Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha folyékony nitrogén hûtésû a noti, akkor igen, egyébként nem. 😊 Nem véletlenül lettek kitalálva a mobil procik.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Melyik sorozatáról?
ASUS X50R AP199P - Pentium Dual Core T2130 / 1.86 GHz - RAM : 1 GB - HD : 120 GB - DVD±RW / DVD-RAM - WLAN : 802.11b/g - Win XP Pro - 15.4" Widescreen TFT 1280 x 800 ( WXGA )
Mindez 400 fontért, azaz kb. 150.000 Ft.
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
a fujitsu simenszrõl mi a vélemény? <#wow1>#wow1>
ez
Jah egyébként notebookot szabad ilyen amd athlonnal venni?
A hûtésre illetve az akkumlátor üzemidejére gondolok.(nyáron sok bajom van az asztali géppel, és nem szeretném ha ez is "túlfûtené" magát...
Elõre is thx a segítséget.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
a Dell worldwide garija érvényes itthon is.
Egyszeri pár ezer Forintos regisztrációs díj fejében honosítják (adminisztrációs költség), de az alkatrészt és a munkadíjat nem kell megfizetni.
laptopot szeretnék vásárolni,de nem vagyok jártas.
Prezentációra és kikapcsolódásra kellene, tehát jó lenne ha futna rajta a heroes 5 és a hl2
Milyen márkájut vegyek?
Melyik proci jobb centrio vagy amd?
Milyen laptopot vegyek? <#wow1>#wow1>
Latitude D830
business sorozat
• 15.4" WSXGA+(1680x1050pixel) anti-glare • nVIDIA QuadroNVS 140M - 256MB video
• Core2-Duo T7500 (2.2GHz/4MB/800) • 2048MB DDR2 • 160GB HDD • DVD+/-RW DL
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • (MgAl)fémház • Microsoft Windows Vista Business
notebook PC
• 3év teljes DELL garancia
eredeti bruttó ár: 509.880,--
akciós, rendelésre
• akciós nettó ár: 349.990,-
akciós bruttó ár: 419.988,--
na ez a legjobb ar eddig. notebookstore.
tud valaki olcsobbat?😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Igen tisztel mesterek! Egy kéréssel/kérdéssel fordulok most hozzátok! Szeretnék hamarosan ha minden jól megy egy laptopot venni max 350.000 Ft-ból és az lenne a kérdésem, hogy (gondolom már rá jöttetek 😄) milyet vegyek? Nekem fõleg játékra kéne bár ezt már hallottam máshol is, hogy nem jó laptop játékra mert nagyon drága de én nem egy high-end, mindent vivõ gépre gondoltam! Nekem kb. egy olyan gép kéne ami mindent el visz minimum grafikán, akkuról, szaggatás nélkül! Természetesen szerintem egy Core 2 Duo kéne bele meg vagy 2 Gb memória de a videókártya nem kell, hogy túl erõs legyen csak éppen a minimumot bírja mindenben és Shader Model 3.0-ás kéne szerintem. Ja és még valami. Ha lehet ne szélesvásznú gép legyen mert azokat nem nagyon szeretem de ha nincs más az is jó! Lehet, hogy túl sok amit kérek de remélem, hogy valakinek van valami ötlete erre is! Elõre is köszönöm mindenkinek!
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Mi a véleményetek az MSI gx700-rol? ezt néztem ki magamnak, és sztem egész jó😊
amug még a másik amit nézegettem az az ASUS G1/2, de pl G1 kevesebbet tud mint a gx700 mégis egy 50ezerrel több:S (miért?)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Igazából az érdeklene, h a kézírást felismeri e ?
Vagy paintbe kell jegyzetelni vagy ez, hogy mûködik ezeknél a gépeknél?
Elõre is kösszi
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nem tudom melyik gyártót válasszam...
ACER? DELL? ASUS? HP? LENOVO? TOSHIBA?

Akkor milyen laptopot ajánlotok kb ilyesmi árban és nagyon vékony és könnyûnek kéne, h legyn😊
Köszi elõe is a segítséget és utobb is
Nyilván... Amelyik meg az ellenkezõjét írja, azt a linuxosok fizetik. ^^
Nem feltétlen stabilabb. Én 5 perc alatt double panicot okoztam a SCO Unixnak, pedig csak a leírás szerinti mûveleteket hajtottam végre. ^^ Stabilabbnak azért látszik, mert 1. nincs összehasonlítási alap (ugyanannak a prg-nek nincs win-es verziója). 2. Unix/Linuxra általában hozzáértõbb programozók írnak (nem feltétlen, de linuxra inkább csak a fanatikusabb vetemedik), ugyanezek az emberek win alatt is meg tudnák írni jóra a programot. 3. Ha a Vistát szopásnak tartja vki, akkor próbálkozzon ATI drivert telepíteni Linux al, sok sikert! ^^
Gondolom nem arulok el titkot azzal hogy nem vagyok hardveres, viszont nemregiben voltam egy angol studioban, kozel 40fos ceg volt, es a gepek nagyresze, de kozel a fele mindenkepp mac volt. Itthon nyilvan keves mac van mert megfizethetetlen a szar keresetekbol, de kulfoldon mar mas a helyzet.
Ha igaz amit irtal, akkor miert stabilabb egy linux rendszer ugyanazon a konfigon mint egy windows?
Oda tartozik. Inkább a FuSi lehetne kivétel, mert annak létezik minõségi sorozata is (Lifebook), a többi felsoroltnak nem.
A Clevonak is van SLI-s notija, az lealázza teljesítményben akármelyik meket, minõségben meg ugyanolyan gagyi.
mac gepet? mar maga az egesz felepitese hardveresen teljesen mas
Persze, persze... Mostmár a procija is ugyanaz az intel mint bármelyik pc-nek, a többi alkatrész meg eddig is ugyanaz volt. Úgy látom te vagy az aki még nem látott meket sosem. Az OSX is csak azért tûnik hibamentesebbnek a Windowsnál, mert csak 1 féle konfigon kell futnia, elég azon kitesztelni, míg a Windowst millió féle alkatrészen futtatják, ebbõl jönnek össze a (kompatibilitási) hibák. Vírust meg arra írnak amit érdemes meghekkelni - a pár db meken nem lehet akkora rombolást végezni, ezért nem is célpont (de legalább annyira sebezhetõ mint a Win, érdemes vírusirtó cégek írásait olvasni).
A ThinkPad a legjobb, mondhatni etalon, azzal mellé nem nagyon nyúlhatsz. De ha már ennyi pénzt kiadsz érte, akkor egy "kicsivel" többért dupla videoteljesítményt is kaphatsz. Ha tényleg kell, akkor inkább szánd rá a plussz lóvét, ha meg nem, akkor inkább vmi low-end videokaris T61-et vegyél, ugyanezt tudja, csak játékra nem jó (minimál szinten persze lehet próbálkozni), viszont kb. feleannyiba kerül.
tessek
a macbook pro pedig teljesitmenyben odabassza a legtobb nem mac laptopot. hasznaltal te mar eletedben mac gepet? mar maga az egesz felepitese hardveresen teljesen mas, nem is beszelve az oprendszerrol, ami enyhen szolva feludules az elbaszott windowsok utan.
Hogy miért? Nézd meg mekkora hûtés van egy asztali videokártyán és mennyi áramot fogyaszt / hõt termel. Na most ugyanezt belepasszírozni egy szarrá integrált notebookba... Ott valami nem fog stimmelni. Aksiról menne vagy 10 percig, a hûtése 2x akkora lenne mint az egész noti >> a sõlya is. És még szét is égetné maga mellett a többi alkatrészt. Vannak gyártók akik megpróbálják, pl. Clevo 7800 GTX SLI-vel... az összes felsorolt hiba jelentkezik is a gépen.
Akkor szted is maradhat az IBM/Lenovo?
+ külsõ hangkarit hogyan? ( továbbra is )
Nekem is tudnátok segíteni abban, h a laptop amit kinéztem az jó e üzleti céloka?
Laptop:Asus S6F
Nagyon fontos lenne mert sürget az idõ.
Elõre is mindent köszi.
Sikerült döntenem. Ennél laptopnál maradok: http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=5777
De akadnak még kérdések. <#falbav>#falbav>
1, Fõleg zene készítéshez használnám, --> külsõ hangkarit hogy tudok csatlakoztatni?
2, Noti VGA-hoz nem értek, szóval az ebben található mire elég? ( gondolok itt játékra, filmnézésre )
Elõre is köszi!
Csá!
Üzleti célokra keresnék laptopot és már egyet ki is néztem nem tudom, h mi a véleményetek róla :Laptop:Asus S6F
Igazából az érdekelne, milyen a proci ami benne van és a cor 2 duot, h kell érteni, 2x er kell venni vagy hogy is van ez?
Elõre is köszi mindent Milán