16455
-
#13811 Inkább ezt. -
#13810 Sziasztok! :))
Ez a laptop mennyivel jobb, ennél a laptopnál? :SS
Mondjuk GtaSa menne-e rajta fullon/no-lag? X'D (Megelékszek régi játékokkal, nem vok nagy gamer) -
#13809 Asus K93SM-YZ099 jó kis gépnek néz ki, még kicsit lemegy az ára és véhető. bár érdekelne mennyit bír az akksija -
#13808 A legtöbb. Ezt vannak akik vitatják, de aki mérnökember az valószínűleg rájön idővel tanulmányai folytán, hogy pár foknak is életmentő szerepe lehet... :DDD
Én szénné szopattam magamat életem során különböző hűtési problémákkal, így nem érdekel mások hülyesége, én nem sajnálom a pénzt megfelelő hűtésre, mert tápon (stabil tápfeszültségek hmmm...) és hűtésen spórolni öngyilkos megoldás. -
#13807 Aha, tehát a hűtésen sok múlik. :/ -
#13806 Óóóó, nos lényegében bármi kiurcanhat ezekben, mert szar a hűtésük egy asztali géphez képest. Az aksi az mindenképpen kipurcan, ha használod, ha nem. A kijelző (főleg melegedés miatt) és annak csatlakozókábele, a zsanérok, a billentyűzet, a VGA kártya (az gyakran), néha memóriahibák, de HDD-k is meg tudnak olykor főni szépen, meg az alaplapon is kisülhet ez-az. A csatlakozók, portok meg szinte kötelező jelleggel döglenek meg, ha sokat használjuk őket. Fontos, hogy a laptopokat időnként TAKARÍTANI(tatni) illik, mert a por amit beszív teljesen taccsra vágja szegény elev szar hűtését. Ventik csapágyazása elkopik, mert kicsik és emiatt gyorsaknak kell lenniük. Szóval nem életbiztosítás egy laptop.
Ha szeretnénk életben tartani, vegyünk alá megfelelő külső laptophűtőt/dokkolót. -
#13805 Az elromlás az főként az aksira igaz, vagy másra is? -
#13804 Mi a cégnél amúgy kizárólag HP-ket használunk, de ugye a drágább kategóriából. -
mimo73 #13803
akkor kipróbálom
aztán kiderül
-
#13802 Na az acer-nél elvileg jobb márka a HP. -
mimo73 #13801
volt egy acer-em.öt évig volt meg,semmi gond nem volt vele,pedig olcsóóóóó volt
de a HP nem ismerem,azért kérdeztem!
mondjuk aki mondta,az számító gépekkel foglakozik,egy bestbyt parnernél -
#13800 Nem. Sokan panszkodnak rá, de ez a többi márkára is igaz. Olcsó kategóriában nem lehetnek elvárásaid. Egy jó HP laptop háromnegyedmilliótól kezdődik, az valóban helyettesíthet egy workstation-t, akár 7*24 órásban is, de nem véletlen van sokszoros szorzó az árán. Ha az ember 150k alatt akar lapost magának, akkor tisztában kell vele lennie, hogy ez a legalja, mintha a piacon aadiidas cipőt vennél a kíniaktól. JÓ AZ, de ha nem bírja a töredékét sem ki, mint amire gondoltál, akkor ez természetes... :DDD -
mimo73 #13799
értem!
elvileg nem járok rosszul a HP-vel! -
#13798 Namost ilyet nem lehet állítani, hogy nem lesz vele gond?! Olyan márka nincs, vagy nem tudod megfizetni (és ráadásul az is kipurcan). :D
Én pl. legutóbb egy kifutó model Asus notebook-ot vettem, mert aránylag olcsó volt (200k alatt), nem sokkal rosszabbak vele a szerviztapasztalatok, mint más márkáknál, ha meg lejár a gari, úgyis kukázhatom az elvárásaimat. (előtte egy fujitsum volt, a legolcsóbb alapfos és mindmáig használják, no problemo)
A notebookok drágák és baromi könnyen elromlanak, sokszor csak horor áron javíthatóak és nem lehet otthon csak úgy bütykölni őket, mint a sima noname desktop gépeket. Bele kell nyugodni, hogy gyakrolatilag a garancia időtartamáig TALÁN lesz egy géped, utána meg már csak lutri.
Így végülis az a fontos, ki ad több garit a cuccára és mennyiért, illetve mennyire jó szervizük. -
mimo73 #13797 Sziaa
akkor nem kell tőle tartanom hogy gond lesz vele?
csak mert ha ennyi pénzt kiad az ember!!
vagy ha van valami tipped esetleg,azt meg köszönném!!!
-
#13796 Abszolúte korrekt kis gép, mondjuk szerintem picit drágának tűnik, de nem vagyok képben most a napi laptop árakkal. -
mimo73 #13795 nem arra kell!
amúgy milyen gép?? -
#13794 Na ezen játszani nem fogsz, me ahhoz jó VGA kéne bele, de amúgy melóra még elmegy. -
mimo73 #13793
Sziasztok!
laptop vásárlás előtt vagyok,és ajánlottak egy gépet:
http://bestbyte.hu/termekek/48196/HP_630_A6E89EA_15_6_Intel_Core_i3_380M_2_53GHz_4GB_500GB_DVD_iro_Win7_notebook.html
erről tudnátok véleményt mondani?
előre is Kösz!!
üdv Mimo
-
eccyke #13792 Sziasztok!
Új laptop vásárlása előtt állok, de már fogalmam sincs hogy milyen gép lenne a megfelelő számomra:S tudnátok segíteni hogy legalább mekkora procis/teljesítményes/memóriás/stb.. gépek között nézzek szét????
Főleg netezésre, illetve filmezésre lenne használva napi 5+ órában, de nagyon örülnék ha pl COD és hasonló típusú játékok is elfutnának rajta gond nélkül
Szóval merre induljak el? márkák?
ár max: 350-420e
Előre is nagyon köszi!! :) -
#13791 Hello! Tudnátok ajánlani valami nem túl drága laptopot, ami alkalmas játékra?
Ezt néztem eddig: http://ipon.hu/webshop/product/hp_pavilion_dv6_6c06eh_a7p51ea/196681
Bár nemtudom, hogy az ATI HD7690 mennyire jó, pl Battlefield 3 és hasonló kaliberű játékokhoz.
Max 300-350 ezer, de ha olcsóbb, az nem gond. -
#13790 Hát sajnos ebből valóban 30e Ft a dizájn. :/ -
#13789 ennel jobbat adok olcsobban neked garisat -
#13788 Erről a gépről mi a véleményetek? Netezésre, filmezésre, szövegszerkertésze, tanulásra lenne barátnőmnek .. -
tomocso #13787 Szisztok! Kinéztem egy ilyen gépet: Lenovo G770 i3+ 6650, 171.000 FT!
Erről kérném a hozzáértők véleményét, mennyire strapabíró, megéri-e az árát?
Vagy tudnátok ajánlani mást ami jobban megéri, árban max 180-ig mennék el de nagyon max 200-ig,
Alapvetően itthon használnám ezért is néztem 17 colosat, kicsi játék lenne rajta de nem ez az elsődleges, általános használatra kéne, film, internet stb., ja és USB3 kell!
köszi -
Rogerke #13786 mind a 2-őn ? ^-^ -
#13785 A LoL szerintem siman elmegy rajta. :-) -
BongoBácsi #13784 Sziasztok egy laptopra lenne szükségem minél olcsóbban, nagyjából netezésre hd filmeket letudjon játszani esetleg egy két régebbi játék. Mit tudnátok ajánlani ? -
Rogerke #13783 Helló!
Végleg leszűkitettem a dolgokat és 2 laptop maradt. Kérdésem az lenne, hogy mivel játékra is használnám a vasat melyik állná meg jobban a helyét ezen a téren:
http://notebookstore.hu/Notebook/DELL-Inspiron-N5110-Fire-Red-notebook-INSPN5110-38-p24939.html
vagy
http://www.edigital.hu/Notebook/MSI_CX640-601_notebook-p323441.html?bid=&partner=10003#none
(a dell-hez tudok még + memóriát)
Köszi a válaszokat (tudom hogy nem kifejezetten gamer laptopok de mivel irtam is hogy játékra is fel lenne használva) -
#13782 Dell Inspiron M5110 Black A8 LX 4G notebooknál hogy lehet beállítani a képarányt hogy ne legyen széthúzva ha videókat nézzek? -
#13781 30-40-et megér ùjonnan! :D -
#13780 Amúgy kis netezős-filmnézős notinak ennyiért megéri szvsz, ráadásul nem is olyan pici a kijelzője. -
#13779 Ha a flippert viszi, akkor jò! :D Köszi a vàlaszokat. -
#13778 Sajnos ez így van, ahogy az előttem szóló írja, ráadásul a procija sem vmi erős, vinyó is kicsi stb. Netezős gép. -
alfa20 #13777 pasziánsz, fekete macska stb.
ebben a gépben nincsen normális VGA.
ennyi pénzért ne akarj játszani notin, vagy nézz körül a használtak közt. -
#13776 Sziasztok!
Toshiba c660-10x.
Ez a gèp milyen jàtèkokat bír normàlisan?
Előre is köszi! :) -
#13775 Bocs, a link. -
#13774 Sziasztok!
Erről a laptopról szeretnék egy kis véleményt kérni. Ár/teljesítmény alapján nekem nagyon jó vételnek tűnik. Mit gondoltok?
http://ipon.hu/?product_id=190472 -
alfa20 #13773 Low beállítással játszható lesz... de talán még közép beállításokkal is, talán, minden esetre sokat ne várj a HD7470-től, ha olyan laptopot szeretnél amivel lehet játszani is lehet elfogadhatóan akkor azt sajnos meg kell fizetni. 150<
#13770: a gazdasági helyzet miatt egy olyan laptopot amiért tavaly év végén kértek 90-100 ezret azért ma kb. 130-140-et kérnek, ha csak ennyi pénzed van rá akkor, vagy nézz használtat, vagy mondj le egy-két dologról. ebben az ár kategóriában inkább csak NET-re + filmre alkalmas laptopot fogsz találni újonnan -
Rogerke #13772 egy gyorskérdés.
Az alábbi laptop elviszi az olyan játékokat mint például a League of Legends és (esetleg) az F1 2011?
Kijelző: 15.6 col WXGA HD LED MATT (1366x768), AntiGlare
Processzor: Intel Core Duo B960 (2.2GHz, 2MB L3 Cache, 64-bit, 32nm, 35W)
Memória: 4GB (1x4GB) DDR3, 1333MHz, (Max. 8GB)
Merevlemez: 500GB, 5400rpm, SATA
Optikai meghajtó: DVD Super Multi Dual-Layer
Videókártya: AMD Radeon HD7470M, 1024MB DDR3 VRAM