16455
  • kakaoskalacs
    A radium.hu-n volt az de olvastam véleményeket arro la boltrol és nem veszek ott semmit ugydontottem.

talaltam viszont egy ilyet ami igaz +15ezer de *____*
    http://www.aqua.hu/asus-s56cm-xo175d-notebook-sotetszurke-198151.html
  • DONGUBA
    sziasztok errol velemeny:?
    http://www.notebook.hu/acer-aspire-5742g-384g50mn-lx-rb90c-055.html
    hasonlot szeretnek mint az acer5750g i3-as gt540 es gepem...jatekra is kene-.
  • Rogerke
    Köszönöm

http://www.pcland.hu/shop+FSP-Univerzalis-Netbook-adapter--40W--FSP-NET40--FSP-NET40_103418_630213

ezt néztem ezen minden stimmel igaz hogy az MSI nincs a kompatibilitási listán
  • franc0
    Minden stimmeljen: V, A, AC input range, csatlakozó (W nem kell, legfeljebb lassabban tölti fel az akkut).
    Én már vettem így, konkrétan FSP tápot ASUS laptophoz.
  • Lacee86
    Én a helyedben olyat vennék, amilyen márkájú a laptop. A feszültségadatok is számítanak, meg még pontosan nem tudom mik, de fő a biztonság.
  • Rogerke
    Kérdés.

(Tudom hogy ez a topik pörög máshol nem kapnék választ)

még sose fordult velem ilyen elő és nem akarok feleslegesen pénzt kidobni.
    Édesanyám nem nagyon figyelt oda a hálózati adapter kábelére és hát megtört pár helyen megpróbáltam forrasztani ám ez nem sikerült. Az lenne a kérdésem, hogy vannak a 1.5mm és a 2.5mm bemenetelű csatlakozók ami a gépbe megy bele. Namost nekem ugyanolyat kellene vennem amit gyárilag adtak a géphez vagy vehetek bármilyet csak a csatlakozója menjen bele a gépbe? Egy MSI U135 ről van szó, a csatlakozója 1.5mm arra vagyok kiváncsi hogy a többi paraméter fontos-e vagy csak a csatlakozó felület.

PLS HELP
  • Lacee86
    Nem a legjobb, de nem olyan rossz. Unokahúgomnak Samsung van, igaz nem régóta, és ennél jóval alsóbb kategória. Rosszul nem néz ki, bár a billentyűzete nagyon gagyi, de remélhetőleg ennek egy fokkal jobb. A kijelzője korrekt. Ár/teljesítményt nézve, és azt, h még oprendszer is van hozzá, nem tűnik rossz vételnek. Volt egy Asus 180 körülért akcióban i5+GT635M kombó, nem iponon hanem vhol máshol, csak sajnos arra nem emlékszem pontosan hol. K53-as széria volt asszem, oprendszer nélkül. Esetleg próbálj annak utánanézni, Asus jobb márka lenne.
  • kakaoskalacs
    Srácok 200k alatt ennél van jobb megoldás?
    http://www.ipon.hu/webshop/product/samsung_series_3_np350v5c_s03hu_titan/292213

Eleve Samsung milyen márka laptop ugyben? megbizható? valakinek van véleménye róla?

ÜDv! : )
  • Tiboy
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. Laptopot szeretnék vásárolni, (játékra) ezt néztem ki magamnak:
    http://www.alza.sk/acer-aspire-v3-771g-736b8g1tmaii-gray-d363848.htm
    Mivel már sajnos fogalmam sincs, mennyire használják ki a játékok pl. az i5 és i7 közötti különbséget, illetve mennyivel jobb a GT650 a GT640nél, így egyelőre bizonytalan vagyok.
    Egyetlen fontos kitétel, hogy 17.3-as legyen a kijelzője. Minden másban tanácsot várok. Ide van kedvezményes kuponom, úgyhogy főleg erről az oldalról szeretnék valamit választani. Leszűkítettem, hogy csak a 17.3-asokat dobja ki:
    http://www.alza.sk/notebooky/podla-vyuzitia/hracie/18848814.htm#f&news=ok&pg=1&po=1&par316=316-439-42
    Tudom, hogy senki sem jós, de ha már ennyit ráköltök, akkor már a 2-3 éve múlva kijövő játékok is fussanak rajta normális FPS-sel. Felső limit 1000€, de az sem baj, ha sokkal olcsóbb, a legjobb ár-értékűt szeretném.
    Előre is köszönöm szépen a választ!
  • Lacee86
    Én is hallottam már, de sztem hülyeség. A lényeg az, h bizonyos időközönként (havi 1-2x legalább) használja aksiról is, lehetőleg közel lemerülésig.
  • Gyöször
    Helló!

Nemrégiben vettük a barátosném húgának a Lenovo G580 gépet, és a csajszi hallott olyan urban legendet, hogy tovább bírja az akksi, ha kiveszi a gépből és otthon csak töltőről üzemelteti. Én nem különösebben foglalkozom laptoppal, szerintem hülyeség, ha be akar dögleni az akksi, akkor a nem használástól is ugyan úgy tönkremegy, de kérdezném, mi a szakavatott véleményetek?
  • Altair5
    Sziasztok!

Lenne egy még csupán informálódás céljából feltett kérdésem.
    Mennyire jó szerintetek ez a gép: Asus K75VJ

Főként átlag felhasználásra lenne majd, de azért azt is figyelembe vettem, hogy ha már ilyen árkategória, akkor az új játékokat is képes legyen futtatni közepes grafikán. Nagyon jó, hogy 17,3"-os kijelzője van és a paraméterek is jóknak tűnnek, mindez egy szép dizájnba építve. Viszont azt nem tudom, hogy meddig bírnák a zsanérok és maga a szerkezet?

A véleményeket előre is köszönöm..
  • Lacee86
    Linkeld akkor légyszi az oldalt, h honnan szeretnéd.
  • Tatyla
    gondolkozok hogy a lányaimnak és az asszonynak vennék karácsonyra közösen egy laptopot milyet ajánlotok 100-130k között,(olyan ami pl az MM-ben is van mert lehet vásárlási utalvánnyal venném)?
  • Lacee86
    Hát a GT635 erősebb, mint a 630, ez nem kérdés. :)
  • Morvhem
    Nem biztos, hogy rosszabb a VGA mert lehet csak átnevezett dologról beszélünk.
  • Lacee86
    Hát ez jobb, amit linkeltél. :DD Enyém csak i3-as, 4 GB ram és eggyel rosszabb VGA. Még júniusban vettem 153-ért.
  • Morvhem
    Néztem a tiedet is. Jó kis gép de sajna most nincs rá keret csak ennyi. Akkor ez lesz valószínűleg.
  • Lacee86
    Óóóóó, ez gyönyörű darab. :)) Nekem is Asus van, hasonló dizájnú. Ebben még a videokártya is erősebb, mint a Toshibában és a RAM is több. Csapj le rá.
    Ne foglalkozz az oprendszerrel, sztem semmi köze a garanciához.
  • Morvhem
    Mert ha nem akkor erre gondoltam: Link
  • Morvhem
    De abban az esetben a garancia nem veszik el!Mondván, hogy nem eredeti az operációs rendszer?
  • Lacee86
    Semmi... Sztem. Semmi közük ahhoz, h te milyen programokat tettél fel, és honnan szerezted be.
  • Morvhem
    Köszi ez már alakul. Közben én is nézem a dolgokat. Egy kérdés mi van abban az esetben ha virágbolti az oprendszer és garanciális javítást kell rajta csinálni?
  • Lacee86
    Ja, értem. Jó döntés. :)
    Nos, ezt néztem 170 körülért: link
    Igaz, ehhez nincs oprendszer, de remek cuccnak tűnik ennyiért.
    Hm, igaz most nézem, h fehér, a képpel ellentétben. Ez nem tudom, h mennyire zavarna téged.
  • Morvhem
    Köszönöm de nem szeretnék megint AMD laptopot. Inkább Intelest vennék.
  • Lacee86
    Ha nem baj, h AMD:
    link
    1 év gyári garanciát írnak, de gyanítom, h csak elírás, az összes hasonló árú vagy még az olcsóbb Lenovókra is 2 év van.
  • Morvhem
    Üdv Mindenkinek!
    Ami az AMD procit illeti nekem egy MSI AMD gépem volt 3,5 évig nyúztam semmi bajom nem volt vele. Majd a hűtése feladta a dolgot. Előbb proci csere majd az alaplap halt meg.Most új gépet szeretnék venni. A keret kb. 170 ezer forint. Olvasva a fórumot nem igazán tudok dönteni. Játékra, internetre, filmnézésre kéne. Asus, Toshiba, Lenovo ezekre a márkákra gondoltam.Barátaim ezeket használják. Mindegyik mást mond. Most aztán döntsön az ember, hogy mit is vesz.A segítségeteket kérném ebben az árkategóriában mit volna érdemes venni. Ha van hozzá OP rendszer az nem hátrány.
    Segítséget előre is köszönőm.
  • Rogerke
    énis ezt mondom igaz a játékok kifejezést kihagytam a streamelés mellől, Csak azt akartam mondani hogy az amd procik nem szarok laptop-ba

mate94 amit Írtam proci az mobil nem desktop.

btw nem akarok flame war-t indítani csak azt szerettem volna mondani hogy más egy Írás a neten és más a gyakorlat
  • Lacee86
    Gratulálok. Egyetlen alkalmazás alapján általánosítasz, ami épp valószínűleg jól kihasználja a 4 fizikai magot. De az összképet nem egy alkalmazás alapján kell nézni ugyebár... Javaslom, nézegess teszteket. Ne felejtsd el, h az i3 csak 2 magos!! És még így is ott van, mint a 4 magos AMD-k, illetve jó néhány programban, a játékoknál főleg alázza az AMD-ket.
  • Máté94
    Mobil processzorral hasonlítani...
  • Rogerke
    azért mert neked intel van a gépedbe attól még nem szar az AMD. Apámnak i3 2350 - van nekem pedig egy phenomII p970. összevetve gyakorlatban jobb az AMD mint az Intel. A lista az csak egy lista. Míg én 720p-ben tudok akadásmentesen streamelni adást, az i3 meg egyszerűen kevés hozzá.
  • Max23
    Üdv!
    link_1
    link_2
    Az lenne a kérdésem, hogy megéri a +10e-t a jobb proci ami a 2.-ban van, vagy nincs nagy különbség a kettő között?
  • nyirog
    hali, az miért van h mikor a borderlands 2 -t és az új hitmant akarom elindítani akkor problémaesemény BEX-et ír ki a win egyből a progi indítása után. Dell inspiron N5110 -em van i7-vel és Nvidia gt 525 -vel, 4 giga ddr 3; elvileg minden driver fel van telepítve, és papíron menniük kéne... (példának okáért új nfs szépen megy, mind 3 játék tört verzió sajnos), googlbe beírtám de ott se lettem okosabb más fórumokat olvasva. Remélem majd akad valaki aki tud adni pár használható ötletet :) Előre is köszönöm
  • Lacee86
    Az AMD proci egy kaki, nézd meg a listában hol áll az Intel, és hol az AMD proci: link. 1,5 Ghz, röhejes...
    Nem szabad AMD-t venni laptopban. Csakis az Intelt javaslom.
  • shin6
    Sziasztok
    két notebook között vacilálok:
    http://www.ipon.hu/webshop/product/acer_aspire_5560g_nx.rureu.003/264588
    és
    http://www.ipon.hu/webshop/product/acer_aspire_5742g_384g50mn_lx.rb90c.055/174365

az amd 4 magos megoldása felér az intel i3-al?
    Melyiket ajánljátok ?
    Esetleg tudtok erősebbet ebben az árkategóriában?
  • Gyöször
    Igen ez 2 magos proci, de 4 szálon tud dolgozni. Jó kis ketyere, csajom húgának vettünk egy lenovo i3asat, pontos típusára már nem emlékszem. Nagyon meggyőző a gép bár nem játszik rajta, asszem csak wow-ot. Abban nincs dedikált VGA-se, oprendszer se és 1-2 hónapja 130 volt, ennyiért azonnal ezt venném. Kicsit most bánom is, hogy megvettük akkor.

Masszív cucc a lenovo, és ha valami gixxer van vele a lenovo elmegy hozzád elviszi a gépet megjavítják és visszaviszik zsír ingyen. Legalábbis az ígéretekben ez van, mert nem volt még rá szükség és remélem nem is lesz.
  • Lacee86
    Sztem nyugodtan veheted, ennyiért bőven megéri, sőt még oprendszer is van hozzá.
  • Dean Winchester
    ezt néztem ki, most lapozgatva az újságot.
    i3 az ugye dual core-s procit jelent? :D
    párszor látom valaki írja,hogy tényleges és nem átnevezés van a laptopban! ezeket honnan tudjátok, hogy pl ez ténylegesen gt635 lenne a gépben vagy "átnevezés"?!
    Gondolom ezen a konfigon simán menne a fifa13 !!! ????

Sokat olvastam a topicban és a lenonval páran megvannak elégedve, no meg nem annyira noname sz*r márka, szóval ez nagyon tetszik. Egy majdnem utolsó véleményt elfogadnék :) Ha szinte mindenki áldását adja rá akkor szerintem ezt fogom majd beszerezni
  • Lacee86
    Hm, nem nevezném olcsónak, inkább jó ár/érték arányúnak. Minden típusból ki lehet fogni ilyet. Plusz ezen nincsenek ilyen extrák, h cseppálló billentyűzet, meg ütésállóság, meg full fém borítás meg ütésállóság, meg ilyenek. Meg persze nincs hozzá oprendszer sem.
  • Eftörsokk
    még egy kérdés : ez miért ennyire "olcsó" ? mármint, néztem árlistákat, és ahhoz képest ami benne van, elég olcsónak tűnik számomra