Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Saor Alba
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
egy kis off: szerintetek ebook-ot érdemes venni? ( vagy egy laptop tudja az nyújtani..?! nem ismerem egyáltalán.. esetleg a topikhoz egy linket tudnátok adni, nekem behalt a keresõ -.- )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Nagyon nem nézegettem a gépeket mostanában de lassan kéne venni egy újabb hordozható csodát. Mire figyeljek nagyon?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Laptop vásár elõtt állok, igazából nem szeretném elkapkodni a dolgot, annyit tudok, hogy augusztus közepére szeretném megvenni.
Itt néztem a DELL Inspiron N5010 típust, amely árban nekem megfelelne.. mert ilyen 100-130 ezerre gondoltam.
Ár/érték arányban tudtok jobbat vagy hasonlót.
Netezésre, játszásra használnám. ( megyek továbbtanulni, ahhoz kellene, csak ha veszek, akkor már valami "normálisat" )
Köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Saor Alba
Saor Alba
Egy notebook vásárlásán gondolkozom, de nem tudom milyet kéne. Fontos, hogy tudjak rajta néhány játékkal játszani, amikhez nem kell nagyon hatalmas gépigény, és filmet lehessen rajta kényelmesen nézni.
Ezt néztem ki, ilyesmi árkategóriában és tudásra is ilyen téren érdeklõdök. Errõl mi a véleményetek, megbízható, jó, és masszív darab?
A HP tetszik eddig a leginkább, csak nem tudom, hogy be merjek-e vállalni egy 17-es gépet. Elõbb néznem kell pár 17-est élõben.
Sziasztok!
Szeretnèk a közeljövõben venni egy laptopot. Én nagyon ritkán veszek gépet, szóval valami tartós kellene. Játszani alkalmanként szeretnéK csak rajt, fõleg olvasnék illetve jegyzetelnék, így inkább olyanra lenne szükségem, amelynek a mai viszonylatban jónak szàmít a kijelzõje. Led-es kijelzõt eddig csak samsung laptopban találtam, ami 220 körül volt árban. Nagyjából ennyi lenne a maximum, amit ráköltenék,, de szeretném azt megtalálni, amelyik a leginkább megéri ennyiért. Tudnátok nekem segíteni?
[merlinw.org]
620$-ért már kapni ThinkPad T420-at, nálunk 250-tõl indul...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ismerõsöm keres magának laptopot, fõként munkára, netezésre, filmezésre, de azért igény lenne pár játékra is, pl: starcraft 2, modern warfare, és CS.
A keret olyan 150k körül van, mit javasoltok?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
Van ilyen a családban, ennyiért bestbuy.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Szeretnék véleményt kérni hogy milyen laptopot ajánlotok egy nõnek, 100.000ft ért gondoltunk(nincsenek kikötések pl.: nem game-re lessz) ha lehet Dell mert ha jól tudom akkor arra 3 év garancia van(15 éves nõ-nek lenne)
Errõl mi a vélemény?:
http://www.notebook.hu/notebook/dell/inspiron/dell-inspiron-m5010-128700-mars-black
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!