Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csuklótámasz egyáltalán nem meleg, csak nagyon kicsit langyos

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Átlagos, ha tudod úgy fogni, hogy nem ég le a kezed, nincs probléma ;D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hellosztok.
Van a TimeLineX 4820T-m és nem tudom hogy mik az ideális hõfokok egy laptopnál.
Nekem terhelés alatt a proci 40-50fokos a vinyó pedig 30-40 fokos.
Ezek az értékek mennyire jók avagy rosszak?

Köszi az infót.
Utána olvastam és van Asusnak szervizhálózata, akkor majd oda kell küldenem. Bár sanszos, hogy hagyom a francba, mert nem bírnék ki 1 hetet lapos nélkül 😄

DannyL
Kérd meg a szervizest, hogy aludjon veled, hátha produkálja az ágyban. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Hát néha-néha mikor felébresztem alvásból/hibernálásból vagy középen idióta csíkok vannak, vagy az egész kép feketén villog. De nem mindig, általában akkor mikor este lemerülök vele ágyikóban és másnap visszakapcsolom, de néha random lehajtom/felhajtom után is.

DannyL
Gondolom ha nem produkál semmit, akkor bután fognak nézni rád.

DannyL
Külföldi rendelésnél, hogyan érvényesítesz garanciát? Vagy van magyar szervize? Vagy hogy? Csak kérdezem, mert az árak jók, de ez is fontos dolog.

Ha visszaviszem a laptopot akkor reprodukálni kell elõttük a hibát vagy elhiszik ? Ez lett volna a fõ kérdés 😄

Mi?
DannyL
Mi van?

Szerintetek ha vissza viszem a laptopot iponhoz, hogy ha elalszik és visszajön, akkor villog (meg csíkozódik) a kép akkor reprodukálni kell ott a hibát ? Illetve ki is cserélik a cuccost ? :/

Mydgard
Na vegulis ezt vettem meg, azt hiszem jo dontes volt.

http://www.saveonlaptops.co.uk/Toshiba_Satellite_Pro_L650-166_1068503.html

Velemeny?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Solten
Hello. Cserelheted a memo modulokat (is), a paneleken nincs gari-matrica:

Saor Alba

Sziasztok!
Venni egy ilyen laptopot:
Lenovo Y560
Az lenne a kérdésem,hogy ha a meglévõ 2GB ramot késõbb kibõvítem 4 vagy 8GB-ra, akkor nem megy el a garancia, ha szétszedem a gépet.
Mit javasoltok?
Ugyanez a gép 8GB rammal 30ezerel drágább:
Lenovo Y560 8GB ram
Inkább vennék most egy jobb gépet kevesebb rammal és késõbb kibõvíteném.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Tudja valaki miért lehet, hogy akadnak a HD videók, ha kirakom TV-re, de akár sima 19 colos monitorra is ? VLC-n 100 %, hogy akad, KMPlayerrel egy idõ után csak. Proci használat 20 %, memória meg ~50%

http://www.pc-outlet.hu/images/Dell_Inspiron_N5110_i5_nVidia_8GB.jpg
Igaz gt525, de ahogy néztem teszteket 6-7%-al jobb az 540... itt esetleg ugyanezt megtalálod 200-ér 17-esben. És ez is 3 év garancia.

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

amúgy ha bárki tud ajánlai eun belülrõl (ugye vámmentesen) valamilyet arra is kapós lennék 😄

Alienware m14x

V43 1105
Rendelheted is 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hello
Sztem EZEN érdemes lehet elgondolkodni fõleg amíg 3 év garit adnak hozzá. De azért hallgasd meg mások véleményét is.

Hello!
Új notit keresek ~15" körülit, max 200 lenne rá a keret. Ami úgy elvárás lenne az egy i5-i7-es sandy bridge, 4-6GB RAM, és mivel játékra is használnám ezért egy 540m vagy jobb esetleg valami 6xxx ati kártya felene meg.

Tudnátok valamit ajánlani?

Alienware m14x

A billentyûzet sztem csak megszokás kérdése. Én spec tegnap már meg is szoktam és már úgy gépelek rajta mint az asztali gépem billentyûzetén. Nekem személy szerint a touchpaddal sincs semmi bajom.

Én állandóan mellégépeltem rajta. Mondjuk talán amivel én nyomtam olyan volt, hogy nem volt hely a gombok között, már nem emlékszem pontosan, csak hallottam mástól, hogy Acer laptop bill az wtf, de akkor lehet csak néhány 😊

Nem tudom mi bajod van vele. Bátyámnak hasonló szériájú a laptopja ugyanilyen billentyûzettel és az egyik legjobb amit eddig láttam, pedig elég sok laptop megfordult a kezem alatt. Nekem csak a touchpad-al van bajom azon a gépen, de az általában amúgy is másodlagos.

Solten
Udv.: link1, link2.

Saor Alba

Grrr, sok sikert a billentyûzethez, azon nekem mûvészet volt gépelni 😄

Solten
Jo kis vas <#eljen> <#smile>

Saor Alba

Hellosztok.
Szeretném megköszönni Soltennek a sok segítséget és a jó ajánlást. Megérkezett a mai napon a timeLine X 4820T-m. Ahhoz képes hogy egy kis GMA HD van benne egész jól teljesít. TOCA3, PES 2010 már szépen megy rajta. A billentyûzetet már meg is szoktam ennyi idõ alatt. Nagyon kényelmes és jó az alátámasztása is. Ami nagyon tetszik az a gép hangtalan mûködése. Szinte semmi hangja nincs a gépnek mégse melegszik. A szellõzõnyíláson semmi meleg levegõ nem jön ki még játék közben sem.
Még egyszer köszönöm a segítséget. Ha bárkit bármi érdekel szívesen segítek.

Használ valaki nvidia gt540 et ? mert a neten nagyon sok rosszat olvastam róla külföldi oldalakon.
Türelmetlen ember vagyok, ráköpök egy nagyot és jól elkenem...😄
persze hogy maszatol. foleg az apro zsirosabb pottyoket (amik foggggalmam sincs hogy kerulnek a kepernyore, hisz' szinte vitrinben van a gep 😊).
ezert kell lassan, gyengeden torolni. lehelgetni es tobbszor atmenni az egeszen. aztan ha meg tiszta lett, vigyazni ra. igy elegendo ezt a viszonylag aprolekos munkat csak nehany havonta elvegezni. amikor meg csak siman poros a kepernyo, ahhoz a legmegfelelobb a boltokban kaphato portorlo, eldobhato bolyhos vatta-bizbaz (nemtom mi a neve, de tenyleg 😊). az eleg finom, hogy ne karcoljon es a port is magahoz vonzza. ha csak a gephez hasznalja az adott cserefejet az ember fia, akkor kitart jopar evig.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Értem. Épp akad mikroszálas, de nem igazán lehet szépen eltávolítani az ujjlenyomatokat, sõt maszatol nagyon nagyon enyhén, nehezen láthatóan. Lehet nézek egy másik fajtát. Thx!
Tibi7
Sziasztok!
Barátnõmnek keresek laptopot, elsõsorban netezésre, filmnézésre, és kis photoshop-ra. Elvárás a 2 mag, 100ezer alatti ár, és nem ilyen mütyür gép kellene. Tudnátok valamit ajánlani?
üdv megint. Holnap rendelek laptopot, utoljára megkérdezem még, hogy http://ipon.hu/?product_id=177016 nél van e jobb ebben az árban?
nagyon finom, mikroszalas torloruha es kesz. tisztitoszer felesleges.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Szeretnék venni a laptopomhoz képernyõ tisztítószert.
LED kijelzõs, szóval akkor a a LCD tisztítószer jó rá, nem ?
Esetleg ha valaki tud egy jó fajtát jó árban akkor linkelhet. Elõre is köszönöm.
DannyL
Megvan a megoldás, köszi!

Külsõ cdrom-al vagy esetleg pen drive ról. linuxhoz van is egy ien live usb cuccos nem nagy kaland megcsinálni. Gondolom winhez is van egy kis guglizás és megtalálod
Sziasztok,
160-170K körül néznék notebook-ot barátnõmnek(egyetemre készül vegyésznek...) Asus-Msi-Acer vagy DELL -t szeretnék nézni de minden mást is szívesen meghallgatnék.Gondolom nagyon húzva nem lesz. Használni max játékra. 15 -16" osra gondoltam nem hiszem hogy nagyobbat szivesen cipelne.
Asus
DELL
Õket néztem ki így elsõ nekifutásra. Szívesen várnám hozzáértõk véleményét esetleg jobb ötletét más üzletbõl is akár.(Eddig iponból vásároltam és elég megbízhatóak voltak)
Elõre is köszi a segítségért
Üdv,
hEngi
DannyL
Sziasztok!

Másik topikban is feltettem már a kérdést és csak utána találtam ezt, igazából ide jobban illik a kérdésem. Bocs a duplázás miatt!

szóval notebook-al kapcsolatos kérdésem lenne. Találtam az ebay-en egy NOTEBOOK-ot ami tetszik.

Csak kérdésként merült fel bennem, hogy ha ki szeretném cserélni az operációs rendszert, akkor azt egy ilyen gépen, amin nincsen CD meghajtó, hogy a viharba tudom megtenni?

Nyilván számotokra triviális a kérdés, de én még csak CD-rõl telepítettem eddig WIN-t. Megköszöném ha felvilágosítanátok.

Nah megrendeltem EZT a gépet 😊
remélem beváltja a hozzá fûzött reményeket. Ha esetleg valakit érdekel miután megjön írhatok róla pár sort.

még annyit h lehetaz akksi 6 cellás, de az emachinesbe 45Wh-s kb. míg a timelineba kb 60Wh-s és az számít nem csak a cellaszám

Hát nekem azért nem mind1 hogy a pénzemért egy emachines-t kapok vagy egy timeline x-et... A kettõ minõsége sztem messze nem ugyan olyan... De ez ak egyéni vèlemèny.

milyen férfi vagy te hogy már nem birsz el egy 3kg laptopot? amugy amit én mondtam az is 6 cellás...azért mert 1 kiloval ez könnyeb de fele olyan jo laptopot kapsz mintha vettél volna egy normális laptopot mint ezt
itt: acer emachines e732g-3382G50MN LX.ND70C.003 amugy 4 giga ramos...csak sok elyen elvan irva
tmp

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

hi. Szerintetek melyik a jobb játékra?
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_k53sv_sx078d/177016 vagy
http://ipon.hu/webshop/product/_acer_aspire_5552g_n854g50mn_lx.r4302.054/162395
Csak tudod kinek mire kell... Nekem speciel az akku idõ meg a hordozhatóság meg a jobb minõség a fontos. Ezért kell nekem a 14" és nem nagyon zavar hogy csak Intel VGA van benne. HD filmezéshez bõven jó az is a 2Gb Rammal egyeteben.

hello amugy elárulom hogy ez egy nagy szar miböl vetted hogy ez jo kis gép???ennyi pénzböl 4 gigás AMD Radeon HD 6370 512MB corei3 as acer is kijön te butus
hát nemrosz az tény de inkább offold...dobj rá egy tiz-tizenöt ezret és corei3 as procival uygan ezzel a konfiggal eltudsz már vinni egy acert..vagy ha nincs még annyi pénzed akkor várj zuhannak a laptop árak folyamatosan