Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idõtálló 13-14"-os gépre lenne szükségem. a keret maximum 180ezer lenne. elvárás lenne:
-sandy bridge proci
-legalább 4gb ram
-500gb+ HDD
-több mint egy év garancia
-jó lenne fém vagy erõs müanyag borítás, hogy idõtálló legyen, emiatt lehet elkerülném acer-t és társait.
köszi
köszi
Alienware m14x
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Fontos továbbá: A színeket tartsa meg eredetiben, konvertálást bírja, Fõként Adobe programokat futtatnék rajta (Adobe Premiere Pro, After effects, Photoshop) zene szerkesztõ programok, stb. Bírja az akku. Rendelkezzen nagy tár hellyel. Ne fagyjon le.
Ha konkrét laptopot nem is tudtok mutatni, akkor megírhatná valaki, hogy mire ügyeljek vásárláskor: Pl. : full hd monitor,1920x1080 felbontás, i7 processzor
Tudom én, hogy a legjobb ehhez egy szimpla asztali számítógép volna, de ingázom, ezért ez nem opció.
Mit ajánlotok? Köszi szépen!
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Köszi a segítségért tényleg sokat segítettél! <#worship>#worship>
fuck mmo's..i.,
Mondjuk azt nem tudom hogy az ASUS-oknál mennyire macerás a winyó csere? Mert tudom van pár lapi amiknél, nem annyira egyszerû. Legalábbis egy régebbi a Fujitsu-Siemens-nál egyszer úgy jártam, hogy kicseréltem, de nem tudtam rátenni a windowst, mert nem ismerte fel.
Szóval, ezt még megfontolom akkor, mert most plusz 5k-t még épp ki tudok nyögni, és majd ha lesz pénzem egy új winyóra lecserélem nagyobbra.
Sponnyabob: nem rossz gepek azok, de attol fugg mire akarod hasznalni, es mennyi a kereted, ha ezt is leirod, talan tobbet tudunk segiteni.
fuck mmo's..i.,
Errõl a géprõl mi a véleményetek? A 3gb memória kicsit zavar, de ha kevésnek bizonyul azt lehet bõvíteni ugye? A processzoról se tudok sokat azt olvastam hogy ez is Snady Bridge alapú és nem is olyan gyenge. A Gt520 meg kicsinek tûnik de ebben az ár kategóriában nem találok jobbat.
Illetve ez a gép tûnik még jónak csak az ára húzós kicsit. A két gép között csak a prociban van lényeges különbség?
Saor Alba
fuck mmo's..i.,
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
fuck mmo's..i.,
kinéztem két tök egyforma gépet csak az egyikbe i3 2310 van másikba i5 2410 és az i5 ös gép 20 ezer forinttal drágább...megéri ennyivel többet költeni rá?nagyon fontos lenne a válasz
köszi
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Solten: Na, lehet végülis ez lesz.
MSI-ket bevallom azért nem nézegettem, mert pár éve nem ajánlotta õket senki sem, de ez korrektnek néz ki, na meg 2 év gari van rá most nézem.
Szóval lehet ennyi voltam egy darabig. Köszönök mindent mindenkinek! 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Saor Alba
Erõsebb proci? T2400 és T7300 között kb 10% a difi, észre sem veszed. Annyi van, hogy az elõbbi nem támogatja a 64 bites rendszert (de nem is kell neked, mert nem raksz bele 4 giga RAM-ot)
Nagyfelbontású kijelzõ? Apukád nem látja, vissza kell venni amúgyis.
Dedikált VGA? Minek, csak többet fogyaszt, jobban melegszik és hangosabb a gép, nem használod ki.
A memóriabõvítés szinte semmibe se kerül, házilag 1 perc. Amúgy én már futtattam 1 gigás gépen Win7-et, alapfeladatokhoz elegendõ.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Viszont ez a T61-es elég bíztatóan fest leírás alapján, csak az árából kellene jelentõsen alkudni, mert többen jóval olcsóbban kínálják.
(ebbõl is látom amúgy van több féle procival ellátott)
Ugyanilyen gépet adtam el, jól járnátok vele.
15" meg azért kell, mert elõzõ laptopunk is olyan volt és apum nem akarja annál alább adni (a szeme sem az igazi).
Mind1, akkor te a Lenovo T61 mellett voksolnál.
Mi a fenének legalább 15-ös kijelzõ valaki mondja már el... akinek nem kell 1600+os felbontás, az ne vegyen ekkora gépet.
Ha olcsón akarsz jó gépet, akkor T60 vagy T61. De ha T61-et veszel figyelj oda a zsanérra.
Ha többet szánsz rá, akkor itt van ez. Megbízható eladó + sok garancia, mondjuk meg is kéri az árát. De ha 95-re le tudod alkudni, jó biznisz.
Ez a HP laptop pl (amit Solten ajánlott) úgy emlékszem pár napja még 86k volt, most meg drágult 5000-el.
Lehet amúgy használtba is elég lenne nekem valami csak netezésre (azért ne is legyen múzeális darab).
Elkezdtem nézelõdni hardveraprón, hát van választék. Valaki nem ismer ott valakit, aki megbízható és olcsón árul laptopokat?
Azt persze nem várom el, hogy most csak is az én kedvemért valaki elkezdjen keresgélni, én ezeket néztem ki hirtelen (olcsóság, 15"-nál nagyobb kijelzõ, legalább 2 GB RAM alapján).
ASUS Travelmate 5530G
ASUS K50AB Sx077D
LenovoT61
Toshiba L300
FUJITSU-SIEMENS PA3515
Valakinek van-e tapasztalata valamelyikkel vagy szimplán melyiket ajánlaná?
Bocsánat a vergõdésem miatt, de szeretem kikérni mások véleményét is. 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Tudnàtok ajánlani egy gépet 130-135k-ért amin nincs op. rendszer. Nem igazán értek ezekhez a op. rendszerekhez, de érdemes venni freedosos gépet? Mi a vélemenyetek róla. Egyébként egy geforce gt520 milyen teljesítményre képes játékok terén?