Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Ha még belefér, akkor lehet, h inkább ezt. Jó 35%-kal erõsebb a VGA-ja.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Vélemény? Egyetemre kéne, 3d programokhoz, addig meg játékra. Guild Wars 2, Far Cry 3 stb.
gallardo
Dell Inspiron 7520 és 230-240 környékén kezdõdnek.

Lacee86
Ugye itt már közel 300 ezres nagyságrendrõl beszélünk. Ehhez mérten az a plusz 27e Ft kiadás egész más, mint ha vki azon gondolkozik, h 100-ért vagy 130-ért vegyen gépet. Én úgy gondolom, h ha most még annyira nem is, késõbb jól jöhet a 4 fizikai mag. Túlmelegedéstõl pedig alapesetben nem kell tartani sztem, mivel netezés, Word stb. közben töredékére visszaveszi a proci az órajelét. A jó hûtés persze fontos nagyobb terhelésnél, ezért nem mind1, milyen márkát választ az ember, és persze fontos a rendszeres karbantartás, tisztítás. Én megfontolnám a helyedben az i7-et. Milyen márkáról lenne szó amúgy?

DONGUBA
es ez milyen lapi es mennyi?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bõven elég az i5 és nem kell félned se hogy túlmelegedés miatt baszakszik a lapos
gallardo
Sziasztok! Szerintetek a mai játékokhoz elég egy Intel Core i5-3210M processzor vagy megérné az Intel Core i7-3610QM? Megnéztem az adataikat és azért van különbség a kettõ között, csak abban nem vagyok biztos, hogy az i7-es erejét ki lehet használni. A két gép között 27000 HUF a különbség, ami azért nem kevés. Egy NVIDIA GeForce GT 650M videó kártya lesz a társa. Elõre is köszönöm a válaszokat!

SzirmosSzisza
Ha feltételesen szétszedtem a lapost és ezeket a csavarokat nem raktam vissza az nagy baj ? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lacee86
Egyértelmûen a Packard Bellt. Mérföldekkel erõsebb, mint az Asus.

Lacee86
Hát sztem nem... Mert hiába ugyanaz a felbontás, ha nem natívban van a kép, alapból homályos lesz.

bocs az offért de mivel sokan profik vagytok szg. ügyileg így gondoltam bepróbálom a kérdést hátha van aki tud segíteni.
power poinba hogy lehet azt megcsinálni,hogy ha én pl. 30 képet akarok betenni diánként akkor ne egyenként kelljen 1 új diát megnyitni és majd kép beszúrását végrehajtani hanem pl. 1-2 klikkeléssel?
esetleg azt hogyan lehet megoldani,hogy ha egyik diára eljutunk akkor onnan megnyisson egy következõ diavetítést? bár a képes ha meg lenne az is nagy segítség lenne.
köszi

és BÚÉK mindenkinek!
Promi
Szerintem a PACKARD BELL -t tartsátok meg.
Sziasztok !
Laptopot kértünk karácsonyra , de kettõt is kaptunk<#circling>Ti melyiket tartanátok meg és miért ?
Elsõ laptopunk , nem ismerem a tipusokat...

1 - ASUS
2 - Packard Bell

Próbáltam utána olvasni , az írják a Packard Bell 15.6'' HD LED EASYNOTE TK81-SB-465HG kifutó modell , de jobbnak tûnik mint az ASUS X53BE-SX016D ami újabb tipus .
Megbízható , tartós , viszonylag gyors , netezésre (játék nem)kellene...
Aki ért hozzá lécci segítsen <#confused>
Ugyanolyan randa lesz mint az alapvetõen kisebb felbontású kijelzõ 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Lacee86
Ebben van megfelelõ hardver a full HD-hez, egész más mint a korábbi. Amúgy a 15,6-os 1366x768 kijelzõ képponttávolsága kisebb, mint pl. egy 24-es full HD monitoré... Igaz a laptop kijelzõt közelebbrõl is nézzük, de ezt kompenzálják a sûrûbb pixelek. Szóval amúgy az, h 15,6-ban full HD kell, merõ parasztvakítás. 😊 Arról nem is beszélve, h ez nagyon okos ötlet lenne, h vegyünk marha nagy felbontású kijelzõt, h aztán játékban visszaállítsuk. 😄 Na úgy tényleg randa lesz.

Ha neked elég, ok... Nekem semmiképp nem elég.
alternatíva
Ugyan az a hardware csak normális kijelzõvel... És hozzátenném nem muszáj a játékot fullhd-ban játszani, de a böngészés és filmnézés élménye legyen már normális ha lehet, és szerintem a 10k árkülönbséget megéri...

Lacee86
15,6-on a full HD az csak arra jó, h izmosabb hardver kell egy játék natívban futtatásához... Amire az a VGA, ami benne van, nem is elég. Mirõl beszélünk? 15,6-ban az 1366x768 bõségesen elég.

hát meglehet hogy dellnek szebb, meg látom matt kijelzõje van, de a gtx 660 a lenovoba reggelire megeszi a hd 7730-at 😄 és ahogy látom játék a szempont
Jah Lenovo az viszi...
Felbontás:
1366x768
Tipus:
HD LED
Elég röhejes szerintem, fõleg hogy 3-4évvel ezelõtt a budget acer laptop amit netezésre vettem jobb kijelzõvel illetve felbontással rendelkezett 😊 Dell legalább ad normális kijelzõt normális felbontással.

Lacee86
A Lenovo, ez nem kérdés.

Viktor9202
Sziasztok.

Erre a két laptopra esett a választásom. Kérdezném hogy melyiket lenne érdemesebb venni, illetve melyik viszi szebben a mai játékokat?

Lenovo
Dell

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Lacee86
Ezt vedd. <#eljen> Erõsebb a VGA-ja, mint a 635M. A dizájn meg a te dolgod. 😊

Viktor9202
Én esetleg ezt néztem ki. Hitelre akarom venni, de itt csak 29.000 Ft a kezdõ, a másik oldalon meg 40.000, és a részlete kevesebb. Nem tudom Lehet kérni tõlük h nagyobb legyen a kezdõ, és akkor elvileg kevesebb a törlesztõ

Link

Lacee86
Hali!
link1
Ha még belefér, ugyanez i7-tel: link2

Viktor9202
Sziasztok.

Most szeretnék venni egy laptopot, árban olyan 200.000 Ft-ot szánnék rá. A laptop kifejezetten játékra kellene, szóval valami olyan kéne, amin szépen mennek a mai játékok

SitatiS
Nagyon köszi<#smile>

Let the good times roll.

Lacee86
Hagyhatod bent.

SitatiS
Megérkezett végre a lapos,és a kérdésem csak annyi lenne:az aksit ki,vagy be mikor hálózatról használom?<#vigyor5>

Let the good times roll.

Lacee86
Sztem ezek a webshopok máshogy mûködnek. Ahogy alakul az Euró árfolyam, vagy ahogy a beszerzési forrás változik.

Lol, tényleg, pedig azt gondolnám épp hogy lejjebb megy karácsony után.
Lacee86
Jó kis gép ez, csak szívás, mert most pont felment az ára...

Lacee86
Hááát, egy laptopban nem egyszerû történet, ha egyáltalán lehet. Ilyet, h procit laptopba sztem nem is lehet venni. Max ha vki ismerõs tudna szerezni egy másik laptopból alkatrészként, és azt vhogy beletenni. Csak kérdés, h ezt anyagilag megérné-e. Sztem felejtõs.

Viktor9202
Sziasztok. A segítségetekre lenne szükségem.

Ebbena laptopban szeretném kicserélni a processzort (AMD Athlon II Dual-Core M320). Kérdésem az lenne hogy ki lehetne cserélni valami erõsebbre, és tudnátok e mondani valamilyet.

DONGUBA
Sziasztok errol velemeny?JATEKRA KELL?AR ertekeranyban?
lapiiiiiiiiii

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

SitatiS
Szia,
írd be a google keresõdbe a keresett lapos nevét,és mögé ezt: "árgép".
Én így szoktam keresni,és összesíti azokat a boltokat ahol kapható a keresett termék,remélem segít<#smile>

Let the good times roll.

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok olyan oldalt ajánlani, ahol részletfizetéssel lehet laptopot venni?

Köszönöm szépen elõre is!

Sziasztok!MEDION ERAZER X7820
Elég jó konfig szerintem és 3 év garanciát adnak rá de a márkát nem nagyon ismerek.Esetleg van már valakinek ilyene vagy volt már valakinek ebbõl az x7800-as szériából tapasztalata?A masina amúgy most 1000 euró!
Lacee86
Nincs mit. 😊

doggy888
Igen énis ezt az asust szemeltem ki, na hátha lesz 😊 kösz szépen segítséget !

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

Lacee86
link1
link2
Én ezek közül választanék. Azt a C-60-at messze elkerülném.

doggy888
100 rugó környékén milyen laptopot ajánlanátok led kijelzõ hdmi legyen rajta 15 colos kijelzõvel vagy annál nagyobb, asus, lenovo, HP, esetleg Toshiba fõleg de bármit meghallgatok, kicsit levagyok maradva laptop téren, fõleg netezésre zene hallgatásra skypera kéne havernak !!láttam sok laptopba ez a c-60as proci figyel 1ghz-el ezek mit bírnak ?

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

Lacee86
Õõõ, hát most már látom, h igen. 😄 Jó, én láttam 3 GB-os modulként emlegetett memóriákat webshopokban, csakhogy az elkerülte a figyelmemet, h az valójában 3x1 GB-os csomag. :$

Sir Quno Jedi
Nyugtass meg, hogy ezt a 3GB-s modult csak viccbõl mondtad, ugye?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacee86
Lehet... De hát 6 gigát úgyse kell bõvíteni. 😊

SitatiS
4+2? 😊)
Akkor csak az 1ik modult kell cserélni,ha optimista vagyok<#nevetes1>

Let the good times roll.

Lacee86
Jah, értelek. Hm, hát tényleg fura. Fõleg, h a 6 az hogy jön ki? 2 db 3 GB-os modul? De akkor 8-ig csak úgy bõvíthetõ, ha mind ramot 4-4-esre kicserélik. 😄 Fura...

SitatiS
Nem így értem😊
Van ahol 4GB-al van szerelve,és van ahol(E-Digital)6GB-al lehet hozzájutni.

Let the good times roll.

Lacee86
4, de 8-ig bõvíthetõ, magyarul még egy 4 gigás modul beletehetõ késõbb.

SitatiS
Valamit nem értek..
Ennek a laposnak most 6GB memója van,vagy 4GB?
Mert a linken található eladóknál elég változatos ua a lapos..

Let the good times roll.