16455
  • ROCKO86
    Sziasztok!
    Keresek laptopot az alábbi jellemzőkkel, de nem találtam. Lehet, hogy még nincs ilyen?

Minimum elvárások:
    - 16 GByte RAM
    - i7 négymagos processzor (vagy jobb)
    - CUDA magos videókártya
    - SSD
    - Full HD felbontás

Jó lenne, ha:
    - 15"-16"-os képernyő. Nagyobbat találtam (Alienware-ek rendelkeznek a minimum elvárással, de az 18"-os, nehéz és drága is.), de fontos a hordozhatóság, ezért
    - 3 kg alatti súly.
    - 500.000 Ft alatti ár. Ez a legkevésbé fontos, mert inkább gürcölök még egy kicsit, de a gép legyen csúcskategóriás.
    - Háttértár. Ha be lehetne még "suvasztani" egy 1-2 Gbyte-os vinyót az SSD mellé, az maga lenne a tökély. :)

Nagyon örülnék, ha adnátok tippeket akkor is, ha nem minden kritérium teljesül. A laptop egyébként videóvágásra, 3D modellezésre és helyszíni prezentációra kell.

Előre is köszönöm!
  • alfa20
    a 2% elenyésző (100e-ként 2e, árfolyam ingadozás több lehet "+"-ba és "-"-ba).
    most nem csak az árfolyam dob az áron, hanem a winyó hiány is, ha nem életbe vágó a vásárlást, érdemesebb várni egy rész a winyók helyzete is rendeződni fog ami leviszi az árat más rész mennek lejjebb majd a modellek ára is. ha nem muszáj várjon fél évet.
  • Sponnyabob
    Tényleg ezt írja, itt virít előttem a matricán, de ez inkább csak reklám úgy tűnik, de az is lehet velem van a baj.

Bocs a dupla postért.
  • Sponnyabob
    Ha most kell a gép akkor muszáj venni. Én szeptember közepén vettem gépet, de már akkor emelkedtek az árak. Mostanra vagy 10-15k-val nőtt az összes termék ára.

Off: Hányan tudták, hogy a muszáj szót pontos j-vel kell írni és nem ly-al? Nekem nagyon furcsa eddig úgy tudtam ly-al kell. Ma is tanultam valamit. :D
  • nagypite
    Szerintem nyugodtan vegyen most, jövőre jön a 27% áfa és szerintem az árfolyam se lesz sokkal jobb
  • alfa20
    nem tudom most érdemes-e IT terméket venni, mert most nagyon magasak az árfolyamok 1 hét alatt egyes modelleknél 20e lettek drágábbak. lehet jobban tennéd ha várnál pár hónapot...
  • Solten
    Az architektura azonos, minden egyeb (foglalat, TDP, cache, stb) kulonbozik.
  • V43 1105
    A mondatod utolsó részét el sem olvastam ..
  • Balazs15
    asus k53sv i5 gt540 vagy acer 5755g szinten i5 gt540el.160-185ezer kb..vagy aldis medion ha van meg valahol az i3 gt555 viszont ez jatekra a legjobb 150ezer korul ha jol tudom :D
  • doctorwho87
    Milyen notebookot ajánlotok játékra 160-175 ezer forintért, aminek jó a hűtése is. (NFS-re és F1 2011-re kellene)
  • alfa20
    nincs igazad, ugyan azok:
    Asztali gépbe vagy AMD vagy INTEL való.
    Notiba vagy AMD vagy INTEL való.

Látod, innen nézve semmi különbség
  • Nardon
    nem tudom mit szeretnél róluk tudni, de nem :D
    van amelyik az alaplapra van forrasztva, van amelyik nem, de egyik se hasonlít az asztalira :) vannak óriás 18.4"-os notik amiben asztali proci van, de nem jellemező.
  • BEE LEE
    sziasztok. tudom, lúzer kérdés, de ez van :)
    A laptopokban ugyanolyan proci van, mint a pc-kben? köszi.
  • Atomreaktor
    pedig erről pont azt írja a gyártó, hogy van benne vmi megoldás, ami érzékeli, ha gépelsz.
  • Atomreaktor
    én is ezt akarom megvenni! ;)
  • Nardon
    Ment a PM.
  • whiskeyman
    ez esetleg?
    ez a munkatársamé, holnap meg tudom kérdezni tőle, hogy meg van-e még, ha gondolod...
    gari nincs rá úgy tudom, de hibátlan kis masina, egy csomó játék elfut rajta
  • Rockynhooo
    Hardverapron nézegettem asusokat de használtan csak úgy érdekel ha van még rá legalább fél év garancia.
  • Rockynhooo
    Sziasztok!
    Laptopot szeretnék vásárolni de nem vagyok jártas a témában. 80-100 ezer forintom van rá 100 a teteje annál többet semmiképp sem fogok rákölteni. Ennyiből mit lehetne kihozni ? Igazából csak netre meg windowsban használnám amire az előző gépem (celeron 1,7 egy magos, 1,5 giga ram) is elég volt bőven. De szeretnék újítani illetve a régi sokat szarozik. Arra is kíváncsi vagyok hogy egy ilyen kategoriás gépen mint amennyit rászánok mi lenne a max játék ami el-el futna. Nem vagyok gamer csak kíváncsi vagyok mi az amit ki tudnék próbálni rajta ha valamikor kedvet kapok játékhoz.
  • Sponnyabob
    Nekem egy nagyon hasonló van és nagyon tetszik. Egész erős, jól bírja a játékokat is. pl.: F1 2011 közepes beállításokkal élvezhetően fut, Dead Island majdnem max-on jól fut néha akad be picit. Nekem csak az nem tetszik, hogy a tapipad nagyon érzékeny és ki se lehet kapcsolni. Ha szöveget írok állandóan belekattintok valahova. Egyébként szerintem nagyon jó cucc, nem melegszik és a hangja se nagy ha terhelem. Én főleg netezésre, filmezésre használom, plusz egy kis játék ha ráérek :)
  • vénfarok
    hello! vélemény erről a laptopról?
    http://ipon.hu/webshop/product/_acer_aspire_7750g_2674g75mnkk_lx.rb102.115_fekete/187748

játékra mennyire alkalmas?
  • Vieras
    asus

Vélemények?
  • Tojesz
    Sziasztok!

Sajnos előző laptopom elhalálozott (alaplap miatt), így most be kell ruháznom egy másikba. Nem igazán követem az utóbbi időben a piacot, légyszi segítsetek már hogy ne vegyek hülyeséget.
    Amire használnám: filmnézés, netezés, játék
    Hirtelen körülnéztem, és ez tetszett meg elsőre: Acer Aspire 5742G-3384G75Mn. (bármilyen más laptopot ajánlattok!)

Köszi!
  • alfa20
    esetleg ez is segíthet
  • Solten
    Hi. A www.samsungodd.com-on is nezted?
  • Edizon
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, a kérésem a következő: Egy nő ismerősöm tervezi, hogy laptopot vesz, annyi kikötése van, hogy: a felső határ olyan 100k környéke, teljesítményre pedig: olyan teljesítményű, vagy erősebb mint a következő laptop: Lenovo Ideapad B560A.
    Tudnátok segíteni?
    Előre is köszönöm!
    Sziasztok!

Nem tudjátok a Samsung R528-as SuperMulti írója támogatja a DualLayer-es írást?
    Nem találtam erről neten semmit, így félek nem :(
  • alfa20
    szerintem olyan hogy legerősebb nincsen, persze van ideig óráig, de vannak elvetemült gyártók akiknél összelehet rakni nagyon drágán, nagyon erős gépet (pl:DevilTech, NotebookGuru; ProStar más néven Clevo, eddig náluk láttam egyedül i7-X990X-el szerelt notit) de ki az a hülye aki 4600€ vagy 6800$ költ notira?
  • EnxTheOne
    Sziasztok, lenne egy láma kérdésem:

Melyik a legerösebb notebook? :D
    Én laikus vagyok, de tudomásom szerint az alienware m18x. :S
  • neménvoltam
    Sziasztok! Ez a laptop szerintetek mennyire éri meg az árát? Esetleg ha nem, akkor tudnátok valamit ajánlani helyette ebben az árkategóriában?? Elsősorban filmnézésre, netezésre, office-ra és SPSS-re használnám.

Előre is köszönöm!
  • alfa20
    Bemutató a Dell XPS L502x-ről
  • Aquir
    240-ért notebook + 120 GB-os SSD meghajtó (60ezer). Csak a meghajtó miatt 2x gyorsabban tölt be a windows, és ezt nem tudod a notebookal helyettesíteni. Eldöntöd mire költöd a pénzt.
  • nemeth0212
    *még az érdekelne, hogy mit tudnátok ajánlani mindennapos használatra, de azért legyen ereje is kb. 300e-ért.
    Jó pont, ha van mellé legalább 2 év garancia ill. megbízható és időtálló.
    Kijelző mérete 15,6" lenne a megfelelő, de 17" is belefér.
    Köszi szépen!
  • nemeth0212
    Sziasztok!

A Dell XPS 15 L502x ill. XPS 17 L702x-el szemezgetek éppen.
    Ha van valakinek személyes tapasztalata vele (tényleg ennyire hangos a hűtője ill melegszik) az ossza meg kérem.
    Még annyi lenne a kérdésem hogy magyar backlit billt forgalmaz-e valaki? (egy webáruházat kérdeztem, ők azt mondták hogy nem forgalmaznak globál magyart)

Előre is köszi!
  • Balazs15
    császtok
    szerintetek ez megéri ennyiért ? ACER Aspire 5755G (I5,4giga,gt540,750g HDD) potom 182 ezer forintért? vagy tudtok jobbat naggyábol ennyiért? photoshop,videovágás stb, kis játékra, vagy várjak amíg a forint erősödik az eurohoz képest? (vagy ez max jövöre lesz köszönjük Orsos bácsi ) mert borzalom h minden termék +20,30 ezerrel több
  • kifli
    EZ (próbáld 40-re lealkudni :))

vagy 50-ért is van 1-2 jó, ezeket szerintem 45 körülre le tudod alkudni.

ITT
    keresgélj még esetleg :)
  • bszabi84
    Hali!
    Netbokot vennék.
    Mivel nem tudok rá több pénzt áldozni 40000ből kelle kihozni valamit!
    Tisztában vagyok vele, hogy újat ennyiért nem kapok.
    Remélem így is tudtok segíteni!
    A kijelző lehetőleg 10"os legyen!
    Előre is köszönöm!
  • MerlinW
    Az ingyenes szállítás a csak UK, ide is szállítanak, rendszeresen vásárlok tőlük.
  • MeoH #13293
    Annyira nem. illetve gari is csak egy ev, radasul csak UK.
  • MerlinW
    Bestbuy? :)