16455
  • Lacee86
    100e Ft nagyon soványka erre a célra. :/ 140-150 körül lehet már egész jókat kapni.
  • kispeki
    Sziasztok!

Szeretnék venni egy laptopo a héten, de nem tudom, melyik lenne a legjobb a célra. A laptopot egyetemen használnám, de azért szívesen játszanék is rajta, az jó lenne ha 2 évre visszamenőleg elbírná a játékokat. Szóval a videókártya nem is annyira fontos, inkább a processzor és a RAM szempontjából érdekelne...

Van rá 100.000 forintom (plusz-mínusz 10.000)
    Tudnátok segíteni? :)
  • MrRAP
    Csá!
    Mi is arra gondoltunk!
    THX a választ!
  • Zsoti90
    egyértelmű, hogy az asus
  • MrRAP
    Csá all!
    Spanom most akar venni egy laptop-ot eben szeretnék segítséget kérni!
    Elsődleges szempont a játék lenne, és a kijelző mérete 17,3"-os legyen, de csak akkor ha bele fér az árba és nem megy a teljesítmény rovására!
    Nem max. grafikán akarja tolni, de azért a mai és a közel jövőbele játékokat legalább közepes grafikán vigye!
    250.000Huf a max. és Inteles CPU legyen benne!
    Ezeket néztük ki eddig:
    1.: Lenovo IdeaPad G770
    2.: Toshiba Satellite P750-10R
    3.: ASUS N55SF SX142V
    Előre is köszönöm a segítségeteket!
  • Rogerke
    Nem komoly játékra gondolotam. Engem csak a League Of Legend's illetve a Silkroad online érdekelne, játék szempontjából, hogy ezek tökéletesen max grafikán is megállják a helyüket
  • Lacee86
    Komolyabb játékra ez, ill. ez az árkategória sajnos biztos, h nem alkalmas. :(
  • Rogerke
    Sziasztok!

Laptopvà vásárlás előtt állok. Játékra illetve internetezèsre használnám.
    Ezt az asus laptopot néztem ki.
    http://notebookstore.hu/Notebook/ASUS-A54HR-notebook-A54HR-SX093D-p24862.html
    Ha tudnátok hasonló teljesitményű és arkategoriaju laptopot ajánlani valamit vèleményt mondani a fenti laptoprol azt megköszönném!
  • bboyatty
    Szép jó napot, van nekem egy ilyen laptopom: LENOVO G555 AMD Athlon II Dual Core 2GB RAM. 320GB HDD. DVD-RW. ATI HD4200.(ja még annyi, hogy németből vettem ebből kifolyólag német a billentyűzet)
    Kérdésem annyi, hogy körülbelül mennyit lehet kérni érte? Nem vagyok benne biztos, hogy eladom de átfutott az agyamon egy ilyen ötlet.
  • Falkon
    Én is inkább arra hajlok!
    Köszi! :)
  • Shiwo
    úgy tudom, hogy megbízhatóság terén a toshiba lényegesen jobb mutatókkal rendelkezik, mint az acer
  • Falkon
    Sziasztok!

Melyik a jobb gép?
    1. Acer E728-452G50M
    2. Toshiba C660-10X

Előre is köszi! :)
  • V43 1105
    Samsung szerviz ? :-)
  • DONGUBA
    Sziasztok nem tudom hol kerdezzem de ki tudna segiteni mennyi lenne egy procicsere samsung r540 es lapiba?i3-as van benne szereztem belevalo i5-ost de szetszedesnel nem merem mert van benne 2 szalagkabel es felek nem tudnam visszarakni olyan kicsi a hely
  • Promi #13757
    SONY VAIO VPC-CA3S1E R AJÁNDÉK 4 GB-OS PENDRIVE
  • Agent X
    Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek a HP Pavilion dv6-6b08eh laptoppal kapcsolatban ?
  • Saccard
    Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel a géppel,ilyen felszereltséggel? Érdekelne, hogy futtatja a bf3-skyrim szintű játékokat, mennyire forrósodik, meg úgy általában:) Ipon-on olvastam róla kritikát az rendkívül pozitív volt, de ha esetleg van valaki akinek van már vele tapasztalata örülnék, ha megosztaná!
    Előre is köszönöm!
    ASUS N55SF
  • Solten
    Hi.: link.
  • CharrDen
    Sziasztok!

Egy új laptopot szeretnék venni asszonynak, olyan 100ezer forint körüli áron. Főként internetezésre/filmnézésre kéne, de fontos hogy minőségi legyen lehetőleg korrekt garanciával/szervízzel. Beépített webkamera és mikrofon szintén fontos lenne.

Köszi!
  • lamerrichard
    Hello.

Elég új vagyok laptopok terén mivel mind eddig az asztali erőművemet építgettem. A következő hónaptól viszont elég sokat fogok ide-oda utazgatni, ahova viszont nem tudom magammal vinni a gépemet, ezért gondolkodok egy laptopban ami alkalmas játékok futtatására is. Eddig úgy volt hogy egy Eyefinityt fogok a gépemhez venni, 3 Dell U2312HM-el de így átgondolva inkább nem monitorra költök hanem veszek annak az árából egy olyan gamer laptopot ami játszhatóan elviszi a mai játékokat. Olyan 250-300k forintot akarok a laptopra szánni. Azt nem várom el hogy egy BF3 maxon jól fusson (de azért annak is örülnék), mivel inkább BC2-vel és a hozzá hasonló játékokkal szoktam játszani. Szóval nagyrészt játékra lenne használva.

Szóval egy a fent leírtak alapján kellene segítenetek választani nekem egy laptopot mivel én nem nagyon vagyok otthon hogy melyik gyártó csinál jó gamer laptopot illetve hogy most melyik cpu gyártó és fajta a jó + hogy melyik vidikari gyártó és fajta a jó egy gamer laptophoz plusz (pl. milyen az anyagminőség, teljesítmény játékban, hűtés, stb.). Illetve, mivel nem volt még ezelőtt laptopom így nem tudom hogy mennyire rossz az a "fényes" monitor fajta? Sokak azt mondják hogy nagyon rossz és alig találok olyat ami nem olyan. Meg lehet szokni, vagy mennyire rossz?

Ezt a 2t találtam:
    Lenovo Y570A

HP Pavilion dv6-6c06eh (A7P51EA)

Mind2 ugyebár "fényes" monitorú de viszont elég hasonló a teljesítményük és az áruk is. Kíváncsi lennék akkor hogy szerintetek melyik jobb és miért? (Értem ezen pl azt a 2 vidikarit fajtát ami abban a 2 gépbe van (Nvidia vagy AMD)

Kösz a segítséget! ;)
  • Razero
    Helló!
    Szeretnék venni egy laptopot és kíváncsi lennék, van-e valami ajánlásotok...
    A felhasználásról annyit, hogy egyetemhez kéne, tehát 3D-s tervezőprogramokat is kéne hogy vigyen, szóval nem csak az ilyen netezős-filmnézős kategória.
    A keret olyan 150ezer körül mozog...
    Előre is köszi:)
  • gurubefree

Ez szerintem a minimum ha nem akarsz agyhugykovet kapni bar az is teny hogy ismeros boldogan WoT-zik egy i5 2430-al.
  • TomWarren
    Köszi Cat 02! :)
    Más valaki? Egyéb vélemények az előző kérdéseimre?
  • SzirmosSzisza
    Én személy szerint herótot kapok Acer billentyűzetétől, Asus szigetes kialakítását meg imádom, bár ez egyéni vélemény :3
  • TomWarren
    Sziasztok.

Laptopot szeretnék venni, max. 135-140 ezer ft-ért!
    A lényeg hogy a F1 2011 menjen rajta minél jobban! (nem feltétlen kell erőgép, csak ez a játék a fontos)
    Néztem magamnak ACER-t:
    http://ipon.hu/webshop/product/acer_aspire_5742g_384g32mn_x.rvneu.002/195995
    ÉS ASUS-t:
    http://ipon.hu/webshop/product/asus_k53sc_sx293d/186722
    Az a bajom, hogy az ACER-ben a proci erősebb, és a vidókari gyengébb, az ASUS-ban pedig pont fordítva! Melyik lenne a fontosabb a videókari, vagy a proci inkább?
    Tudtok ezekről a laptopokról valamit?
    Úgy általánoságban mi a vélményetek az ACER és az ASUS laptopokról? Melyiket mondják jobbnak? (Valami hivatalos ranglista, nem ilyen egyéni vélemény, hogy "egyszer mondta nekem valaki, stb..."

Nagyon köszi előre is!
  • kilcsir
    link
    Kicsit drágább, mint amit te megadtál árat. És kicsit ronda is ebben a színben. De a hardvere erős. Ha nem tetszik, nézek mást.
  • atila4
    Sziasztok! Gépemet szeretném laptop-ra cserélni. A mostani gépem: ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb)[sütésen már jó párszor átment a vga], 2 GB RAM(800Mhz)

Amit szeretnék a laptopon futtatni:
    - 3ds max (bírja a kb. 200-300 ezer polygont]
    - hétvégenként pár óra wow és lol(League of Legends)
    - esetleg f1 2011 és gta 4 low grafikán (de ezek elhanyagolhatóak)
    - többi az net, filmnézés, és office lenne.

Olyan 120-140 ezres árkategóriába szeretnék venni.

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • MagyarRPG
    Hozzátenném Intel GMd 4500 vidikártya van benne ami játékra gyatra...max kisebbekre...nem COD-okra..
    Kérdésem lehet bele venni komolyabbat? Mennyiért? AZ alulirott gépről lenne szó.
  • MagyarRPG
    Sziasztok.MOstanában jön meg életem első laptopja:
    Hp Compaq 630 B 800 jó paraméterekkel...4 gb ram 500 hdd 1.5 dual core proci
    Kérdésem:Régebben olvastam,hogy a Hp főleg a Compaq sorzatnál elrontotta az akkut és állítólag mindig felmelegedett ,túlforrósodott..
    Szóval ennél a laptopnál már nem áll fenn ez a hiba ugye?Gondolom 4 év alatt sikerült orvosolni. :)
    Főleg netezésre zenehallgatásra filmezésre és alap szintű játékok(metin wow stratégia)fogo mhasználni naponta valszeg. 3-5 órát kb..
    Ugye 5 órás az akkuja kérdezném még 2. hogy figyeljek oda,hogy sokáig kitartson az akku.?
    Amikor fel van töltve érdemes-e hálózatrol futtatni vagy az 5 órát netezzem le vele ?:)
    Köszi a tippeket nekem,kezdőnek :)(+ a kérdésemre a választ is)
  • franc0
    link
    Nekem is van ilyenem, a legjobb laptop, ami valaha a kezembe került.
  • sz4bolcs
    Netbook 100-150 ezer Ft-ig?
    Semmi extra követelmény, aksi jól bírja, könnyű legyen, oldalról jól látható képet ad, még a teljesítmény se számít, inkább ár/teljesítmény.

Acer Aspire One-okat nézegettem, amik tetszenek...
  • franc0
    link
  • Rogerke
    Sziasztok!

Laptopot szeretnék. Még sosem volt laptopom de most szükségem lesz rá mivel nem nagyon leszek otthon, és az asztali pc-m et nem akarom cipelni.

Tudnátok-e olyan laptopot ajánlani filmnézésre, netezésre, Játékra(csak League of Legends jöhet szóba), ami maximum 130ezer forintot kóstál?

előre is köszönöm a válaszokat
  • Klon
    kossz, kiprobalom :)
  • whiskeyman
    Az Everest nevű program megmondja.
  • Klon
    kicsit off, de hatha tudtok segiteni.
    LCD panel pontos tipusat ki lehet valahogy deriteni szetszedes nelkul?
    fontos lenne!
    Koszi
  • KaBuTo666
    Lényegtelen már.
  • KaBuTo666
    Megkérdezem, hátha:
    Valaki esetleg használtan add el laptopot, vagy tud olyat helyet ahol megbízható használt laptopot lehetne venni?
    4gb ram, 1gb vga, minimum egy dual proci.
  • jayzeehun
    Én ebben a szegmensben ilyen teljesítményekkel nem egy Sony-t néznék. Én ajánlom a HP-t, nekem olyanom volt és semmi hibája nem volt 7 évig. Hp vagy Compaq nagyon jó márkák.
  • ranGer2
    Dell, Samsung, vagy amit megbízhatónak gondoltok.