Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan megoldásra lenne szükségem, amit egyszerûen és könnyen elsajátíthatok. Problémám van már pár hónapja.
Van egy laptopom, és véletlenül ráömlött egy "enyhén" cukros málnaszörp üdítõital a billentyûzetre; az egészre. A billentyûk mûködnek, de a beleragadt a szörp (alá) és kényelmetlen, nehéz nyomkodni így. Egyesével nem lenne türelmem kiszedegetni õket.
Valami ötlet, hogy újra rugalmasan tudjam használni? Mivel tudnám kitisztítani, ami kiszedegetés nélkül jár? (ragad, kattog, alig lehet benyomni most, de beveszi... csak mire leírok egy mondatot, átalszom a napot.)
Azóta egy USB-s billentyûzetet használok, de már hiányzik a laptopé is...
Azután érdeklõdnék, hogy az alábbi notebook mennyire jó vétel? Az ár nem pont ennyi, hanem -20K. A Toshiba notebook-k mennyire megbízhatóak.
Vagy ilyesmi árfekvésben van jobb esetleg, és ha igen, akkor mi?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hát nekem annyi pénz már nagyon húzós, játszásra és film nézésre nem igazán használnám. Szóval nem tudom...
Most is a tõle vásárolt T61-rõl írok, megbízható eladó, papíros szervizgar.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Van ugye egy TimeLineX-em, de lehet hogy munkára kéne vennem még egy másikat olcsón amin tudom használni a packet tracert meg a visual studiot.
Én erre a két gépre gondoltam csak nem tudom hogy az elsõ elég lenne-e.
ThinkPad Z61
ThinkPad T61
Jó lenne minél kevesebbõl megúszni ezért gondoltam hogy talán a Z61 is elég lehet, de érdekelne a véleményetek.
Elõre is köszi.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
fuck mmo's..i.,
Úgy 350€ (max 400€😉 értékben szeretnék vásárolni laptopot, de fogalmam sincs milyet éri meg. Tisztában vagyok az alapfogalmakkal, viszont Notebook vásárlásban kikérném inkább az ittlevõ Hölgyek/Urak tanácsát. Mivel hamarosan egyetemista leszek, szükség lesz egy laptopra. Össze is szedtem rá a pénzt, de még nem tudom milyen típusút vegyek, valamint azt sem tudom, hogy mikor érdemes (az árkedvezmények, promóciók stb. miatt) beruházni rá. Jövõ szeptemberig még ráérek megvásárolni, de szeretnék képbe kerülni a laptop vásárlás terén, hogy ha eljön az idõ, ne akkor kapkodjak. Szerintem sokan jönnek ide ilyen kérdésekkel, úgyhogy nem is fárasztanék senkit feleslegesen, a lényeg az, hogy tanulási célra lesz. Nagyon remélem, hogy hasznos ötleteket fogok kapni.
Köszönöm elõre is a segítséget.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Válaszokat elõre is köszönöm.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
1. Lenovo IdeaPad Z560A
http://www.laptopolis.hu/lenovo-ideapad-z560a/P21969
150eFt, i5,de asszem régebbi
2. Lenovo IdeaPad G570A Brown 59-070143 W7
http://www.laptopdiszkont.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=13762&op=details&mode=laptop_uj
152eFt, 4G ram
3. LENOVO ThinkPad Edge Plus E520 (NZ39LHV)
http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=LENOVO+ThinkPad+Edge+Plus+E520+%28NZ39LHV%29+Fekete&mid=1&lkod=110&skod=10047
157eFt, i3, de h mennyire jó az EDGE Plus azt nem is tudom
asus core i5
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
meg is találtam a választ még ezen az oldalon..
mondjuk 70k-ból milyet lehet kihozni? 😄 csak netre , videónézésre kell ,meg az alap programok futtatására ... max photoshop-t nyomnék még rá de semmi nagy volumenu dologra nem használnám.
Egyszer már nyúztalak titeket hasonló kérdéssel, valószínûleg a jelenlegi sem az utolsó lesz, úgyhogy utólag és elõre bocsánatot kérek.
Szóval. Laptopvásárlás elõtt állok, legalábbis már nagy szükségem le rá.
Mindenképp nagy tudású, erõs masinára lenne szükségem, ugyanis leginkább grafikai, videó/képszerkesztõ munkára kellene, mely magába foglalja a photoshop, illustrator, cinema 4d, 3dsmax, indesign, after effects és hasonló memóriazabáló programok nagyfokú használatát.
MacBook Pro-t néztem, 15" és 17"-eset,mivel piszok drága újonnan, használtan venném, így valamivel barátságosabb árért megszerezhetõ.
Ezenkívül Dell xps 17-et néztem: õt õt és õt
Még nincs vége. Adódott egy lehetõségem, hogy max 300 hufért meg tudnék venni használtan egy full extrás Dell xps m1730-as brutálgépet . Tudom, játékgép, de brutálerõs, macbookhoz és a többi xps 17hez képest jóval olcsóbban megkapnám. Mondjuk windows vista-val, nem win7-tel... De használható ez ezekhez a programokhoz? Persze játszanék rajta, ha már lenne egy ilyen gépem, de ez elenyészõ mértékben történne. A javát tényleg a fentebb felsorolt programok használata adná.
Kérlek, segítsetek, nem igazán tudom eldönteni, melyik a jó választás..
Még Sony Vaiok-nál nézelõdtem, ott jóval tanácstalanabb vagyok.
Esetleg valakinek tapasztalata az említett gépekkel kapcsolatban?
Elõre köszönöm!
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Zan: hat attol, hogy torolted meg le kellene allnia. Az a particio ezt nem befolyasolja.
fuck mmo's..i.,
Szerintetek létezhet olyan,hogy egy vadonat uj Lenovo laptopon,amikor installálom a win7-et,elõtte átpartícionáltam a vinyót,ami miatt le töröltem a Lenovo-Storage partíciót is,(mert mashogy nem ment ra a win) ez olyan nagy mértékben befolyásolja a mûködést,hogy a win7 kikapcsolásakor,a leállítás képernyõ után nem kapcsol ki a laptop?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Acer Aspire 5755g
Ahogy néztem a cuccokat benne eléggé ár/teljesítmény bajnok, nem?
Kérdezném ,hogy errõl mi a véleményetek 130ért szeretnék használt laptopot venni lehetõleg amibe már i5,vagy i3 proci van vagy amd mondjuk azokat msot nem vágom hogy hogy álnak de ha valaki tud valami jó használt oldalt ahol jó áron van vagy esetleg nektek van eladó megbeszélhetnénk!köszi
Saor Alba
Gondolkodom laptop vételen, egy Acert szeretnék venni, azonban ezzel kapcsolatban kérnék segítséget.
Adnak hozzá windowst ugye, meg lesz egy partíció a gépen, ahonnét a rendszert vissza lehet állítani. Tehát én most birtokolni fogok egy Win7 példányt is majd a géppel együtt? Ez esetben ha valamilyen ok miatt az összes partíció törlõdik, akkor is kérhetem a boltot/szervízt, hogy másolják vissza az eredeti állapotot, hiába tök üres már a winyó? Vagy kérhetek egy külön telepítõ lemezt a géphez? Vagy ha minden partíció elveszik a géprõl, akkor ennyi, vennem kell egy új windowst?
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Glory Man United Go Kimi Go
Alienware m14x
fuck mmo's..i.,
szükségem lenne egy minél olcsóbb 14-15"-os laptopra. Valójában nincs nagy elvárás otthoni felhasználásra lenne, legyen benne webcam 2-4gb ram.
Jó lenne legalább 2 év gari rá. Sajnos a keret az 80ezer forint lenne.
Jelenleg ezt találtam HP CQ56
köszi
Alienware m14x
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
mind kettõtöknek köszi!!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h