megbízhatósága érdekelne fõleg. köszi elõre is!

Hát lehetõleg szeretném ha gyors lenne, meg alap dolgokat eltudjak végezni,msn..stb.Persze szeretnék rajta játszani is de nem ez a legfontosabb, nem egy erõmûvet szeretnék egy mostani "átlagos gépet".
100-110 ezrem lenne rá kb.
(Ja és ha nem fekete lenne az is tetszene, de nem ez a legfontosabb tényleg 😊

kifli
😮

Elküldtem neki 😊
Köszönöm a tanácsot!
passatgt
megabrutál, lol

hykao
ITT van a Dell mégjobb áron, több rammal (ha nem átverés vagy elírás...)
hykao
Az új Acer Aspire 7750G is jó választás lehet, 3 évre kiterjesztett garanciával (ha jól emlékszem Iponon nemrég tesztelték az nV videokártyás változatot).

Ha újabb játékokra is éhes az ismerõsöd, akkor esetleg az erõsebb HD 6850M-es videokártyával (ha itthon kapható ilyennel)
kifli
nem pontosan nekem kell a gép 😊
Egy is merõs szegezte nekem a kérdést, hogy 300k-ig menne el, de nem feltétlen muszály neki annyiért gép. A jó ár/érték arányt keresi, kisebb kijelzõt ennél nem akar 😊
hykao
Pl. az új Dell XPS L702x, de ha válaszolsz a kérdésekre, akkor könnyebb tanácsot adni.

szerk: közben látom te is megtaláltad... 😊 (amúgy sok gép jöhet még szóba, csak részletezd a kívánalmaidat...)
kifli
EZ van még esetleg...
kifli
pl?
hykao
Már nem. Sandy Bridge-es gépet vegyél, 6-os szériás ATI vagy 5-ös szériás nV videokártyával. Amúgy pontosan mire kell a gép, és mekkora kijelzõt szeretnél?
kifli
EZ jó választás-e? Keret max 300e
De az már nyújtson sokkal többet 😊
Solten
Udv, ha kicsit bovebben kifejtened az igenyeidet, egyszerubb lenne ajanlani...

Saor Alba