Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
power poinba hogy lehet azt megcsinálni,hogy ha én pl. 30 képet akarok betenni diánként akkor ne egyenként kelljen 1 új diát megnyitni és majd kép beszúrását végrehajtani hanem pl. 1-2 klikkeléssel?
esetleg azt hogyan lehet megoldani,hogy ha egyik diára eljutunk akkor onnan megnyisson egy következõ diavetítést? bár a képes ha meg lenne az is nagy segítség lenne.
köszi
és BÚÉK mindenkinek!
Laptopot kértünk karácsonyra , de kettõt is kaptunk<#circling>#circling>Ti melyiket tartanátok meg és miért ?
Elsõ laptopunk , nem ismerem a tipusokat...
1 - ASUS
2 - Packard Bell
Próbáltam utána olvasni , az írják a Packard Bell 15.6'' HD LED EASYNOTE TK81-SB-465HG kifutó modell , de jobbnak tûnik mint az ASUS X53BE-SX016D ami újabb tipus .
Megbízható , tartós , viszonylag gyors , netezésre (játék nem)kellene...
Aki ért hozzá lécci segítsen <#confused>#confused>
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
alternatíva
Ugyan az a hardware csak normális kijelzõvel... És hozzátenném nem muszáj a játékot fullhd-ban játszani, de a böngészés és filmnézés élménye legyen már normális ha lehet, és szerintem a 10k árkülönbséget megéri...
Felbontás:
1366x768
Tipus:
HD LED
Elég röhejes szerintem, fõleg hogy 3-4évvel ezelõtt a budget acer laptop amit netezésre vettem jobb kijelzõvel illetve felbontással rendelkezett 😊 Dell legalább ad normális kijelzõt normális felbontással.
Link
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Most szeretnék venni egy laptopot, árban olyan 200.000 Ft-ot szánnék rá. A laptop kifejezetten játékra kellene, szóval valami olyan kéne, amin szépen mennek a mai játékok
Let the good times roll.
Ebbena laptopban szeretném kicserélni a processzort (AMD Athlon II Dual-Core M320). Kérdésem az lenne hogy ki lehetne cserélni valami erõsebbre, és tudnátok e mondani valamilyet.
lapiiiiiiiiii
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
írd be a google keresõdbe a keresett lapos nevét,és mögé ezt: "árgép".
Én így szoktam keresni,és összesíti azokat a boltokat ahol kapható a keresett termék,remélem segít<#smile>#smile>
Let the good times roll.
Olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok olyan oldalt ajánlani, ahol részletfizetéssel lehet laptopot venni?
Köszönöm szépen elõre is!
Elég jó konfig szerintem és 3 év garanciát adnak rá de a márkát nem nagyon ismerek.Esetleg van már valakinek ilyene vagy volt már valakinek ebbõl az x7800-as szériából tapasztalata?A masina amúgy most 1000 euró!
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akkor csak az 1ik modult kell cserélni,ha optimista vagyok<#nevetes1>#nevetes1>
Let the good times roll.
Van ahol 4GB-al van szerelve,és van ahol(E-Digital)6GB-al lehet hozzájutni.
Let the good times roll.
Ennek a laposnak most 6GB memója van,vagy 4GB?
Mert a linken található eladóknál elég változatos ua a lapos..
Let the good times roll.