16455
  • MeoH #13091
    Mi a gep tipusa? Hivatalos honlapon mit ir?
  • cargame
    5650-et. Kitepem lassan a hajamat...Most atbasztak vagy mivan ? Pedig a laptopon kivul 2 helyen is 6550 et ir. Es a windows videon is.
  • Solten
    GPU-Z mit ir?
  • cargame
    oke. de sztetek ez normalis h az everest 5650 es radeont ir ki es en 6550 es rendeltem??? Es a gepen is irja, h 6550m.
  • V43 1105
    Tessék a driver után nézni :-)
  • cargame
    hello. feltettuk a win 7 et de a wifit sehogyan sem tudom mukodesre birni. a led sem kapcsol be
  • Sir Quno Jedi
    Mer ugye még a Sony projektorom is csak 3 kilós, szal. nem értem miért nem lehet egy könnyű cuccot gyártani a laposokba.
  • Sir Quno Jedi
    Én aztán vennék 21"-est is, mer mér ne?! Kocsi elviszi bárhová, ott meg úgyis kibaszom asztalra és bedugom, elvégre nem nyírjuk az aksit (nekem még a kertemben is szépen ki van vezetve az áram ahogy kell, sőt már a LAN is ki van csövezve/dobozolva, csak be kell majd húzni a kábelt). Szal. ha melózni kell, nem a térgyemen fogom nyírni a nyomorultat, hanem kényelmesen elhelyezkedve, hálózati áramról.

Nekem aztán nem vonatra, meg BKV-ra kell, mivel nem használok olyasmit.

Amúgy vannak ezek az ultabookok, hihetetlen teljesítménnyel és 1.1 kiló körüli súllyal. Na azokhoz gyártsanak egy 1 kilós óriásmoncsit ráapplikálva (pl. oled) és máris megkapjuk a hatalmas képű, ámde normális súlyú okosságot. Csak ezek baxnak rá.
  • Solten
    "Ma már nem divat 18,4"-es masinákat gyártani"

Volt valamikor divat...? :) Az egesz koncepcio szvsz eletkeptelen, nagyon szuk reteget szolgal ki, egyreszt irtad a heroin-arszabast, masreszt akkor inkabb mar desktop masina, olcsobban leveri teljesitmenyben. Hurcolni kb hasonlo kin mindkettot... :D 17" az mar erosen hatareset egy mobil masinanal.
  • Sir Quno Jedi
    Ezekről semmi, mert üres az összehasonlító lista... :D
  • pero001
    Szevasztok!

Ezekről a gépekről mi a véleményetek?

http://www.edigital.hu/fc.php?popup=1
  • Sir Quno Jedi
    pl. 15,6"-esből van ilyen core i7-tel is, de annak meg már kicsi a képe.
  • Sir Quno Jedi
    Én vettem vón 18,4"-eset is, csak azokban elég elavult a videókari, vagy horror áron vannak. Ma már nem divat 18,4"-es masinákat gyártani, csak régebbi modellek vannak jó áron, illetve frissek csak az extrém kategóriában, mint pl. az alienware cuccok.
  • Solten
    Ha jo eroben vagy es birod cipelni, akkor egeszsegedre! :) spec.-eket atfutva kellemes masina.
  • Sir Quno Jedi
    Intel Core i5 vagy i7.

AMD-knek meg még a nevükön sem igazodok ki, annyiféle van, majd AMD-sek megmondják a tutit.
  • Shiwo
    amúgy ezek a JW Minix -ek Intel ATOM N550 1.50GHz -ös procival megbízhatóak? még nem igazán hallottam róluk
  • pero001
    Egyébként milyen proci az ami már mostanában jónak mondható?
  • Sir Quno Jedi
    Reggel rendeltem egy ilyet (már vissza is igazolták, mert akkor még pont volt raktáron):
    ASUS_K73SVTY035D

Lehet megköpködni, kinek mi a véleménye, illetve mennyire vagyok hülye! :D

Mondjuk nekem kellett a 17", minimum Core i5 a virtuálgépek miatt, meg a dupla HDD hely az SSD-mnek. Akkor már a VGA se legyen GT540-nél rosszabb nemde?!
  • Shiwo
    asztalim van, elég combos, de sokat járok vonattal, azért kellene egy jobb laptop :)

Solten köszi a tippet
  • V43 1105
    LINK, LINK, LINK
  • pero001
    Szevasztok!

szeretném a segítségetek kérni új laptop vásárláshoz. Először is néztem ezeket az akciókat, hogy 0% THM-el lehet venni gépet pl Auchanba és az Extrem Digitalnál a 2 közül hol vegyem meg inkább?.
    Max 170et költenék a gépre, de ha lehet akkor inkább kevesebbért. Olyan gépet szeretnék amit ha most megveszek egyetem végéig ( 3év) kibírja, szóval nem avul el. Ami fontos, hogy min. 500 GB-os hdd legyen benne. Az aksi bírja min- 2 órát. Processzor téren már elvesztettem a fonalat gőzöm sincs milyen lenne a jó. Memória meg gondolom min 4GB, hogy 3évig bírja.

Na valami ilyesmi támpontokat tudok adni, remélem ez is elég.

Előre is Köszi!

pero001
  • Solten
    Hi.: link.
  • Solten
    link1, link2.
  • V43 1105
    Asztalit monitor nélkül 100k alatt simán összelehet pakolni :-)
  • Shiwo
    100k alatt, ha lehet..igazság szerint van már 1 laptopom, csak régi is, meg szar az aksija, és 1 perc után lemerül, ha leveszem a 230-ról... de ahogy utánajártam, aksit meg 30k-ért lehetne bele szerezni...akkor már inkább egy újabb gép 60-70ért lenne az optimális..bár annyiért még necces..
  • V43 1105
    Pénzösszeg amit rászánnál ?
  • Shiwo
    Hali !

Milyen olcsó laptopot tudnátok ajánlani, amin főleg adobe photoshopot és flast futtatnák (meg lehetőleg win7-et)?

Tehát nem egy játékra kihegyezett példány kellene...igazából a kicsi monitorméret sem gond, sőt, előny lenne, ha minél kisebb a kütyü...

• Balazs15
    kb 150 ezerért akarok venni. programokra is pl photoshop szoval egy erösebb processzor kéne nekem mint pl az n970 is elég jo eredményt érd el 3dmarkba. szoba jöhet i3-2310 vagy i5 de ezeknél lejjeb nem akarok adni teljesitménybe és az is jo lenne ha a mai játékok is zökkenö mentesen futnának. igaz 150 ért szerintem ilyen nincs nyáron ott voltak azok az acerek gt540 el de már kifuto széria vagy már nincs is... ráadásul itt szeptemberben kicsit felmentek az árak.
  • kifli
    írj ki egy ubuntut, vagy rá lehet pakolni pendrive-ra, és telepítsd onnan

• cargame
    Hello!
    Ma jott meg a laptop ami rendeltem. A honalpon azt irtak, h van hozza Linux. A gepet bekapcsolta. jott a duma: bla bla bla...es a vegen megallt megint vmi hulye dumalval, h ha 15 percig nem valtozik semmi akkor automatikusan kikapcsol. Na marmost a Linux alapbol rajta van vagy cd-n kellett volna megkapjam. Win7 et csak hetfon tudok rakni, szovaladdig jo lenne a Linux is.
  • Solten
    Abban nincs ilyen ficsor. A6 is kelloen eros egy notiba, mit szeretnel, renderelni? :) Az i5 mobil Sandy bivaly, cserebe futotestte valtoztatja a keszulekhazat.
  • Balazs15
    amd phenom x4 n970 en is müködik a turbo core? mert alapbol erösebb processzor mint az a6 3300 szoval melyikel járok jobban? :)
  • V43 1105
    Igen ..
  • African
    Szóval ha jobban terhelődik, akkor automatikusan bekapcsolódik a többi mag is? nyilván annyi amennyire szükség van
  • Solten
    Az is beallithato, egyebkent alkalmazastol/terhelestol fuggoen mukodik a Turbo Core, 1 magon 2.3 GHz-en fut.
  • African
    Hú ez jónak tűnik nagyon! Ebbe a proci alapból 4 magon fut?
  • Solten
    Hi.: link.
  • African
    Sziaszok!

Szerintetek ezen a laptopon elfutnak a mostani játékok nagyjából max grafon? http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/laptopok/asus_k53sv_sx260d/
    Esetleg ha tudtuk 160-190 között ennél jobb laptopot ami alkalmasabb játékra kérlek írjatok!

Előre is köszi!
  • Solten
    Hi.: link. 3GB es kisebb vinyo vagy jobban a zsebbe nyulsz. Elvileg alu fedeles. Egyeb alternativa: link.
  • Nardon
    Haliho,

időtálló 13-14"-os gépre lenne szükségem. a keret maximum 180ezer lenne. elvárás lenne:
    -sandy bridge proci
    -legalább 4gb ram
    -500gb+ HDD
    -több mint egy év garancia
    -jó lenne fém vagy erős müanyag borítás, hogy időtálló legyen, emiatt lehet elkerülném acer-t és társait.

köszi

köszi