Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
150k -ért mi az ami bestbuy, ha a játék a fõszempont.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Errõl ennyit.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A 200 ezres ár pedig nem garantálja a strapabírást...van ugye a belsõ, meg a külsõ (burkolat, váz, keret, zsanérok stb...)
Ha a gép jórészt egy asztalon fog "pihenni" a hétköznapokban, akár folyamatosan nyitott állapotban, nyilván kibírhat akár 5-10 évet is, ha azonban napi szinten hozzák-viszik majd, használják a szabadban is, naponta többször is nyitják-zárják, akkor bizony sok esetben kétséges a 2-3 év javítás nélkül, még 200 ezer felett is...
Konkrét példákkal: (legyen pl.Lenovo... 😄)
otthoni használat, játék is, néha átkerül egyik szobából a másikba: Ideapad
otthoni használat, hetente egyszer-kétszer melóban is: Thinkpad Edge
meló napi szinten, szabadban is esetenként és otthon is: Thinkpad (dokkolóval)
Tehát van versenybe egy Toshiba és ez az Asus .
Az asusban erõsebb a videokártya de gyengébb a processzor
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Õ a kiszemeltem
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
i5,i3 + GT540 GT630
Ki mondta, hogy f??det rám?!
LINK
Laptop vásárlás elõtt állok. ~200 ezer lenne rá a keret (+-10E) .
Kiszemeltem egy elég jónak ígérkezõ DELL gépet LINK
Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ár érték arányba jó-e.
A gép mindenre lenne használva játékra is.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Attól, hogy nemrég vettél egy laptopot még nem lettél szakértõje a témának. Ahogy ezt a mellékelt ábra is mutatja.
GUBA, nem kell hûtõt cserélni. Nem is tudsz, mert nincs hozzá nagyobb.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De attól is függ mennyit cipeled. Én a 2530P-t venném.
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Amúgy 720p filmet egy ThinkPad T60 is kihajt prociból izomból, és csak 40 ezer.
Erre a használatra: 720p es projektort meghajtani, azaz 720p filmek bírása
Versenyzõk
1. http://hardverapro.hu/apro/hp_elitebook_6930p_14/hsz_1-50.html
2. http://hardverapro.hu/apro/hp_elitebook_6930p_legerosebb_kiepitesben_t9400_4g/hsz_1-50.html
3. http://hardverapro.hu/apro/sony_vaio_vpcyb2m1e_11_6_dual_core_4gb_320gb_hdd/hsz_1-50.html
4. http://hardverapro.hu/apro/szep_hp_elitebook_2530p_subnotebook_6_honap_garanc/hsz_1-50.html
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Viszont jó lenne ha bírna napi min. 8 órás folyamatos üzemet, kényelmesen lehessen rajta gépelni, és lehetõleg minél olcsóbb legyen (szal én is 120k körüli kategóriára gondoltam), de azért ne legyen gagyi 😊
A asszonynak szeretnenk venni max. 120k-ert egy fincsi kis laptopot csak netezeshez, de jo lenne kihozni a maximum teljesitmenyt ebbol az osszegbol (tobb memoria, nagyobb vinyo, jobb proci).
Kosz a javaslatokat elore is!
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Szépen megkeresed a neten a konkrét típushoz tartozó szervizkönyvet.
Fákjúal!
Nekem a PC-men 2 giga Rammal semmi gond nem volt vele, pedig abban ráadásul sokkal lassabb proci van, mint amit kinéztél te laptopot.