16455
-
Dean Winchester #14291 amit linkeltél azon nem magyar volt a bill... de közben leesett... -
Krocher #14290 Hát jó lenne ilyen MMO játékokat ha bírna mint pl.: WoT, Cabal, Vindictus stb... De akkor annak vinnie kell. -
#14289 Ha játék a szempont, akkor sokkal inkább számít, h legyen benne értelmes VGA. A Pentium proci meg e mellé bőven elég. -
Krocher #14288 Köszi. Azt a notit én is nézegettem csak ott se tudtam a procival düllőre jutni, hogy elég-e vagy sem. Én is csak jót olvastam a Lenovorol. Így lehet hogy az lesz. :) -
#14287 Hogyhogy nem magyar? Sztem amit normális itthoni webshopból vagy üzletből megveszel, az mind magyar. -
Dean Winchester #14286 igen a videókártyánál észrevettem, csak a bill. nem magyar az a bajom!
Köszi
no nézegetek még üzletekben is és majd a végeredményt belövöm ide, majd abban kérném a segítséget, hogy szerinted / szerintetek melyiket érdemes megvenni! Esetleg amit kinéztem arról mi a véleményetek...
-
#14285 Értem. GT 520MX teszt
Fifát, Codot viszi rendesen, ahogy látod. Nem egy játékos gép, de ilyeneket elvisz simán 1366x768-ban.
De amúgy amit linkeltem eggyel előtte notit (#14282-ben), az kb. egy 10-essel drágább, de jócskán erősebb benne a videokártya. -
Dean Winchester #14284 fifa13 és cod 5 talán, a legújabb cod vagy egyel előtte való is bőven jó! De ha fifa elmegy rajta már bőven jó alkalmanként 1-2 meccset lenyomni
ezért is raktam be a fifa 13 gépigényét
ja igen nekem még az is fontos lenne,hogy magyar billentyűzetes legyen! Pl. van munkahelyen egy ősrégi laptop ami angol bill-zetes és tök fura,hogy nincs rajta á betű
köszi a segítséget! -
#14283 Mit szeretnél rajta futtatni?
Amúgy majdnem ugyanilyen notit vettek unakahúgomnak. Nem néz ki rosszul, bár az alu szín természetesen csak műanyag, és a billentyűzete elég gagyika. De hát ezért az árért persze többet sajna nem lehet várni. A kijelzője viszont matt, ha minden igaz, ennek is. -
#14282 Így már mindjárt más. Én már egy jó ideje ezt az egy notit láttam az olcsó kategóriában, amivel igazán játszani is lehet: link
Én speciel nem ismerem a márkát, de 2 év gari, és nem írtak róla rosszakat, ahogy neten olvasgattam. -
Dean Winchester #14281 Nekem ennél a konfignál kéne vmivel jobb :D
az igazság az,hogy én is a procival vagyok bajba mert nem vágom melyik az ami már jó lehet...
CPU: CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better)
Intel Core2Duo @ 2.4Ghz
RAM: 2 Gigabyte of RAM
VGA: DirectXŸ 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above).
ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT
DX: DirectXŸ 9.0c
pl. ezen futna ?
-
Krocher #14280 Bocsi. Hát jó 130 ezer a max keret. Amennyiben lehet egy olyan noti kellene amin kissebb gépigényű játékokkal ellehet játszani. Szóval ebben az árban keresem azt a gépet ami leginkább használható játékokra. Remélem érthető volt a fogalmazás:) -
#14279 Szerintem jobb lenne, ha leírnád, h mennyi pénzed van és mire szeretnéd használni a notebookot. Úgy előbbre jutunk, mint egyesével 1-1 proci alapján totózgatni. Amúgy ha noti, akkor sokkal inkább Intel. -
Krocher #14278 Köszi. És ez milyen lehet? AMD E-450 1.66GHz? -
#14277 Sztem E1-1200-ra gondolsz. Hát sztem max. ilyen 7-8 éves játékokat. Ilyesmihez nagyon gyenge az a proci. -
Krocher #14276 Üdv. Tudnátok segíteni abban, hogy egy laptopban ez a proci(AMD A1-1200 1.40GHz) kb. milyen tipusú játékokat bír el? Köszi -
#14275 Helló bocsi az offért, van nekem egy Lenovo G555-öm, aminek megment a töltője és a szervizben azt mondták, hogy nem lehet javítani vagy ha igen nem érdemes és hogy szerezzek egy kb ugyan olyat mint ez ami 19-20v ad le 3.2 vagy nagyobb amperrel. A barátnőmnek van egy Asus laptopja aminek a töltője 19 voltot és 3,4 ampert ad le, kb egy hete azzal töltöm a laptopom és most azt írta ki az akksi mellett a tálcán, hogy "Consider replacing your battery" ami tudom mit jelenet, a kérdésem csak annyi, hogy ezek szerint hülyeséget mondtad nekem, hogy egy bármilyen 19-20 voltos töltővel tölthetem a laptopom? Ennek az akksinak kb annyi, bár ugyan annyit tart de ott van mellette egy kis piros "x" ami azért picit aggaszt.
Bocsi a terjedelemért és köszönöm előre is a válaszokat. -
#14274 Ahogy nézegettem, pillanatnyilag az olcsóbb kategóriában sztem ez a legjobb ár/teljesítmény arányú noti, amin játszani is lehet:
link -
Dean Winchester #14273 egyébként én is nézelődök most laptop ügyben... kb. 1-2 hónap múlva veszek egyet de addig körbe akarom járni a piacot mert ezt jó pár évre szeretném megtartani :D
mondjuk a cod legújabb verziója és a fifa fusson rajta és kész, nekem ennyi a kritérium, ja és 150nél nem adok többet... (lehetőleg új laptopért)
csak én a márkákat nem vágom, ha jól informálódtam akkor a hp elég drága fajta és van nálam nevetlenebb ám de megbízható lap is...
no ha valaki talál , esetleg ilyen kritériummal vett már laptopot linkelhetne egyet! Ha emlékeim nem csalnak akkor rockynho volt aki szintén fifa-t akart felrakni az új gépére...
-
Dean Winchester #14272 ajánlom olvass vissza pár oldalt! ha találsz valamit akkor max. linkeld be és majd akkor segítenek mert így a kérésed elég nagy skálán forog...
pl. játék -> milyen játék?? egy super mario tuti elfut egy 40ezres gépen is illetve dvd filmet is tudsz rajta nézni :D -
#14271 Ya es jatek szempontjabol erdekelne -
#14270 sziasztok velemeny kene errol a lapirol koszonom..
http://www.cserebere.hu/termek/acer-gamer-laptop -
#14269 Helló
150-180e ft ért szeretnék laptopot venni főleg szórakozásra használnám. (játék, film)
Tudnátok valami jót ajánlani?
Másik kérdésem h van egy videó kártya hibás laptopom azt lehet szétbontva alkatrészként értékesíteni vagy egybe hirdessem meg?
Köszönöm! -
mjanika #14268 Szia!
Ezt nem egészen értem. A laptopból kiveszed a vinyót, a helyére beteszel egy ssd-t, a vinyót meg rádugod az e-sata portba? Vagy külső vinyóra gondoltál? -
#14267 Külső sata csatlakozó, USB és firewire kiváltására.
Elvi sebesség dolgait tudom, gyakorlatban, hogy mennyire jó azt nem sikerült kipróbálni mert nincs külső vinyóm. De tetszik, hogy van ez rajta, később pld tehetünk bele SSD-t a mostani winyót meg mondjuk rádughatja erre a portra. -
#14266 Aha furcsálltam is, hogy pendrájvot beledugva vette az adást egyből.
Kössz. Újszülöttnek minden vicc új :)
Viszont blútúsz sincs benne juteszembe újfent. De ezt csak úgy annak mondom, aki kedvet kapott volna a laptophoz. Nem egy egetverő probléma, volt itthon egy fölösleges. jó a gép. -
#14265 És az E-sata amúgy mire jó? :) -
#14264 Azaz, kombinalt e-sata/usb csatlakozo. -
#14263 Hm, fura. Azt hittem alap, h mai notikon van. Tuti nincs, jól megnézted? -
#14262 Nem saját fénykép, az egy B960as G570 notiról szóló tesztből lopott kép.
Amit vettünk azon nincs hdmi.
Ránézésre olyan kicsit más volt az a csati mint a mellette lévő 2 usb, és a tesztben azt írják, hogy az e-sata. Mostmár volt annyi eszem, hogy megnézzem gúgliba, hogy is néz ki egy esata csati :) tényleg nem az :) -
#14261 Van ezen HDMI, a hálózati csatlakozó mellett. Esata nincs rajt, az is USB.
Amúgy régebbi játékokkal el lehet vele pötyögni, újak egy részével is agyon alacsony grafon. Ill. pl. alacsonyabb gépigényű játékokat, mint pl. Fifa, aránylag jó viszi. -
#14260 Nah. Köszi a segítséget. Megvettük azt a lenovo G570 laptopot amit ajánlottál Lacee, végülis az N.Store.ból 120ért postával. Teljesen korrekt gép, nagyon örült neki a tulajdonosa, és én is meg vagyok vele elégedve. Egy dologban lettünk rövidebbek, nincs rajta HDMI kimenet. Én E-sata csatlakozót még sosem láttam, de az szerintem van rajta
Jobbról a 3adik az lenne a 2 usb után?
Szerintem megérte, és így, hogy i3as proci valamint 7500al olcsóbban megjött mint az iponról teljesen jó.
Hirtelen csak egy 3dmark 03at találtam, de szerintem elkocogna low-on egy két játék, ha épp arra lenne szükség. 7500 pontot kapott. Az én AMD PC-m alaplapi HD4250-e 4100-4300 pont körül domborít ugyan ebben a régi 3d markban :)))
Most egy t-home-nál vett samsung laptopról pötyögök, újra kellett raknom egy ismerősömnek, hát ég és föld a különbség a 2 vas között..
Minden jót! -
#14259 Az ugyanolyan szintű videokártya, jelentéktelen az eltérés. -
MagyaR #14258 http://www.grando.hu/toshiba-satellite-l850-12z-notebook-1525649151
Itt van még ez. Egyes egyedül a videokártya sebessége talán 7%al több (ezt mondták nekem). Minden másban rosszabb.
Ha ez olyan sokat nem dob egy játék esetében (egyelőre talán ez a legfontosabb szempont), akkor maradok az asusnál. -
#14257 Nem rossz, nekem is hasonló van. Mondjuk ha már választhatnék, akkor inkább megelégednék 4 giga rammal, és inkább lenne benne picit erősebb VGA. Kérdés persze, h mire szeretnéd használni. GT 630M-mel el lehet játszadozni, de azért nem egy izomkártya. -
MagyaR #14256 Hali, szeretnék venni új laptopot olyan 160 max 180 ezer forintért.
Ezt néztem ki magamnak: http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=24158&category_id=1303&option=com_virtuemart&Itemid=29
(asus k55vm). Le van értékelve 200 ezerről 170 e ft környékére. Nézegettem eme értékben más laptopokat is, de nem nagyon találtam, olyat ami ebben az árkategóriában ezt ütné.
Vélemény? -
#14255 Ahhoz elég. -
#14254 Ha nekem futnak a Tomb Raider játékok, én boldog ember vagyok. :)
Egyedül a mai játékok közül a Skyrim az, ami engem izgat, elvileg annak futnia kell alacsony beállításokkal. Láttam videót, ahol hasonló laptopon jól fut, szóval reménykedek. -
#14253 Valahogy bennem is ez fogalmazódott meg a honlappal kapcsolatban :))
NStore-ban a fószer azt mondta, hogy most valami változott a garanciával kapcsolatban, és ha 2 éven belül gond van akkor házhoz jön a lenovo a gépért elviszik és vissza is hozzák ingyér.
Végülis összességében tetszik aztán majd kiderül. Remélem beválik. -
#14252 Elég szar a Lenovo hivatalos oldala, most nézem. :( Asusnál mindent megtaláltam, magyarul, részletesen.