16455
-
ROCKO86 #13331 Sziasztok!
Keresek laptopot az alábbi jellemzőkkel, de nem találtam. Lehet, hogy még nincs ilyen?
Minimum elvárások:
- 16 GByte RAM
- i7 négymagos processzor (vagy jobb)
- CUDA magos videókártya
- SSD
- Full HD felbontás
Jó lenne, ha:
- 15"-16"-os képernyő. Nagyobbat találtam (Alienware-ek rendelkeznek a minimum elvárással, de az 18"-os, nehéz és drága is.), de fontos a hordozhatóság, ezért
- 3 kg alatti súly.
- 500.000 Ft alatti ár. Ez a legkevésbé fontos, mert inkább gürcölök még egy kicsit, de a gép legyen csúcskategóriás.
- Háttértár. Ha be lehetne még "suvasztani" egy 1-2 Gbyte-os vinyót az SSD mellé, az maga lenne a tökély. :)
Nagyon örülnék, ha adnátok tippeket akkor is, ha nem minden kritérium teljesül. A laptop egyébként videóvágásra, 3D modellezésre és helyszíni prezentációra kell.
Előre is köszönöm! -
alfa20 #13330 a 2% elenyésző (100e-ként 2e, árfolyam ingadozás több lehet "+"-ba és "-"-ba).
most nem csak az árfolyam dob az áron, hanem a winyó hiány is, ha nem életbe vágó a vásárlást, érdemesebb várni egy rész a winyók helyzete is rendeződni fog ami leviszi az árat más rész mennek lejjebb majd a modellek ára is. ha nem muszáj várjon fél évet. -
Sponnyabob #13329 Tényleg ezt írja, itt virít előttem a matricán, de ez inkább csak reklám úgy tűnik, de az is lehet velem van a baj.
Bocs a dupla postért. -
Sponnyabob #13328 Ha most kell a gép akkor muszáj venni. Én szeptember közepén vettem gépet, de már akkor emelkedtek az árak. Mostanra vagy 10-15k-val nőtt az összes termék ára.
Off: Hányan tudták, hogy a muszáj szót pontos j-vel kell írni és nem ly-al? Nekem nagyon furcsa eddig úgy tudtam ly-al kell. Ma is tanultam valamit. :D -
nagypite #13327 Szerintem nyugodtan vegyen most, jövőre jön a 27% áfa és szerintem az árfolyam se lesz sokkal jobb -
alfa20 #13326 nem tudom most érdemes-e IT terméket venni, mert most nagyon magasak az árfolyamok 1 hét alatt egyes modelleknél 20e lettek drágábbak. lehet jobban tennéd ha várnál pár hónapot... -
#13325 Az architektura azonos, minden egyeb (foglalat, TDP, cache, stb) kulonbozik. -
#13324 A mondatod utolsó részét el sem olvastam .. -
#13323 asus k53sv i5 gt540 vagy acer 5755g szinten i5 gt540el.160-185ezer kb..vagy aldis medion ha van meg valahol az i3 gt555 viszont ez jatekra a legjobb 150ezer korul ha jol tudom :D -
doctorwho87 #13322 Milyen notebookot ajánlotok játékra 160-175 ezer forintért, aminek jó a hűtése is. (NFS-re és F1 2011-re kellene) -
alfa20 #13321 nincs igazad, ugyan azok:
Asztali gépbe vagy AMD vagy INTEL való.
Notiba vagy AMD vagy INTEL való.
Látod, innen nézve semmi különbség -
Nardon #13320 nem tudom mit szeretnél róluk tudni, de nem :D
van amelyik az alaplapra van forrasztva, van amelyik nem, de egyik se hasonlít az asztalira :) vannak óriás 18.4"-os notik amiben asztali proci van, de nem jellemező. -
BEE LEE #13319 sziasztok. tudom, lúzer kérdés, de ez van :)
A laptopokban ugyanolyan proci van, mint a pc-kben? köszi. -
#13318 pedig erről pont azt írja a gyártó, hogy van benne vmi megoldás, ami érzékeli, ha gépelsz. -
#13317 én is ezt akarom megvenni! ;) -
Nardon #13316 Ment a PM. -
#13315 ez esetleg?
ez a munkatársamé, holnap meg tudom kérdezni tőle, hogy meg van-e még, ha gondolod...
gari nincs rá úgy tudom, de hibátlan kis masina, egy csomó játék elfut rajta -
#13314 Hardverapron nézegettem asusokat de használtan csak úgy érdekel ha van még rá legalább fél év garancia. -
#13313 Sziasztok!
Laptopot szeretnék vásárolni de nem vagyok jártas a témában. 80-100 ezer forintom van rá 100 a teteje annál többet semmiképp sem fogok rákölteni. Ennyiből mit lehetne kihozni ? Igazából csak netre meg windowsban használnám amire az előző gépem (celeron 1,7 egy magos, 1,5 giga ram) is elég volt bőven. De szeretnék újítani illetve a régi sokat szarozik. Arra is kíváncsi vagyok hogy egy ilyen kategoriás gépen mint amennyit rászánok mi lenne a max játék ami el-el futna. Nem vagyok gamer csak kíváncsi vagyok mi az amit ki tudnék próbálni rajta ha valamikor kedvet kapok játékhoz. -
Sponnyabob #13312 Nekem egy nagyon hasonló van és nagyon tetszik. Egész erős, jól bírja a játékokat is. pl.: F1 2011 közepes beállításokkal élvezhetően fut, Dead Island majdnem max-on jól fut néha akad be picit. Nekem csak az nem tetszik, hogy a tapipad nagyon érzékeny és ki se lehet kapcsolni. Ha szöveget írok állandóan belekattintok valahova. Egyébként szerintem nagyon jó cucc, nem melegszik és a hangja se nagy ha terhelem. Én főleg netezésre, filmezésre használom, plusz egy kis játék ha ráérek :) -
#13311 hello! vélemény erről a laptopról?
http://ipon.hu/webshop/product/_acer_aspire_7750g_2674g75mnkk_lx.rb102.115_fekete/187748
játékra mennyire alkalmas? -
Vieras #13310 asus
Vélemények? -
#13309 Sziasztok!
Sajnos előző laptopom elhalálozott (alaplap miatt), így most be kell ruháznom egy másikba. Nem igazán követem az utóbbi időben a piacot, légyszi segítsetek már hogy ne vegyek hülyeséget.
Amire használnám: filmnézés, netezés, játék
Hirtelen körülnéztem, és ez tetszett meg elsőre: Acer Aspire 5742G-3384G75Mn. (bármilyen más laptopot ajánlattok!)
Köszi! -
alfa20 #13308 esetleg ez is segíthet -
#13307 Hi. A www.samsungodd.com-on is nezted? -
#13306 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a kérésem a következő: Egy nő ismerősöm tervezi, hogy laptopot vesz, annyi kikötése van, hogy: a felső határ olyan 100k környéke, teljesítményre pedig: olyan teljesítményű, vagy erősebb mint a következő laptop: Lenovo Ideapad B560A.
Tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm! -
#13305 Sziasztok!
Nem tudjátok a Samsung R528-as SuperMulti írója támogatja a DualLayer-es írást?
Nem találtam erről neten semmit, így félek nem :( -
alfa20 #13304 szerintem olyan hogy legerősebb nincsen, persze van ideig óráig, de vannak elvetemült gyártók akiknél összelehet rakni nagyon drágán, nagyon erős gépet (pl:DevilTech, NotebookGuru; ProStar más néven Clevo, eddig náluk láttam egyedül i7-X990X-el szerelt notit) de ki az a hülye aki 4600€ vagy 6800$ költ notira? -
EnxTheOne #13303 Sziasztok, lenne egy láma kérdésem:
Melyik a legerösebb notebook? :D
Én laikus vagyok, de tudomásom szerint az alienware m18x. :S -
neménvoltam #13302 Sziasztok! Ez a laptop szerintetek mennyire éri meg az árát? Esetleg ha nem, akkor tudnátok valamit ajánlani helyette ebben az árkategóriában?? Elsősorban filmnézésre, netezésre, office-ra és SPSS-re használnám.
Előre is köszönöm! -
alfa20 #13301 Bemutató a Dell XPS L502x-ről -
#13300 240-ért notebook + 120 GB-os SSD meghajtó (60ezer). Csak a meghajtó miatt 2x gyorsabban tölt be a windows, és ezt nem tudod a notebookal helyettesíteni. Eldöntöd mire költöd a pénzt. -
nemeth0212 #13299 *még az érdekelne, hogy mit tudnátok ajánlani mindennapos használatra, de azért legyen ereje is kb. 300e-ért.
Jó pont, ha van mellé legalább 2 év garancia ill. megbízható és időtálló.
Kijelző mérete 15,6" lenne a megfelelő, de 17" is belefér.
Köszi szépen! -
nemeth0212 #13298 Sziasztok!
A Dell XPS 15 L502x ill. XPS 17 L702x-el szemezgetek éppen.
Ha van valakinek személyes tapasztalata vele (tényleg ennyire hangos a hűtője ill melegszik) az ossza meg kérem.
Még annyi lenne a kérdésem hogy magyar backlit billt forgalmaz-e valaki? (egy webáruházat kérdeztem, ők azt mondták hogy nem forgalmaznak globál magyart)
Előre is köszi! -
#13297 császtok
szerintetek ez megéri ennyiért ? ACER Aspire 5755G (I5,4giga,gt540,750g HDD) potom 182 ezer forintért? vagy tudtok jobbat naggyábol ennyiért? photoshop,videovágás stb, kis játékra, vagy várjak amíg a forint erősödik az eurohoz képest? (vagy ez max jövöre lesz köszönjük Orsos bácsi ) mert borzalom h minden termék +20,30 ezerrel több -
#13296 EZ (próbáld 40-re lealkudni :))
vagy 50-ért is van 1-2 jó, ezeket szerintem 45 körülre le tudod alkudni.
ITT keresgélj még esetleg :)
-
bszabi84 #13295 Hali!
Netbokot vennék.
Mivel nem tudok rá több pénzt áldozni 40000ből kelle kihozni valamit!
Tisztában vagyok vele, hogy újat ennyiért nem kapok.
Remélem így is tudtok segíteni!
A kijelző lehetőleg 10"os legyen!
Előre is köszönöm! -
#13294 Az ingyenes szállítás a csak UK, ide is szállítanak, rendszeresen vásárlok tőlük. -
#13293 Annyira nem. illetve gari is csak egy ev, radasul csak UK. -
#13292 Bestbuy? :)