16455
-
#13171 LINK
Ez egy 14"-es gép ..
-
#13170 Sziasztok!
Suli miatt gondolkozom egy kisebb notebookban 12,5"-os kijelzővel. Elsőre ezt néztem ki:
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/samsung/np350u2b-a01-p50632237/termek-leiras.html#properties
Erről vélemények? Ár/értéke aránya milyen ennek? Ha rossz akkor mit tudnátok ajánlani 140-160 ezer környékén? (mindenképp kicsit szeretnék tehát a 12,5" kijelzőnél jó lenne ha nem lenne nagyobb.)
Előre is köszi a válaszokat:) -
#13169 Megbizhato bolt. Nyugodtan rendeld meg, jo kis masina az.
Kispalko: nem tul olcso bolt, olcsobban megvehetes volna valszeg mashol. -
#13168 És miért volt nagyon rossz vétel? -
Vieras #13167 http://www.pc-outlet.hu/
mennyire megbízható bolt ez? magyar gépeket árulnak?
http://www.pc-outlet.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Y570_i3_GT555.jpg
jó vételnek tűnik. -
#13166 Telorol vagyok, ugyhogy csak bemásolom a linket: http://notebookstore.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=8171
Erröl mi a vélemény? Van esetleg jobb ilyen árban? -
csotesy #13165 Ja még annyi azoknak akik nem nagyon tudnak németül, hogy leirás alul a "Technische details" fül alatt :D -
csotesy #13164 Sziasztok! Laptopot szeretnék vásárolni, ami égig kísér majd az egyetemen, és mivel műszakira megyek, nem hátrány, ha vígan fut rajta az AutoCAD, Solid Works és hasonló alkalmazások. Igazűból én ezt a gépet néztem ki(linkben, de nem vayok benne biztos, hogy jó lenne-e a célra. Mármint én elég régóta nem követem a fejlesztéseket és nemtudom, hogy mi mennyit tud. + világ életemben AMD-s voltam, és az Intelt egyátalán nem ismerem. Ja és bocsi, hogy német a leírás, de kinnt fogom megvenni, szóval ott nézelödtem :D
http://www.mediamarkt.de/angebot/notebooks/lenovo-g570-m518tge -
#13163 na megszuletett . XPS 15 L502x. vadi uj ebay. licites volt es £600 vihettem el mert a nyertes nem fizetett erte.
i7 2630QM ; 4GB DDR3 ; GT540 2GB ; 3G modem -
#13162 Olyan, mintha most bontottam volna ki. Mondjuk én házhoz mentem és válogattam. Jó fej volt, hogy engedte (piacon van aki a gyümölcsnél se engedi...).
A T61-eket nagyjából 3 éve gyártották.
Ezeknél a gépeknél a zsanér lazaságát kell figyelni elsősorban, mivel elég nehéz a kijelző (ez a széria már a kijelzőnél is megkapta a rollcage védelmet). Persze cserélhető házilag. -
Balee 007 #13161 frac0 a te t611-ed milyen állapotban van? kopás stb van rajta? ezek kb milyen idős gépek?
Valószínű beruházok egybe csak nem tudom hogy milyen lehet az állapotuk, meg hogy mennyire használtak. -
#13160 óóóóó, az már veszélyes, én arra gondoltam, hogy pl kikapcsolt képernyő melett zenét hallgat :DD
-
#13159 Szerelmes vagyok a 14" Asus-ba. De az a fene nvidia. -
#13158 Ja, ha passzianszozik az ember, talan nem... :) -
#13157 attól függ micsinál vele :)
-
#13156 i7 2630QM + GT540: leszivja az akkut 1 ora alatt. -
#13155 Uccsó a legerősebb, ergó azt kell venni. -
#13154 A kerdes :
i5 460M + 5650 Acer 15.6"
i5 2410M + GT540 Asus 14"
A4-3300 + 6650 Asus 15.6"
i7 2630QM + GT540 15.6"
Az arkategoria ugyan az. Vissza mondtam egy laptop-ot. Kicsit elhamarkodtam a dontest. ( az elso sorban talalhato )
Nem kimondottan jatek a cel .... egyszeruen ne legyen integralt a vga. Liano jo de maga a laptop nem valami szep mar ha ez lenyeg . A 14" Asus gyonyoru , vekony de ott a GT540 ami kerdeses szamomra. A 14" azert egy hatalmas piros pont. Az i7 .... hat nem tudom ezert is kerdezem itt. -
#13153 Idegtépő ennél :( De akkor tényleg nem úszom meg... Na majd egyszer ráveszem magam... -
#13152 Szerintem nem fogod elkerülni, hogy egyesével kiszedd. Vagy veszel ehy új billentyűzetet bele, de az ugye jóval drágább. Nem tart az olyan sokáig, hogy kiszedegesd. -
#13151 Sziasztok!
Egy olyan megoldásra lenne szükségem, amit egyszerűen és könnyen elsajátíthatok. Problémám van már pár hónapja.
Van egy laptopom, és véletlenül ráömlött egy "enyhén" cukros málnaszörp üdítőital a billentyűzetre; az egészre. A billentyűk működnek, de a beleragadt a szörp (alá) és kényelmetlen, nehéz nyomkodni így. Egyesével nem lenne türelmem kiszedegetni őket.
Valami ötlet, hogy újra rugalmasan tudjam használni? Mivel tudnám kitisztítani, ami kiszedegetés nélkül jár? (ragad, kattog, alig lehet benyomni most, de beveszi... csak mire leírok egy mondatot, átalszom a napot.)
Azóta egy USB-s billentyűzetet használok, de már hiányzik a laptopé is... -
#13150 http://www.notebooksystem.hu/
Én inkább innen választanék 110 körüli HP-k ból! -
#13149 Sziasztok!
Azután érdeklődnék, hogy az alábbi notebook mennyire jó vétel? Az ár nem pont ennyi, hanem -20K. A Toshiba notebook-k mennyire megbízhatóak.
Vagy ilyesmi árfekvésben van jobb esetleg, és ha igen, akkor mi? -
Play4Real #13148 hallod ez nagyon rosz vétel -
Play4Real #13147 teljesen korrektek és nem olyan fasz parasztok mint a budapestiek hogy 1 nap alatt 10 ezreket emelnek egyes laptopokon... -
Vieras #13146 Az OKPC webáruházról tud valaki valamit? Nekem gyanús ,hogy szinte minden ott a legolcsóbb. -
#13145 a fedlap: igen -
#13144 Amiatt venném mondjuk pl. karácsonykor, mert akkor elég nagy árkedvezmények vannak és sokkal olcsóbban lehet hozzájutni.
Hát nekem annyi pénz már nagyon húzós, játszásra és film nézésre nem igazán használnám. Szóval nem tudom... -
#13143 Hát végül ebben a a gépben maradtunk ahol veszem acer -
#13142 T61
Most is a tőle vásárolt T61-ről írok, megbízható eladó, papíros szervizgar. -
Balee 007 #13141 Hellosztok.
Van ugye egy TimeLineX-em, de lehet hogy munkára kéne vennem még egy másikat olcsón amin tudom használni a packet tracert meg a visual studiot.
Én erre a két gépre gondoltam csak nem tudom hogy az első elég lenne-e.
ThinkPad Z61
ThinkPad T61
Jó lenne minél kevesebből megúszni ezért gondoltam hogy talán a Z61 is elég lehet, de érdekelne a véleményetek.
Előre is köszi. -
Play4Real #13140 tök mind1 fél millioért már csak jok vannak látom a pénz nem számit (apu sok pénzt keress) -
Play4Real #13139 arra egy pentium kettes is elég -
#13138 Ha tényleg jövőre veszed tényleg érdemes várni, ha lehetőséged engedi én még egy 100-150 eurót odatennék az összeg mellé, 500-550 euróért egész komoly masinákat kapni, amelyek a számodra a legmegfelelőbbek. -
kozi001 #13137 Webes java fejlesztés! -
#13136 Ha 1 ev mulva tervezel laptopot venni, akkor felesleges most nezelodni, mert addig meg sok minden uj dolog jon, senki nem mondja meg most neked, akkor mi lesz bestbuy. Annyit, hogy akkora osszegert belepo szintet kapsz, jatekra annyira nem alkalmasak ezek a gepek. Es azt is tudni kell, hogy nem csak a hardvert kell figyelni, fontos a gep kasznija is, kijelzoje es persze a garancia is. Ha jobban beleakarsz merulni ajanlam PH-an ezt a topicot, rengeteg infot megtudsz, ha rendszeresen olvasod. -
#13135 Üdv.
Úgy 350€ (max 400€) értékben szeretnék vásárolni laptopot, de fogalmam sincs milyet éri meg. Tisztában vagyok az alapfogalmakkal, viszont Notebook vásárlásban kikérném inkább az ittlevő Hölgyek/Urak tanácsát. Mivel hamarosan egyetemista leszek, szükség lesz egy laptopra. Össze is szedtem rá a pénzt, de még nem tudom milyen típusút vegyek, valamint azt sem tudom, hogy mikor érdemes (az árkedvezmények, promóciók stb. miatt) beruházni rá. Jövő szeptemberig még ráérek megvásárolni, de szeretnék képbe kerülni a laptop vásárlás terén, hogy ha eljön az idő, ne akkor kapkodjak. Szerintem sokan jönnek ide ilyen kérdésekkel, úgyhogy nem is fárasztanék senkit feleslegesen, a lényeg az, hogy tanulási célra lesz. Nagyon remélem, hogy hasznos ötleteket fogok kapni.
Köszönöm előre is a segítséget. -
#13134 Enyém csak egy vélemény a sok közül, nézz azért még körbe, meg itt is kérdezd ki a srácokat, mert pl. lehet, hogy AMD-ben kapsz olcsóbban is (bár én magam sosem vennék). -
#13133 Hát szerintem ez választom :) Mert tényleg többet tud :) Köszi szépen a segítséget :) -
Vieras #13132 Sziasztok. Az lenne a kérdésem ,hogy melyik gt555m a gyorsabb 96cuda gddr5 vagy 144cuda ddr3-mal? Valamint a lenovo y570nek a belső fedlapja tényleg fémből van?
Válaszokat előre is köszönöm.