16455
-
#13891 XFX 450W Pro Series
XFX 550W Pro Series -
#13890 60-ért netbookok vannak, ami nem tévesztendő össze a notebookokkal. -
#13889 60 ért már lehet kis szemetet kapni :D -
#13888 JethroHun jol osszefoglalta, ha kell vmi keresd meg. Hardverapro.hu ott talalsz jo parat. 70kornyeken csodat ne varj, de 14"ban talasz mar 2-4eves uzleti modelleket fel ev garival. Azok netezesre, filmnezesre megfelelnek. -
#13887 Senki nem fogja arra áldozni az idejét hogy helyetted keresgéljen. 70e-ért újat az biztosan nem kapsz. Talán egy kis 10" vackot, de gondolom nem az kell. Maradt a használt, de abból sincs "jó" ennyiért. -
Naka #13886 Senki?:S -
Naka #13885 Hali!Tesómnak kellene 1 laptop mert a mostani el szált:S, 70 ezret szánna rá!Express,apró bármi szóba jöhet:)Aki ért hozzá az tudna segíteni keresni ebben az árban a lehető legjobbat? -
Balee 007 #13884 Hát úgy néz ki ez már az enyém lesz :D vasárnap megyek érte -
#13883 Mondjuk ebben igazad van, hopsz, arra nem gondoltam h laptopban is van integrált GPU ezekben a prockókban. :$ :DD -
#13882 Mert van ra igeny. Sot, meg i7 is van ilyen parosban. Akinek nem fontos a grafika, csak a proci teljesitmenye, azoknal keszul az a gep, munkahoz. Nem jatekhoz. Bar ugye ezekhez tobbsegeben mar a proci adja a GPUt is. -
#13881 Hát, én ezt sose értettem, h pl. i5 szintű proci mellé ilyen GMA söpredéket hogy lehet betenni... -
#13880 Játszós gép nincs 100ért. Kb 160tól kellene akkor keresgélni. -
gazdi #13879 Értem én, hogy i5, de azt is, hogy Intel GMA HD. Ha elsősorban dolgozni kellene, jó lenne, de átmeneti hurcolós-játszós gépet keresek. -
#13878 Ha jót akarsz, lecsapsz erre, de nagyon gyorsan... -
Rogerke #13877 #13873/74 ? -
#13876 Én egyiket sem venném meg a helyedben. Ennyi pénzért se gari se semmi...
15,4-hez amúgy minek akkora felbontás? :/ Bőven elég az alap 1366x768. Amúgy az uccsó lenne a legszimpatikusabb, de gari nélkül az is felejtős. Nekem ez a véleményem. -
gazdi #13875 Nem vagyok hozzáértő, segítsetek választani a lenti használt gépek közül. Mindennapi semmihez plusz tv-n filmezéshez plusz játékhoz. Garancia nem feltétlenül érdekel.
1) Acer Aspire 5942G 105k
i5 és 5650 jó, de Acer és x768 nemjó
2) MSI MS-1651 115k
1680x1050 jó, de Core2Duo nemjó
3) Packard Bell EasyNote TK85 105k
i3 és GT540M jó, de x768 nemjó
Így totál tanácstalanság, de ha a Bell tudna függőlegesen nagyobb felbontást, tudnám szeretni.
Melyik miért igen és miért nem? -
Rogerke #13874 Még ezt is hozzáadnám a listához mivel lejjebb azt olvastam, hogy inkább a GT540 -et tartjátok alkalmasabbnak játékra.
Packard Bell Easynote -
Rogerke #13873 Sziasztok!
HP Pavilion DV6
Dell Inspirion N5110
Toshiba Satellite
Elsősorban netezésre, valamint filnézésre (tv-re kötve) és dokumentumok kezelésére használnám, másodsorban nem lenne rossz ha egy pár mai játék is elfutna rajtuk (persze nem kell highon elég a low-mid).
Kérdésem hogy ti melyiket ajánljátok első helyen és miért!
Köszi a segítséget srácok -
#13872 Vélemények ?
DELL INSPIRON N5110
ASUS K43SJ-VX732D -
#13871 én megvárnám az AMD A10 es hibrideket -
#13870 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Új notebookot szeretnék venni, maximum 150ezer forintom van rá. A kitétel az lenne, hogy fémházas, minőségi összeszerelésű, és időtálló legyen. Néha egy kis játékra is használnám (nem a legújabbakra gondolok). Érdemes most vásárolni, vagy esetleg nyár végéig lesz változás? A Win8 megjelenése, hoz valami reformot a piacon? Gondolok itt olcsó érintőképernyős gépekre. Várom a tippjeiteket és válaszaitokat! -
#13869 Speciel en jobbat ajanlottam privatban -
siryus13 #13868 Pls. Ezt néztem ki.
Szerintetek ? -
siryus13 #13867 Sziasztok netezésre szeretnék venni egy 15-ös méretű laptopot 120k Ft rá a keret. Milyet érdemes venni ? -
#13866 i5 Katt
Ez olcsóbb és nagyobb mint a második(17,3")
i7 Katt Ez egy picit drágább de ingyen kiszállítják :)
Az i7 jó a 3DS-hez de én inkább az 1.-t választanám.
Azért kérdezgess még körbe nem kell az első ajánlatot megvenni nekem kb. 5 db-ot linkeltek mire ki tudtam választani a jót :D -
#13865 Sziasztok! Haverom akar venni egy laptopot, de nem használ forumokat így megkért, hogy kérdezzem meg valahol milyent vegyen.
Amire kellene neki az 2 nagyon fontos program. 3ds max, és photoshop + programozás (html). Néha szeretne játszani is régebbi játékokkal( cod2, nfs pro street).
Még valami: otthon lenne inkább használva egy 22"-os monitorra kötve.
Ár: 200.000 Ft.
Előre is köszönöm a segítséget! -
#13864 találtam egy asus timelinex et core i5 procival dupla mag 4 szálas 4 gb ram, hdd 500 gb, ati radeon hd 6550 videó kari plusz egy itel hd grafics kari kettő között váltó van gyári vin 7 tel féléves garanciás -
#13863 Látom, célba talált :) -
#13862 Biztosan csak rossz napja volt. -
#13861 Többiektől bocs az off miatt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az élet tett ilyen baszott savanyú cinikus bunkóvá, vagy nem volt gyerekszobád? Azért mert valaki fiatal, és örül hogy mehet tovább tanulni az neked fáj? Jó gáz vagy. Ha nem bírsz a kérdésére válaszolni, és segíteni neki abban ami a topik címe is. Csak lebaszni meg belekötni tudsz, akkor inkább ne is írj semmitTe mondod neki h önkritika? Amikor a szó jelentésével se vagy tisztában? ->ÖN<- "Más szemében meglátja a szálkát a magáéban a gerendát sem veszi észre" -
#13860 Ennyi pénzért csak film nézésre, és internetezésre való laptopot tudsz venni.Persze ha pasziánszozni akarsz arra még jó:) -
#13859 Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy laptopot játéka film nézésre és internetezésre, max 130 ezer ft értékben valaki tud segíteni ? Köszi -
ToM1113 #13858 BME mérnökinfó az elsődleges cél...
De a többi általam megjelölt hely/szak is informatika alapú. :)
Köszönöm a tapasztalatokat amiket megosztottatok velem.
Egyenlőre tényleg csak érdeklődöm, körbenézek...
-
#13857 Hova mennél továbbtanulni?
Laptopot igazából akkor érdemes venni az egyetemre ha sok olyan órád van ahol gépet kell használni, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Tájékozódni viszont tényleg érdemes Franco kirohanásával meg nem érdemes foglalkozni...
Szerintem ami fő szempont hogy amihez kell ahhoz elég gyors legyen és az aksija bírja a kiképzést legalább 2-3 órán át, mert még gépterembe se biztos hogy van szabad konnektor
Előadásra meg papír+íróeszköz, jah meg a kiadott diákat ha kinyomtatod akkor kevesebbet kell jegyzetelni ;) -
#13856 Ha így lehurrogják egy tipp kérés után, akkor szerintem Ő sose fog venni és köröket ver az éltanuló haverodra
Amúgy meg egyáltalán nem kötelező laptopot venni egyetemre, sőt ... Szvsz jegyzetelni szar vele, onnantól kezdve nem is viszed suliba, otthonra bőven elég (árban jobban is kijön) egy asztali. Mondjuk, ha bejárós az ember és van 1-2 lyukas óra, akkor talán, de mobil/tabletta/netbook lehet akkor is jobb választás. -
#13855 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Látod-látod, ez itt a probléma. Én már rég túl vagyok azon, amiről most neked még fogalmad sincsen, de arc az van. Önkritika, elgondolkodni azon, amit a másik mond? Áh, dehogy.
Nem kell személyes sértésnek venni, egyszerűen a mai 18 évesek többsége ilyen, ez bosszant.
Egyébként ennyi pénzért újonnan csak szemetet kapsz, szóval olyat nézz amin 3 év a garancia. -
ToM1113 #13854 tekintve hogy nem ismersz nem tudom honnan vonsz le ilyen következtetéseket.
Igen, mivel jövő héten érettségizem és mivel feladtam a jelentkezésemet, ezért valószínűnek tartom hogy valahova talán felvesznek majd.
"deazért laptopot azonnal"
Nem mondtam hogy azonnal, sőt, azt se mondtam hogy venni fogok. Azt írtam hogy gondolkozom rajta hogy majd esetleg.
Én ide tanácsért jöttem, azért az topic neve hogy: Milyen laptopot vegyek?
Nem azt kérdeztem hogy ki mikor szerezte be a masináját, de nem is azért hogy kioktass... Ha "szakmai" tanácsot nem tudsz adni akkor maradj csöndbe inkább.
A többi csak rizsa. :)
Szép estét!
-
#13853 well said -
#13852 Sosem értettem, mi ez a "hurrdurr fél év múlva főiskolára járok, bár még a felvételi eredmény nincs meg, deazért laptopot azonnal" mánia.
Speciel az a barátom, aki a legjobb tanulmányi eredményeket érte el és azóta is a legtöbbre vitte, negyedéves korában szerzett be egy laptopot. Akkor is egy 50 ezer forintos használtat. Azon is remekül megy a net és az office.
Ha csak szeretnél egy laptopot, akkor mondd azt. De a rizsa szükségtelen. Főleg ha csak magadat ámítod.