16455
-
#13851 Azért kérdezgess körbe máshol is pl: PH!-n. :) -
ToM1113 #13850 értem. Köszi.
Majd még jelentkezem. :) -
#13849 Ennyi pénzért szerintem egész jók de tudod ahogy nő az ár annál jobbat kapsz.
De előfordulhat hogy olcsóbban kapsz erőssebet is.
Én ezt néztem ki annó de inkább az Asus-t és a több garit választottam hiába az helytálló hardver.
-
ToM1113 #13848 Kösz a tippet.
Igazából a proci és vga dologban nem vagyok otthon laptopoknál.
Pc-nél még csak-csak, de itt annyi féle butított elnevezése van 1-1 vga-nak, processzornak...
Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor kijött a 6 os sorozatú radeon hd 6990 es csúcskártya pc re és utánna elkezdenek gyártani nagyon olcsó de a 6 es széria számot viselő 6670 es kártyákat.
Ezért nem tudom hogy most igazából pl ebben a laptopban lévő proci és vga jó-e... -
#13847 Ehhez mit szólsz? link
Kereten belül van egész jó hardverrel.
Jók az Asus laptopok tapasztalatból mondom. -
Balee 007 #13846 És az a hd 3650 esetleg pár régebbi játékra még jó lehet? gondolom amit egy intel HD graphics elvisz azt ez is sőt még talán jobbat is ugye? -
ToM1113 #13845 Kifelejtettem, hogy nem lenne rossz ha játékra, filmnézésre is lehetne használni. -
ToM1113 #13844 Üdv!
Idén érettségizem. Ha minden jól megy akkor szeptemberben már egyetemre/főiskolára járok majd.
Általános tapasztalat hogy ilyenkor az emberek jó ha rendelkeznek laptoppal.
Így én is gondolkozom 1 laptop vásárláson.
Kérdezném a témában otthon lévő embereket, hogy mit ajánlanának maximum olyan 150 ezer körül.
Mire kell figyelni?
Köszönöm. -
Silverford #13843 Sziasztok!
Eddig egy asztali konfigurációt használ(ok)tam de régóta szeretnék már egy laptopot venni amit főleg netezésre és HD filmekre használnék.A gépet egy LCD tv-re hdmi-in keresztül kötve is nézném.A hangot pedig úgy szeretném átküldeni egy erősítőre, hogy vigye az 5.1 és DTS hangsávokat is. Az asztali géppel ezt mind egyszerűen megtudtam oldani de abszolút laikusként nem nagyon értek a laptopokhoz.A hdmi-vel a képátvitel még oké de a hangot nem nagyon találom melyik gép tudja kiküldeni.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
#13842 8530p jo kis masina. Igaz mar par eves szeria, de attol meg tokelestesen eleg most is, netezni, filmet nezni es munkara is. Az elitebook szeria minosegi. -
Balee 007 #13841 Hellosztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy otthoni használatra szeretnék venni egy laptopot használtan, de azért lehetne stapabíró. Ismerőstől tudok szerezni egy HP EliteBook 8530p-t. Szerintetek mennyire jók ezek a gépek? Sajnos pár helyen olvastam, hogy a HP nem éppen a legjobb, de gondolom azért az EliteBook széria talán jobb lehet vagy nem? -
#13840 Igen, erre gondoltam. Te tudod, az én szememben az +1 év gari és az, h Asus, többet a Windowsnál meg a +250 gigánál. -
vfor #13839 Asusból ezt néztem, majdnem ugyan az csak ugye az Acerben 750 GB és van hozzá Windows... -
#13838 Teljesítményben jóféle, más kérdés, h én személy szerint nem vennék Acert... Asus is van ilyen teljesítményű hasonló árban, ráadásul ott 2 év az alap gari. -
vfor #13837 Szerintetek ez a laptop megfelelő lenne mindennapi használatra? Net, film, zene, de azt sem bánnám ha futnának rajta az újabb játékok is... -
#13836 Az a ToshibaP750 az nagyon megéri szerintem is, jó kis gép és sokkal olcsóbban adja mint a bolti ára. De a HP se kutya :) -
#13835 i7 felesleges, csak a hot termeli, es jateknal sokat nem nyersz vele, mert mar az i3 is a jatekok tobbsegenel kiporgeti a vgat. Acert es a 5110t is hanyagolnam. Itt van par masina:
-LenovoZ575 2ev garival femhaz
-ToshibaP750: http://hardverapro.hu/apro/toshiba_satellite_p750-12u_i5_6gb_ddr3_gt540m_2gb/hsz_1-50.html BAr hasznalt, de meg van ra 2,5ev gari, es ennyiert jo vetel.
-HP : Kulfoldrol behozott gep, es a bill. matricazva van. Ha ez nem zavar, akkor ez is jo vetel. Az elado 100% megbizhato, tobb tucat gepet adott mar el az evek alatt. Picit tobb, mint a kereted, de jatekra ez a legalkalmasabb. Van nala AMD verzio is,pottyet gyengebb, olcsobb: dv6-6126sl alu - 174 900.-Ft
AMD A8-A3510MX,4GB,500GB,HD6755G2 1GB Pmben megkeresed, mindenre valaszol. -
#13834 :O pedig az asus is szép hosszú garanciát vállal a laposaira. -
#13833 "Rossz konstrukció bent ragad a hő és a por is. Meg amúgy is az alkatrészek számítanak, nem az h milyen házba van rakva. "
Namost what? :) -
#13832 Én mostanában rengeteget nézegettem a laptopokat. Specifikációkat, összehasonlításokat. A GT540 vga-n ne add alább, ha játszani akarsz.
i7 proci szerintem nem kell, pláne laptopban. Asztali verzóira is kell már egy izmosabb hűtés ami laposban nincs. Játszáshoz egy külső dokkolós hűtő biztos kelleni fog (nekem bevált) +RAMot is se ártana venni bele. (2v4et)
Az h most melyik márka a jobb... hát nem tudom. Nekem Asus van, többet biztos nem veszek. Rossz konstrukció bent ragad a hő és a por is. Meg amúgy is az alkatrészek számítanak, nem az h milyen házba van rakva.
Amit ne felejts el, az h nézd meg a gyártó weboldalán a pontos specifikációkat. Ne utólag derüljön ki h szart lassú ram/winyó van benne. -
#13831 Sziasztok!
Épp laptop vásárlás előtt állok és szeretném kérni a tanácsotokat, mert nem vagyok annyira otthon ebben a témában. Fontos lenne hogy a mai játékok is elfussanak rajta (pl Diablo 3 élvezhetően fusson). A keret amit rá tudnék szánni olyan 180-190 ezer forint körül van.
Az első kiszemeltem ez a laptop lenne, de az egy év garancia eléggé kevésnek tűnik és mivel elég sokat lenne használva a gép félek egy picit ettől. Illetve úgy hallottam hogy az Acer márka nem is a legjobb választás.
A második kinézett laptop pedig ez lenne. Kicsit gyengébb mint az előző Acer de 3 év garancia van rá.
Szeretnélek megkérdezni titeket hogy ez a kettő közül valamelyik jó választás lenne e vagy esetleg egy harmadikat ajánlanátok. Előre is köszi. -
#13830 Akkor jó. :) Na mind1, de ne úgy kelljen indítani, h 1 év múlva bővíteni kelljen máris, sztem. -
#13829 Rammal nincs gari elvesztés, berakása is max 5 perc .. -
#13828 Ez így van. Most még ok a 2 Giga netre és irodai alkalmazásokra, de 1-2 év múlva már sovány lesz. Igaz lehet ramot venni laptopba is, de úgy tudom annak a beszerelése jóval macerásabb, mint a PC-be beletenni, ráadásul lehet, h a garit is elveszti... -
#13827 emígy egyetértek veled, főleg az a 4giga ram már kelleni fog aki nem csak 1-2 évre veszi a lapost. -
#13826 Hát azt nem tudom, de annál az AMD-nél egy Pentium B960 fényévekkel gyorsabb. Amúgy sokszor olvastam, h PC-kkel ellentétben (ahol azért persze az AMD is komoly vetélytárs annak ellenére, h az Intel 1155-ös platformja nagyon jól sikerült) laptopoknál sokkal inkább Intelt érdemes venni. Aztán a drágább árkategóriában lehet, h már az AMD-k is jók, elképzelhető. Mindenesetre ebben az árban a Pentiummal rosszul nem jár, az biztos. -
#13825 Fuji a531 uzleti modell, 3ev gari, matt kijelzo, cseppallo bill. es massziv kaszni: B815procival vagy erosebb B960procival -
#13824 ennyire rosszak az AMD-k notebook vonalon? pedig az új fusionra pályáztam :( sztem nyárra már kijönnek az első A10 esek.
-
#13823 Nem tudom, mennyire fér bele ez az ár, de sztem egy ilyennel sokkal jobban járnál. Sokkal erősebb proci, dupla annyi ram, nagyobb vinyó, jóval erősebb VGA. Azt az AMD procisat amúgy sem venné meg én a helyedben.
Vagy HP-nál maradva és az árba beleférve, amit írtál, akkor ez.
Nekem legalább is ez a meglátásom. -
#13822 HP 635, esetleg ez ? -
#13821 100-110k-ért kellene nekem egy laptop.. márka mindegy, netezésre, tanulásra, filmezésre, facere lenne használva, köszi előre is :) -
#13820 Ezt vagy ezt vegyem szerintetek?
Elvileg a 6850M gyorsabb mint a 7670M,szerintetek?
Vagy ha valaki tudna esetleg max 630euróig(szállítással együtt,belgiumba) akkor várom a javaslatokat. És igen, amazon-ról olcsóbb rendelni mint belgiumban megvenni. -
Rogerke #13819 a link lemaradt elnézést
http://www.pcland.hu/shop+ASUS-K53TA-SX140D_104871_150024 -
Rogerke #13818 Sziasztok!
Ez a laptom számomra elég jó vételnek tűnik. Elsősorban Netezésre, Filmezésre és Játékra használnám (f1 2011, LoL, CoD)
Kérdésem szerintetek megéri és lehet a fentebbi dolgokra kifogástalanul használni? -
#13817 Keveset költeni és játszani is? Mondjuk attól függ mit.
Akkor kell 4gb ram, GT540 vga(az ez alattiak semmire valóak) i3 proci.
160-170e -től már van. Ha találsz olyat amihez nem jár OS akkor olcsóbb. De mivel a legtöbbön már gyárilag rajta van.
kerső1 vagy kerső2 arra jók hogy könnyebben megtaláld milyen akarsz. -
PeeVee #13816 Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok és minél kevesebbet akarok költeni, de szeretnék játszogatni, 3d-ben/2d-ben is tervezni a gépen.
Kinéztem 2 notebookot, egy samsung és egy dell. Mi a véleményetek a Dellekről illetve a Samsungokról? Minőség? Melegedés? Meghibásodások?
Azt hallotam, hogy a dellek melegednek...
Nem tudok dönteni, hogy 3év gari elég? Egyáltalán 5 év garinak lenne értelme?:D
A DELL-hez +2GB memória mondjuk 4ezer, alapból 3 év gari, de+10.000 hogy 5 év legyen.
DELL
A Samsung 2év alapból, de +10.000 vásárláskor +1év. 4GB RAM alapból.
SAMSUNG
Találtam külön garit, az olcsóbb, mint ha vásárláskor veszem hozzá a kiterjesztést,ez miért van? (Talán ha vásárláskor terjesztem ki, akkor jár hozzá baleseti gari is+1évig?)
SAMSUNG GARANCIA
DELL előnyei: USB3, e-sata
Samsung előnyei: 500as nagyobb vinyó, 4gb memó alapból
DELL 4gb memóval 150.000Ft 3év garival
Samsung 4gb memóval és 3 év garival: 134e+8e= 142.000Ft
Köszi előre is az infókat,észrevételeket, javaslatokat. -
#13815 Ez jó vétel lenne, ha belefér. -
#13814 A játék mellékes, csak kíváncsi voltam hogy azért egy gta-hoz hasonló játék menne-e rajta. -
#13813 Laptop játékra, részletre? Átgondolnám...
Ha tényleg nagyon kell egy laptop és megmondod mennyi kápéd van, talán tudok segíteni. -
#13812 Mindenképp csak azt a Samsung-ot tudom megvenni, azt is csak részletre, nincs más választásom, azért kérdezném hogy fogok-e különbséget tapasztalni a két laptop között :S