Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egy erõsebb intel procit vagy a gyengébb AMD-t.
Használja egyáltalán az AMD-s a beépített GPU-ját az "igazival" CF-ben?
Jobb játékokhoz egy erõsebb proci gyengébb kártyával(azaz CF nélkül) vagy inkább gyengébb proci CF-fel?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
- irigység
- azzal nyugtatja magát, hogy másnak se jobb. Pedig...
Tény, hogy hülyeséget beszél, de te meg a másik véglet vagy.
Ha ez az átlagos felbontás ekkora méreten akkor oké, csak amiatt nem fogok venni robosztus notit 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nézegetem a neten,de alig van infó.Ki ezt,ki azt ajánlja,nem tudok dönteni.Én az AMD-set venném a két gpu miatt,csak nem tudom,mennyire dolgoznak jól össze és hogy jobb-e,mint a sima i3-as a 7670m-essel magában.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Akitõl ezt olvastad, az valszeg a MacBook Airhez hasonlította. Abban persze jobb van, de 400 ezerbe kerül...
Noti vásárlásán gondolkodom, még az is lehet hogy csak jövõre, de lehet még nyáron be kéne szereznem egyet. Programozgatnék rajta ezért jó lenne egy jobb fajta procival felszerelt noti, játékok közül szerintem csak ilyen humble bundle india játékokat futtatnék. Nem szeretnék batár monstrumot, ultrabookok tetszenek. Nézegettem magam is egy picit a kínálatot és ami tetszik hogy van egy új sony vaio nootebook amihyvrid vagy mi, van benne ssd és hdd ami tök jó mert ssd tõl gyors a rendszer hdd n meg tudok csomó mindent tárolni. tetszik ez a megoldás, ssd-t mindenképpen szeretnék bele. Numerikus billentyûzet hiánya annyira nem fontos. Billentyûzetben ez a sonys macbookos fajta tetszik. Szép képe is legyen és ha lehet ne olyan típus legyen amivel sok a gond 😊 És ha lehet 200k ba férjen bele (ha kicsit túllépi ezt a határt nem baj).
Azt viszont nem értem, hogy lehet albérletben unatkozni...
Fõleg játékra meg netezni,hogy albérletben ne unatkozzak.Starcraft,Diablo esetleg új játékok.Lényeg,hogy ennél több ne legyen,ez is túl esik az árhatáron(120K),de az ettõl olcsóbbak mind gagyibbak voltak.Nem akarok integrált intel kártyát.Vagy ati v nvidia legen.Az a lényeg.Meg egy jó proci.
Esetleg ha van hasonló árkategóriában jobb,jöhet az is,utánanézek,nem értek laptopokhoz,csak az asztali gépeket követem úgy ahogy.
Errol mi a velemenyetek? Jatekra kellene fokent. ( letettem az asztalirol, nem tudok megvalni attol hogy hordozhato 😄 )
http://www.grando.hu/asus-n55sf-sx383v-laptop-notebook-1511636076
Ismét jelentkezem, mivel még mindig nem vásároltam laptopot magamnak. Szeptembertõl egyetemista és egy olyan gépet szeretnék venni magamnak, amelyet tanulásra illetve programozásra használnák (proginfós leszek).
Ez a három gép lenne az, amelyek közül választanom kellene, és gondoltam kikérem a ti véleményeteket is. A Toshiba szép, a samsung erõs, a hp pedig drágáb.
Toshiba Sattelite C850-126
Samsung NP300E5Z-S02
HP ProBook 4535s
Ti melyiket ajánljátok?
Asztalira van 50e + a laptop ára, nem tudom pontosan mennyit érhet... Van benne egy i5, 4GB RAM, ATI 5850 1GB-s videókártya és egy 1T HDD. Van egy kis kopás a bal oldalán, kezem kikoptatta 😄 Van rajta pár hajszálkarc, de semmi komoly sérülés. Félévente takarítottam, akksi még kibír egy HD filmet vagy 3 óra böngészést.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem a legrelevánsabb téma, de csak egy gyors off kérdés: Van egy Acer 7745G-m, lehet-e benne cserélni videókártyát és processzort? Ha lehet mennyibe fájna? ( GW2-zni szeretnék, ezen a konfigon nem nagyon futna el, ettõl függ veszek-e PC-t vagy maradok laposnál. )
fuck mmo's..i.,
Szerintetek melyik a jobb laptop:
Lenovo IdeaPad G580GH laptop
Toshiba Satellite C855-12Z
Egy másik fórumban nagyon a 580GH-t sztárolják. Állítólag jobb az anyaghasználat azoknál, mint a Toshiba ezen szériájánál.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalatitokra. Lehet Tibi 7 barátja kifogta az egyetlen hibás hálókártyás lenovot több ezer laptop közül? 😊
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Most 140 ezerért kellene a legjobb gépet megtalálni.
Megtudnátok mutatni ebben az árkategóriában a legjobb gépeket?
fuck mmo's..i.,
És jobb laptopot tudtok ajánlani mint a Lenovo IdeaPad G580GH laptop?
Esetleg ez?
Egy laptopot szeretnék venni.
Lényeg h ne legyen fehér és max 128-130k-t szánok rá. 15,6"-osra gondoltam.
Ebben az árkategóriában megtudnátok mutatni nekem a "legjobbat"?
Nem fõ szempont a játék, ne a legújabbak fussanak rajta, de ne csak a szupermárió
1.
2.
3.