Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legutóbbi 2 kommented is nevetséges...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
E kettõ laptop közül vacilálok:
Dell Inspiron 7520-148279
Dell Inspiron 7520-148282
Az i7-es proci megéri azt a plussz pénzt?
Ha van jobb ötletetek, azt is szivesen veszem, leírom mik lennének a szempontjaim:
mobilitás, jó teljesítmény (3ds programok, photoshop, 3ds max), hosszú akumulátor üzemidõ (bár ezekre nem érvényes annyira a 6 cellás aksi miatt), erõs vga, usb 3.0, bluetooth
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mikor választottam a laptopom, az ár/teljesítmény volt az elsõdleges szempont, utána jött a többi, h pl. dizájn, legyen rajta numerikus bill, esetleg USB 3.0, és azért persze megvoltak a márkák, h mik közül választanék (Asus, HP, Toshiba, Dell, Lenovo).
Csak most már kéne rá egy új Win, azért itt kérdeztem, hátha tud nekem valaki segíteni a Sony driverek feltelepítésében. 😊
Ezek a vájó laptopok csak nekem tûnnek túlárazottnak?
Biztos nem jó helyen járok, de ezt a laptopos topikot találtam legolvasottabbnak.
Új Windowst szeretnék rakni a Sony Vaio laptopomra, és olyan segítséget szeretnék kérni, hogy a friss Win-re, milyen sorrendben és melyik Sony-s drivereket érdemes feltelepíteni? (pl. hogy mûködjenek rendesen az Fn gombok is)
Köszönöm elõre is a segítséget!
Egyébként a Dell az tudom, hogy jó márka, csak laptopokban nem tudom ár/érték arányban milyenek, egyébként most már mindenképp Dell-t szeretnék.
elõre is thx
Jovo heten remélem már rendelheten énis ezt a drágaságot.
teszteket olvastam és azthiszem abszolut ár/érék arányban ez a laptop éri meg a legjobban.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ehhez még Windows is van. Ennyiért jó vételnek tûnik.
Amugy 17-es gepet vennek inkabb de ezert az arert inkabb maradjon a 15-os?
Nagyon filozom egy notebook cseren, jelenleg egy MacBookPro-t hasznalok, de nekem kicsit a kijelzoje (13.3-as) igy hosszabb tavon mar faraszto ha hasznalom. Nem hordozgatom a gepet, inkabb csak azert van laptop mert ruhhelem az asztali gepek kabel-dszungel feelingjet. Namost adhatnatok tippet hogy megis milyen gepet lenne erdemes venni, mert abszolute nem vagyok a temaban jartas. Utolso ket gepem amugy MAC volt (mac mini, majd most macbookpro), imadom meg minden csakhat nagyon draga, foleg hogy egy 15 vagy meg inkabb egy 17-es kellene belole. Ugyhogy fajo szivvel de valoszinu megint windows-t kell majd hasznalnom. 😞
Na a lenyeg hogy 200-250 max es valami normalisabb 17-es lenne jo, i5 vagy i7, Van tippetek?
majd ha összejön a zsé akkor megveszem a leno-t amit linkeltem 150kért. aztán ha csökken az ára 20k-t akkor se fog zavarni mert jó vétel volt akkor abban az idõszakban.