16455
-
Neoncsoves #14811 paint -
#14810 Jó, hát ami szöveges jegyzetelni való, az ok is. De ahol ábrák, grafikonok, képletek stb. vannak? Márpedig a te szakod megint csak nem olyan, mint egy bölcsész, h szöveg és kész. -
#14809 a, jegyzetelni géppel nagyon rossz órán, kézzel sokkal jobban megéri. (pl kapsz 1 ábrát és hoppá vagy egy summa,integrál,etc képletet.
b, javahoz ugyanúgy nem kell akkora erőforrás, szóval nem úgy van, hogy "bocsi srácok én 1 évet csúszok az egyetemmel, mert nem fut a crysis maxon". Nekünk talán a leg"éhesebb" dolog az Xilinxnek valami szarja volt, ami 3Gb volt és 1 óráig tartott telepíteni, de aztán futott rendesen, nem kellett hozzá erős cpu/gpu. AMihez kell az max ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=OjfaDdhBqcw de ez is olyan, hogy bent hagyod 1-2 napig aztán előbb utóbb kész lesz :) -
#14808 10 ujjas gépírás, problem? :D -
Neoncsoves #14807 csúnyán és aránylag lassan írok, gépelni meg kurvagyorsan tudok... illetve jobban szeretem az ilyen kinyomtatható cuccokat, mert ha kell az igazítást is átrendezem, illetve utólag be tudom szerkeszteni vázlatosra, etc... meg átláthatóbb. -
#14806 :DDD -
#14805 "tudjál jegyzetet gépelni előadásról"
Muahaha. Toll és füzet, kedves barátaim. Vagy az már derogál? -
Neoncsoves #14804 ELTE-n van ismerősöm, azt mondta programtervező infóra nagyon különösen nem kell semmi, ilyen alap fejlesztői programok fussanak rajta azt kész, meg hogy tudjál jegyzetet gépelni előadásról. mérnökinfó persze más tészta, de óbudai egyetemen tanuló ismerőseimtől azt hallom, hogy ott is javában sima programozás megy -
#14803 Hát, meg ami kell majd sulis programokhoz, erre nem gondoltál? Ha egyszer ilyen szakra mész... -
Neoncsoves #14802 nem rossz ötlet :D -
#14801 Kérlek, vim + gcc :D -
#14800 háak mondjuk visual studio, meg ilyenek kéne rá nemde?! :D -
Neoncsoves #14799 Én is egyetemhez szeretnék laptopot (mérnökinfo vagy programtervező informatikus), bár nincsenek túl nagy igényeim, word, facebook, civ4 meg football manager menjen rajta azt cső :D -
Dobronski #14798 Nem "csak" kell, abba lehet hagyni ezt a gyerekes szúrkálódást. Van rá szükségem, mert pl. most is telefonrol szerencsetlenkedek. Egyetemre meg elengedhetetlen. Innen kb. 250km a suli, nem hurcolaszhatom a nemlétezö pc-met. Laptop KELLeni fog, ráadásul eros hardware-rel. -
#14797 Ez egy visszatérő téma itt, felesleges koptatni miatta a billentyűzetet.
Neki laptop KELL, mert CSAK. A többi csak megideologizálás. -
#14796 Nem értek egyet. Annak idején ugyan nekem nem volt szükségem laptopra az egyetem miatt, mivel hazajártam minden nap, de igazából ma már szinte elhanyagolható mértékben kerül csak többe egy laptop egy hasonló teljesítményű PC-nél. Abban viszont egyetértek, h ha csak 1,5 év múlva kell neki, akkor felesleges most megvennie, mert sokat fog avulni addigra. -
Dobronski #14795 Mérnöki suliba meg már nem árt ha van. :) Én is gondolkodom rajta h még ráér. De sulikezdés elött biztos h veszek egyet, mert rohadt fontos lesz, anélkül még a választhatóimat, vizsgáimat sem tudnám felvenni. Koliba meg vinném magammal, mi gátol meg benne? -
#14794 Ráadásul infós suliba kb teljesen felesleges is "gaming" laptop :) -
#14793 Szerintem majd akkor vegyél laptopot, mikor tényleg kell. Most gimiben nem kell. Én infó fősulira jártam, 1 évig teljesen megvoltam PC nélkül a koliban, a matek meg villanytan nem igényelte. Aztán meg vettem használtan pesten egy ótvar PC-t olyan kitétellel, hogy az eladó srác hozza el. Ez lett a laptop. Szóval van még 1,5-2,5 éved, addig kirohadna belőle az akksi is amíg krájziszoztok a szünetben a srácokkal, meg jönnek újabb procik ami még jobban viszi az autókadot. -
#14792 Csak amiatt mert egyetemre mész felesleges laptopot venni. Ha nagyon messze laksz úgyis csak ritkán jársz haza, szóval felesleges a laptop, ha meg közel és pl minden hétvégén akkor meg amiatt felesleges. -
#14791 példa -
#14790 Helyedben egy használt, de még garis ThinkPad T410-et keresnék nVidia Quadro kártyával. 120-130-ból megvan és van egy fasza géped, ami nem veszti el értéke felét másfél év alatt. -
Dobronski #14789 Azert annyira nem drasztikus a devalváció. Nyílván nem ugyanaz a kat. minöségben, de nem engedhetem meg magamnak a 300ezres gepet, de azt sem hogy gyenge gépet vegyek. Koszi szetnezek N szeriaban. -
#14788 Ezzel egyetertek, nem olyan jok, mint regen, de koroket ver az Asusban minosegben meg most is. Bill. megszokas kerdese, amugy az ujnak sem rossz, csak mas, mint regen. A linkelt TP, pedig matt kijelzos. Es azt azert tudnod kell, hogy a ket gep nem egy celcsoport, az Asus egy konzum gep, a TP pedig uzleti kategoria. Persze, azt veszel amit akarsz, de ha mar Asusban gondolkodsz mindenkepp, akkor inkabb N szeriat nezegess, azok minosegibb darabok, mint a K szeria. Vagy Lenovonak az 580 szeria. Amugy, ha masfel ev mulva lesz szukseged a masinara, felesleges nagyon tervezgetned, mert a most 200e ft geped tudasat, megkapod akkor mar 120ebol. Sajna a szam.tech ilyen... -
#14787 Az enyém K53S, ennek kurva jó a billentyűzete. -
Dobronski #14786 Utánaolvastam, sokan szidják az újakat, hogy már nem a régi minõség.
Kijelzöje ugyanúgy fényes mint az Asus K55-nek, csak az Asus 80al olcsóbb, és fényévekkel erösebb. Billentyüzetét sokan szapulják. Am. a design nekem sem adja. -
#14785 Igen, én is ismerem a tervezőprogramok étvágyát, de ilyenkor az ember a legjobb ár/teljesítményű gépet keresi. Amit a kolléga linkelt, az minden, csak nem az... Én aláírom, h minőségi anyagokból készült, bazi jó hűtéssel, szép kijelzővel, egyedi dizájnnal (nekem nem tetszik, de ez mellékes most), de nem ezt fogja keresni az emberek 99%-a... -
#14784 Csak megjegyeznem, hogy a Lenovo T sorozata 20eve az egyik legjobb vilagon. Ez a gep, mikor befejezed az egyetemet is gep lesz, ellenben az Asus K sorozataval. -
Dobronski #14783 Ezt nem vitatom. Csak kényelmi szempont. Családban van mérnöknek tanuló, BME-re jár, ótvar laptopja van, és mesélte, hogy nagyon necces az autoCAD, kell alá vas. -
#14782 Azért abban egyetérthetünk, h egy páran végeztek már el mérnöki egyetemi szakokat "gagyi" 150-160 ezres laptoppal is. :)) -
Dobronski #14781 Nem vagyok szakközepes, gimnáziumba járok.
Tudod nem krájziszolni szeretnék, hanem 1,5 év múlva megyek mérnöki egyetemre, ahol a 3d-s programokhoz kell a hardware. A vidéki gyereket meg nem értem, mitől kevesebb egy "vidéki" gyerek? Vannak barátaim akik 2ezres faluban laknak, és hidd el, sokkal értelmesebbek mint a nagyvárosi ismerősök. :) Tényleg nem egy ligában játszunk, mert te egy szánalmas paraszt vagy, aki 30 éves létére trollkodik. :) Byez! -
Dobronski #14780 -
#14779 Látod, ezért nem fektetek energiát abba hogy megértsd, mert minek.
Valszeg egy vidéki szakközepes gyerek vagy, aki apuci pénzén akar krájziszolni.
Nem egy ligában játszunk. -
Dobronski #14778 lol! -
#14777 Csak ez egy 30 eves ibm dizajn es a retrot meg kell fizetni. -
Dobronski #14776 Ennél túlárazottabb gépet még nem láttam. Ne haragudj.
500 GB? 14"? 4 GB ram? Ne véccelj. Ráadásul ugyanolyan műanyag amit kinéztem 200ért. Ja, csak az 3x ilyen erős, és még nagyobb is a kijelzője. -
#14775 Vedd meg, és majd elmondod nekünk róla a tapasztalataidat. :DD -
#14774 ALDI gazdaságos laptop
ez mennyire lehet jó vétel? -
#14773 Igen. -
#14772 Ez bizonyos, némely témákban sajnos én is.
Körbenéztem a kedvedért, melyik jelenleg a legolcsóbb laptop boltban, amiért hajlandó lennék pénzt adni, kommentár nélkül: LINK