Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
A
de ha csak film+net kell, és régebbi játékok (oblivion/devil may cry 4/half life 2 szintûek), akkor elég egy 110ezrerbe kerülõ egyszerû dual coreos radeon 4250es integrált is, döntsd el hogy meg ér e a drágább gép +80ezret, mert szerintem nem biztos...
A
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Hol lehet ennek a gépnek a teljesítménybeli határa? Kb melyik játék az, amit még döccenés mentesen elvisz közepes grafikán?
Köszönöm!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Olyan laptopot keresek, ami koliban lenne használva, terveznék rajta, és pár játék is jó lenne ha futna rajta az unalmas órákban (plusz persze a kötelezõ film,net,stb).
A lélektani keret kb 180 és 190e huf körül lenne. Mit ajánlotok?
Elõre is köszi!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
néztem ezt
de nem tudom ez milyen teljesítmény kategóriát képvisel
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
A
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
2. sose csak az árat írd, hanem hogy pontosan mire kell
milyen laptopot tudnátok ajánlani olyna 110-120e forint értékben? Tudom, hogy a jobb laptopok drágább áron vannak, de mégis ennyi pénzért melyik a legjobb?
Köszi elõre is
Ha veszek 2 giga ddr3 al rendelkezö laptopot de irva van hogy bövithetö 8 gigabájtig akkor ott van szabad foglalat??vagy ki kell venni az eredeti 2 gigát és annak a helyére rakni?
Alienware m14x
viszont érdemes szervízbeadás elõtt letörölni az összes cuccot a géprõl ami "sérti a szerzõi és szomszédos jogokat", vagy ilyen dolgok nem érdeklik a szervizeket, ne aggódjak emiatt?
A
particionálás megvolt, most megy fel a win7 és az ubuntu 😊
eddig pozitív a dolog 😊 elvileg bluetooth nélkül vettem és mégis van benne 😄
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
ezért mondtam hogy pucold ki, én inkább megteszem itthon pár perc alatt és csak aztán viszem szrvízbe, hogy otthagyjam napokra.
amugy minimálisat guglizva, magad is rálelhetsz, hogy a ps2 emulátor miatt melegszik hihetetlen mértékben. ami hosszú távon nem tesz túl jót a se a gpu-nak se a cpu-nak.
ezzel aligha tudnak valamit tenni a szervízben. szimplán nem erre van a gép.
Alienware m14x
egyébként mielõtt beviszem a szervízbe érdemes visszarakni a gyári oprendszert (linuxot), nem problémáznak a márkaszervizek azon ha egy wa**z windows van a gépen?
A
aztán meg nézd meg, hogy nincs e tul alacsony hõfokra állitva a biosban a max hõfok
esetleg használat közben nincs valami a szellözök elött? lásd ágyon besüppedõ laptop, ilyesmi.
amugy speedstep nem meglepõ, hogy ezt csinálja, ez a dolga.
ha fentebb emlitett opciok egyike se megy, max akkor érdemes bevinni
Alienware m14x
érdemes azzal beadni a gépet szervízbe azzal hogy szerintem gyenge a hûtése mert teljes cpu+gpu terheléssel 10 perc alatt túlmelegszik?
A
Szóval kár lenne elkapkodni.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
HP Compaq Presario CQ56-140SQ, Black, 15.6 BrightView HD (1366x768) LED, INTEL Pentium Dual Core T4500 (2.3 GHz, cache 2 MB, FSB 1 MHz), 2 GB DDR2 (800 MHz), 320 GB 5400 rpm, Intel Media Accelerator 4500M (shared ), 10/100, b/g/n, BT, , DVD-SM LS, 2 MP, 6-cell, W7 Prem, 2 yw carry in
Valami velemeny errol? Most vmi rohadt nagy arkedvezmennyel adjak, szoval hamar kellene dontsek 😊
Saor Alba
Alienware m14x