Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
150 ért?
elsõ
második
Postázás miatt mind2 jó mivel EU-n belül van és nincs plusz vám rajta. Mindkettõ gyári felújított laptop, mondjuk nem tudom mi hátránnyal járhat egy cég által újított mint egy újonnan összetett gép, de szerintem semmi hátránya nincs.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Saor Alba
itt a felsõ 130 határ ezzel is gémelhetsz ha 130 még belefér éppen, biztos jobb anyagminõsége van mint az acernek, de szerintem az acerrel se lehet gond, nekem is az van másfél éve mûanyag, de masszív és eddig semmi bajom nem volt vele, szó szerint semmi, ezen a kettõn szerintem érdemes elgondolkozni
Saor Alba
Let the good times roll.
Dedicated (AMD Radeon HD 7470M with 1GB Dedicated RAM)
enyit találtam énis hozzá, amugy olyan 110-130ig néznék
http://www.ebay.co.uk/itm/330815273305?item=330815273305
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
120-130k körül kellene laptop, elsõsorban netezésre, illetve tõzsdézésre.
Egyelõre ezt néztem ki, ilyen árban tudtok jobbat?
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Saor Alba
Igazándiból ha ez a game fut rajta (fullon szeretném) akkor a videónézés, pár videóvágás (nem ipari, hanem 1-2 gigás videóból pár megát kivágni) s ezen felül az office programcsomag is akadálytalanul fog mûködni.
CPU: CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better)
Intel Core2Duo @ 2.4Ghz
RAM: 2 Gigabyte of RAM
VGA: DirectXŸ 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above).
ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT
cpu: i3 vagy i4 kell neki? ezt nem vágom, mert szinte már csak dual core-s procit árulnak 😄 Csak ott az i2, i3...stb jelzés. i3 a megfelelõ ugye?
ramot vágom, azért egy 3-4 gigás gépet nézek majd sztem.
vga -> ez majd kérdés lesz, mert Gt620m az most jobb a 8800gt-tõl? :S nem vágom ezeket a szériaszámokat 😞
pl.
de ugy ez meg acer, amirõl páran nincsenek jó véleménnyel...
Na majd körbejárom a boltokat aztán konkrétabb elképzelést is tudok majd linkelni, írni.
Szóval valaki egyenlõre annyiban segíthetne,hogy a 8800gt-tõl pl. atiban milyen videókarik a jók? illetve amit írtam gt620m az jobb-e vagy sem?
gt500 tól a 620 gondolom jobb,nem ?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Játék nem számít 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mi a véleményetek errõl a géprõl? Ár/érték arányban rendben van a cucc? Van ennél kicsivel gyengébb, de sokkal olcsóbb gép? Minõségre milyen lehet?
http://www.ebay.co.uk/itm/330815273305?item=330815273305
300font,megéri?
A bal oldalival tudod elérni a videokártya váltó menüt, a jobb oldalival kapcsolod ki/be a Bluetooth -t és a wifi -t.
Mi véleményetek erröl laptopról http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/dell/Dell_Inspiron_5520_Intel_Core_i5_3210M_4GB_1TB_AMD_Linux_Ezust-Cserelheto_DXHU272144615_4652.html? Szerintettek lehet választani operációs rendszert? Elöre is köszönöm választ.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Olyan problémám lenne hogy egyszer csak kikapcsolt a wifim és nem tudom sehogysem visszakapcsolni! Egy Lenovo IdeaPad Y560-ról volna szó! Bioszban engedéjeztetve van minden, windowson minden engedélyeztetve frissítve és megfelelõen müködik is ezt írja! Na most van egy billentyü kombináció a gépen (FN + F5) amivel ki-be lehetett kapcsolni a wifit de most pillanatnyilag nem csinál semmit! Vagyis felugrik a képernyõ közepére egy ablak amiben annyit ír hogy elõször be kell kapcsolni!
Esetleg valaki tudna erre valami megoldást? Van egy mobilnetem amit jelenleg használok és abban is van wifi mármint a stickben de az sem lát semmit!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Acer aspire 5750g i3-2310m proci gt540 1gb kari.
Lenne 130 ezer ft-om egy ennel jobb gepre ami jatekra kellene.
Hasznalt is jo mit tudnatok ajanlani?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!