Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Van a TimeLineX 4820T-m és nem tudom hogy mik az ideális hõfokok egy laptopnál.
Nekem terhelés alatt a proci 40-50fokos a vinyó pedig 30-40 fokos.
Ezek az értékek mennyire jók avagy rosszak?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
http://www.saveonlaptops.co.uk/Toshiba_Satellite_Pro_L650-166_1068503.html
Velemeny?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Venni egy ilyen laptopot:
Lenovo Y560
Az lenne a kérdésem,hogy ha a meglévõ 2GB ramot késõbb kibõvítem 4 vagy 8GB-ra, akkor nem megy el a garancia, ha szétszedem a gépet.
Mit javasoltok?
Ugyanez a gép 8GB rammal 30ezerel drágább:
Lenovo Y560 8GB ram
Inkább vennék most egy jobb gépet kevesebb rammal és késõbb kibõvíteném.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Igaz gt525, de ahogy néztem teszteket 6-7%-al jobb az 540... itt esetleg ugyanezt megtalálod 200-ér 17-esben. És ez is 3 év garancia.
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Alienware m14x
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sztem EZEN érdemes lehet elgondolkodni fõleg amíg 3 év garit adnak hozzá. De azért hallgasd meg mások véleményét is.
Új notit keresek ~15" körülit, max 200 lenne rá a keret. Ami úgy elvárás lenne az egy i5-i7-es sandy bridge, 4-6GB RAM, és mivel játékra is használnám ezért egy 540m vagy jobb esetleg valami 6xxx ati kártya felene meg.
Tudnátok valamit ajánlani?
Alienware m14x
Szeretném megköszönni Soltennek a sok segítséget és a jó ajánlást. Megérkezett a mai napon a timeLine X 4820T-m. Ahhoz képes hogy egy kis GMA HD van benne egész jól teljesít. TOCA3, PES 2010 már szépen megy rajta. A billentyûzetet már meg is szoktam ennyi idõ alatt. Nagyon kényelmes és jó az alátámasztása is. Ami nagyon tetszik az a gép hangtalan mûködése. Szinte semmi hangja nincs a gépnek mégse melegszik. A szellõzõnyíláson semmi meleg levegõ nem jön ki még játék közben sem.
Még egyszer köszönöm a segítséget. Ha bárkit bármi érdekel szívesen segítek.
ezert kell lassan, gyengeden torolni. lehelgetni es tobbszor atmenni az egeszen. aztan ha meg tiszta lett, vigyazni ra. igy elegendo ezt a viszonylag aprolekos munkat csak nehany havonta elvegezni. amikor meg csak siman poros a kepernyo, ahhoz a legmegfelelobb a boltokban kaphato portorlo, eldobhato bolyhos vatta-bizbaz (nemtom mi a neve, de tenyleg 😊). az eleg finom, hogy ne karcoljon es a port is magahoz vonzza. ha csak a gephez hasznalja az adott cserefejet az ember fia, akkor kitart jopar evig.😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Barátnõmnek keresek laptopot, elsõsorban netezésre, filmnézésre, és kis photoshop-ra. Elvárás a 2 mag, 100ezer alatti ár, és nem ilyen mütyür gép kellene. Tudnátok valamit ajánlani?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
LED kijelzõs, szóval akkor a a LCD tisztítószer jó rá, nem ?
Esetleg ha valaki tud egy jó fajtát jó árban akkor linkelhet. Elõre is köszönöm.
160-170K körül néznék notebook-ot barátnõmnek(egyetemre készül vegyésznek...) Asus-Msi-Acer vagy DELL -t szeretnék nézni de minden mást is szívesen meghallgatnék.Gondolom nagyon húzva nem lesz. Használni max játékra. 15 -16" osra gondoltam nem hiszem hogy nagyobbat szivesen cipelne.
Asus
DELL
Õket néztem ki így elsõ nekifutásra. Szívesen várnám hozzáértõk véleményét esetleg jobb ötletét más üzletbõl is akár.(Eddig iponból vásároltam és elég megbízhatóak voltak)
Elõre is köszi a segítségért
Üdv,
hEngi
Másik topikban is feltettem már a kérdést és csak utána találtam ezt, igazából ide jobban illik a kérdésem. Bocs a duplázás miatt!
szóval notebook-al kapcsolatos kérdésem lenne. Találtam az ebay-en egy NOTEBOOK-ot ami tetszik.
Csak kérdésként merült fel bennem, hogy ha ki szeretném cserélni az operációs rendszert, akkor azt egy ilyen gépen, amin nincsen CD meghajtó, hogy a viharba tudom megtenni?
Nyilván számotokra triviális a kérdés, de én még csak CD-rõl telepítettem eddig WIN-t. Megköszöném ha felvilágosítanátok.
remélem beváltja a hozzá fûzött reményeket. Ha esetleg valakit érdekel miután megjön írhatok róla pár sort.
itt: acer emachines e732g-3382G50MN LX.ND70C.003 amugy 4 giga ramos...csak sok elyen elvan irva
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_k53sv_sx078d/177016 vagy
http://ipon.hu/webshop/product/_acer_aspire_5552g_n854g50mn_lx.r4302.054/162395