Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
Komolyan nem értem, honna veszed egyáltalán a bátorságot, hogy "szakértõi" tanácsokat osztogass.
A legutóbbi 2 kommented is nevetséges...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Lacee86
De az én szuverén véleményem szerint 15,6-ra bõven elég az 1366x768.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Jó kérdés, sztem láttam már 15,6-oson is.

a 17"-ak azon nem?
Lacee86
De van 1600x900 is.

SzirmosSzisza
1366*768 és fullHD között nem nagyon van átmenet laposok terén.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kérdés 15,6 collra nem kevés a HD felbontás? Full hd-t már soknak tartom.
gallardo
Nálam is ugyanez a helyzet csak én 7720-ast szeretnék<#hamm>

Sziasztok!
E kettõ laptop közül vacilálok:
Dell Inspiron 7520-148279
Dell Inspiron 7520-148282
Az i7-es proci megéri azt a plussz pénzt?
Ha van jobb ötletetek, azt is szivesen veszem, leírom mik lennének a szempontjaim:
mobilitás, jó teljesítmény (3ds programok, photoshop, 3ds max), hosszú akumulátor üzemidõ (bár ezekre nem érvényes annyira a 6 cellás aksi miatt), erõs vga, usb 3.0, bluetooth

Lacee86
Megfelelõ teljesítményû játékra. 😄 Mit szeretnél még? 😊

DONGUBA
Kicsit bovebben?😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Lacee86
Ok. <#eljen>

DONGUBA
dellHali errol velemeny:?jatekra..

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Suliban csak HP van, de mind olyan mûanyag.
Lacee86
Örüljön neki. Én nem igazán látom ezeket annyira jó cuccoknak, h húha...
Mikor választottam a laptopom, az ár/teljesítmény volt az elsõdleges szempont, utána jött a többi, h pl. dizájn, legyen rajta numerikus bill, esetleg USB 3.0, és azért persze megvoltak a márkák, h mik közül választanék (Asus, HP, Toshiba, Dell, Lenovo).

Ismerösöm veri a nyálát mert vájó laptopja van, 120ért vette, néztem, kb. 60ból megvehette volna. (netbook)
Lacee86
De hát ennek a neve se akkora... Legalább is én nem esek hasra tõle, nem is igen láttam még. Jó mondjuk pl. az Alienware márka sem vmi elterjedt itthon, de annak más az oka ugyebár.

Ez vagy ez?
Bocsáss meg, nem leszartam mit írsz, csak nem értek hozzá sajnos! :/
acsati
Hát van benne valami :/ De igazából én szeretem, meg jó meg semmi hiba nem volt vele eddig a több, mint 2 év alatt.
Csak most már kéne rá egy új Win, azért itt kérdeztem, hátha tud nekem valaki segíteni a Sony driverek feltelepítésében. 😊
Ez olyan mint az apple termékek. Egy félmilliós imac ugyanazzal a hardware-el mint egy 150ezres lapos...
Lacee86
Most megnéztem 1-2-t. Hát nem gyengén azok... Csak tudnám, mire fel?

OFF:
Ezek a vájó laptopok csak nekem tûnnek túlárazottnak?
acsati
Sziasztok!
Biztos nem jó helyen járok, de ezt a laptopos topikot találtam legolvasottabbnak.
Új Windowst szeretnék rakni a Sony Vaio laptopomra, és olyan segítséget szeretnék kérni, hogy a friss Win-re, milyen sorrendben és melyik Sony-s drivereket érdemes feltelepíteni? (pl. hogy mûködjenek rendesen az Fn gombok is)
Köszönöm elõre is a segítséget!
Lacee86
Hát azért árban sem egyforma, teljesítményben meg pláne nem, a HP sokkal jobb. Viszont általános felhasználásnál többre is jó, mert lehet vele játszani is, ugyanakkor ez a teljesítmény ennyiért meg sztem kicsit drága is. Kérdés, h mennyire szempont, h esetleg játssz is vele? Mert ha nem, akkor ennél olcsóbbat is tudsz venni megfelelõt.

Esetleg ha mélyebben belenyúlok a pénztárcába, ez megéri azt a plusz pénzt?

Link

Ezt néztem, esetleg valaki tud másikat, vagy jó ez az általam említett játékokra.

Egyébként a Dell az tudom, hogy jó márka, csak laptopokban nem tudom ár/érték arányban milyenek, egyébként most már mindenképp Dell-t szeretnék.

adam first
Mindenképp a Dell. Az egyik legjobb garancia szervize van és a megbízhatósága is fényévekkel jobb.

Sziasztok !
Kettõ közül szerintetek melyik a jobb ? Csak általános felhasználásra , netezés , stb... Árban kb egyformák.
1 -HP
2 - Asus
Sziasztok! Továbbtanulás esetén szeretnék egy laptopot, 130ezer körül, nagyon max 150ezer. Dell és Lenovo között vacillálok, bár a Dell felé hajlanék. Dell márkából olyan amin egyszerûbb játékok (civilization 4, football manager széria) jól elfutnak azok melyik típusok? illetve ennyi pénzbõl lehet olyat venni amin ezek jók?

elõre is thx

kakaoskalacs
Énis hasonlo cipöben járok 200k-s keret
Jovo heten remélem már rendelheten énis ezt a drágaságot.

teszteket olvastam és azthiszem abszolut ár/érék arányban ez a laptop éri meg a legjobban.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Ár/érték arányban még mindig ez a legjobb ahogy elnézem. (200as kategóriában keresgélek, már ez is sok...)
Lacee86
A 2. VGA-ja valamivel erõsebb. Kérdés, h mennyivel drágább.

DONGUBA
Sziasztok ezekrol velemeny jatekra?

1 lapos

2 lapos

franc0
Vegyél egy IPS monitort és kösd rá.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Lacee86
link
Ehhez még Windows is van. Ennyiért jó vételnek tûnik.

hat pont erre, ha mar veszek ne legyen azert nagyon oskori. ha ramjon hogy megis valamivel jatszak rajta (ki tudja mit hoz a jovo) akkor azert elinduljanak rajta a jatekok. 😊
Lacee86
De akkor mire kell neked i5/i7? <#confused>

Na a lenyeg hogy irtam is, igazandibol nem hordozom a gepet, de asztali gepet meg semmi keppen nem szeretnek. Jatekra is csak max proba szeruen kene ugyanis konzolon jatszom szinte kizarolag. Ha elviszem a gepet itthonrol akkor az maximum Balatonfured-re az udulobe de oda meg autoval megyek szoval teljesen mindegy mennyire nagy vagy nehez a gep. Az akksi ido sem erdekel tulzottan a Mac is szinte folyton halozatrol megy (bar neha csinalok egy lemeritest azert), persze ez kivagja a 8 orat akksirol a mai napig is nagyreszt ha nincs agyon terhelve.
Lacee86
Kicsit felesleges jah, de sztem azt be tudod állítani, h mekkorák legyenek az ikonok, betûméret stb.

Lacee86
Hát 17-es gépet hurcolászni nem egy piskóta dolog. 😄 Nem tudom, mennyit lenne cipelve a gép. Igazából ettõl is függhet. De lehet, h ésszerûbb a 15,6-osnál maradni, és otthoni használatnál esetleg egy monitorra rákötni, ha van rá lehetõség.

Ja meg ez a fullHD kijelzo 15-os meretben. Ha nativan hasznalnam akkor iszonyat kicsi lenne rajta minden, ha meg nem nativan akkor mert a kep lenne szarabb nem?
Hogy mennyit er a macbook abba most ne menjunk bele, kinek a pap kinek a papne. 😊
Amugy 17-es gepet vennek inkabb de ezert az arert inkabb maradjon a 15-os?
Lacee86
Ennyit ér a MacBook... (ez csak zárójeles vélemény volt)
link1
Vagy ez ha belefér még: link2

Sziasztok!

Nagyon filozom egy notebook cseren, jelenleg egy MacBookPro-t hasznalok, de nekem kicsit a kijelzoje (13.3-as) igy hosszabb tavon mar faraszto ha hasznalom. Nem hordozgatom a gepet, inkabb csak azert van laptop mert ruhhelem az asztali gepek kabel-dszungel feelingjet. Namost adhatnatok tippet hogy megis milyen gepet lenne erdemes venni, mert abszolute nem vagyok a temaban jartas. Utolso ket gepem amugy MAC volt (mac mini, majd most macbookpro), imadom meg minden csakhat nagyon draga, foleg hogy egy 15 vagy meg inkabb egy 17-es kellene belole. Ugyhogy fajo szivvel de valoszinu megint windows-t kell majd hasznalnom. 😞

Na a lenyeg hogy 200-250 max es valami normalisabb 17-es lenne jo, i5 vagy i7, Van tippetek?
Lacee86
Természetesen ez is igaz. Mindig lesz újabb, jobb, ugyanannyiért. Csak megemlítettem a véleményem és tapasztalatom.

Haha, jogos. 😊 Lehet hogy az lesz. Ugyebár egyetem még másfél év múlva lesz. Most annyira nagy szükségem nincs rá, néha tanulok gépen, egyetemen meg mindennapos lesz és félek hogy közben krepál be. De fater meg azt mondta, hogy ennyi erõvel soha ne vegyek semmit, nem lehet tudni meddig bírja a lapos...
ha azt nézed, hogy most vársz fél évet pl. 15k-ért akkor aztán várhatsz még fél évet szintén ennyiért, ergo soha nem veszel gépet 😊
majd ha összejön a zsé akkor megveszem a leno-t amit linkeltem 150kért. aztán ha csökken az ára 20k-t akkor se fog zavarni mert jó vétel volt akkor abban az idõszakban.
Lacee86
Nehéz elõre megmondani, de ha azt veszem, h olyan teljesítményû gépet, amit én fél évvel ezelõtt vettem, már 10-12e Ft-tal kevesebbért is lehet venni, mint amennyiért én vettem (pedig akkor nagyon jó áron vettem) akkor minden bizonnyal érdemes várni kicsit.

Igen, lattam, csak egy gond van, hogy mar ez is a "meg talan belefer" kategoria 😞 koszonom a valaszodat! egyebkent nem oly surgos, fel ev mulva varhato arcsokkenes? uj szeria varhato? (proci, vga, akar konzol)